2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

hayır canım unutmadım seniiiiiii
hoşgeldinnnnn
benimki de şubat başı gibi görünüyor
belli mi olur topiğin ilk anneleri bizler oluruzzzzzz

Son düzenleme:
iğne kullanan anneler doktorunuz kacıncı haftaya kadar kullanmanız konusunda bırsey soyledı mı? ben bu ıgneyiii sevmiyorummmmm korkuyorumm

hayır canım unutmadım seniiiiiii
hoşgeldinnnnn
benimki de şubat başı gibi görünüyor
belli mi olur topiğin ilk anneleri bizler oluruzzzzzz
gülüm benim bak mutlu oldum şimdi hadi bakalım hayırlısı şubat başı benim 35 haftalık oluyo senin? erken dedimi doktor?

iğne kullanan anneler doktorunuz kacıncı haftaya kadar kullanmanız konusunda bırsey soyledı mı? ben bu ıgneyiii sevmiyorummmmm korkuyorumm

canım ben doğuma kadar kullanacağım
haftada bir tane yaptırıyorum

neden korkuyorsunki?

gülüm benim bak mutlu oldum şimdi hadi bakalım hayırlısı şubat başı benim 35 haftalık oluyo senin? erken dedimi doktor?

benimkiler ikiz olduğu için ancak dayanabilirim gibi me geliyor
doktorum da öyle düşünüyor canım
benimkiler de allah nasip ederse 34-35 haftalık oluyorlar

benimkiler ikiz olduğu için ancak dayanabilirim gibi me geliyor
doktorum da öyle düşünüyor canım
benimkiler de allah nasip ederse 34-35 haftalık oluyorlar
hmmmm tehlikeye atmamak için diyo doktorun ne deyeyim gülüm ALLAH hepimizin yardımcısı olsun ben bitanede zporlanıyorum senin halin harap 12 kilo aldım ben erken doğum olursa bebiş zayıf olmasın diye sürekli yiyorum bakalım ayın 15inde kontrol var ne kadar olmuş merak ediyorum

canım ben doğuma kadar kullanacağım
haftada bir tane yaptırıyorum

neden korkuyorsunki?

ya prospektüsünü ıyıce okudum..aslında yararı kadar zararıda var..cok da uzun soluklu kullanmamak gerekıyo sanırım..bende sımdılık 32 ye kadar kullanıcam sonrasına rahmın durumuna gore karar verıcez dedı doktor..

benim de kontrolüm cuma günü canım
bakalım benim kuzucuklar ne kadar oldu
ben de çok merak ediyorummm
benim bu ara kilo almam durdu
3 haftadır nerdeyse aynı kilomdayım
ama inşallah yavrucuklar almıştır
ben de 12.5 kilo aldımmmmmm

canımm ben okumadımmm
kötü şeyler mi yazıyor ki?:18::18::18::18:

benim kanamalarım olduğunda bu iğne ile şak diye kesiliyordu kanamalar
sanki bu iğne benim kurtarıcım gibi geliyor bana

sende 2 bebiş olmasına rağmen aynıkilo almışız inşallah tombikleşmiştir gülüşüm bebişlerin

bende 3 haftadır aynı kilodayım cnm ama bebiş büyümüş 600 gr almışnasıl olmuş bende anlamadımmmm =)))))
kızlar benim ki yine malum yere tekmelemeye başladı hadi hayırlısı eşim daha işten gelmedi 20 dakikaya bakyrmmmmm=(((

ayyyyy inşallah darısı benimkilerin başınaaaaaaa canımmmmmm

bize mobilyacımız vermişti canım, fuara katılımcısı olan firmalardan isteyebilirsin...

bu akşam aklıma takıldı, son zamanlarda cep telefonuyla uzun uzun konuşuyorum her gün yarım saati geçiyo, sizce ne kadar zararlı, var mı benim gibi uzun süre cep telefonuyla görüşen, içim sıkıldı bu akşam biraz...

evde seker takibi yapan arkadaslara bir sorun olacak. bugun kahvaltida bir arkadastaydim. softadan kalkmamiz en az 30 dk surdu. sofraya oturdugumuz saatten 2 saat sonra seker testi yaptim ve sok oldum. sekerim 143 cikti. baska parmaktan kan aldim ve tekrar denedim 131 cikti. 13 dk sonra tekrar denedim 101 e dusmus. size doktorunuz basladiginiz saatten 2 saat sonra mi yoksa yemek bittikten 2 saat sonra mi testi yapin dedi? moralim bozuldu bu kadar cikmis olmasina

unutmadim seni ayseonur, iyi dayanmissin valla 2 ay ben ikigünde patladim,hadi hayirlisi olsun hakkinda insaallah...

canim bizim burdada yagdimi bizimkiler aksama Kadar girmiyo iceri, hicte hasta olmuyolar valla olucaklari Zaman soguk sicak farketmiyo doktorda demisti sogukdan bisey olmaz mikrop kaptimi olur diye gercektende dikkat ettim öyle oluyo...... dedigin Dogru hepimiz ayni olunca destek oluyoruz birbirimizede, Moral oluyo, bilmediklerimizi ögrenip heycanlarimizi paylasmak cok güzel

meraba arkadasim, bana doktorum yemege basladiktan tam birsaat sonra ölcmemi söyledi, eger 2 Saat sonra 143se düsmüs hali yinede, moralini bozmak istemem ama baya cikmis demek, ama benimde yalniz birkere cok cikmisti bol yagli mayonez soslu biseyler yemstim tika basa birsaat sonra 235i görünce sok oldum tabi cünkü nekadar kacamak yapsamda 145 160 ti enfazla tabi sonra dikkat ettim hep arada oldu kacamaklar ama ölcülü vede sunu farkettim bianda yedinmi cikiyo ayni seyleri az ve sik sik yedinmi cikmiyo üzülme canim okadar stres yaptinmi daha cok cikiyo dikkat edersin bidaha insaallah bisey olmaz

saolasin cnm cvbin icin. insan o degeri gorunce baya uzuluyo iste. ins bundan sonra daha dikkatli olucm. misafirlikte olunca gordugumu yemistim

selam.nasilsiniz.bebisler nasillar.kizlar benim kizim 41 haftada dogdu.ama bu erken dogucakmis gibi hiss ediyorum bbazen,,ALLAH korusun hepimizi ve bebisleri

selam cnm.bende cep tel.gun icinde cok konusuyorum.ve tabii zararli.ama gunluk hayatin buyuk bir parcasi.sadece ben mumkun oldukca hoporlardan konusuyorum.

kızlar sızın gecen haftada atlattıgınız moral bozukluklarını ben yaşamaya başladım yüzüm hiç gülmüyor artık herseye sınır olmaya basladım yaaa sonra dusunce de kendıme kızıyorum daha cok uzuluyorum valla cok sıkıldım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…