2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
selam kızlar:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

cumartesi kontrolümüz vardı,tosunum 1850 gr olmuş maşallah :KK9: her şey yolunda şimdilik inşallah böyle devam eder,hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize ..

ben de soluma yatıyorum sürekli ama sabahları biraz ağrım oluyo üzerine yattığım kısımda..bu iki hafta beyin gelişimi için önemliymiş bol bol ceviz yiyelim de zehir gibi olsun yavrular :KK9::KK9::KK9:

herkese güzel günlerrr

Selam kızlar. umarım herkes ve tüm bebişler iyidir. ben de iyi olmaya çalışıyorum. ahh bir de şu ağrı olmasa. galiba korktuğum başıma gelecek ve safra kesesi fena sıkıştıracak beni. geçen ay doktorum şüphelenmişti ama bir kaç şey sorduktan sonra olmayabilir demişti. ama şuan o kadar arttı ki şikayetlerim. resmen acıyor sağ kaburga altım artık. elimle bile dokunamıyorum. inşallah değildir yaa. şu ayın 19 u çabuk gelse de bir de radyoloğa gözüksem artık... dayanacak gücüm kalmadı ne yazık ki... offf yaşadığım yerin il merkezine bu kadar uzak olmasından nefret etmeye başladıımmmm yaaa :KK50::KK50::KK50::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Merhaba arkadaşlar
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Öğlen doktoruma gittim. Sıpam iyi, 2 kiloyu geçmiş. 32 hafta ile uyumlu dedi. Tansiyon henüz ne bebeği ne de plasentayı etkilememiş. En riskli hamilem sensin sen de çok iyi taşıyorsun aferin sana dedi :) normalde endişelenme derim ama bir daha böyle hareketsiz olduğu bir zaman olursa acile git kalp atımına bakılsın dedi. Benim durumum biraz özel diye sanırım.

En son 9 gün önce gitmiştim. 3 kilo almışım. Normal değil tabi, preeklampsinin ilerlediğinden şüphelendi. Yeniden idrar tahlili istedi. Şimdi hastaneyi aradım 0.15 olması gereken değerim 5.4 çıkmış :KK43: Sanırım ilerledi preeklampsi. Doktoruma faks çekecekler, ondan sonra beni arar doktorum.

Haberlerim şimdilik bu kadar. Şimdi geçmişi okuyacağım :)

Yok canım. Gecen gittiğimde sordum. Normal mi sezeryan mı diye. Şimdilik bi şi söylemek için erken dedi. Normal ihtimali var yani ama bu harekesizlikle ne nasıl olacak bilmiyorum. Bir de proluton vuruluyorum. Sanki o da normal doğumu zorlaştırır gibine geliyor.
Olursa normal olsun çok isterim. Bi de benim paşa büyük biraz. O da zorlaştırabilir doğumu

Yaşayıp göreceğiz. Zaman azaldı gibi geliyor bana.
hmm ben clexane kullanıysun sanıyodum ondan sordum sezeryan mı diye, hayırla sağlıkla doğsunlarda.
:nazar::nazar::nazar: değmesin oğluşlarımıza, Maşallah. Candaşım işe uykusuz ve balık gibi geliyorum son iki haftadır alışkalık yaptı evet,
illaki bi kalkıp evin içini dolaşacağım 2 de 3 de ve 5 de yoksa olmayan uykumun yatak keyfi de gidiyor :)
Biliyorum ki geçecek bu günlerde...
Yeni doğum yapan bir arkadaşım var '' Hamilelik hallerimi çok özlüyorum '' diyor.
Bense heyecanla ve sabırsızlıkla oğlumu sağlıkla kucağıma almayı diliyorum, bekliyorum... İNŞALLAH
Sanırım bu heyecan hepizde var haliyle... :KK9::KK9::KK9:
canım yaa :)) valla uykularda azaldı dediğin gibi biz doğum sonrasına sabırsızlanıyoruz doğuranlar hamileliği özlüyolar.inş hep mutlulkla anarız bugünlerimizi :) gezmekte fayda var yoksa hepten çökeriz ya :))

kızlar ankaraya kar bastırdı saolsun şef izin verdi bende kaçıyorum yoksa eve yürüyerek gitmek zorunda kalabirim.3 sene yürümek zorunda kaldım üstüste.mesafe yaklaşık 15-20 km sanırım

mrbalar arkadaşlar herkesler bebişler iidir umarım ben bişe sorcam aklıma takılıo şimdi 32.haftada çalışabilir raporumuzu aldık ama Allah korsun kötü bişe oldu yani rahatsızlık felan dinlenmemiz gerekecek belki 2 hafta sonra felan tekrar rapormu alıoruz nasıl oluo bu işler ya anlayan bi personelimizde yokki soralım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sewinecem :)

merve okuyabildiğim kadarıyla sana cevap verilmemiş. Benim bildiğim kadarıyla çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğin zaman gidip çalışamaz raporu alabiliyorsun.
hmm, araştır canım.sen güveni mi istiyodun peki ? hangimiz önce öğrenirsek haberleşlim olur mu fiyatlardan ?.
Ben Tobb Etu düşünüyorum aslında. Ama güven de ikinci seçenek... Haber veririm sana bir şey öğrenirsem.

CANDAŞ cım clexane da kullanıyorum aynı zamanda

Selam kızlar. umarım herkes ve tüm bebişler iyidir. ben de iyi olmaya çalışıyorum. ahh bir de şu ağrı olmasa. galiba korktuğum başıma gelecek ve safra kesesi fena sıkıştıracak beni. geçen ay doktorum şüphelenmişti ama bir kaç şey sorduktan sonra olmayabilir demişti. ama şuan o kadar arttı ki şikayetlerim. resmen acıyor sağ kaburga altım artık. elimle bile dokunamıyorum. inşallah değildir yaa. şu ayın 19 u çabuk gelse de bir de radyoloğa gözüksem artık... dayanacak gücüm kalmadı ne yazık ki... offf yaşadığım yerin il merkezine bu kadar uzak olmasından nefret etmeye başladıımmmm yaaa :KK50::KK50::KK50::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Geçiş olsun canım çokcaaaaaaaa:KK54:

Merhaba arkadaşlar
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Öğlen doktoruma gittim. Sıpam iyi, 2 kiloyu geçmiş. 32 hafta ile uyumlu dedi. Tansiyon henüz ne bebeği ne de plasentayı etkilememiş. En riskli hamilem sensin sen de çok iyi taşıyorsun aferin sana dedi :) normalde endişelenme derim ama bir daha böyle hareketsiz olduğu bir zaman olursa acile git kalp atımına bakılsın dedi. Benim durumum biraz özel diye sanırım.

En son 9 gün önce gitmiştim. 3 kilo almışım. Normal değil tabi, preeklampsinin ilerlediğinden şüphelendi. Yeniden idrar tahlili istedi. Şimdi hastaneyi aradım 0.15 olması gereken değerim 5.4 çıkmış :KK43: Sanırım ilerledi preeklampsi. Doktoruma faks çekecekler, ondan sonra beni arar doktorum.

Çok geçmiş olsun canım. Umarım büyük bi sıkıntın olmaz

Veeee kustummmmm:KK25:
Arkadaşlar sabah ac karna ilaç içiyor ve de kusuyorsanız sebebi ilaç olabilir bendeki gibi

ben de demir hapından çok muzdaribim canım yaaaaa
hem bulantı hem de ağrı yapıyor midemde
geçmişler olsun bizeeee

Yok canım. Gecen gittiğimde sordum. Normal mi sezeryan mı diye. Şimdilik bi şi söylemek için erken dedi. Normal ihtimali var yani ama bu harekesizlikle ne nasıl olacak bilmiyorum. Bir de proluton vuruluyorum. Sanki o da normal doğumu zorlaştırır gibine geliyor.
Olursa normal olsun çok isterim. Bi de benim paşa büyük biraz. O da zorlaştırabilir doğumu

Yaşayıp göreceğiz. Zaman azaldı gibi geliyor bana.

canım puruloton ben de vuruluyorum
niye normal doğumu zorlaştırdığını düşündün canım anlamadım benin

Merhaba arkadaşlar

canım inşallah güzel haberler verirsin bize
benimkiler de iki kiloyu geçsinler diye gözlerin içine bakıyorum valla
2 kiloyu geçmiş, psikolojik sınırı aşmış
hiç merak etme
hiçbir şey olmayacak canım

çok geçmiş olsunn nifadocummmmmm

selammmmm canlarrrrrrrr
şikayetlerinizi okuyorummmmmm
valla şükredin ben de o şikayetlerin iki katı var
kaburgalarım acıyorrrrrrr
özellikle sağ tarafımdaki kaburgammmmmm
kaburgama bir şey batıyor ama ne:KK53::KK53::KK53::KK53:
ne yatabiliyorum, ne oturabiliyorumm
zor durumdayımmmmmmmm hem de çok zorrrrrr

ama bir yandan da şükür 30 lu haftaları görüyorum imza alanında
20 ler uzun gelmişti, sıkılmıştımmm
30 lu haftalar bebek demek hepimiz içinnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selammmmm canlarrrrrrrr

30 lu haftalar bebek demek hepimiz içinnnnnnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canim sag kaburga taraftaki agridan doktoruna bahsettin mi? birsuru organ var o civarda, ihmal etmemek lazim

canım inşallah güzel haberler verirsin bize
benimkiler de iki kiloyu geçsinler diye gözlerin içine bakıyorum valla
2 kiloyu geçmiş, psikolojik sınırı aşmış
hiç merak etme
hiçbir şey olmayacak canım

İnşallah canım cok teşekkür ederim. Seninkiler de iki kiloyu rahat rahat geçecekler inşallah. Geçen gün bir tanıdıkla konuşuyordum, ikiz babası oldu yeni. 37. haftada almışlar bebekleri. Daha dursalar dururlardı da hanım bekleyemedi daha fazla dedi. Oğlan 3'ün üzerinde kız da 3'e yakın doğmuş. Onla konusurken sen geldin aklıma.

selammmmm canlarrrrrrrr

o sıkıntı bende de var cnm ya. özellikle sağda bişiler batıyo sanki, belime yastık koymadan oturamıyorum valla.
senin durumun zor gerçekten, neyseki başucunda annen var, uzan bol bol şurda en fazla 1 ay daha sabretmen lazımm. Allahımmm sabır versin sana,
sağ salim sağlıkla alırsın kucağına inşallahh..

çanta cevapları için cok tesekkurler, insallah bende halledebileceğim bu işi:)))
kaburgası batan arkadaşlar yan yatarken belinizin altına yastık koymayı deneyin işe yarıyor. ben o yastık olmadan uyuyamıyorum:KK43:

selammmmm canlarrrrrrrr

Selam canım
Papatyacım senden, sanki kendi şikatlerimi okur gibi oldu :KK9:

30. haftalara gelindi ve şikayetler hemen hemen aynı uykusuzluk, bel ağrısı, kaburga altı ağrısı, bacaklarda ve ayaklarda şişme vs. vs.
Seninde dediğin gibi uzuuuun bir 20 lerden sonra 30 ları devraldık ve en çok dikkat etmemiz ve kendimizi dinlememiz gereken zaman
içerde ki misafirlerimiz canları ne zaman isterlerse çat kapı gelebilirler her an, hazırlıklı olalım hastane çantamızı şimdiden hazırlayalım
Ben hazırladım mı? Yoooo :KK50::KK50::KK50: inşallah bu haftasonu yapacağım o işi 32 den sonra daha da dikkat...
Şimdilik iyi akşamlar diyorum Şiddetli kar yağışı olan istanbul akşamından cici bakın kendinize hamişler :KK49::KK49::KK49:

Kizlar sayfalari okumadan hemen yazmak istedim.
Bebegim hareket ettikce asagida kasiklarimda bir agri oluyor. Sizde de oluyor mu? Bebegimin hareketiyle oluyor asagiya dogru baski da yapiyor.

şikayetler artık hemen hemen hepimizde var Rabbim bize kolaylık versin. Sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah. Bi an önce geçsin zaman bi düşünüyorum daaaa sezeryan olacaksa 38haftada alınıyor hemen hemen vee bizim 5haftamz kaldı:):) babamız gelince yemeğimzi yeyp ewe gececegz şimdi babanedeyiz eve gidincedee minisimin kıyafetlerini makinaya atacağım yarında inşallah ütü işini halledip çantamızı hazırlayacağz artkk :)

Kizlar sayfalari okumadan hemen yazmak istedim.
Bebegim hareket ettikce asagida kasiklarimda bir agri oluyor. Sizde de oluyor mu? Bebegimin hareketiyle oluyor asagiya dogru baski da yapiyor.

canım ben geçen hafta doktoruma sordum rahim ağırlaşıyor artık normal dedi ve şimdi bebeklerImz küçük olduğu için rahatça doğum kanalına girip çıkıyorlarmis baskılar ağrılar normalmis. Normal olmayanı aynı zamanda bel ve sırt ağrısına sebebiyet veriyomuş

kızlar 32.haftaşık hamileyim ve karnım çok sert.korkmaya başladım bu sertliğin nedeni ne ki?

canım ben geçen hafta doktoruma sordum rahim ağırlaşıyor artık normal dedi ve şimdi bebeklerImz küçük olduğu için rahatça doğum kanalına girip çıkıyorlarmis baskılar ağrılar normalmis. Normal olmayanı aynı zamanda bel ve sırt ağrısına sebebiyet veriyomuş

dogum kanalina girince disari cikmaya kalkarsa :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

X