selam.nasilsiniz.bebisler nasillar.kizlar benim kizim 41 haftada dogdu.ama bu erken dogucakmis gibi hiss ediyorum bbazen,,ALLAH korusun hepimizi ve bebisleri
meraba nazlma, banada öyle geliyor ama belkide sabirsizlikla bekledigim icinde olabilir
hayırlı akşamlar hatunlar aylardır giremiyorum unuttunuz dimi benivalla çok istedim girmeyi ama eşim neti kapattırmıştı tehlikeli diye ama 2 ay sonunda yalvarmalarıma dayanamadı taktırdık yine net nasip olursa burdayım artık benim bebiş aceleci çıkcam diye durmuyo o yüzden aylardır yatıyorum ama doktor bu ay en geç şubat başı doğurursun diyo kasılmalarım başladı çok korkuyorum ama bi an öncede kucağıma alsam hoşuma gitcek o yüzden herşeyimiz doğum çantamız hazır kıyafetler yıkanıp yerine yerleşti bebek arabası yatağı alındı oğluşum iki ayağımızı bi pabuca soktu anlıcağınız geçmişi okuyamadım kızlar sizler nasılsınız oğluşumun arkadaşcıkları nasıl
iğne kullanan anneler doktorunuz kacıncı haftaya kadar kullanmanız konusunda bırsey soyledı mı? ben bu ıgneyiii sevmiyorummmmm korkuyorumm
ya prospektüsünü ıyıce okudum..aslında yararı kadar zararıda var..cok da uzun soluklu kullanmamak gerekıyo sanırım..bende sımdılık 32 ye kadar kullanıcam sonrasına rahmın durumuna gore karar verıcez dedı doktor..
kızlar sızın gecen haftada atlattıgınız moral bozukluklarını ben yaşamaya başladım yüzüm hiç gülmüyor artık herseye sınır olmaya basladım yaaa sonra dusunce de kendıme kızıyorum daha cok uzuluyorum valla cok sıkıldım yaaaa
benim de kontrolüm cuma günü canım
bakalım benim kuzucuklar ne kadar oldu
ben de çok merak ediyorummm
benim bu ara kilo almam durdu
3 haftadır nerdeyse aynı kilomdayım
ama inşallah yavrucuklar almıştır
ben de 12.5 kilo aldımmmmmm
canımm ben okumadımmm
kötü şeyler mi yazıyor ki?:18::18::18::18:
benim kanamalarım olduğunda bu iğne ile şak diye kesiliyordu kanamalar
sanki bu iğne benim kurtarıcım gibi geliyor bana
haklisin cnm.ama 36 haftaya kadar devam edecek bu haller her halde,subat biterse rahatlarim ben... ayin 18 kontrol var.bakalim bebis ne kadar olmus.dkt.sorsam soylermi sence.kizimda rakamlari alm.bilmediginden soramamisdim.:26::26::26:
canım bişey olmamıştır inşallah,
kızlar işe falan mecbur gitmek zorunda değilseniz kimse çıkmasın bence dışarı, dikkatli olurum diye düşünmeyin, hatta işe de gitmeyin bence arayın gelemiyorum deyin nolucak herkes durumunuzu biliyo gidince aferin mi diycekler... herkes dikkat etsin kendine, Allah korusun bebişleri...
canım yemeye başladığın andan 2 saat sonra ,yani doğru ölçmüşsün. bozma moralini,arkadaşınla oturunca sofraya diyet bozulmuştur herhalde. benim de oluyor arada,yürüyorum hemen. ben 1. saatte de ölçüm alıyorum,yüksek çıkarsa hemen yürüyüş... 2. saate normale dönüyor.evde seker takibi yapan arkadaslara bir sorun olacak. bugun kahvaltida bir arkadastaydim. softadan kalkmamiz en az 30 dk surdu. sofraya oturdugumuz saatten 2 saat sonra seker testi yaptim ve sok oldum. sekerim 143 cikti. baska parmaktan kan aldim ve tekrar denedim 131 cikti. 13 dk sonra tekrar denedim 101 e dusmus. size doktorunuz basladiginiz saatten 2 saat sonra mi yoksa yemek bittikten 2 saat sonra mi testi yapin dedi? moralim bozuldu bu kadar cikmis olmasina
günaydın...günaydınnnnn,
benim gibi sabahçılar var burdaistanbul trafiği bugün yok olmuş kimse sokağa çıkmamış resmen 5 dakikada geldim işe.
şu aralar çok uykum var bide saçma sapan anlamsız rüyalar görüyorum gözüm yanlışlıkla kapansa bile rüyalar alemine
dalıyorum
günaydın...
hamilelelere tatil değil miydi ?? sanki öyle duydum haberlerde....
Günaydın kızlar.
Bugün 32. haftamıza girdik.KArnımda 4 dönüyo bnm oğlan..
Yalnız bronşlarım dolmuş fena üşütmüşüm öksürdükçe karnıma sancı yapıo, bebeğim de başlıyo tekmelemeye..
Ihlamur, pekmez geçiştirmeye çalışıyorum.
Ama bu soğuk havalarda dikkat edin kendinize..