2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
kızlar ne yazık ki kocaelide okullar tatil edilmedi =((((((
çok fazla kar yağıyor bizim suçumuz ne =((((
neyse sizler nasılsınız bakalımmm ben okul tatil olmadığı için kötüyüm =(

günaydınn cici anne adayları :)) yarın allahın izniyle 32+0 oluyoruz bebişimle :) calısabilir raporu alcam yarın,aranızda alanlar var mı..beni bilgilendirirmisiniz :))

Canim ben gecen hafta aldim 31.haftaolmasina ragmen doktorum 32.hafta gosterdi cunku 2.donem calismak istemiyorum

kızlar ne yazık ki kocaelide okullar tatil edilmedi =((((((
çok fazla kar yağıyor bizim suçumuz ne =((((
neyse sizler nasılsınız bakalımmm ben okul tatil olmadığı için kötüyüm =(

günaydın 6 aylık doğum izni ne durumda bilgisi olan varmı bizi kapsarmı sizce arkadaşlar

herkese günaydınlar kocaman.umarım herkes çok çok iyidir.çok çok keyifler yerindedir.allah vucudumuzdan sağlığı sihattı eksik etmesin inşallahh

Günaydınlarrr:KK3::KK3:

Aslında çok uykum var ne olacak böyle bilmiyorum. :KK19: Önce kızım uyutmuyor. Sonra benim uykum kaçıyor 3 saatlik uyku bu halimle yetmiyor. :KK53:
Anne karnında bebek nasıl olursa ilk 40 gün öyle olurmuş. Yani biz kızımla gececiyiz o kesinleşti:nazar::nazar:

Kızlar dertler hep aynı erken doğum korkusu, bel ve sırt ağrıları, kilo takıntısı falan falan.... aman bebişlerimiz iyi olsunda daha nelere katlanacağız:emir_bebek::emir_bebek:

Mirrosun dediği gibi şu insanların yemek için ısrar etmelerini bende anlamıyorum. Böyle ısrar edenlere bir beslenme düzenim var kardeşim sanane diyesim geliyor:KK9::KK9:

Bu arada çoğunuz öğretmensiniz okulu tatil edilenler gözleri aydın. :KK9: Tatil olmadı diye üzülenlerde, benim gibi yılın hiçbir dönemi böyle tatillere dahil olmayanlarıda düşünerek fazla üzülmesinler:KK34:

Sıkı giyinin ayaklara dikkat üşütmeyinnnnn:KK34:

Son düzenleme:
günaydın:KK8::KK8:

ben cuma günü alıcam çalışabilir raporunu.28 ocakta izne ayrılmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa..benim doktorim da kiloya takık,12 kilo ile doğuma girmemi istiyo toplamda 10 kilo almışım 2 kilo hakkın var ister iki aya böl al istersen hepsini bir ayda al ama geçme dedi :KK76:

arkadaşlarım 20 nin üstünde kilo aldılar hamileliklerinde,iyi gittiğimi sanıyodum ama doktor üzerinde durdukça ben de dikkat etmeye başladım bi kaç gündür bakalım tutturabilecek miyim 12 yi :18::18:

benim arkadaşım 30 kg almıştı hatta doğumdan sonra görmüştüm halada doğum yapmadı mı acaba demiştim=))) şimdi 55 kg süperrrr =)))) alsak da veriliyor bayanlar =) doğumdan 5 ay sonra dukan diyetine başlarım yerim proteinleri veririm kiloları he hee =)))

günaydınlar hepinise kızlaaarrrr:)))) burada felaket bi soğuk var deniz kıyısı olacak bi de:))) bebekleriniz nasıl anneler. benimki kaburgamın içinde kaçak kat yapıyor gibi ayağını akciğerimin üstünde gezdiriyor:))) hoşuna gidiyo herhalde annesinin irkilmesi:)))) ay bi şey değil çocuklar ben irkilince yüzüme bakıyorlar:))))

dün güne gittim ki zorunluluktan gittim. kadınlar bana küçücük karnın ay ne kadar zayıfmış bebek 3 ü bulur inşallah demiyorlar mı. üstlerine atlayıp saçlarını yolmak üzerine taktik geliştirmekle geçti gündeki 2 saatim:))) insanın bilmeyeni ile değil ama cahili ile uğraşması çok zor. öğrenmeye de yeniliğe de kapalı bi de aksi gibi kendini doğru sananlardan bahsediyorum yanlış anlaşılmasın eğitim düzeyi değil derdim. homini gırtlak pasta yiyorlar ay sen bi şey yemiyosun o bebek nasıl kilo alacak diyorlar:)))) hani çatı meselesi vardı burada yazmıştı bi mart annesi. aynı durum:))))

yaaa ben de bir arkadaşa dedim öyle. Daha hamile değildim, sanıyorum ki hoşuna gidecek. "Aaa karnın hiç büyümemiş" dedim. Kızın yüzü bir değişti. Ağlamaklı oldu, "herkes öyle diyor, çok mu küçük olacak bebeğim" diye... o kadar kötü oldum ki! Hamile olunca anladım kendi yorumumun saçmalığını :) Dün de şirkette 2 kilo olmus bebek dedim. "Senin göbek 20 kilo gösteriyo ama" dedi bir erkek arkadaş. İşte herkes yapabiliyor böyle patavatsızlıklar. Ama gün ortamında 2 saat bu zırvalıkları dinlemek nasıl fena gelmiştir sana tahmin ediyorum :)

günaydın 6 aylık doğum izni ne durumda bilgisi olan varmı bizi kapsarmı sizce arkadaşlar

bildiğim kadarıyla henüz mecliste görüşülmedi,eğer yasalaşırsa doğum iznine ayrılmış olanları da kapsar.aksi durum hakızlığa neden olur ve amacına uygun düşmez..inşallah bi an önce sonuçlanır da biz de önümüzü görürüz

benim arkadaşım 30 kg almıştı hatta doğumdan sonra görmüştüm halada doğum yapmadı mı acaba demiştim=))) şimdi 55 kg süperrrr =)))) alsak da veriliyor bayanlar =) doğumdan 5 ay sonra dukan diyetine başlarım yerim proteinleri veririm kiloları he hee =)))

ben de çok önemsemiyorum kilo olayını aslında,sağlığımı bozmadığı ve normal doğuma engel olmadığı sürece tabii :KK43:

bebeğin sağlıklı olması çok daha önemli,ben zaten hamilelik öncesinde zayıf sayılırdım,kiloyu da çoğunlukla göbekten aldım,doktoru da anlıyorum ideal olan zaten 12 civarı kilo almakmış onu sağlamaya çalışıyo..hayırlısı bakalım sağlıkla doğum yapalım da kilolar uçar gider istersek:KK42::KK42:

Günaydın herkese.aman kızlar bu karda buzlu yollarda dışarı çıkarken çok dikkat edelim.allah yardımcımız olsun.bebişlerimizi korusun

bildiğim kadarıyla henüz mecliste görüşülmedi,eğer yasalaşırsa doğum iznine ayrılmış olanları da kapsar.aksi durum hakızlığa neden olur ve amacına uygun düşmez..inşallah bi an önce sonuçlanır da biz de önümüzü görürüz

umarım canım yaa vallahi çok korkuyorum bizi kapsamayacak diye

Canim ben gecen hafta aldim 31.haftaolmasina ragmen doktorum 32.hafta gosterdi cunku 2.donem calismak istemiyorum

ayyy canım ne güzell ben memurum,keske öğretmen olsaydımm :) yarın insallahh sorun cıkmadan alırım 5 haftalık :)
Yüksek tansiyonum ve gebelik zehirlenmem var canım. Aslında iyiyim ama doktorum risk almamak için çalışmamı istemiyor. Son 4 günüm yani :)

canımm cok gecmiş olsun allahın izniyle sağsalim kucagna alırsın insallahh..evin keyfini cıkarr son haftalarında bebişlerimiz olunca dinlencek vaktimiz olmıcakk :))

GÜZEL ANNELER VE MELEKLERİ:)
umarım herkes iyidir birazdan okuycam geçmişi ,özledim hepinizi uzun zamandır yazamadım ama artık hem enerjim hem zamanım var kendimi çok yalnız hissettim bu zaman içinde,iyi ki varsınız burda paylaşmak insana güç veriyor yalnız olmadığını hissettiriyor
mgokche,senabebiş kızlar doğum izni konusunda arkadaş sgkyı arayıp sormuştu geçtiğimiz günlerde ve izin süresince çıksa bile iş başı yapmayan herkesi kapsayacağını öğrendi içimiz rahatladı siz de endişelenmeyin verilen bir hak sözkonusu olacak yararlanabileceğiz

herkesde bi şikayet bi şikayet, kimi kilolardan, kimi ağrılardan, kimi bebeğinin durumundan...

geceyimben cnm senden hep byle güzel haberler alalım, demek ki o kadar takmana gerek yokmuş herşeyi, hep böyle devam eder inşallah..

nifado, senkar, papatya şu bel ağrıları, kasık ağrıları hiç çekilmiyor değil mi? bırak uzun süre ayakta kalmayı, uzun süre aynı pozisyonda oturunca da bel ağrısı ve sağ kaburgada batmalar başlıyo.

2013 bebişin seni biraz zorlicak sanırım uyku konusunda. beni uyandırdığı olmuyo ama, herhangi birşeyde uyanayım uyumam 1 saati buluyo.
şu gece sağda uyanmanın vicdan azabını bence yaşıyorum ya..sol tarafım acıyo artık.. eşime söyledim gece beni sağda görürsen sola çek diye..

kızlar aynaya bakınca bu sabah bu ne hal dedim ya.. popo plates topu gibi çıkmış, bacaklar desen bi o kadar kalın.. Allahım vermeliyim bı kiloları dedim. biri şu nutellayı önümden almazsa zor vericem galiba..
ayrıca cmt. gün var bende, şimdiden ne yapacağımı düşünürken onları yememem gerektiğini biliyorum ya hiç bişey yapasım gelmiyo.
ama olsun seviyorum pasta börek yapmayı, yemesini de.. :))

vallahi bende 17 kilo aldım bu gidişle 20 kilo alırım galiba doğumdan sonravereceğime inanıyorum inş hep beraber veririz :)

yaaa ben de bir arkadaşa dedim öyle. Daha hamile değildim, sanıyorum ki hoşuna gidecek. "Aaa karnın hiç büyümemiş" dedim. Kızın yüzü bir değişti. Ağlamaklı oldu, "herkes öyle diyor, çok mu küçük olacak bebeğim" diye... o kadar kötü oldum ki! Hamile olunca anladım kendi yorumumun saçmalığını :) Dün de şirkette 2 kilo olmus bebek dedim. "Senin göbek 20 kilo gösteriyo ama" dedi bir erkek arkadaş. İşte herkes yapabiliyor böyle patavatsızlıklar. Ama gün ortamında 2 saat bu zırvalıkları dinlemek nasıl fena gelmiştir sana tahmin ediyorum :)

ne insanlar var ya =))) bende hamile değildim tatil dönüşü eylülde bir erkek arkadaş hayırlı olsun hocam dedi hayırdır dedim bebeğiniz dedi ne bebeği ya dedim hocam siz hamile değilmiydinz demez mi=) yoook be dedim..bayağa özür diledi =) sonra kantine gittim kantide çalışan bayanlar çocuğunuzu bakıcıya mı verdiniz demezler mi sanki herkes anlaşmış =)) çıldırdım....normaldede göbeğim vardı ama =) şuan göbeğimi gören ikiz mi diyor he heee =)))
kızlar müdür yardımcımı aradım hamilelere idari izin diyor kocaelide dedim gelme dedi =))

herkesde bi şikayet bi şikayet, kimi kilolardan, kimi ağrılardan, kimi bebeğinin durumundan...

geceyimben cnm senden hep byle güzel haberler alalım, demek ki o kadar takmana gerek yokmuş herşeyi, hep böyle devam eder inşallah..

nifado, senkar, papatya şu bel ağrıları, kasık ağrıları hiç çekilmiyor değil mi? bırak uzun süre ayakta kalmayı, uzun süre aynı pozisyonda oturunca da bel ağrısı ve sağ kaburgada batmalar başlıyo.

2013 bebişin seni biraz zorlicak sanırım uyku konusunda. beni uyandırdığı olmuyo ama, herhangi birşeyde uyanayım uyumam 1 saati buluyo.
şu gece sağda uyanmanın vicdan azabını bence yaşıyorum ya..sol tarafım acıyo artık.. eşime söyledim gece beni sağda görürsen sola çek diye..

kızlar aynaya bakınca bu sabah bu ne hal dedim ya.. popo plates topu gibi çıkmış, bacaklar desen bi o kadar kalın.. Allahım vermeliyim bı kiloları dedim. biri şu nutellayı önümden almazsa zor vericem galiba..
ayrıca cmt. gün var bende, şimdiden ne yapacağımı düşünürken onları yememem gerektiğini biliyorum ya hiç bişey yapasım gelmiyo.
canım ya sen nasıl hazırlık yapacaksın pastalar börekler vallahi hiçbirşey yapacak halim olmuyr benm en zor döenm son 2 ay olacak anladıgm kadarıyla kızlar benim bebek daha dönmediya acayip tekme atıyor hemde rahime doğru gece yatınca özellikle şimdide başladı sanki ayakları alttan çıkacakmış gibi off off çok kötü bu durumda olan var mı ???

Geçiş olsun canım çokcaaaaaaaa:KK54:

teşekkür ederimm Cemreeemmm.

çok geçmiş olsunn nifadocummmmmm

teşekkür ederim papatyacım. inşallah geçecek. şuan bile öğretmen masasında oturmak işkence geliyor. akşam ağladım resmen ağrıdan. annem de "çıksın o oradan bak nasıl vuracam poposuna poposuna. nasıl da ağlatıyor benim kızımı" diyor. Allah'ım yaa dedim herkes evladını düşünüyor işte...

kızlar 32.haftaşık hamileyim ve karnım çok sert.korkmaya başladım bu sertliğin nedeni ne ki?

canım bebek büyüdüğü ve karnını iyice gerdiği için olmasın sakın :KK70: tabii ki gerilecek güzelim. içerisi artık dar geliyor ona.

slm kızlar vebbeişler benim gibi çok şiddetli sırt ağrısı çeken varmı sırtım deliniyor sanki:KK43::KK43:

al benden de öyle. özellikle de sap kaburga tarafım...

hem nasıl güzelim yaa. artık içim acıyor vallaha başladığı zaman.

kızlarrr selammm,

taa cumadan beri yazamadım size o gün doktora gitmiştim sonra da işe gelince fırsat olmadı dünde kar yağışından dolayı erken çıktım,

papatyacım beni merak etmiş :KK54:

bugün işe gelmicektim aslında serviste yoktu otobüslerle perişan oldum. ama rapora kadar sabredeyim dedim.

bizim yumurcakta doğum pozisyonunda dönermi dedim. dönmez artık,ama bazı bebekler surpriz yapabiliyor umarım dönmez dedi.

balık yağını sordum balık yiyorsan gerek yok haftada 3 gün ye dedi. haftada 3 gün çalışırkene çok zor ama.

ben yapma şeyler kullanmanı istemiyorum doğal yollarla al herşeyi dedi.

21.ocakta rapor için çağırdı yani son 2 haftam bakalım iş yerim sıkıntı çıkarmazsa en azından şubat

başına kadar çalışırım.

Günaydın Arkadaşlar
Dün yazmıştım ama internet gitmiş o ara yayınlanmamış. Tahlil sonucu normale göre çok çok abartılı olduğu için bir yanlışlık olduğunu tahmin edip bana faks çekmelerini istedim. Telefonda 0.15 olması gereken değerin 5.4 olduğunu söylemişlerdi. Meğer 0'la 15 arasında olması gerekiyormuş değerin. Benimki de gayet güzel bir şekilde 5.4'müş :) artık ya ben yanlış anladım ya telefona bakan kız şaşkındı bilmiyorum :) Bu sonuca göre geçen sefere göre değerim çok çok iyi. İnsallah böyle gider.

Hepinize dünkü destekleriniz için çok teşekkür ederim.

ohhhhhhhhh beeeeee
güzel haberle başlayalım güneeeeeeeeeee
geçmişler olsun gececim

X