günaydınn cici anne adayları :)) yarın allahın izniyle 32+0 oluyoruz bebişimle :) calısabilir raporu alcam yarın,aranızda alanlar var mı..beni bilgilendirirmisiniz :))
kızlar ne yazık ki kocaelide okullar tatil edilmedi =((((((
çok fazla kar yağıyor bizim suçumuz ne =((((
neyse sizler nasılsınız bakalımmm ben okul tatil olmadığı için kötüyüm =(
günaydın
ben cuma günü alıcam çalışabilir raporunu.28 ocakta izne ayrılmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa..benim doktorim da kiloya takık,12 kilo ile doğuma girmemi istiyo toplamda 10 kilo almışım 2 kilo hakkın var ister iki aya böl al istersen hepsini bir ayda al ama geçme dedi
arkadaşlarım 20 nin üstünde kilo aldılar hamileliklerinde,iyi gittiğimi sanıyodum ama doktor üzerinde durdukça ben de dikkat etmeye başladım bi kaç gündür bakalım tutturabilecek miyim 12 yi :18::18:
günaydınlar hepinise kızlaaarrrr:)))) burada felaket bi soğuk var deniz kıyısı olacak bi de:))) bebekleriniz nasıl anneler. benimki kaburgamın içinde kaçak kat yapıyor gibi ayağını akciğerimin üstünde gezdiriyor:))) hoşuna gidiyo herhalde annesinin irkilmesi:)))) ay bi şey değil çocuklar ben irkilince yüzüme bakıyorlar:))))
dün güne gittim ki zorunluluktan gittim. kadınlar bana küçücük karnın ay ne kadar zayıfmış bebek 3 ü bulur inşallah demiyorlar mı. üstlerine atlayıp saçlarını yolmak üzerine taktik geliştirmekle geçti gündeki 2 saatim:))) insanın bilmeyeni ile değil ama cahili ile uğraşması çok zor. öğrenmeye de yeniliğe de kapalı bi de aksi gibi kendini doğru sananlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın eğitim düzeyi değil derdim. homini gırtlak pasta yiyorlar ay sen bi şey yemiyosun o bebek nasıl kilo alacak diyorlar:)))) hani çatı meselesi vardı burada yazmıştı bi mart annesi. aynı durum:))))
günaydın 6 aylık doğum izni ne durumda bilgisi olan varmı bizi kapsarmı sizce arkadaşlar
benim arkadaşım 30 kg almıştı hatta doğumdan sonra görmüştüm halada doğum yapmadı mı acaba demiştim=))) şimdi 55 kg süperrrr =)))) alsak da veriliyor bayanlar =) doğumdan 5 ay sonra dukan diyetine başlarım yerim proteinleri veririm kiloları he hee =)))
bildiğim kadarıyla henüz mecliste görüşülmedi,eğer yasalaşırsa doğum iznine ayrılmış olanları da kapsar.aksi durum hakızlığa neden olur ve amacına uygun düşmez..inşallah bi an önce sonuçlanır da biz de önümüzü görürüz
Canim ben gecen hafta aldim 31.haftaolmasina ragmen doktorum 32.hafta gosterdi cunku 2.donem calismak istemiyorum
Yüksek tansiyonum ve gebelik zehirlenmem var canım. Aslında iyiyim ama doktorum risk almamak için çalışmamı istemiyor. Son 4 günüm yani :)
benim arkadaşım 30 kg almıştı hatta doğumdan sonra görmüştüm halada doğum yapmadı mı acaba demiştim=))) şimdi 55 kg süperrrr =)))) alsak da veriliyor bayanlar =) doğumdan 5 ay sonra dukan diyetine başlarım yerim proteinleri veririm kiloları he hee =)))
yaaa ben de bir arkadaşa dedim öyle. Daha hamile değildim, sanıyorum ki hoşuna gidecek. "Aaa karnın hiç büyümemiş" dedim. Kızın yüzü bir değişti. Ağlamaklı oldu, "herkes öyle diyor, çok mu küçük olacak bebeğim" diye... o kadar kötü oldum ki! Hamile olunca anladım kendi yorumumun saçmalığını :) Dün de şirkette 2 kilo olmus bebek dedim. "Senin göbek 20 kilo gösteriyo ama" dedi bir erkek arkadaş. İşte herkes yapabiliyor böyle patavatsızlıklar. Ama gün ortamında 2 saat bu zırvalıkları dinlemek nasıl fena gelmiştir sana tahmin ediyorum :)
canım ya sen nasıl hazırlık yapacaksın pastalar börekler vallahi hiçbirşey yapacak halim olmuyr benm en zor döenm son 2 ay olacak anladıgm kadarıyla kızlar benim bebek daha dönmediya acayip tekme atıyor hemde rahime doğru gece yatınca özellikle şimdide başladı sanki ayakları alttan çıkacakmış gibi off off çok kötü bu durumda olan var mı ???herkesde bi şikayet bi şikayet, kimi kilolardan, kimi ağrılardan, kimi bebeğinin durumundan...
geceyimben cnm senden hep byle güzel haberler alalım, demek ki o kadar takmana gerek yokmuş herşeyi, hep böyle devam eder inşallah..
nifado, senkar, papatya şu bel ağrıları, kasık ağrıları hiç çekilmiyor değil mi? bırak uzun süre ayakta kalmayı, uzun süre aynı pozisyonda oturunca da bel ağrısı ve sağ kaburgada batmalar başlıyo.
2013 bebişin seni biraz zorlicak sanırım uyku konusunda. beni uyandırdığı olmuyo ama, herhangi birşeyde uyanayım uyumam 1 saati buluyo.
şu gece sağda uyanmanın vicdan azabını bence yaşıyorum ya..sol tarafım acıyo artık.. eşime söyledim gece beni sağda görürsen sola çek diye..
kızlar aynaya bakınca bu sabah bu ne hal dedim ya.. popo plates topu gibi çıkmış, bacaklar desen bi o kadar kalın.. Allahım vermeliyim bı kiloları dedim. biri şu nutellayı önümden almazsa zor vericem galiba..
ayrıca cmt. gün var bende, şimdiden ne yapacağımı düşünürken onları yememem gerektiğini biliyorum ya hiç bişey yapasım gelmiyo.
ama olsun seviyorum pasta börek yapmayı, yemesini de.. :))
Geçiş olsun canım çokcaaaaaaaa
çok geçmiş olsunn nifadocummmmmm
kızlar 32.haftaşık hamileyim ve karnım çok sert.korkmaya başladım bu sertliğin nedeni ne ki?
slm kızlar vebbeişler benim gibi çok şiddetli sırt ağrısı çeken varmı sırtım deliniyor sanki
herkesde bi şikayet bi şikayet, kimi kilolardan, kimi ağrılardan, kimi bebeğinin durumundan...
geceyimben cnm senden hep byle güzel haberler alalım, demek ki o kadar takmana gerek yokmuş herşeyi, hep böyle devam eder inşallah..
nifado, senkar, papatya şu bel ağrıları, kasık ağrıları hiç çekilmiyor değil mi? bırak uzun süre ayakta kalmayı, uzun süre aynı pozisyonda oturunca da bel ağrısı ve sağ kaburgada batmalar başlıyo.
2013 bebişin seni biraz zorlicak sanırım uyku konusunda. beni uyandırdığı olmuyo ama, herhangi birşeyde uyanayım uyumam 1 saati buluyo.
şu gece sağda uyanmanın vicdan azabını bence yaşıyorum ya..sol tarafım acıyo artık.. eşime söyledim gece beni sağda görürsen sola çek diye..
kızlar aynaya bakınca bu sabah bu ne hal dedim ya.. popo plates topu gibi çıkmış, bacaklar desen bi o kadar kalın.. Allahım vermeliyim bı kiloları dedim. biri şu nutellayı önümden almazsa zor vericem galiba..
ayrıca cmt. gün var bende, şimdiden ne yapacağımı düşünürken onları yememem gerektiğini biliyorum ya hiç bişey yapasım gelmiyo.
ama olsun seviyorum pasta börek yapmayı, yemesini de.. :))
Günaydın Arkadaşlar
Dün yazmıştım ama internet gitmiş o ara yayınlanmamış. Tahlil sonucu normale göre çok çok abartılı olduğu için bir yanlışlık olduğunu tahmin edip bana faks çekmelerini istedim. Telefonda 0.15 olması gereken değerin 5.4 olduğunu söylemişlerdi. Meğer 0'la 15 arasında olması gerekiyormuş değerin. Benimki de gayet güzel bir şekilde 5.4'müş :) artık ya ben yanlış anladım ya telefona bakan kız şaşkındı bilmiyorum :) Bu sonuca göre geçen sefere göre değerim çok çok iyi. İnsallah böyle gider.
Hepinize dünkü destekleriniz için çok teşekkür ederim.