doktorun normal dediyse takma kafana canım
sebzeni meyveni bol ye yoğurdunu sütünde eksik etme allahın izniyle bebişinin kilosu dahada artar gerçi bebeğin kilosu değil sağlığı önemli doktor iyi diyosa bebişine odaklan canını sıkma zaten son haftalarda bebekler daha çok kilo alıyo
sagol canim, annelik iste bisey olmasada sikilacak bisey buluyorum
maşşallah bebişine evet bende nst yi bazen çok bekliyorum ama o kalp sesini duyunca her şeyi unutuyorum
kalsiyumu içme dedi benim doktorum sebebini sormadım ama sonradan aklıma geldi niye içme dedi diye
benimde ağrılarım çok oluyo
sadece ağrı için magnezyum kullanıyorum yinede ağrım oluyo
canını sıkma doktorun tedbirinide almış suyu az olunca erken doğacak diye bişey yok bi süre sonra kendiliğinden suyu normale dönebilir
belki bebiş büyüdüğü için miden yer değiştiriyodur yemek yedikten sonra olmaya başladıysa mideyle alakalıdır
yada bebiş oralardadır o bölgeyi gerdirince öyle hissediyosundur
ciddi bişey değildir yinede doktoruna danışırsın gidince nolur nolmaz
çok güzel bence rahatlığı önemli
gerçi ben alırken şöyle süslü püslü olsun dedim dantelli takım aldım
seninkide çok hoş
o emzirme yerlerininde belli olmaması daha iyi
emzirmen bittikten sonra oraları dikersin normaldede giyebilirsin
bence kız yada erkek doğurmakla pijamanın rengi fark etmez
çocuğa giydirmiyosunya sen giyiyosun
ben ekru aldım ama o renk hoşuma gittiği için pembeyi beğensem pembeyi alırdım
arkadaşına allah vaktinde ve kolay doğum nasip etsin
sanada tez zamanda sağlıklı bi bebiş inşallah
bi iki gün temiz tut yıka kurulamadan çıkma çamaşırını ütüleyip giy hala devam ediyosa bi idrar testi yaptır belki bi enfeksiyon belirtisi falandır geçmiş olsun
ben böyle ciddi konularda en az 3 doktora gidiyorum
kendi doktoruna çok güveniyosan dediğini yap ama en ufak bi şüphen varsa 2 doktora daha git
emin olmak için
vaktinde gelir inşallah bebişin vaktinde ve sağlıklı
geçmiş olsun ıhlamur limon falan iç canım
allahın izniyle dua et bişey olmaz
benim görümcemin torununun böbreği doğuştan sorunlu bebek çok iyi allaha şükür böbreği içinde arada bi tedaviye gidiyo önemli değil demiş doktoru
canını sıkma bişey olmaz inşallah iyi düşün iyi olsun
ee annelik işte bu benim oğlumla ilgili kafama bişey takılsa oğlum okuldan gelene kadar içim rahat etmiyo
okula gidip görüp rahatlıyorum mutlaka
ben doktora gittiğimde önce muayne ediyo ultrasona giriyorum
sonra nstye bağlanıyorum
daha vakti var döner endişe etme ben döndüğünü anlamadım doktor söyleyince öğrendim
sadece bazen çok geriliyo karnım yer değiştiri gibi karnımın değişik yerlerinde oynamaya başlıyo sonra belkide dönüyodur bilemiyorum