- 29 Mart 2010
- 6.066
- 72
:)) en kıymetli zmanalarımızın sonuna yaklaştık işte iyi değerlendirelim :))benim eşimde diyor ağır taşımamalı değilmi ağır taşıyo, kesinlikle taşıma napıyosun sen dedi, hocam ağır dediği laptop yada dairede aldığım 5 lt lik su.abartma canım sende nolcak dedi :))bide bizim dr erkek, kanki oldular resmen.eşiminde tayini olmuyo dr la her gittiğinde dertleşiyolar gülüyorum ya :))ilahi ya tek benim ki öyle sanıyordum =) benim kini doktorumuz içeri alıyorda...acaip sorular soruyr =) ben hiç konuşmuyrm ,, eşimde doktora şöyle olursa nasıl olur ? karnı ağrıyor eşimin neden? topuklu giysin mi? çay kola çok içiyor zarar lı mı? hala eski pantolonlarını giyiyor doğru mu? kadın artık gülüyr =))) bende ölüyrm gülmekten=)))
Bizimki de son kontrolde -dün yani :)- yapıştı ekrana. Daha doktor söylemeden kalbi atıyor, kilosu 33 hafta ile uyumlu falan demeye başladı. Doktor da ooo babaya bak mesleği elimizden alacak diyor :)
oo eşine maşallah ya bencede kapcakmış valla mesleğini elinden, ben hala gittiğinde ancak yüzünü seçebiliyroum boy kilo nerde :) eşimde aynı... kaldı ki eşimde bende aşırı araştırmayıcızdırda bunda fos çıkmışız eşini görünce kesinleştirdim fikrimi :))