Kızlar iyi geceler
Bebişlerinin eşyalrını henüz almayanlar varsa eğer starcity chicco outlet te cok güzel ve çok uygun cicişler var keşke daha önce keşfetseydim çıtlı badiler tulumlar çok kaliteli ve uygun fiyata
Listeyi kapamadan bi gözden geçirin derim bebek arabaları pusetler vs diğer ürünleride bulabilirbilrsiniz...
evet ben de toplu alışverişimizi yaptıktan sonra gördüm onları, hatta önceden bikaç tane almamıza rağmen bi penye battaniye (ilk etiket fiyatının 3te 1ine) ve 3-6 ay için 1 çıtçıtlı badi almıştım, şimdi tekrar gidip 3-6 ay için kolsuz ve kısa kollu çıtçıtlı badilerini almak istiyorum oradan...
çok beğendimm, özellikle pembe altın yastığı ve salıncaktaki tüllü bebek şekeri çok güzell.. çarşıyı bi dolaşıcam eğer güzel bişi bulamzsam bunlar olabilir.. teşekkürlerr.
ben çarşıya gittim fiyatlar çarşıda aynı ürünler için çok daha uygun haberin olsun, aklımda kalan beğendiğim modellerin fiyatını kıyasladım çarşıda fiyatlar 3te 2si kadardı yaklaşık bilgin olsun, havuzlu handaki bikaç şekerciden de fiyat almıştım onlar arasında bile fiyat farkı oluyo bi model birinde daha uygunsa diğerinde başka bi model daha uygun olabiliyo ama yine de birbirine yakın rakamlar, onçin hepsini bi gez beğendiğin model hangisinde uygunsa ona yaptırırsın bence, ismi ve doğum tarihi netleşince etiketleriyle 2 saatte teslim ediyolarmış, ben de havalar düzelsin bi gün gidip modelimi seçip siparişimi vericem, benim beğendiğim modelleri ben üst kattaki en büyük mağaza olanda uygun bulmuştum, kapı süsleri falan da çok uygundu en gösterişli modeller bile 20tl falandı... ben bu linki sadece mevlüt şekeri için gönderdim, mevlüt için hoş olur diye düşündüm,adresi de bize yakın, gidip görerek belki pazarlık yaparak halledebiliriz :)
aklıma takılan bişi var kızlar yaa. şimdi biz normal mobilya bebek beşiğini büyüyebilen sallanır pembe-beyazlı klasik bi model beğendik, kızımın dedesi alıcak inşallah. bunu yatak odamda bi köşeye koyucam. fiyatı da uygun. (460 TL) resimini ekledim.
daha önce de söylediğim gibi yanında birde küçük beşik alıcam. resimi eklediğim gibi odadan odaya taşınabilir, katlanabilir bi beşik. en azından ilk 3-4 ay yatağımın başucunda olması için, gündüz ve akşamları yanımızda odada olması için böyle bişey düşündük. fiyatı da yaklaşık 350 civarında. sizce ilerde elimde patlar mı bu? boşa mı masraf edeim acaba. yoksa daha uygun küçük bişey mi bakmalıyım. ne düşünüyorsunuz???
ben kendi odasına büyüyen karyola aldım, yatak odasında bi süre bizim yanımızda kalabilsin diye de bu beşiklerden aldım ama benim bundan azcık bile daha büyüğüne sığacak yerim olmadığı için, ama sen zaten büyüyen karyolasını yatak odasına koyacağın için hiç böyle bişeye ihtiyacın yok bence, bu beşiklerde sadece bikaç ay yatabileceğini bile bile aldım ben, eğer yerim olsaydı, 1 yaşına kadar yatırabileceğim basit bi kafes karyola alırdım yatak odası için iki kademeli olanlardan (ikeada falan var 200tl civarı). gündüzleri de diğer odalarda yatırmak için düşündüysen de yine böyle bi beşiğe gerek yok güzel kaliteli bi ana kucağını bile bundan daha uyguna alırsın ki bence daha da rahat edersin...
kızlar yaaa tum gece uyuyamadım eşim hanı sen bu tarafa yatacaktın die uyandırdığında yatamıyorum ıste yaaa dıe böğürdüğümü hatırlıyorum yazık yaaa üzüldüm şimdi
sırt ustu yat oda olmaz dedım yazık kendı tarfından kalktı benı oraya yatırdı öle biraz sol tarafa uyudum ama şimdi katiyen yatamıyorum yastık koyuyorum oda o kadar rahatsız bır sey kı yaa gercekten yatabılıyor musunuz ufacık seyi yapamdım ya yanı uykusuz kalmayı tercıh edıyorum sag tarafta yada sırt ustu uyandıgımda cok uzuluyorum acayıp vıcdan yaptım....
kaç gündür aynı sıkıntıyı yaşıyorum ben de, rahat edemiyorum uyuyamıyorum sık sık uyanıyorum, bu sabah baya bi deliksiz uyumuşum bi uyandım baktım sırtüstü yatıyorum...
İyi haftalar kızlar.
Biz bu hafta sonu hep tembellik yaptık buraya da giremedik. Geçmişi okuyayım dedim ama işyerinde zor oluyor biraz. Şimdi okumaya çalışacağım :))
Şulecim yatakları gördüm daha uygun fiyata istiyorsan şöyle birşey de var.
Baby&Plus Hasır Bebek Sepeti Seti Zürafa - e-bebek.com
e-bebekte bu beşikleri gördüm ben o parayı bile vermeye değemez çok güvensiz yamuk yumuk duran bi sepet, zaten bebek arabası falan alana 49-tl ye veriyolar bunu, bu tarz bi sepet alınıcaksa daha güvenli duran düzgün olanları yine pahalı 400 tlye yakın fiyatları var, funna baby de var altta resmini gönderiyorum, bu para böyle bi beşik için hele daha da pahalı çünkü bunda bikaç ay bile yatabileceğini düşünmüyorum ben derinliği çok az anca kırkı çıkana kadar yatar ya da gündüz gözünün önündeyken yatırırsın...