2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
o sıkıntı bende de var cnm ya. özellikle sağda bişiler batıyo sanki, belime yastık koymadan oturamıyorum valla.
senin durumun zor gerçekten, neyseki başucunda annen var, uzan bol bol şurda en fazla 1 ay daha sabretmen lazımm. Allahımmm sabır versin sana,
sağ salim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh..

aynen cnm benimde çok ayakta kaldığımda göğsümün altında batma sırt ağrısı oluyo biraz dinlenince rahatlıyorum.çok çabuk yoruluyoruz artık bol bol dinlenicez .

kızlar ben 2 doktora birden gidiyorum bugünde birine randevum vardı brz fazla kilo almışşın (10 kılo aldım bugüne kadar) hamur işlerini azalt çok meyve yeme dedi 12 kıloyla doğuma almak iztiyorum dedı, bebişte 1450 gr 1 hafta büyük görünüo dedi testlerde normal neden böyle dedi anlamadım korktum brz siz kaç kilo aldınız.?bu arada bebişte doğum kanalına girmiş dedi iyi gidio dedi nıe bılmıyorum ama erken olucak gıbı hıssedıyorum korkuyorum :S

kızlar ben 2 doktora birden gidiyorum bugünde birine randevum vardı brz fazla kilo almışşın (10 kılo aldım bugüne kadar) hamur işlerini azalt çok meyve yeme dedi 12 kıloyla doğuma almak iztiyorum dedı, bebişte 1450 gr 1 hafta büyük görünüo dedi testlerde normal neden böyle dedi anlamadım korktum brz siz kaç kilo aldınız.?bu arada bebişte doğum kanalına girmiş dedi iyi gidio dedi nıe bılmıyorum ama erken olucak gıbı hıssedıyorum korkuyorum :S

Ben 13 kilo almisim. Bebek dogum kanalina mi girmis? Erken degil mi anlamadim ben bu olayi. Biraz anlatir misin?

slm kızlar vebbeişler benim gibi çok şiddetli sırt ağrısı çeken varmı sırtım deliniyor sanki:KK43::KK43:

Ben 13 kilo almisim. Bebek dogum kanalina mi girmis? Erken degil mi anlamadim ben bu olayi. Biraz anlatir misin?

yani öle söyledi normal doğum olacak şekildeymiş kafası aşağıdaymış ,doktor normal dedi annem vardı yanımda o daha çok şekil değiştirir dedi bilmiyorum cnm inş Allah hepimize vaktiyle verir bebişlerimizi

yani öle söyledi normal doğum olacak şekildeymiş kafası aşağıdaymış ,doktor normal dedi annem vardı yanımda o daha çok şekil değiştirir dedi bilmiyorum cnm inş Allah hepimize vaktiyle verir bebişlerimizi

merhaba =) bende bu hafta sonu gittiğimde doktor bebişime 1650 gr dedi.dönmüşmü dedim hayr dedi ayakları hala aşağıdaymı belliydi zaten acaip tekme atıyr rahime doğru çok acıyooo!! ben merak ediyrm nezaman dönecek diye...bende 7 kg aldım toplamda ... benim doktor fazle kilo almamı istemyr kilolu bebek ve anne istemyrm diyorrr....

sizlere bakınca ben çooook kilo almışım 51le başladım bugün 67 oldugumu öğrendim neremde bu kilo anlamış değilim hiç belli değil gibi
neyse bugün doktor kontrolumuz vardı bebişimiz çok sağlıklı maşallah 1950 gr olmuş 4 hafta sonra gelirsin dedi. herşey yolunda çok şükür
doktorumuz doğuma kimseyi almıyormuş eşim için hayal kırıklıgı oldu doğuma girmeyi çok istiyo (ilk doğuma girerse 2.yı kendinin yaptıracagını düşünüyo :44:)

10 kıloyu sorun etme canım ya ben 15 kılo aldım bebeğin saglıklı olsunda kanala gırmıs ama bazen donebılıyor daha bellı olmaz sıkma canını bazen doktorlar tam konusmuo ınsan yalnıs anlıo banda ole oluo bazen ....

selam arkadaşalr..
bende mart annesi olacağım allah nasip ederse..
sizleri sürekli okuyorum hemen hemen şikayetler aynı..
bugün yazan bir arkadaş gibi ben de yatış şekliyle ilgili olarak doktorumun dediğin sizlerle paylaşmak istiyorum
bugün kontrolüm vardı ve bende sizler gibi yatış şeklimden rahatsızım ne kadar sola yatmayı denesem de kendimi hep sırt üstü buluyorum ve
o şekilde yatmayı çok seviyorum bugün doktoruma sordum o da nasıl rahat edersen öyle yat tabiki bebeğin en rahat edeceği yatış şekli
senin sola yatmandır hem de kan akımının daha sağlıklı olması açısından iyidir ama kendini kasma sonuçta eğer bebek yada sen rahatsız olsan sırt üstü asla yatamazsın zaten dedi
eğer sırt üstü yatabiliyorsan demek ki vücudun rahatsız olmuyor kan akımının olduuğ yere bir baskı omluyor demk ki dedi..
bende rahatladım tabiki soluma yatmaya gayret edeceğim ama sabahları kendimi sırt üstü yada sağda bulursam da eskisi kadar üzülüp kafama takmayacağım..

canim sag kaburga taraftaki agridan doktoruna bahsettin mi? birsuru organ var o civarda, ihmal etmemek lazim

cuma kontrolüm var, o zaman sormayı düşünüyorum ama

İnşallah canım cok teşekkür ederim. Seninkiler de iki kiloyu rahat rahat geçecekler inşallah. Geçen gün bir tanıdıkla konuşuyordum, ikiz babası oldu yeni. 37. haftada almışlar bebekleri. Daha dursalar dururlardı da hanım bekleyemedi daha fazla dedi. Oğlan 3'ün üzerinde kız da 3'e yakın doğmuş. Onla konusurken sen geldin aklıma.

neeeeee ikisi 6 kilodan fazla ediyorrrrrr:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
bir düşünsene eşlerini ve suyunu da
aman allahımmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

o sıkıntı bende de var cnm ya. özellikle sağda bişiler batıyo sanki, belime yastık koymadan oturamıyorum valla.
senin durumun zor gerçekten, neyseki başucunda annen var, uzan bol bol şurda en fazla 1 ay daha sabretmen lazımm. Allahımmm sabır versin sana,
sağ salim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh..

hepimiz sağ salim alalım inşallahhhhh
hepimizin ortak dileğiiiii
aminnnnnnnnn

şikayetler artık hemen hemen hepimizde var Rabbim bize kolaylık versin. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Bi an önce geçsin zaman bi düşünüyorum daaaa sezeryan olacaksa 38haftada alınıyor hemen hemen vee bizim 5haftamz kaldı:):) babamız gelince yemeğimzi yeyp ewe gececegz şimdi babanedeyiz eve gidincedee minisimin kıyafetlerini makinaya atacağım yarında inşallah ütü işini halledip çantamızı hazırlayacağz artkk :)

çantana koyduklarını bizimle paylaşmayı unutma canımmmmm

slm kızlar vebbeişler benim gibi çok şiddetli sırt ağrısı çeken varmı sırtım deliniyor sanki:KK43::KK43:

bennnn beeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:KK47::KK47::KK47::KK47:

merhaba =) bende bu hafta sonu gittiğimde doktor bebişime 1650 gr dedi.dönmüşmü dedim hayr dedi ayakları hala aşağıdaymı belliydi zaten acaip tekme atıyr rahime doğru çok acıyooo!! ben merak ediyrm nezaman dönecek diye...bende 7 kg aldım toplamda ... benim doktor fazle kilo almamı istemyr kilolu bebek ve anne istemyrm diyorrr....

biz de kilo almak istemiyoruz amaaaaa
napalım alıyoz işte
bebeğine de :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sizlere bakınca ben çooook kilo almışım 51le başladım bugün 67 oldugumu öğrendim neremde bu kilo anlamış değilim hiç belli değil gibi
neyse bugün doktor kontrolumuz vardı bebişimiz çok sağlıklı maşallah 1950 gr olmuş 4 hafta sonra gelirsin dedi. herşey yolunda çok şükür
doktorumuz doğuma kimseyi almıyormuş eşim için hayal kırıklıgı oldu doğuma girmeyi çok istiyo (ilk doğuma girerse 2.yı kendinin yaptıracagını düşünüyo :44:)

ikinci doğumu kendi mi yaptıracakmış:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
bebeğine maşallahhhhhhhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: canım

günaydınn cici anne adayları :)) yarın allahın izniyle 32+0 oluyoruz bebişimle :) calısabilir raporu alcam yarın,aranızda alanlar var mı..beni bilgilendirirmisiniz :))

Günaydın Arkadaşlar
Dün yazmıştım ama internet gitmiş o ara yayınlanmamış. Tahlil sonucu normale göre çok çok abartılı olduğu için bir yanlışlık olduğunu tahmin edip bana faks çekmelerini istedim. Telefonda 0.15 olması gereken değerin 5.4 olduğunu söylemişlerdi. Meğer 0'la 15 arasında olması gerekiyormuş değerin. Benimki de gayet güzel bir şekilde 5.4'müş :) artık ya ben yanlış anladım ya telefona bakan kız şaşkındı bilmiyorum :) Bu sonuca göre geçen sefere göre değerim çok çok iyi. İnsallah böyle gider.

Hepinize dünkü destekleriniz için çok teşekkür ederim.

günaydınn cici anne adayları :)) yarın allahın izniyle 32+0 oluyoruz bebişimle :) calısabilir raporu alcam yarın,aranızda alanlar var mı..beni bilgilendirirmisiniz :))

Yok arkadaşım sen çoğumuzdan öndesin zaten. Sen al da biz öğrenelim :))) Gerçi ben 32'den sonra çalışamayacağım.

günaydınlar hepinise kızlaaarrrr:)))) burada felaket bi soğuk var deniz kıyısı olacak bi de:))) bebekleriniz nasıl anneler. benimki kaburgamın içinde kaçak kat yapıyor gibi ayağını akciğerimin üstünde gezdiriyor:))) hoşuna gidiyo herhalde annesinin irkilmesi:)))) ay bi şey değil çocuklar ben irkilince yüzüme bakıyorlar:))))

dün güne gittim ki zorunluluktan gittim. kadınlar bana küçücük karnın ay ne kadar zayıfmış bebek 3 ü bulur inşallah demiyorlar mı. üstlerine atlayıp saçlarını yolmak üzerine taktik geliştirmekle geçti gündeki 2 saatim:))) insanın bilmeyeni ile değil ama cahili ile uğraşması çok zor. öğrenmeye de yeniliğe de kapalı bi de aksi gibi kendini doğru sananlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın eğitim düzeyi değil derdim. homini gırtlak pasta yiyorlar ay sen bi şey yemiyosun o bebek nasıl kilo alacak diyorlar:)))) hani çatı meselesi vardı burada yazmıştı bi mart annesi. aynı durum:))))

günaydın:KK8::KK8:

ben cuma günü alıcam çalışabilir raporunu.28 ocakta izne ayrılmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa..benim doktorim da kiloya takık,12 kilo ile doğuma girmemi istiyo toplamda 10 kilo almışım 2 kilo hakkın var ister iki aya böl al istersen hepsini bir ayda al ama geçme dedi :KK76:

arkadaşlarım 20 nin üstünde kilo aldılar hamileliklerinde,iyi gittiğimi sanıyodum ama doktor üzerinde durdukça ben de dikkat etmeye başladım bi kaç gündür bakalım tutturabilecek miyim 12 yi :18::18:

X