2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm çok geçmiş olsun.allahın izniyle sağlıkla alırsın kucağına inş.üzülmemeye gayret et.dualar seninle.bak sık sık kontrolde olacaksın.inş bişey olmayacak.

benim kuzucum da elif olacak inşallah:)

cnm çok geçmiş olsun. endişelenme sadece doktor bebeğini riske atmamak için vermiş o iğneyi. sen fazla yorma kendini, düzenli beslenmeyi ve su tüketimini ihmal etme sakın. canını sıkma, bebeğine stres hormonu salgılanmasın, rahat ol, doktor yapması gerekeni bilir,ciddi bi durum olsaydı söylerdi zaten..

çok geçmiş olsun arkadaşım, dikkat et bol su iç...

bende de ara ara iç çamaşırım ıslanıyor. korkuyorum bebeğin suyundan mı diye.

napmamız lazım nelere dikkat etmemiz lazım acaba :26:

cnmbenim... nıhayetınde rısklıdonemı atlattın..yavrun dogsa bıle allahın ıznı ıle yasar..ben ve papatya erken dogum sıkıntısını en basından berı bılıyor ve bu dusunceyle haftaları atlatıyoruz... ha suyun azalması sonra tekrar normal sevıyeye cıkması durumunu cok duyduk...

tavsıyem netten arastırma sakın..cok canın sıkılır sıkıntına sıkıntı katar..kaybetmekle ılgılı cumle kurmussun..bunu nasıl telafuz edersın sakın okuma oyle seyler..

hıcbırsey olmayacak rabbımın ıznıyle..ayetel kürsi okuyup yollayacam sana cnm...dua ıle

amin amiiin canım...

karında sertleşmeye dikkat demişssin. benim genelde oluyor ama ne anlamada dedin :26:

yemek yediğimde yada bazen ağrım olunca semsert oluyor karnım çok geriliyor napmalıyım ki :18:

canım beni merak etmişsin ben bugün gitmedim çünkü doktorum acil ameliyata girmiş
kısmetse yarın gideceğim

maşallah kuzuna, bak her şey yolundaymış, kilosuna takılma canım
doktorların yanılma payını da unutma lütfennnn

canım çok geçmiş olsunnnn
inşallah faydası olacakkkkkk

canım çok geçmiş olsunnnnn
çalışmak istiyor musun diye sormuş
vahim bir durum olsa sana bu soruyu sorar mıydı hiççç
canını sıkma lütfen

aminnnnnnnn inşallah
kuzuna da maşallaahhhhhhhhh

canlarrrrr beni merak etmişsiniz
teşekkür ederizzzzzz teyzeleriiiiiiiiii

doktora gidemedik çünkü doktorumuz acil ameliyata girmiş
kısmets yarın gideceğiz inşallah

Gözün aydın arkadaşım. İyi ki göstermişsin doktoruna, boşuna aklın kalacaktı. NST'i ben de çok merak ediyorum. Anlatsana biraz. 20 dakika sürüyor demişsin ama ne yaptıklarını anlatmamışsın.

anlatayım tabi yatağa yatıp yan dönüyorsun iki adet alet var biri bebeğin kalbini dinlemek için karnın altına digeride sizdeki kasılmaları takip için karnın en üst noktasına bağlanıyor.elinizede bi düğme verip bebek hareket ettiğinde basmanızı söylüyorlar. Hamilelikte (gebelikte) NST (NTS) - jinekoloji.net bu linkde ayrıntılı bi şekilde anlatılmış.bu arada beni biraz erken soktu nstye gibi geldi vajinamdaki ağrıdan bahsedip varisde çıkmayınca o yüzden heralde ağrı doğum ağrısımı diye baktı sanırım

canım kızına da sanada maşallah

Cimcimeye bak sen 1.5 kg olmuş nerdeyse Ay doğum odasını bende gezdim insan çok mutlu oluyor. Bizim hastanede kapı süsü veriyor birde lohusa şerbeti ikram ediyor. Bende bir sürü hazırlık yaptım ilave Sen neler yapacaksın paylaşalım birbirimize fikir olsun Allah sağlıkla kucağımıza aldırmayı nasip etsin kuzularımızı tatlım.

Bu arada bu sertleşme bende şöyle oluyor. Sağ tarafıma kaburgama doğru bazen geriliyor toplanıyor sanki ayakları ile iç organlarıma basıp sırtıyla göbeğimi ittiriyor gibi birşeyler yapıyor. Ben geriliyor diye düşünüyordum

kızlar merhaba... dünden beri göğsümün bitip karnımın başladığı noktada kaşıntı var ama dokununca acıyor sanki içten yırtılıyor, gerilme gibi çok kötü oluyorum uyuşuyo gibi de... aranızda böyle bişey yaşayan var mı? yarın doktoruma gidicem...

Bizim komşu nun da suyu azdı. O da gider serum yer gelirdi. Normal zamanında doğum yaptı

Son düzenleme:

Hadi bakalım gözün Aydın canım
Âmin canım inşallah kolaycacık bir avazda doğururuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…