hayırlı akşamlar hatunlar aylardır giremiyorum unuttunuz dimi benivalla çok istedim girmeyi ama eşim neti kapattırmıştı tehlikeli diye ama 2 ay sonunda yalvarmalarıma dayanamadı taktırdık yine net nasip olursa burdayım artık benim bebiş aceleci çıkcam diye durmuyo o yüzden aylardır yatıyorum ama doktor bu ay en geç şubat başı doğurursun diyo kasılmalarım başladı çok korkuyorum ama bi an öncede kucağıma alsam hoşuma gitcek o yüzden herşeyimiz doğum çantamız hazır kıyafetler yıkanıp yerine yerleşti bebek arabası yatağı alındı oğluşum iki ayağımızı bi pabuca soktu anlıcağınız geçmişi okuyamadım kızlar sizler nasılsınız oğluşumun arkadaşcıkları nasıl
gülüm benim bak mutlu oldum şimdihayır canım unutmadım seniiiiiii
hoşgeldinnnnn
benimki de şubat başı gibi görünüyor
belli mi olur topiğin ilk anneleri bizler oluruzzzzzz
iğne kullanan anneler doktorunuz kacıncı haftaya kadar kullanmanız konusunda bırsey soyledı mı? ben bu ıgneyiii sevmiyorummmmm korkuyorumm
gülüm benim bak mutlu oldum şimdihadi bakalım hayırlısı şubat başı benim 35 haftalık oluyo senin? erken dedimi doktor?
hmmmm tehlikeye atmamak için diyo doktorun ne deyeyim gülüm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben bitanede zporlanıyorum senin halin harap 12 kilo aldım ben erken doğum olursa bebiş zayıf olmasın diye sürekli yiyorum bakalım ayın 15inde kontrol var ne kadar olmuş merak ediyorumbenimkiler ikiz olduğu için ancak dayanabilirim gibi me geliyor
doktorum da öyle düşünüyor canım
benimkiler de allah nasip ederse 34-35 haftalık oluyorlar
canım ben doğuma kadar kullanacağım
haftada bir tane yaptırıyorum
neden korkuyorsunki?
hmmmm tehlikeye atmamak için diyo doktorun ne deyeyim gülüm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben bitanede zporlanıyorum senin halin harap 12 kilo aldım ben erken doğum olursa bebiş zayıf olmasın diye sürekli yiyorum bakalım ayın 15inde kontrol var ne kadar olmuş merak ediyorum
ya prospektüsünü ıyıce okudum..aslında yararı kadar zararıda var..cok da uzun soluklu kullanmamak gerekıyo sanırım..bende sımdılık 32 ye kadar kullanıcam sonrasına rahmın durumuna gore karar verıcez dedı doktor..
sende 2 bebiş olmasına rağmen aynıkilo almışız inşallah tombikleşmiştir gülüşüm bebişlerinbenim de kontrolüm cuma günü canım
bakalım benim kuzucuklar ne kadar oldu
ben de çok merak ediyorummm
benim bu ara kilo almam durdu
3 haftadır nerdeyse aynı kilomdayım
ama inşallah yavrucuklar almıştır
ben de 12.5 kilo aldımmmmmm
canımm ben okumadımmm
kötü şeyler mi yazıyor ki?:18::18::18::18:
benim kanamalarım olduğunda bu iğne ile şak diye kesiliyordu kanamalar
sanki bu iğne benim kurtarıcım gibi geliyor bana
bende 3 haftadır aynı kilodayım cnm ama bebiş büyümüş 600 gr almışnasıl olmuş bende anlamadımmmm =)))))benim de kontrolüm cuma günü canım
canımm ben okumadımmm
bende 3 haftadır aynı kilodayım cnm ama bebiş büyümüş 600 gr almışnasıl olmuş bende anlamadımmmm =)))))
kızlar benim ki yine malum yere tekmelemeye başladı hadi hayırlısı eşim daha işten gelmedi 20 dakikaya bakyrmmmmm=(((
Canlarım hepinize hayırlı akşamlar...
Belki daha önceden konu açılmıştır,belki bununla ilgili sorular vardır ama ben sık sık giremediğim için tekrar sormak durumundayım...
Yaklaşık 10 gün sonra yapılacak olan Anne-Bebek-Çocuk fuarına giriş davetiyesini nereden temin edeceğiz? Herhangi bir bilgiye sahip olan var mı?
unutmadim seni ayseonur, iyi dayanmissin valla 2 ay ben ikigünde patladim,hadi hayirlisi olsun hakkinda insaallah...hayırlı akşamlar hatunlar aylardır giremiyorum unuttunuz dimi benivalla çok istedim girmeyi ama eşim neti kapattırmıştı tehlikeli diye ama 2 ay sonunda yalvarmalarıma dayanamadı taktırdık yine net nasip olursa burdayım artık benim bebiş aceleci çıkcam diye durmuyo o yüzden aylardır yatıyorum ama doktor bu ay en geç şubat başı doğurursun diyo kasılmalarım başladı çok korkuyorum ama bi an öncede kucağıma alsam hoşuma gitcek o yüzden herşeyimiz doğum çantamız hazır kıyafetler yıkanıp yerine yerleşti bebek arabası yatağı alındı oğluşum iki ayağımızı bi pabuca soktu anlıcağınız geçmişi okuyamadım kızlar sizler nasılsınız oğluşumun arkadaşcıkları nasıl
benim de kontrolüm cuma günü canım
papatyacim bende buay hic almamisim 5 hafta önce gitmistim enson, yarin gidicem bakalim, yalniz buhafta aburcuburu kacirinca 400 gr almisim oda cikolatalardan olsa gerekzaten toplam 5 Kilo almistim sana bakinca normal geldi, senin ikitaneyle 12 kiloysan
canımm ben okumadımmm
kocaeli,den beklenen tatil haberi geldi kızlar =)))) yarında evdeyim =) AMAN AMAN BU HAVALARDA DIŞARI ÇIKMAYIN!! eşim işten gelemedi =(((( kar acaip yağıyor ama çocuklar hala bahçede kar topu oynuyr anneleri nasıl izin veriyor anlamıyorum ...
kızlar ağrılarımız şikayetlerimiz aynı bu forumun bu özelliği süper hepimiz aynı haftada olduğumuz için en azından korkmuyrz bazı şeylerde biizim gibi olan çok olduğu için çoğu şeyi burdan öğrenyrz rahatlıyrz =) sizleri, seviyorum....kızlar doğumdan sonrada buradan yazışalım bebişlerimizi beraber büyütelim =)
evde seker takibi yapan arkadaslara bir sorun olacak. bugun kahvaltida bir arkadastaydim. softadan kalkmamiz en az 30 dk surdu. sofraya oturdugumuz saatten 2 saat sonra seker testi yaptim ve sok oldum. sekerim 143 cikti. baska parmaktan kan aldim ve tekrar denedim 131 cikti. 13 dk sonra tekrar denedim 101 e dusmus. size doktorunuz basladiginiz saatten 2 saat sonra mi yoksa yemek bittikten 2 saat sonra mi testi yapin dedi? moralim bozuldu bu kadar cikmis olmasina
meraba arkadasim, bana doktorum yemege basladiktan tam birsaat sonra ölcmemi söyledi, eger 2 Saat sonra 143se düsmüs hali yinede, moralini bozmak istemem ama baya cikmis demek, ama benimde yalniz birkere cok cikmisti bol yagli mayonez soslu biseyler yemstim tikabasa birsaat sonra 235i görünce sok oldum tabi cünkü nekadar kacamak yapsamda 145 160 ti enfazla tabi sonra dikkat ettim hep arada oldu kacamaklar ama ölcülü vede sunu farkettim bianda yedinmi cikiyo ayni seyleri az ve sik sik yedinmi cikmiyo üzülme canim okadar stres yaptinmi daha cok cikiyo dikkat edersin bidaha insaallah bisey olmaz
bu akşam aklıma takıldı, son zamanlarda cep telefonuyla uzun uzun konuşuyorum her gün yarım saati geçiyo, sizce ne kadar zararlı, var mı benim gibi uzun süre cep telefonuyla görüşen, içim sıkıldı bu akşam biraz...