2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aklıma takılan bişi var kızlar yaa. şimdi biz normal mobilya bebek beşiğini büyüyebilen sallanır pembe-beyazlı klasik bi model beğendik, kızımın dedesi alıcak inşallah. bunu yatak odamda bi köşeye koyucam. fiyatı da uygun. (460 TL) resimini ekledim.

daha önce de söylediğim gibi yanında birde küçük beşik alıcam. resimi eklediğim gibi odadan odaya taşınabilir, katlanabilir bi beşik. en azından ilk 3-4 ay yatağımın başucunda olması için, gündüz ve akşamları yanımızda odada olması için böyle bişey düşündük. fiyatı da yaklaşık 350 civarında. sizce ilerde elimde patlar mı bu? boşa mı masraf edeim acaba. yoksa daha uygun küçük bişey mi bakmalıyım. ne düşünüyorsunuz???

Eklentiler

• $Baby_Hope_L__ks__4d6cd7f1dd039.jpg
    98,4 KB · Görüntüleme: 39
canım allah korusun yaaaa. inşallah bir şey yoktur. tatlı yemeyi dene belki tatlı canlı tekmeler attırır

Sağol mirrors'cım. size yazdıktan hemen sonra tekme attı. Gece sürekli tatlı yedim zaten. Sabah da tahin pekmez yedim, artık pes etti herhalde. Bari tekmeleyim de bu kadın tatlı yemekten vazgeçsin dedi.

günaydın hamişler güzel bir hafta dilerim bolbol hareket tekme hissederiz inşallh .... bende cok nadır hıssedıyorum yaa tekme seklınde degılgr ıcten hareketlenme gıbı hıssdıyorummm

Yeni Bir Haftaya Merhabalar
Herşey gönlünüzce Olsun. Karda Kışda ALLAH açıkda kalanlara yardım etsin.
GÜNAYDINLAR-:)

canım 2 3 ay sonra hareketlenmeye başlayacaklar ve çok derin olmadığı için beşik beni korkuttu açıkçası ve almadım. onun yerine büyük ahşap beşik aldım zaten 2 kademeli olacağı için rahat kullanırım gibi geldi. yanında taşıma konusuna gelince hafif olursa beşiği taşıyabilirsin ama o çekmeceli çok ağır gibi duruyor. en iyisi sanki güzel bir ana kucağı alsak daha iyi olur gibi düşünüyorum:)))

benim ablamdan kalan bir küçük beşiğim var yatak odasında o duracak kendi yatağına geçene kadar. Ayrıca odasına da büyüyen yatak aldık. Senin ikisi de yatak odasında duracak anladığım kadarıyla. Fazla olabilir, bilemedim ben de...

cnm ya önce ne yapman gerektiği konusunda doktoru aradın mı? bu haftalarda hareketleri zayıflıyormuş, endişelenme o kadar. rahat ol. dediğin gibi biçok kişi bu yüzden hastane kapısında geri döndü. çikolata falan ye bakalım 1 saat içinde bişi olmazsa git derim ben.

günaydın canlar..haftasonu yazdıklarımdan sonra destekleriniz için sağolun.valla sona yaklaştıkça daha da stres ve gerginlik oluyor.bügün çalışabilir raporu almaya gidecem inşallah bi aksilik görmezse doktor.haftasonu bebişimi gördüğüm bile kursağımda kaldı.doktorlar moral bozmasın :) hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.allah bebişlerimizi sağ sağlım bize bağışlasın

Gunaydın herkese geceyim ben korkuttun bizi neyse çok şükürallah korkutmasın hiçbirimizi saglıkla kavusalım

kızlar siz 4000 çok diyorsunuz ben geçen yıl eşimin arkadaşlarında doğum yapanlardan 15bin duydum hatta yanlış hatırlamıyorsam diğeride 20 bin e doğum yapmıştı ben geçen sene inanmayacaksınız şok olmuştum eşime sordurdum neden okadar para vermişler diye oda sorunca arkadaşı şey demiş 35 yaşının üstünde risk artıyor bizde 1 tane bebek düşünüyoruz sıkıntı olmasın diye parayı gözden çıkardık demişti..ben o dönem doğum fiyatlarını öyle sanıyordum he hee =)) benim hastana 550tl,750tl arası diyince çok mutlu oldum he heee =)))) kızlar tabiki parası olan verir ...gebzede anadolu hastanesi 8000 tl den başlıyormuş (doktorlar dizisinin çekildiği) en çok da orda yapmak isterdim evime 5 km uzaklıkta ama fiyatı fazla..ama öğretmenlerle anlaşma yok sanırım =( sağlık olsun kızlarrr he hee=)))

Hay maşallah... Benim de pahalıya mal olacak ama özel sağlık sigortam yüzünden dert etmedim. Ama 15.000, 20.000 falan nasıl rakamlardır yahu!

kızlar yaaa tum gece uyuyamadım eşim hanı sen bu tarafa yatacaktın die uyandırdığında yatamıyorum ıste yaaa dıe böğürdüğümü hatırlıyorum yazık yaaa üzüldüm şimdi sırt ustu yat oda olmaz dedım yazık kendı tarfından kalktı benı oraya yatırdı öle biraz sol tarafa uyudum ama şimdi katiyen yatamıyorum yastık koyuyorum oda o kadar rahatsız bır sey kı yaa gercekten yatabılıyor musunuz ufacık seyi yapamdım ya yanı uykusuz kalmayı tercıh edıyorum sag tarafta yada sırt ustu uyandıgımda cok uzuluyorum acayıp vıcdan yaptım....

günaydın güzel anneler nasılsınız bebişler büyüyor tekmeler hareketler ağırlaşmalar derken artık iyiden iyiye zorlanıyoruz hele bir de çalışmak zorunda olan bizler için daha zor ama bebişler sağlıklı doğsunlar da bunlar tatlı acılar çekecez ben bu hafta çalışabilir raporu alıcam kaldı 3 hafta sonra okul bitiyor benim izin başlıyor Allahtan okulun açıldığı ilk gün 37.hafta raporumu alıyorum ve hiç gitmiyorum iyi denk geldi

günaydın hamişler güzel bir hafta dilerim bolbol hareket tekme hissederiz inşallh .... bende cok nadır hıssedıyorum yaa tekme seklınde degılgr ıcten hareketlenme gıbı hıssdıyorummm

bende artık öyle hissediyorum yerleri daralıyor ve büyüyorlar diye öyle oluyormuş bazen karnımda deprem oluyor sanıyorum ama içlerde hareketlenmeler oluyor tekmeden ziyade değişik bir hal bu

günaydın herkeslere :) nasılsınız anneler ve bebekleri ?

Bizim ufaklığında seslere daha fazla tepki verdiğini farkediyorum.klasik müzüik pek dinletmezdim, bi dinleteyim dedim sıpa kıpır kıpır :)) ben hiç sevmem klasik ama işte adet yerini bulsun.

Markafoniden bi çanta siparişi vermiştim nikeden.biri valiz tarzı (spor çantası miniktir diye düşünerek almıştım yanılmışım) çok büyüktü beğenmedim, birde pembe bayan çantası vardı kol. miniktir sanarken o da kocamanmış :)) Anne çantamı buldum hem sade hem şık.rngide süper.çokta pahalıya gelmedi.50 tl.bebeğin hiç bi eşyasıda dışarda kalmıcam.süper oldu ya...

ooff amma pahalıymış.onlarda kendilerince haklı tabi ama bencede çok.bizimde geçen sene doğumla 2gece+3 gün yatışlı sezeryan 3000 tl idi.benim özel indirimim var onuda dahil edince 2100 olcaktı.inş çok artış olmadıysa fiyat fena değil.ne çok ne za..ama bebeklerimize feda olmak zorunda.sizin ücretlerde çok iyiymiş.diğer tarafın fiyatı abartılıymış.uzak olsada arabayla dönceksiniz ya hiç sorun değil.umarım bakımındanda memnun kalırsınız.geçen benim doğum yapcağım hastanede bi ark doğum yaptı ziyarete gitti odalar çok güzeldi ve kız bakımdan çok memnun kalmış zaten hep duyuyodum yakınımdan biride onaylayınca tamamdır dedm.gerçi bizim dr o hastaneyi çok beğenmiyo kendi orda çalışsada A sınıfı ama bence yetersiz diğer 2 hastaneyi öneriyor.orda misafir dr olarak doğum yaptırıyo.biri medicana ben hiç sevmiyorum bakımda iyi değilmiş zaten.5 bin lira fiyatı, diğeride güven.ora çok iyi ama çokta pahalı.kadın doğumda sgk yok 10 bin lira filanmış o kadarda vermeyiz ki, çocuğun rızkından kesip kredi öderiz yapsam.onada hiç gerek yok yine en ucuzu ve iyisi kendi hastanesi, satın almıcaz nede olsa 2 gün yatcaz çıkcaz.inş herşeyde yolunda gider memnun kalır pişman olmayz

bu sıpa size yazmamı bekliyormuş :) 2 güzel tekme attı şimdi bana :)))

ohh canim cok sukur, senin tansiyon problemin oldugunu biliyorum, oyle yazinca ben de cok korktum ama cok sukur uyanmis senin uykucu

canim 2-3 ay ancak kullanilabiliyo o besikler, sonrasi bebek hareketlendiginden tehlikeli bir hal aliyo, eger o sure icin alicam diyosan bence cok sik, bi de siz bebekleri gercekten sonra kendi odalarina mi alicaksiniz? Allah yardimciniz olsun, bana sanki 1-2 yil her gece kendi odaniz onlarin odasi mekik dokursunuz gibime geliyo Sabiha Paktuna Keskin ilk uc yil anneyle ayni odada kalmalilar diyo, tabi her cocuk icin degisir, insallah huzurlu mutlu saglikli bebislerimiz olur
-

arkadaslar bu ne rakamlar ya , doktor ne yapicak dogumda? ala prof olsa ne olur yani, sezeryan bile yurtdisinda epiduralle 15 dk, hop diye aliveriyolar, normal dogum zaten kendi kendine oluyo, doktorlar sadece seyrediyolar, zaten yurt disinda normal doguma doktor bile girmiyo, ebeler yaptiriyolar, daha dogrusu seyrediyolar, yani tabi herhangi bir komplikasyonu olan icin demiyorum ama her yonuye saglikli bir anne ve miyadinda saglikli bebegin dogumu evde bile yapiliyor uk'de, Allah insaf versin bu doktorlara

tekrar selamlar kizlar, biz de sabah gittik esimle laboratuara, gitmisken sadece demir degil de tam kan testi yaptiralim dedik, sonucu yarin alicaz insallah, tansiyonuma da baktirdim, normal cok sukur, simdilik boyle, bugun bi is yapmiycam, dinlenicem insallah, herkese sevgiler, bebislere de kocaman opucukler

Güven'in 10.000 olduğunu sanmıyorum arkadaşım ya. Ben Mesa ya da Güven düşünüyorum. Henüz konuşmadım ama arkadaşlarımdan aldığım bilgi genelde 4000-5000 arası. Daha doğrusu doktoru ve anestezi uzmanı dışardan gelecek benim. Onların ücreti + hastane ücreti 4000-5000 TL gibi biliyorum. Senin yapacağın hastane hangisi?

evet canım ya aynen öle oluyor işte bıraz ıs felan yapınca hıc hıssetmıyorum bu sferde korkuyorum oturunca dıkkatlı dınleyınce anlıyorum hareket ettıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…