:)) en kıymetli zmanalarımızın sonuna yaklaştık işte iyi değerlendirelim :))benim eşimde diyor ağır taşımamalı değilmi ağır taşıyo, kesinlikle taşıma napıyosun sen dedi, hocam ağır dediği laptop yada dairede aldığım 5 lt lik su.abartma canım sende nolcak dedi :))bide bizim dr erkek, kanki oldular resmen.eşiminde tayini olmuyo dr la her gittiğinde dertleşiyolar gülüyorum ya :))ilahi ya tek benim ki öyle sanıyordum =) benim kini doktorumuz içeri alıyorda...acaip sorular soruyr =) ben hiç konuşmuyrm ,, eşimde doktora şöyle olursa nasıl olur ? karnı ağrıyor eşimin neden? topuklu giysin mi? çay kola çok içiyor zarar lı mı? hala eski pantolonlarını giyiyor doğru mu? kadın artık gülüyr =))) bende ölüyrm gülmekten=)))
Bizimki de son kontrolde -dün yani :)- yapıştı ekrana. Daha doktor söylemeden kalbi atıyor, kilosu 33 hafta ile uyumlu falan demeye başladı. Doktor da ooo babaya bak mesleği elimizden alacak diyor :)
merhaba, bugün normalde gittiğim doktordan farklı bir doktora gittim. cok fazla kafamı karıstırdım, keske gitmeseydim diyorum.
ultrasonda bpd değeri 3 hafta önde görünüyor. baş çevresi sanırım. doktor bi yorum yapmadı ama sonra saglık ocagındaki hemsire kafası buyuk baya dedi.
kafa buyukluğu normal doğuma engel olabiliyor sanırım. benim asıl derdim o da değil, kafası buyukse sezeryanla doğururum zaten...
ama iste niye buyukki kafası, bi sorun olurmu bebekde. birde ben uclu test yaptırmamıstım, ikiliyi yaptırdım sadece, bu yeni gittiğim doktor keske ucluyu yaptırsaydın onun sonucu daha guvenilir filan deyince moralim bozuldu(
bu kafa buyukluğu hakkında bir bilgisi olan varmı acaba??????????
kocacın nerdeydi canım seninben benimkinigötürüyorum ama içeri muayeneye almıyorum çok meraklı çok soru soruyor ekrana yapışıyor beni rezilediyor resmen
ilahi ya tek benim ki öyle sanıyordum =) benim kini doktorumuz içeri alıyorda...acaip sorular soruyr =) ben hiç konuşmuyrm ,, eşimde doktora şöyle olursa nasıl olur ? karnı ağrıyor eşimin neden? topuklu giysin mi? çay kola çok içiyor zarar lı mı? hala eski pantolonlarını giyiyor doğru mu? kadın artık gülüyr =))) bende ölüyrm gülmekten=)))
Kalbini hemen seciyor ama diğerlerini doktor ölçüm yaptıkça çıkanlardan okuyor. Ama neyi ölçünce ne sonuç çıktığını çözmüş iki arada bir derede :)oo eşine maşallah ya bencede kapcakmış valla mesleğini elinden, ben hala gittiğinde ancak yüzünü seçebiliyroum boy kilo nerde :) eşimde aynı... kaldı ki eşimde bende aşırı araştırmayıcızdırda bunda fos çıkmışız eşini görünce kesinleştirdim fikrimi :))
kızlarrr bıraz önce evden cıktım ve kapının önü buz tutmuştu dikkat etmeme rağmen popomun üzerine düştüm( korkuyorum bısey olmamıstır ınsallah kuzuma. kayınvalıdemlere geldim şimdide sırtım agrıyo sadece bıraz
kızlarrr bıraz önce evden cıktım ve kapının önü buz tutmuştu dikkat etmeme rağmen popomun üzerine düştüm( korkuyorum bısey olmamıstır ınsallah kuzuma. Kayınvalıdemlere geldim şimdide sırtım agrıyo sadece bıraz
Selam kızlar
Porselen hadi sık dişini 34 haftayım demîşsin ama takvimde 32 bebek ilerde olunca ilerki tarihimi baz aldılar
Dr una keşke rest cekmeseydin çıkmasaydın hastaneden ama kıvırvıkında dediği gibi baltan beri hep olumsuzdun erken doğurcam die die bugunlere geldik bari artık hersey iyi vaktinde dogurcam de
Mihs sadece nokto nokta koymuş ne dicektin gülüm?
Ebah nerelerde ses yok
Sekercik zaten yok
Kayra yok
Özpolat yok
Eskiler yok
Herkes iyimi
kızlarrr bıraz önce evden cıktım ve kapının önü buz tutmuştu dikkat etmeme rağmen popomun üzerine düştüm( korkuyorum bısey olmamıstır ınsallah kuzuma. kayınvalıdemlere geldim şimdide sırtım agrıyo sadece bıraz
anammmmkızlarrr bıraz önce evden cıktım ve kapının önü buz tutmuştu dikkat etmeme rağmen popomun üzerine düştüm( korkuyorum bısey olmamıstır ınsallah kuzuma. kayınvalıdemlere geldim şimdide sırtım agrıyo sadece bıraz
kocaeli,den beklenen tatil haberi geldi kızlar =)))) yarında evdeyim =) AMAN AMAN BU HAVALARDA DIŞARI ÇIKMAYIN!! eşim işten gelemedi =(((( kar acaip yağıyor ama çocuklar hala bahçede kar topu oynuyr anneleri nasıl izin veriyor anlamıyorum ...
kızlar ağrılarımız şikayetlerimiz aynı bu forumun bu özelliği süper hepimiz aynı haftada olduğumuz için en azından korkmuyrz bazı şeylerde biizim gibi olan çok olduğu için çoğu şeyi burdan öğrenyrz rahatlıyrz =) sizleri, seviyorum....kızlar doğumdan sonrada buradan yazışalım bebişlerimizi beraber büyütelim =)