- 14 Ocak 2012
- 903
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar
Dün dr kontrolüm vardı sedyeye yattım dr normalde bikaç dk bakar sonrada bize gösterirdi bu sefer baya uzun baktı ölçtü biçti. Bebeğin hareketleri nası dedi. Geçen hafta acile geldiğimden sonra normal hatt baya hareketli dedim. Suyu azalmış dedi. Ciğer geliştirici iğne vericem erken almak zorunda kalırsak önlem olması için dedi. Ben şok oldum tabi. Enson acile gittiğimde herşey normaldi ve üzerinden 5 gün geçti sadece. Bundan sonra haftada bir gel dedi. Çok canım sıkıldı. İnternetten falan baktım bu sorunu yaşayan çok insan var ama kimisi hiç etkilenmemiş normal haftasında doğum yapmış kimisi de buyüzden bebeğini kaybetmiş ( dr istirahat falan vermedi hastaneye yatış da demedi. Çalışmak istiyomusun diye sordu sorun olmazsa çalışayım dedim tamam dedi. Bakalım haftaya kadar nasıl beklicem
Kızlar yaaaaaa
Ben yine elimi yaktımmmmm :18:
Şu lohusa pijamasını çok beğendim. Sizce nasıl?
Tokasını da verseler keşkeee
çok güzelmiş ama memişler nerden bebişe kavuşcak onu anlamadım ya düğme yok sıkıntı bence
kızlar bu sayfalar ne cabuk ilerliyor böyle herzaman giremiyorum .oku oku bitmiyor. gündüz işteyim akşamda uykuya yenik düşüyorum.
Uyuyabiliyorsan ne güzellllllllll
Kızlar yaaaaaa
günaydın güzel gebişlerimmmm nasılsınız bakalım aslında erkenden uyandım ama dunden beri ocak annleri dokuz doguruyoru okuyordum sımdıye kadar hıcbırı ole cok cok kotü doğum yaşamamıs bi ayse var Allh yardımcısı olsun eşi yanında olamamıs eşi rahatsızmıs Allh ım acıl sıfalar versın inşallh ama bebeğii cok ıyı inşallh eşide iyileşirde aileleri toparlanır ..... öle işte umarım bızde en az onlar kadar guzel doğumlar yaşarız bu hafta doktora gıtmem gerekıyordu yarın gıtsemmı haftaya mı bıraksam bılemedım yanı doktor 3 hafta sonra demıstı o yuzden bu hafta gecsın mı aslında cokta heyecanlıyım hemen gıdıp gormek ıstıyorum ama sonra tekrar 3 hafta beklemek zor gelıcek ve ben gebelık takvımıme balkınca ayy cok az kaldı dıe dusunuordum
ocak annleri 38 lı haftalarda bıle hcı bısey yokmus gıbı sohbet edıolar loloas sen abartma daha cok var dıyesım geldııı kendımeeeD:
papatya50 canım bebişlerin çok çok buyumustuır ınsallh gelır gelmez yaz olur muuu Nazar
canım bütün markalar aynı ürünleri çıkarıyor hepsi % 100 pamuk bana 10 lu hediye geldi çok da beğendim..bende karar veremiyordum ama chicco da yavru ağzı rengi vardı tabi benim ki kız =) idil baby dede güzel hastane çıkşları var tatlım...kızlar kızıma göre güzel bi hastane çıkışı bulamadım ya.hep aynı bilindik şeyler.hiç cici bişiler bulamadım.
maşallah cnm 33 haftada demek ki 2kg oluyr =) varis olmadığına sevindim..nst yi bende merak ediyorum ..bende haftaya gidiyrm görmeye heyecanlıym =)tünaydınlar...hastaneden geldim paşam 2055 kg 45 cm olmuş 33 haftalık.varis zannettiğim şeylerde varis değilmiş damarmış çok şükür. nstye girdim bugün ve beni çok yordu çok bekledik patladım sıkıntıdan iki hafta sonra tekrar gitcem çok az kaldı kavuşmamıza şaka gibi
Bende o siteden Sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum çok uygun bir çok yere göre.Sipariş vericem bu günlerde ama senin aldığın ürünler geldimi sitetle ilgili bir sorun yaşadınmı? malum insan bazen netten alışveriş yaparken tedirgin oluyor.güle güle kullansın bebişin.
Kurdele var ya onun altında
Gözün aydın arkadaşım. İyi ki göstermişsin doktoruna, boşuna aklın kalacaktı. NST'i ben de çok merak ediyorum. Anlatsana biraz. 20 dakika sürüyor demişsin ama ne yaptıklarını anlatmamışsın.
anlatayım tabi yatağa yatıp yan dönüyorsun iki adet alet var biri bebeğin kalbini dinlemek için karnın altına digeride sizdeki kasılmaları takip için karnın en üst noktasına bağlanıyor.elinizede bi düğme verip bebek hareket ettiğinde basmanızı söylüyorlar. Hamilelikte (gebelikte) NST (NTS) - jinekoloji.net bu linkde ayrıntılı bi şekilde anlatılmış.bu arada beni biraz erken soktu nstye gibi geldi vajinamdaki ağrıdan bahsedip varisde çıkmayınca o yüzden heralde ağrı doğum ağrısımı diye baktı sanırım
kızlarr hurma yemeye başlasak mı acebaa?
erken mi daha yoksa 2 ay var daha çünkü :26:
bende acayip bi heyecan var sanırsınız ki haftaya doğum yapıcam pek telaşlıyım şu ara
geçmişş olsun... diğer yanık daha yeni iyleşmiştii oysaki:26:
Kızlar yaaaaaa
PAPATYACIM mothercare de yeni yıl indirimi olacak diyordun yaaaaa...
Haber var mı ondan
Ankara mızın inidirimci başııııııııııı
canım geçmiş olsun dikkat etKızlar yaaaaaa
Merhaba kızlar
Dün dr kontrolüm vardı sedyeye yattım dr normalde bikaç dk bakar sonrada bize gösterirdi bu sefer baya uzun baktı ölçtü biçti. Bebeğin hareketleri nası dedi. Geçen hafta acile geldiğimden sonra normal hatt baya hareketli dedim. Suyu azalmış dedi. Ciğer geliştirici iğne vericem erken almak zorunda kalırsak önlem olması için dedi. Ben şok oldum tabi. Enson acile gittiğimde herşey normaldi ve üzerinden 5 gün geçti sadece. Bundan sonra haftada bir gel dedi. Çok canım sıkıldı. İnternetten falan baktım bu sorunu yaşayan çok insan var ama kimisi hiç etkilenmemiş normal haftasında doğum yapmış kimisi de buyüzden bebeğini kaybetmiş ( dr istirahat falan vermedi hastaneye yatış da demedi. Çalışmak istiyomusun diye sordu sorun olmazsa çalışayım dedim tamam dedi. Bakalım haftaya kadar nasıl beklicem
amaaaaaaa yazık sana yaaaaaaaaaa
ayyyyy yanık çok acır ya
valla çok geçmiş olsun cemrecimmmmm
canım tüm ürünlerde yüzde elli ye varan indirimler başladı
ammmaaaaaaaaaaaa her ayın 15 inde bazı ürünler net yüzde elliye giriyor
ben tanesi 6,5 liradan 12 tane üst aldım
chiccoda da yüzde elliye varan indirim var
patikli ve patiksiz altlarda tane 9,5 liraydı canım
benim naçizane fikrim ama chicco mothercareden daha kaliteli
ikisine de bak canım