canım allah korusun yaaaa. inşallah bir şey yoktur. tatlı yemeyi dene belki tatlı canlı tekmeler attırır
aklıma takılan bişi var kızlar yaa. şimdi biz normal mobilya bebek beşiğini büyüyebilen sallanır pembe-beyazlı klasik bi model beğendik, kızımın dedesi alıcak inşallah. bunu yatak odamda bi köşeye koyucam. fiyatı da uygun. (460 TL) resimini ekledim.
daha önce de söylediğim gibi yanında birde küçük beşik alıcam. resimi eklediğim gibi odadan odaya taşınabilir, katlanabilir bi beşik. en azından ilk 3-4 ay yatağımın başucunda olması için, gündüz ve akşamları yanımızda odada olması için böyle bişey düşündük. fiyatı da yaklaşık 350 civarında. sizce ilerde elimde patlar mı bu? boşa mı masraf edeim acaba. yoksa daha uygun küçük bişey mi bakmalıyım. ne düşünüyorsunuz???
aklıma takılan bişi var kızlar yaa. şimdi biz normal mobilya bebek beşiğini büyüyebilen sallanır pembe-beyazlı klasik bi model beğendik, kızımın dedesi alıcak inşallah. bunu yatak odamda bi köşeye koyucam. fiyatı da uygun. (460 TL) resimini ekledim.
daha önce de söylediğim gibi yanında birde küçük beşik alıcam. resimi eklediğim gibi odadan odaya taşınabilir, katlanabilir bi beşik. en azından ilk 3-4 ay yatağımın başucunda olması için, gündüz ve akşamları yanımızda odada olması için böyle bişey düşündük. fiyatı da yaklaşık 350 civarında. sizce ilerde elimde patlar mı bu? boşa mı masraf edeim acaba. yoksa daha uygun küçük bişey mi bakmalıyım. ne düşünüyorsunuz???
arkadaşlar merhaba
gçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Ben cok huzursuz bir gece geçirdim. Kızım hiç hareket etmiyordoktor sekerli bir seyler yedikten sonra sol tarafına yat 2 saat bir şey hissetmezsen beni ara dedi. Kontrolüm cumartesi ama bugün müsaitse gideceğim. Buradan okuduğum kadarıyla herkese oluyor böyle seyler. ama haftasonu da tansiyonum hep yüksek gitti. Gebelik zehirlenmesi olduğu için iyice endişeliyim. su anda sağlam bir tekme için neler vermezdim (
cnm kadın prof. hemde işinin ehli..bu yüzden sanırsam:44:
ben amelıyat olunca yan odada ıkı dogum olmustu bırı sezeyan bırı normal..aydan hoca gelmıstı dogumlara..anneler muhabbet etmıstı o konusmadan bılıyorum bende..
ee yanı cnm benım amelıyatta baya yuklu oldu hıc beklemedıgımız bı fıyatla karsılastık..ama bırıncı kayıpla sonuclanınca ıster ıstemez temkınlı olduk.. ama acaba dıyorum miladına ermiş bi doğum için bukadar para verılırmı? sen 4000 gozden cıkarmıssın aydan hoca dısardan geldıgı ıcın pahalı..hastanedekı ikiz hocalarda cok ıyı..dogum ıcın onlarıda dusunebılırsın bence:44:
Gunaydın herkese geceyim ben korkuttun bizi neyse çok şükürallah korkutmasın hiçbirimizi saglıkla kavusalım
kızlar siz 4000 çok diyorsunuz ben geçen yıl eşimin arkadaşlarında doğum yapanlardan 15bin duydum hatta yanlış hatırlamıyorsam diğeride 20 bin e doğum yapmıştı ben geçen sene inanmayacaksınız şok olmuştum eşime sordurdum neden okadar para vermişler diye oda sorunca arkadaşı şey demiş 35 yaşının üstünde risk artıyor bizde 1 tane bebek düşünüyoruz sıkıntı olmasın diye parayı gözden çıkardık demişti..ben o dönem doğum fiyatlarını öyle sanıyordum he hee =)) benim hastana 550tl,750tl arası diyince çok mutlu oldum he heee =)))) kızlar tabiki parası olan verir ...gebzede anadolu hastanesi 8000 tl den başlıyormuş (doktorlar dizisinin çekildiği) en çok da orda yapmak isterdim evime 5 km uzaklıkta ama fiyatı fazla..ama öğretmenlerle anlaşma yok sanırım =( sağlık olsun kızlarrr he hee=)))
günaydın hamişler güzel bir hafta dilerim bolbol hareket tekme hissederiz inşallh ....bende cok nadır hıssedıyorum yaa tekme seklınde degılgr ıcten hareketlenme gıbı hıssdıyorummm
kızlar siz 4000 çok diyorsunuz ben geçen yıl eşimin arkadaşlarında doğum yapanlardan 15bin duydum hatta yanlış hatırlamıyorsam diğeride 20 bin e doğum yapmıştı ben geçen sene inanmayacaksınız şok olmuştum eşime sordurdum neden okadar para vermişler diye oda sorunca arkadaşı şey demiş 35 yaşının üstünde risk artıyor bizde 1 tane bebek düşünüyoruz sıkıntı olmasın diye parayı gözden çıkardık demişti..ben o dönem doğum fiyatlarını öyle sanıyordum he hee =)) benim hastana 550tl,750tl arası diyince çok mutlu oldum he heee =)))) kızlar tabiki parası olan verir ...gebzede anadolu hastanesi 8000 tl den başlıyormuş (doktorlar dizisinin çekildiği) en çok da orda yapmak isterdim evime 5 km uzaklıkta ama fiyatı fazla..ama öğretmenlerle anlaşma yok sanırım =( sağlık olsun kızlarrr he hee=)))
bu sıpa size yazmamı bekliyormuş :) 2 güzel tekme attı şimdi bana :)))
günaydın herkeslere :) nasılsınız anneler ve bebekleri ?
Bizim ufaklığında seslere daha fazla tepki verdiğini farkediyorum.klasik müzüik pek dinletmezdim, bi dinleteyim dedim sıpa kıpır kıpır :)) ben hiç sevmem klasik ama işte adet yerini bulsun.
Markafoniden bi çanta siparişi vermiştim nikeden.biri valiz tarzı (spor çantası miniktir diye düşünerek almıştım yanılmışım) çok büyüktü beğenmedim, birde pembe bayan çantası vardı kol. miniktir sanarken o da kocamanmış :)) Anne çantamı buldum hem sade hem şık.rngide süper.çokta pahalıya gelmedi.50 tl.bebeğin hiç bi eşyasıda dışarda kalmıcam.süper oldu ya...
ooff amma pahalıymış.onlarda kendilerince haklı tabi ama bencede çok.bizimde geçen sene doğumla 2gece+3 gün yatışlı sezeryan 3000 tl idi.benim özel indirimim var onuda dahil edince 2100 olcaktı.inş çok artış olmadıysa fiyat fena değil.ne çok ne za..ama bebeklerimize feda olmak zorunda.sizin ücretlerde çok iyiymiş.diğer tarafın fiyatı abartılıymış.uzak olsada arabayla dönceksiniz ya hiç sorun değil.umarım bakımındanda memnun kalırsınız.geçen benim doğum yapcağım hastanede bi ark doğum yaptı ziyarete gitti odalar çok güzeldi ve kız bakımdan çok memnun kalmış zaten hep duyuyodum yakınımdan biride onaylayınca tamamdır dedm.gerçi bizim dr o hastaneyi çok beğenmiyo kendi orda çalışsada A sınıfı ama bence yetersiz diğer 2 hastaneyi öneriyor.orda misafir dr olarak doğum yaptırıyo.biri medicana ben hiç sevmiyorum bakımda iyi değilmiş zaten.5 bin lira fiyatı, diğeride güven.ora çok iyi ama çokta pahalı.kadın doğumda sgk yok 10 bin lira filanmış o kadarda vermeyiz ki, çocuğun rızkından kesip kredi öderiz yapsam.onada hiç gerek yok yine en ucuzu ve iyisi kendi hastanesi, satın almıcaz nede olsa 2 gün yatcaz çıkcaz.inş herşeyde yolunda gider memnun kalır pişman olmayz
günaydın güzel anneler nasılsınızbebişler büyüyor tekmeler hareketler ağırlaşmalar derken artık iyiden iyiye zorlanıyoruz hele bir de çalışmak zorunda olan bizler için daha zor ama bebişler sağlıklı doğsunlar da bunlar tatlı acılar çekecez ben bu hafta çalışabilir raporu alıcam kaldı 3 hafta sonra okul bitiyor benim izin başlıyor Allahtan okulun açıldığı ilk gün 37.hafta raporumu alıyorum ve hiç gitmiyorum iyi denk geldi
bende artık öyle hissediyorum yerleri daralıyor ve büyüyorlar diye öyle oluyormuş bazen karnımda deprem oluyor sanıyorumama içlerde hareketlenmeler oluyor tekmeden ziyade değişik bir hal bu