2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İyi Haftalar Hamişler :KK49:

Sanıyorum Haftalar Geçtikçe Ağırlaşıyoruz, Tembellikler ve Şikayetler Artıyor Daha da Artacak. Artık Pazartesiler Olmasın Demeye Başladım:KK53::KK53::KK53:
Ve Gece uykusu Kalmadı Artık İki Saatte Bir Uyanıyorum Lavabo İhtiyacım Varmış Gibi geliyor Ama yok :KK9:
Oğluşum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Zaman Geçtikçe Büyüyor Teyzeleri.
:nazar: :nazar:Hareketlerini Daha Şiddetli Hissetmeye Başladım:nazar::nazar:. Eee Haliyle Uyanmamamak da Elde Değil:KK14::KK14::KK14:Uykusuz Her Gece:KK37::KK37::KK37:
Sağlıklı Bir Hafta Diliyorum. Evde ve İşyerinde Çalışan Tüm Emekçi Hamişlere Kolay Gelsin...

Sevgiler.

selam kizlar.:KK3::KK3::KK3::KK3:bir sorum olucak sola yatmak sartmi.:26::26:ben hic oyle dikkat etmiyorum.hangi tarafa rahatsa o tarafa yatiyorum:26::26:

ben genelde solumda yatarım zaten. sabahları eşime sarılmak için sağa dönüyorum bir tek:) bu sıralar bende ne eksiklerim var falan diye aval aval düşünüyorum uyku tulumu maşraba bebek bakım seti birde hasta kilodu eksiklerim göğüs pompası da alıcam heralde lazımolduğunu çok duyuyorum kızlar haberiniz olsun süt gelmediği zaman sütün gelmesine yardımcı oluyomuş bide geçenlerde aralık ayında doğum yapan bir annenin yazdıklarınıda unutmayalım ilk 2 gün sütüm gelmedi milupamama verdim ama telaş etmeyin sonrasında geliyor demişti.ben her ihtimale karşı yenidoğan için mamada alıcam:KK49:

arkadaşlar merhaba
gçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Ben cok huzursuz bir gece geçirdim. Kızım hiç hareket etmiyor :KK43: doktor sekerli bir seyler yedikten sonra sol tarafına yat 2 saat bir şey hissetmezsen beni ara dedi. Kontrolüm cumartesi ama bugün müsaitse gideceğim. Buradan okuduğum kadarıyla herkese oluyor böyle seyler. ama haftasonu da tansiyonum hep yüksek gitti. Gebelik zehirlenmesi olduğu için iyice endişeliyim. su anda sağlam bir tekme için neler vermezdim :KK43:(

Bu haftalarda bebekler çok uyumaya başlarmış.Benimki gece 11-12 den sabah 10 a kadar filan uyuyo hiç hareket etmiyor.Artık anladım bende panik yapmıyorum.1 Hafta önce gece dediğim saatlerden sonra hiç oynamadı sabah bekle bekle oynamadı saat 11 de doktora gittim dayanamadım.Benim kız parmağı ağzında resmen uyuyordu.Doktor dürttü salladı sadece 2 defa sıçradı beni rahat bırakın der gibi.Doktorda uyuyo eğer o 2 refleksi yapmasaydı takibe alırdım ama parmağı ağzında uyuyo çocuk dedi.Hatta parmak ağzında resmini bile verdi.1-2 saat sonrada gerçekten uyandı benimki.Yani artık düzenli uyuyorlar uyuduğu saatlere dikkat edin panik yapmayın.İnş.hepimiz sağlıklı sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza alırız.Benim bu 2.buna rağmen hep stresliyim siz tabiki daha da paniksinizdir elde değil işte.

herkesee kocamaaan günaydınn :) iyidir inşallah herkes. Bebeklerin uyuduğu konuşulmuş ama benim prensesm ben yatana kadar hep hareket halinde bazen içeride deprem oluyo sanıyorum çok sarsılıyo bedenım :) hatta dün kocama sarildim yatıyorz gece 3 filan eşim de diyo ki bu doğuncada böyle olursa yandık valla. :) özellikle geceleri Cook çok hareketli gün içindede öyle herhalde ben uyuyunca oda uyuyoo ama uyandığımda hemen harekete geçiyor. Tecrübeli tanıdıklarimda karnında hareket nasılsa doğuNcada öyle devam eder diyor :):) beşikten bahsedilmis çok sık güzel duruyo ama 3 4 ay için çok maliyetli bence. Biz odamıza park yatak alacağız ayrıca hamaklar var bi kaç mağazada gördüm burada çok kullanışlı bireye benziyor ve 75-85 tl civarı. Bende öyle bişey almayı düşünüyorum bizim bulunduğumuz odada dursun diye.

bence küçük beşik alma gereksiz masraf edersin yatağında yatsın bebek oda müsaitse sen kalırsın yanında
gerçi yanında yatmayada gerek yok aslında belki 40 gün an fazla
ben oğlumda salıncak almıştım salıncağı yatar pozisyona getirince onun içindede rahat uyuyodu oğluşum

dediğin gibi salıncak şeklinde güzel beşikler var ama onlar da alçak olduğu için gece yatağımın yanında olmicak. aslında boğulmayı önleyici yanlardan destekli yataklardan aldım. o da her yere taşınır. en azından 2 ay onda yatar. biraz daha uygun bi salıncak beşik alırsam ona hareketlenene kadar yatar. sonra yatağına alabilirim. :)

Arkadaslar selamlar,
Genelde sadece okuyan 33. Hafta içerisinde bir hamilim :KK66:
Uyku sekli ile yazılanları okuyunca yazmak istedim. Benim doktorum nasıl rahatsan öyle yat diyor. İyi bi hastanenin çok iyi doktorlarından... Diyeceğim o ki, illa sola yatacağım diye kendinizi strese sokmanıza gerek yok. Arada sağa da dönebilirsiniz bence. Hatta mide ile ilgili probleminiz yok ise karın gerilmeyecek sekilde bacakların altına yastık koyarak sırt üstü bile yapabilirsiniz arada.
Sevgiler

kızlar kulak temizleyici çubuk ve burun aspiratörüde almak lazımmış.özellikle bebek 3 yaşına kadar sümküremediği için gerekli ve burun kanalları ufak olduğundan sık tıkanabiliyomuş ve tıkandığındada rahatlıkla süt ememeyip memeyi itiyorlarmış .bu yüzden meme vermeden önce özellikle bebeğimizin burnunu burun aspiratörüyla her gün 1 kere temizlemeliymişiz haberiniz olsun.ben baktım fiyatlarına 10-15tl civarı ucuz genelde.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:

bence küçük beşik alma gereksiz masraf edersin yatağında yatsın bebek oda müsaitse sen kalırsın yanında
gerçi yanında yatmayada gerek yok aslında belki 40 gün an fazla
ben oğlumda salıncak almıştım salıncağı yatar pozisyona getirince onun içindede rahat uyuyodu oğluşum

cnm oğluşun salıncakta ne kadar süre yattı? ben o paylaştığım beşikte en azında 8.ayına kadar yani çk hareketlenene kadar yatırmayı düşünüyorum da..

Kızlar iyi geceler
Bebişlerinin eşyalrını henüz almayanlar varsa eğer starcity chicco outlet te cok güzel ve çok uygun cicişler var keşke daha önce keşfetseydim çıtlı badiler tulumlar çok kaliteli ve uygun fiyata
Listeyi kapamadan bi gözden geçirin derim bebek arabaları pusetler vs diğer ürünleride bulabilirbilrsiniz...

evet ben de toplu alışverişimizi yaptıktan sonra gördüm onları, hatta önceden bikaç tane almamıza rağmen bi penye battaniye (ilk etiket fiyatının 3te 1ine) ve 3-6 ay için 1 çıtçıtlı badi almıştım, şimdi tekrar gidip 3-6 ay için kolsuz ve kısa kollu çıtçıtlı badilerini almak istiyorum oradan...

çok beğendimm, özellikle pembe altın yastığı ve salıncaktaki tüllü bebek şekeri çok güzell.. çarşıyı bi dolaşıcam eğer güzel bişi bulamzsam bunlar olabilir.. teşekkürlerr.

ben çarşıya gittim fiyatlar çarşıda aynı ürünler için çok daha uygun haberin olsun, aklımda kalan beğendiğim modellerin fiyatını kıyasladım çarşıda fiyatlar 3te 2si kadardı yaklaşık bilgin olsun, havuzlu handaki bikaç şekerciden de fiyat almıştım onlar arasında bile fiyat farkı oluyo bi model birinde daha uygunsa diğerinde başka bi model daha uygun olabiliyo ama yine de birbirine yakın rakamlar, onçin hepsini bi gez beğendiğin model hangisinde uygunsa ona yaptırırsın bence, ismi ve doğum tarihi netleşince etiketleriyle 2 saatte teslim ediyolarmış, ben de havalar düzelsin bi gün gidip modelimi seçip siparişimi vericem, benim beğendiğim modelleri ben üst kattaki en büyük mağaza olanda uygun bulmuştum, kapı süsleri falan da çok uygundu en gösterişli modeller bile 20tl falandı... ben bu linki sadece mevlüt şekeri için gönderdim, mevlüt için hoş olur diye düşündüm,adresi de bize yakın, gidip görerek belki pazarlık yaparak halledebiliriz :)

aklıma takılan bişi var kızlar yaa. şimdi biz normal mobilya bebek beşiğini büyüyebilen sallanır pembe-beyazlı klasik bi model beğendik, kızımın dedesi alıcak inşallah. bunu yatak odamda bi köşeye koyucam. fiyatı da uygun. (460 TL) resimini ekledim.

daha önce de söylediğim gibi yanında birde küçük beşik alıcam. resimi eklediğim gibi odadan odaya taşınabilir, katlanabilir bi beşik. en azından ilk 3-4 ay yatağımın başucunda olması için, gündüz ve akşamları yanımızda odada olması için böyle bişey düşündük. fiyatı da yaklaşık 350 civarında. sizce ilerde elimde patlar mı bu? boşa mı masraf edeim acaba. yoksa daha uygun küçük bişey mi bakmalıyım. ne düşünüyorsunuz???

ben kendi odasına büyüyen karyola aldım, yatak odasında bi süre bizim yanımızda kalabilsin diye de bu beşiklerden aldım ama benim bundan azcık bile daha büyüğüne sığacak yerim olmadığı için, ama sen zaten büyüyen karyolasını yatak odasına koyacağın için hiç böyle bişeye ihtiyacın yok bence, bu beşiklerde sadece bikaç ay yatabileceğini bile bile aldım ben, eğer yerim olsaydı, 1 yaşına kadar yatırabileceğim basit bi kafes karyola alırdım yatak odası için iki kademeli olanlardan (ikeada falan var 200tl civarı). gündüzleri de diğer odalarda yatırmak için düşündüysen de yine böyle bi beşiğe gerek yok güzel kaliteli bi ana kucağını bile bundan daha uyguna alırsın ki bence daha da rahat edersin...

kızlar yaaa tum gece uyuyamadım eşim hanı sen bu tarafa yatacaktın die uyandırdığında yatamıyorum ıste yaaa dıe böğürdüğümü hatırlıyorum yazık yaaa üzüldüm şimdi :KK70: sırt ustu yat oda olmaz dedım yazık kendı tarfından kalktı benı oraya yatırdı öle biraz sol tarafa uyudum ama şimdi katiyen yatamıyorum yastık koyuyorum oda o kadar rahatsız bır sey kı yaa gercekten yatabılıyor musunuz ufacık seyi yapamdım ya yanı uykusuz kalmayı tercıh edıyorum sag tarafta yada sırt ustu uyandıgımda cok uzuluyorum acayıp vıcdan yaptım....

kaç gündür aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de, rahat edemiyorum uyuyamıyorum sık sık uyanıyorum, bu sabah baya bi deliksiz uyumuşum bi uyandım baktım sırtüstü yatıyorum...

İyi haftalar kızlar.

Biz bu hafta sonu hep tembellik yaptık buraya da giremedik. Geçmişi okuyayım dedim ama işyerinde zor oluyor biraz. Şimdi okumaya çalışacağım :))

Şulecim yatakları gördüm daha uygun fiyata istiyorsan şöyle birşey de var.

Baby&Plus Hasır Bebek Sepeti Seti Zürafa - e-bebek.com

e-bebekte bu beşikleri gördüm ben o parayı bile vermeye değemez çok güvensiz yamuk yumuk duran bi sepet, zaten bebek arabası falan alana 49-tl ye veriyolar bunu, bu tarz bi sepet alınıcaksa daha güvenli duran düzgün olanları yine pahalı 400 tlye yakın fiyatları var, funna baby de var altta resmini gönderiyorum, bu para böyle bi beşik için hele daha da pahalı çünkü bunda bikaç ay bile yatabileceğini düşünmüyorum ben derinliği çok az anca kırkı çıkana kadar yatar ya da gündüz gözünün önündeyken yatırırsın...

$sepet beşik.jpg

canimm merhaba nasilsin.hazirlaniyormusun yavas yavas.bebisler ne yapiyorlar:KK16::KK16:

Canım yazına biraz geç cevap verdim kusura bakma. Loranikahşekerinden bebek şekeri malzeme siparişi verdim. Oğlumda kendim yapmıştım şimdi kızımada kendim yapayım dedim. Benim hazırlıklarım baya tamamlandı canım birkaç eksik dışında. İrkaç hafta sonrada hastane çantasını hazırlayacağım . Tabi ağırlaştım iyice okula gidiyorum hala . Biz iyimiz canım sen nasılsın.

cnm oğluşun salıncakta ne kadar süre yattı? ben o paylaştığım beşikte en azında 8.ayına kadar yani çk hareketlenene kadar yatırmayı düşünüyorum da..

canım hiç zannetmiyorum 8 ay böyle bi beşikte yatırabileceğini, ben de bu modeli de gördüm, aşağıda gönderdiğim modelden aldım ben, aşağı yukarı aynı boyutlarda aynı tarz beşikler, satarken en fazla 6-7 ay yatar diyolar ama kıullananlar 4 aydan sonra yatıramazsın hareketleniyolar diyor, bence de ne fazla 4-5 ay... senin gerçekten böyle bişeye ihtiyacın yok, karyolası zaten odanda olucak direkt karyolasına yatır bence, güzel bi anakucağı alırsın gündüz onunla heryerde rahat edersin...
$beşik.jpg

Ben Müge Aksoy'a gidiyorum. Muayenehane hekimi. Araştırayım ben de biraz ücretleri o zaman...

Çok sağol arkadaşım. Yine de içim rahat etmedi bugün için randevu aldım.

hmm, araştır canım.sen güveni mi istiyodun peki ? hangimiz önce öğrenirsek haberleşlim olur mu fiyatlardan ?

Ben de taşındığınızdan beri bi şi dinletmiyorum paşaya.
Çantanı da güle güle kullan
Şu ilk doumu bi atlatalım da hayırlısı ile sonrasını düşünürüzzz

Özayus etkilendim ya doğumu anlatışından. Olumlu manada
teşekkür ederim canım inş kolay doğumlar olur hepimiz.sende sezeryan olcan sanırım dimi ?
ya çok zor oluyo sol yatışı ama yapcak bişey yok el mahkum.sürekli yatan içinde imknasızlaşır tabi.

bende son bir kaç gündür aynı durumdayım hep sol tarafa yatmaktan kalçam gevce uyuşmaya başladı
uykuya dalınca bakıyorum sırt üstü yatmışım
hemen yine olsa dönüyorum iki dakika sonra yine sırt üstüyüm
sürekli uyanmaktan uyuyamaz oldum
bende aynı durumdayım.dön dön dönnn
İyi Haftalar Hamişler :KK49:

Sanıyorum Haftalar Geçtikçe Ağırlaşıyoruz, Tembellikler ve Şikayetler Artıyor Daha da Artacak. Artık Pazartesiler Olmasın Demeye Başladım:KK53::KK53::KK53:
Ve Gece uykusu Kalmadı Artık İki Saatte Bir Uyanıyorum Lavabo İhtiyacım Varmış Gibi geliyor Ama yok :KK9:
Oğluşum:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Zaman Geçtikçe Büyüyor Teyzeleri.
:nazar: :nazar:Hareketlerini Daha Şiddetli Hissetmeye Başladım:nazar::nazar:. Eee Haliyle Uyanmamamak da Elde Değil:KK14::KK14::KK14:Uykusuz Her Gece:KK37::KK37::KK37:
Sağlıklı Bir Hafta Diliyorum. Evde ve İşyerinde Çalışan Tüm Emekçi Hamişlere Kolay Gelsin...

Sevgiler.
benim oğlum sakin galiba, uykuyuda sevcek gibi.bazen gece 3 gibi uyandırıyo.genelde sabaha karşı 5 te hareketleniyo.düzeni böyle olursa süper.aşırı uykusuz kalmayacağımızı düşünüyorum.
ben genelde solumda yatarım zaten. sabahları eşime sarılmak için sağa dönüyorum bir tek:) bu sıralar bende ne eksiklerim var falan diye aval aval düşünüyorum uyku tulumu maşraba bebek bakım seti birde hasta kilodu eksiklerim göğüs pompası da alıcam heralde lazımolduğunu çok duyuyorum kızlar haberiniz olsun süt gelmediği zaman sütün gelmesine yardımcı oluyomuş bide geçenlerde aralık ayında doğum yapan bir annenin yazdıklarınıda unutmayalım ilk 2 gün sütüm gelmedi milupamama verdim ama telaş etmeyin sonrasında geliyor demişti.ben her ihtimale karşı yenidoğan için mamada alıcam:KK49:
canım mama almana gerek yok aslında hastanede temin edilmek zorunda da gönlümüz rahat etsin mantığıyla olabilr.
herkesee kocamaaan günaydınn :) iyidir inşallah herkes. Bebeklerin uyuduğu konuşulmuş ama benim prensesm ben yatana kadar hep hareket halinde bazen içeride deprem oluyo sanıyorum çok sarsılıyo bedenım :) hatta dün kocama sarildim yatıyorz gece 3 filan eşim de diyo ki bu doğuncada böyle olursa yandık valla. :) özellikle geceleri Cook çok hareketli gün içindede öyle herhalde ben uyuyunca oda uyuyoo ama uyandığımda hemen harekete geçiyor. Tecrübeli tanıdıklarimda karnında hareket nasılsa doğuNcada öyle devam eder diyor :):) beşikten bahsedilmis çok sık güzel duruyo ama 3 4 ay için çok maliyetli bence. Biz odamıza park yatak alacağız ayrıca hamaklar var bi kaç mağazada gördüm burada çok kullanışlı bireye benziyor ve 75-85 tl civarı. Bende öyle bişey almayı düşünüyorum bizim bulunduğumuz odada dursun diye.
ben dr a sormuştum anne karnındayken doğduktan sonraki düzeni aynı mı diye, genelde evet ama bazen çok yanıltan bebekler çıkabiliyo demişti.
kızlar kulak temizleyici çubuk ve burun aspiratörüde almak lazımmış.özellikle bebek 3 yaşına kadar sümküremediği için gerekli ve burun kanalları ufak olduğundan sık tıkanabiliyomuş ve tıkandığındada rahatlıkla süt ememeyip memeyi itiyorlarmış .bu yüzden meme vermeden önce özellikle bebeğimizin burnunu burun aspiratörüyla her gün 1 kere temizlemeliymişiz haberiniz olsun.ben baktım fiyatlarına 10-15tl civarı ucuz genelde.:nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar:
canım kulak çöpünü ben almıcam, kıyamam ben onun kulağını acıtırsam diye temizleyemem almıcam.dr da şart görmezse tabiki.

canım hiç zannetmiyorum 8 ay böyle bi beşikte yatırabileceğini, ben de bu modeli de gördüm, aşağıda gönderdiğim modelden aldım ben, aşağı yukarı aynı boyutlarda aynı tarz beşikler, satarken en fazla 6-7 ay yatar diyolar ama kıullananlar 4 aydan sonra yatıramazsın hareketleniyolar diyor, bence de ne fazla 4-5 ay... senin gerçekten böyle bişeye ihtiyacın yok, karyolası zaten odanda olucak direkt karyolasına yatır bence, güzel bi anakucağı alırsın gündüz onunla heryerde rahat edersin...
Eki Görüntüle 597838

cnm paylaştıkların ve önerilerin için teşekkür ediyorum. evet 6-7 ay yatarlar dedikleri için benim aklımda öyle kalmış. bi önceki paylaştığın funnababy nin beşiğine baktım, fiyatı 396. uygun olsaydı düşünecektim.e bebekten anakucaklarına baktım, özellikle fisher price ve kraft ın modelleri güzel, bebek yürümeye başlayınca salıncağa da dönüşebiliyor.
ama dediğin gibi ben anakucağı yada uygun fiyatlı bulabilirsem paylaştığın tarzda bambu beşik düşünmem gerekiyo. o beşiği silmeliyim aklımdan. güzel ama kısa süreli kullanacağım için yazık olur.

hmm, araştır canım.sen güveni mi istiyodun peki ? hangimiz önce öğrenirsek haberleşlim olur mu fiyatlardan ?

teşekkür ederim canım inş kolay doğumlar olur hepimiz.sende sezeryan olcan sanırım dimi ?
ya çok zor oluyo sol yatışı ama yapcak bişey yok el mahkum.sürekli yatan içinde imknasızlaşır tabi.

benim oğlum sakin galiba, uykuyuda sevcek gibi.bazen gece 3 gibi uyandırıyo.genelde sabaha karşı 5 te hareketleniyo.düzeni böyle olursa süper.aşırı uykusuz kalmayacağımızı düşünüyorum.

canım mama almana gerek yok aslında hastanede temin edilmek zorunda da gönlümüz rahat etsin mantığıyla olabilr.

ben dr a sormuştum anne karnındayken doğduktan sonraki düzeni aynı mı diye, genelde evet ama bazen çok yanıltan bebekler çıkabiliyo demişti.

canım kulak çöpünü ben almıcam, kıyamam ben onun kulağını acıtırsam diye temizleyemem almıcam.dr da şart görmezse tabiki.

Yok canım. Gecen gittiğimde sordum. Normal mi sezeryan mı diye. Şimdilik bi şi söylemek için erken dedi. Normal ihtimali var yani ama bu harekesizlikle ne nasıl olacak bilmiyorum. Bir de proluton vuruluyorum. Sanki o da normal doğumu zorlaştırır gibine geliyor.
Olursa normal olsun çok isterim. Bi de benim paşa büyük biraz. O da zorlaştırabilir doğumu

Yaşayıp göreceğiz. Zaman azaldı gibi geliyor bana.

Son düzenleme:
herkese merhabalar :KK16::KK16::KK16:
bayağıdır yokum buralarda.geçmişi okuyamadım ama umarım herkes iyidir.hazırlıklar hızlanmaya başlamış.bende artık hazırlanayım diyorum ama pek halim yok.sanki nefes alırken oksijen yetmiyor :44:

Yok canım. Gecen gittiğimde sordum. Normal mi sezeryan mı diye. Şimdilik bi şi söylemek için erken dedi. Normal ihtimali var yani ama bu harekesizlikle ne nasıl olacak bilmiyorum. Bir de proluton vuruluyorum. Sanki o da normal doğumu zorlaştırır gibine geliyor.
Olursa normal olsun çok isterim. Bi de benim paşa büyük biraz. O da zorlaştırabilir doğumu

Yaşayıp göreceğiz. Zaman azaldı gibi geliyor bana.

canım benim doktorların iri beebek demesine takılıpta sakın sezaryeni düşünmeyin.cuma günü bi arkadaşım ikinci bebeğini normal doğumla dünyaya getirdi 4250gram.veee ilki sezaryendi.yani sezaryenden sonra normal doğumla o kiloda bebek doğuyorsa ilkinde zaten doğar.bilinçlenmek için kitaplar okumalıyız yoksa doktorlara için en kısa ve sıkıntısız süreç olan sezaryene yönlendiriliriz.benim fikrim bu yönde :KK42:

biz oğlumda kulak çubuğu yerine ince bi tülbent parçası ile temizlemiştik kulağını.burnu içinse piyasada satılan standart ürünleri almayın bence hiç kullanışlı değil.en güzeli otri bebe ninki.doktorlarda onu tavsiye ediyor sorunca.bi bakın isterseniz.bizim gibi kalsik ürünlerle vakit kaybetmiş ve de sonuç almamış olmazsınız :KK34:

herşeyin en iyisi bebeklerimiz için :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

:nazar::nazar::nazar: değmesin oğluşlarımıza, Maşallah. Candaşım işe uykusuz ve balık gibi geliyorum son iki haftadır alışkalık yaptı evet,
illaki bi kalkıp evin içini dolaşacağım 2 de 3 de ve 5 de yoksa olmayan uykumun yatak keyfi de gidiyor :)
Biliyorum ki geçecek bu günlerde...
Yeni doğum yapan bir arkadaşım var '' Hamilelik hallerimi çok özlüyorum '' diyor.
Bense heyecanla ve sabırsızlıkla oğlumu sağlıkla kucağıma almayı diliyorum, bekliyorum... İNŞALLAH
Sanırım bu heyecan hepizde var haliyle... :KK9::KK9::KK9:

X