2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
herkese
sağlıklı ve huzurlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh

Lapa lapa kar yağıyor. Bugün daha da yoğunlaştı...
Yağan her kar tanesi bu kadar güzelken bana bu denli kötü görünmesi nedendir

Günaydın canlar Kusura bakmayın açılışı bunalım yaptım. Hava durumuna göre hava düzelecek derken daha beter oldu. Cumartesi kızımı görememe korkusu beni baya tedirgin etti.

Gece sanırım karnımın üstüne yatmışım :18: kızımdan öyle bir tepki geldi ki uykumdan uyandırıp bağırttı beni resmen. Çok üzüldüm birşey mi oldu diye korkmaya başlamışken ben iyiyim vurşunu yaptı prensesim

bugün doktor kontrolümüz var
inşalah her şey yolundadır ve kuzular kilo almışlardır
hem de fazla fazla

Gnydn güzel anne ve melekleri.umarım herkes iyidir.dün işe gelmedim kendi kendime izin verdim:).ama bugun burdayım.napalım 1 ay daha sıkacağız dişimizi.ben geçmişi bir okuyayım bakalım neler konuşulmuş...

bugün doktor kontrolümüz var
inşalah her şey yolundadır ve kuzular kilo almışlardır
hem de fazla fazla

kesin almışlardır. Güzel haberlerini bekliyoruz...
Canımmm günaydın seni bu saatte görünce çok şaşıdım.
Kuzular uyutmadı mı seni bakayım

kuzuları görme heyecanı uyutmamıştır :)

bosver tadını çıkar. o bir ay bebeğinle geçireceğin süreye eklenecek nasıl olsa...

biraz geç olucak olucak ama günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben geceleri uyuyamıyorum ne zaman bitcek bu uyku çilem ama bugün sabah uyudum çok şükür yeni kalktım eeee bebişler ve sizler nasılsınız bakalım

2 gün tatilden sonra işe gitmeler başladı =(((her nekadar gitmek istemesemde !!! güneş var istanbulda =) bebişlerimiz büyüyorrrr =) maşallah =))

günaydınnnnn güzel anneler
bir gün daha başladı ,bebeğimize kavuşmamıza bir gün daha yaklaştık
çok heyecanlıyım ben ama offffff her şey nasıl olacak ki acaba?
biraz rahat bir insan olabilseydim keşke ya :18::18::18::18::18::18:
siz de durumlar nasıl ?

Günaydınnn kızlar,

bi taraftan evin telaşı bir taraftan işleri devredeceğim iş yerinin telaşı sanki hiç birşeyi yetiştiremicem gibi geliyo,

daha hastane çantam vs de hazır değil. Allah korusun her ihtimalde geliyor aklıma.

dün akşam ayıptır söylemesi ağda yapayım dedim göbeğimden aşağıyı göremiyorum

çok kolay olmadı daha da karnım büyürse napcam bilmem :18:

biraz geç olucak olucak ama günaydınlarrrrrrrrrrrrrrr ben geceleri uyuyamıyorum ne zaman bitcek bu uyku çilem ama bugün sabah uyudum çok şükür yeni kalktım eeee bebişler ve sizler nasılsınız bakalım

ayşecim nasılsın, seni görmeyeli baya oldu.

neden uyuyamıyorsun bende de tam tersi her yerde bir uyuyakalma hali var ama gecelerim tabiki karın ağrısı ve sancılı gçiyor ne sağda rahatım ne solda.

mecbur uyuyorum napayım.

Canımmm günaydın seni bu saatte görünce çok şaşıdım.
Kuzular uyutmadı mı seni bakayım

canım ben erken uyanayım belki gece uyurum diye düşündüm
bakalım becerebilecek miyim

kuzular ben uyuyunca hiç rahatsız etmiyorlar,,
yani beni uykumdan uyandırmıyorlar
ama ben uyanıkkken de sırasıyla uydukları için karnımda sürekli bir hareket
maşallah

ikizlerin nasıl canımmm???

inşallah iyilerdir teyzesi
bugün gidip göreceğim inşallah
durumdan sizleri haberdar ederim
ama yerleri daraldığı için artık onları hiç net seçemiyorum ekranda
kimin nesi, neresi anlayamıyorum
sağlıklı olsunlar da yeter gerçi

düşünmemeye çalışıyorum bende, ama birden geliyor aklıma başlıyor kafamda bir telaş,

hayal kurmaktan alamıyorum kendimi doğum anındaki sancılarım mı dersin öleceğim mi dersin

ne istersen var. sonra bide kendi kendime bi ağlamalar iyice kafayı yedim ben.

düşünmeyelim en güzelii tüm dünya doğurdu biz mi doğuramıcaz

2 gün tatilden sonra işe gitmeler başladı =(((her nekadar gitmek istemesemde !!! güneş var istanbulda =) bebişlerimiz büyüyorrrr =) maşallah =))

evet ama işin kötü tarafı karlı yerler buz olmuş. sabah yürürken korkarak bastım adımlarımı her yer kayıyor.

allah korusun bide zeminde sert :18: sabah geşilim kazasız belasız oldu, dönüşüde atlatırsam tamamdır

gözümden uyku akıyo ama yattığım an benim oğlan tepiklemeye başlıyo öyle böyle deyil ya sancım bile oluyo gülüşüm braz uyumuşum gece eşim kaldırdı hayırdır hatun çok inliyosun iyimisin diye sonra ne tarafıma yatsam o taraf felç oluyo resmen uyuşma ağrı bu sinir stresle gelde uyu bidenem ama bi doğsun intikamım kötü olcak bebişime hergün gezmeye götürcem yürütcem onu eeee bana yürümek yasak paso evdeyim yatıyorum yuvarlanıyorum akşamları zaten soğuk çıkılmıyo bi yere bi pazarları eşimin tatili olduğunda arabayla çıkarsak öyle iki insan yüzü görüyorum birazda bu yüzden pisikolojim bozuldu gülüömde ondanda uytku sorun u oldu sanırım sağlıklı olsunlarda uykusuzda kalim dişarıda çıkmıyim

Bende o siteden Sebamedin ürünlerini almayı düşünüyorum çok uygun bir çok yere göre.Sipariş vericem bu günlerde ama senin aldığın ürünler geldimi sitetle ilgili bir sorun yaşadınmı? malum insan bazen netten alışveriş yaparken tedirgin oluyor.güle güle kullansın bebişin.

günaydın güzel gebişlerimmmm nasılsınız bakalım aslında erkenden uyandım ama dunden beri ocak annleri dokuz doguruyoru okuyordum sımdıye kadar hıcbırı ole cok cok kotü doğum yaşamamıs bi ayse var Allh yardımcısı olsun eşi yanında olamamıs eşi rahatsızmıs Allh ım acıl sıfalar versın inşallh ama bebeğii cok ıyı inşallh eşide iyileşirde aileleri toparlanır ..... öle işte umarım bızde en az onlar kadar guzel doğumlar yaşarız bu hafta doktora gıtmem gerekıyordu yarın gıtsemmı haftaya mı bıraksam bılemedım yanı doktor 3 hafta sonra demıstı o yuzden bu hafta gecsın mı aslında cokta heyecanlıyım hemen gıdıp gormek ıstıyorum ama sonra tekrar 3 hafta beklemek zor gelıcek ve ben gebelık takvımıme balkınca ayy cok az kaldı dıe dusunuordum
ocak annleri 38 lı haftalarda bıle hcı bısey yokmus gıbı sohbet edıolar loloas sen abartma daha cok var dıyesım geldııı kendımeeeD:

papatya50 canım bebişlerin çok çok buyumustuır ınsallh gelır gelmez yaz olur muuu Nazar

Sağol canım.Ertesi gün geldi.Daha önce de bu siteden güneş kremi falan almıştım kendim için hiç sorun olmadı.Tavsiye ederim.

uyuşma bende de var canım benim ya kıyamam. evde durmakta zor ben hala çalıştığım için hep bi hareket halindeyim dışardayım.

inleme benimde oluyormuş eşim kaldırıyor bazen noldu diye. doktorum sancılar için magnezyum önerdi,

ilaç demiyoruz dedi biz magnezyuma o yüzden kullanabilirsin, ben sadece kramp için zannediyordum meğersem sancılara da

iyi geliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…