o sıkıntı bende de var cnm ya. özellikle sağda bişiler batıyo sanki, belime yastık koymadan oturamıyorum valla.
senin durumun zor gerçekten, neyseki başucunda annen var, uzan bol bol şurda en fazla 1 ay daha sabretmen lazımm. Allahımmm sabır versin sana,
sağ salim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh..
kızlar ben 2 doktora birden gidiyorum bugünde birine randevum vardı brz fazla kilo almışşın (10 kılo aldım bugüne kadar) hamur işlerini azalt çok meyve yeme dedi 12 kıloyla doğuma almak iztiyorum dedı, bebişte 1450 gr 1 hafta büyük görünüo dedi testlerde normal neden böyle dedi anlamadım korktum brz siz kaç kilo aldınız.?bu arada bebişte doğum kanalına girmiş dedi iyi gidio dedi nıe bılmıyorum ama erken olucak gıbı hıssedıyorum korkuyorum :S
Ben 13 kilo almisim. Bebek dogum kanalina mi girmis? Erken degil mi anlamadim ben bu olayi. Biraz anlatir misin?
dogum kanalina girince disari cikmaya kalkarsa
yani öle söyledi normal doğum olacak şekildeymiş kafası aşağıdaymış ,doktor normal dedi annem vardı yanımda o daha çok şekil değiştirir dedi bilmiyorum cnm inş Allah hepimize vaktiyle verir bebişlerimizi
canim sag kaburga taraftaki agridan doktoruna bahsettin mi? birsuru organ var o civarda, ihmal etmemek lazim
İnşallah canım cok teşekkür ederim. Seninkiler de iki kiloyu rahat rahat geçecekler inşallah. Geçen gün bir tanıdıkla konuşuyordum, ikiz babası oldu yeni. 37. haftada almışlar bebekleri. Daha dursalar dururlardı da hanım bekleyemedi daha fazla dedi. Oğlan 3'ün üzerinde kız da 3'e yakın doğmuş. Onla konusurken sen geldin aklıma.
o sıkıntı bende de var cnm ya. özellikle sağda bişiler batıyo sanki, belime yastık koymadan oturamıyorum valla.
senin durumun zor gerçekten, neyseki başucunda annen var, uzan bol bol şurda en fazla 1 ay daha sabretmen lazımm. Allahımmm sabır versin sana,
sağ salim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh..
şikayetler artık hemen hemen hepimizde var Rabbim bize kolaylık versin. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Bi an önce geçsin zaman bi düşünüyorum daaaa sezeryan olacaksa 38haftada alınıyor hemen hemen vee bizim 5haftamz kaldı:):) babamız gelince yemeğimzi yeyp ewe gececegz şimdi babanedeyiz eve gidincedee minisimin kıyafetlerini makinaya atacağım yarında inşallah ütü işini halledip çantamızı hazırlayacağz artkk :)
slm kızlar vebbeişler benim gibi çok şiddetli sırt ağrısı çeken varmı sırtım deliniyor sanki
merhaba =) bende bu hafta sonu gittiğimde doktor bebişime 1650 gr dedi.dönmüşmü dedim hayr dedi ayakları hala aşağıdaymı belliydi zaten acaip tekme atıyr rahime doğru çok acıyooo!! ben merak ediyrm nezaman dönecek diye...bende 7 kg aldım toplamda ... benim doktor fazle kilo almamı istemyr kilolu bebek ve anne istemyrm diyorrr....
sizlere bakınca ben çooook kilo almışım 51le başladım bugün 67 oldugumu öğrendim neremde bu kilo anlamış değilim hiç belli değil gibi
neyse bugün doktor kontrolumuz vardı bebişimiz çok sağlıklı maşallah 1950 gr olmuş 4 hafta sonra gelirsin dedi. herşey yolunda çok şükür
doktorumuz doğuma kimseyi almıyormuş eşim için hayal kırıklıgı oldu doğuma girmeyi çok istiyo (ilk doğuma girerse 2.yı kendinin yaptıracagını düşünüyo :44:)
günaydınn cici anne adayları :)) yarın allahın izniyle 32+0 oluyoruz bebişimle :) calısabilir raporu alcam yarın,aranızda alanlar var mı..beni bilgilendirirmisiniz :))
Yok arkadaşım sen çoğumuzdan öndesin zaten. Sen al da biz öğrenelim :))) Gerçi ben 32'den sonra çalışamayacağım.
neden calısamıcaksın canm? o zaman ben yarın alıyım haber veririm sizlere :)