2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
:)) en kıymetli zmanalarımızın sonuna yaklaştık işte iyi değerlendirelim :))benim eşimde diyor ağır taşımamalı değilmi ağır taşıyo, kesinlikle taşıma napıyosun sen dedi, hocam ağır dediği laptop yada dairede aldığım 5 lt lik su.abartma canım sende nolcak dedi :))bide bizim dr erkek, kanki oldular resmen.eşiminde tayini olmuyo dr la her gittiğinde dertleşiyolar gülüyorum ya :))
Bizimki de son kontrolde -dün yani :)- yapıştı ekrana. Daha doktor söylemeden kalbi atıyor, kilosu 33 hafta ile uyumlu falan demeye başladı. Doktor da ooo babaya bak mesleği elimizden alacak diyor :)

oo eşine maşallah ya bencede kapcakmış valla mesleğini elinden, ben hala gittiğinde ancak yüzünü seçebiliyroum boy kilo nerde :) eşimde aynı... kaldı ki eşimde bende aşırı araştırmayıcızdırda bunda fos çıkmışız eşini görünce kesinleştirdim fikrimi :))

Bizim de büyüktüüüüüü
Bakalım nasıl çıkacak bu haftaaaaaaa
Problem değil canımmmm

kocacın nerdeydi canım senin ben benimkinigötürüyorum ama içeri muayeneye almıyorum çok meraklı çok soru soruyor ekrana yapışıyor beni rezilediyor resmen

Kocacık memlekete gitti. Kayın babam rahatsizlandı onun işlerine bakıyor. İzin aldı hafta iştennn... Gece 3 mesayisii yapıyoooooooo

Komikmiş yaaaa. Benim koca belli etmiyo pek duygularını öleeee

Ama benim dikkat etmediğim şeyleri soruyor. Tabi seninki kadar değillll

benim kocisde giriyo benimle ama heyecandan sadece dinlemekle yetiniyor :):)

kızlarrr bıraz önce evden cıktım ve kapının önü buz tutmuştu dikkat etmeme rağmen popomun üzerine düştüm ( korkuyorum bısey olmamıstır ınsallah kuzuma. kayınvalıdemlere geldim şimdide sırtım agrıyo sadece bıraz

Kalbini hemen seciyor ama diğerlerini doktor ölçüm yaptıkça çıkanlardan okuyor. Ama neyi ölçünce ne sonuç çıktığını çözmüş iki arada bir derede :)

İnşallah bir şey olmamıştır, sanmıyorum. En fazla korkmuştur biraz kuzucuk. Aksam hareketlerine falan dikkat et eğer bir gariplik sezersen ihmal etme doktora git olur mu?

cnm inş bişey olmamıştır.stres yapma.sadece biraz sarsılmıştır.bel ağrın artarsa yada başka bir belirti yaşarsan dr yi ihmal etme.

bugunkü mesaide bitti.

belgin dikkat et kendine herkes dikkat etsin bu düşmeler ağır olursa allah muhafaza.

bana yarın yine iş yolları gözüküyor

az kaldıı sabrediyorum az kaldı... :84:

CANIM TAKVİME TARİHİ GEÇ ATMIŞTIM O YÜZDEN YANİ BEBİŞİM NORMAL HAFTASINDA BİRAZCIK KİLO OLARAK 1 HAFTA ÖNDE..EVET KAYRA ÖZPOLAT FİLAN YOKLARR BENDE COK MERAK EDİYORUM ONLARI GÖBÜŞLERİ NE DURUMDA ACABA??? ATSALAR GÖBÜŞ FOTOLARINIII HELE ÖZPOLATTIN GÖBÜŞÜNÜ COK MERAK EDİYORUM O KAZAĞI GİYEBİLİYORMU DİYEEEKIZLAR MAŞALLAH BENİM AĞRIM FİLAN YOK GELEN GİDEN YOK YANİİİ :))) İÇİNİZDE EN ERKEN DERKEN EN GEÇ BEN DOĞURURSAM ŞAŞMAYINBEBEİŞİM COK ERKEN DÖNMÜŞTÜ BENİM 7. AYDA DOĞUM POZİSYONUNDAYDI..EN SON GİTTİĞİMİZDE YAVRUM DÖNMÜŞŞAYAKLAR AŞAĞIDA BÖYLE DEVAM EDERSE MECBUR SEZERYAN DEDİ DR.:44:HAYIRLISII BİZİMKİİ YÖNÜNÜ ŞAŞIRDI GARİBİMM BAKTI ÇIKAMADIII HAHAHA :)))) BARİ BİDE BÖYLE DURAYIM DEDİİ AYY KIYAMAM KUZUCUĞUNAAA YAAAADÖTÜNÜÜÜ YİCEMM ONUNNNNN İNŞALAHHHH...

Rabbim hepimizi korusun .....
evet kızlar istanbulda deprem oldu çok korktum yaaa!!!! bu arada istanbulda yarında tatil =((( bana dua edin kocaelidede tatil olsun kızlar bugün müdür yardımcmdan izin aldım ama yarın ne yapacğm kara kara düşünyrm ==(

geçmiş olsun belgincimmmmm
aman dikkatttttt

canım bişey olmamıştır inşallah,
kızlar işe falan mecbur gitmek zorunda değilseniz kimse çıkmasın bence dışarı, dikkatli olurum diye düşünmeyin, hatta işe de gitmeyin bence arayın gelemiyorum deyin nolucak herkes durumunuzu biliyo gidince aferin mi diycekler... herkes dikkat etsin kendine, Allah korusun bebişleri...

Ovvvvv
Amman dikkat hatunlar
Belgincim çok geçmiş olsun canımmm

Ben yarın işe gelmemyi düşünüyorum zaten.dondum bugun burda zaten.inş hasta olmam

merhaba arkadaslar, nasilsiniz, umarim hersey yolundadir, bikacgündür net gitmisti sanki ewde ekmek su eksikmis gibi geldi, cok fazla yazmasamda nekadar alismisim buraya, herkesde sikayetler ayni heralde pek okuyamadim gecmisi ama, bende yarin gidicem bebisimi görmeye insaallah hersey yolundadir, öbürgünde diabetisyende randevum Seker kontrolüm icin, buaralar diyeti bozdum gibi ama alisverisimde kiyafet olayi bitti gibi ama yatagi puseti kaldi, benden haberler böyle hepinize mutlu huzurlu saglikli bol tekmeli aksamlar diliyorum

kocaeli,den beklenen tatil haberi geldi kızlar =)))) yarında evdeyim =) AMAN AMAN BU HAVALARDA DIŞARI ÇIKMAYIN!! eşim işten gelemedi =(((( kar acaip yağıyor ama çocuklar hala bahçede kar topu oynuyr anneleri nasıl izin veriyor anlamıyorum ...
kızlar ağrılarımız şikayetlerimiz aynı bu forumun bu özelliği süper hepimiz aynı haftada olduğumuz için en azından korkmuyrz bazı şeylerde biizim gibi olan çok olduğu için çoğu şeyi burdan öğrenyrz rahatlıyrz =) sizleri, seviyorum....kızlar doğumdan sonrada buradan yazışalım bebişlerimizi beraber büyütelim =)

Canlarım hepinize hayırlı akşamlar...
Belki daha önceden konu açılmıştır,belki bununla ilgili sorular vardır ama ben sık sık giremediğim için tekrar sormak durumundayım...
Yaklaşık 10 gün sonra yapılacak olan Anne-Bebek-Çocuk fuarına giriş davetiyesini nereden temin edeceğiz? Herhangi bir bilgiye sahip olan var mı?

hayırlı akşamlar hatunlar aylardır giremiyorum unuttunuz dimi beni valla çok istedim girmeyi ama eşim neti kapattırmıştı tehlikeli diye ama 2 ay sonunda yalvarmalarıma dayanamadı taktırdık yine net nasip olursa burdayım artık benim bebiş aceleci çıkcam diye durmuyo o yüzden aylardır yatıyorum ama doktor bu ay en geç şubat başı doğurursun diyo kasılmalarım başladı çok korkuyorum ama bi an öncede kucağıma alsam hoşuma gitcek o yüzden herşeyimiz doğum çantamız hazır kıyafetler yıkanıp yerine yerleşti bebek arabası yatağı alındı oğluşum iki ayağımızı bi pabuca soktu anlıcağınız geçmişi okuyamadım kızlar sizler nasılsınız oğluşumun arkadaşcıkları nasıl

anammmm cnm cok gecmıs olsunnnn bırsey yoktur ıns..dua ıle..

hadı gozun aydınnn duaların kabul oldu ayyy nie öle diyosunki bırak oynasınlar yavrucaklar eve dönünce bi sıcacık banyo tamamdır bende oğluşla kardan adam yapıcam inşalllaaaaaahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…