2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

lohusa pedi de mi var? bende geçen sefer uzun kanatlı ped kullanmıştım yetmişti de artmıştı bile :) bende hasta bezi kullanmadım benimki sezeryandı zaten bu da öyle olacak. bakalım kanama nasıl olacak.

lohusa pedi de mi var? bende geçen sefer uzun kanatlı ped kullanmıştım yetmişti de artmıştı bile :) bende hasta bezi kullanmadım benimki sezeryandı zaten bu da öyle olacak. bakalım kanama nasıl olacak.

bilmem, yok mu turkiyede?:44:ama neyse dedigin gibi uzun kanatli pedler genelde yeterli oluyo, sezeryani bilmiyorum tabi, daha mi az oluyo kanama acaba?

Canım sen önce götüreceklerini ayarla çıkar ortalığa nasıl bi çantaya sığacağını düşünüyosan ona koyarsın,
öncelikle standart hastaneye yatış için gerekli hijyen malzemelerini alırsın (terlik,havlu,ıslak mendil,kağıt havlu,pecete,kolonya,diş fırçası,macunu,ped,bebek bezi,pişik kremi,biberon, ... vb.)
kendi giyeceğin pijama ya da geceliği alırsın, sezeryan olucaksa 2 gece kalıcaksan belki 2 kat almayı tercih edebilirsin...
bebeğin giyeceği şeyleri, battaniyesini alırsın, yine 2 gece kalıcaksan tercihe göre 2 kat alabilirsin, çünkü alt açılırken falan batırabiliyolar...
hastaneden çıkarken giymek için yanına bişey almak isteyebilirsin, ya da hastaneye geldiğin kıyafetle dönmek isteyebilirsin...
hastanenin çarşafını beğenmeyen evden götürmek isteyen olur...
oda süslemesi yapmak isteyen olur onları da alır yanına (tül, kurdela, kapı süsü, balon... vs.)
kişiye göre değişir yani, öncelikle standart hijyen malzemelerinizi ve hem bebek hem kendi giyeceklerini ayarla, başka ne götürmek istiyosan onları netleştir çıkar ortaya sonra nasıl bi çantaya sığacağını düşünüyosan ona koyarsın...
ped mi, hasta bezi mi dersen de hasta bezi daha garanti bana sorarsan, pedin yeteceğini düşünüyosan o da olur...
pijama mı gecelik mi diye ben de tam emin olamadım bi gecelik bi pijama aldım lizöz sabahlıklı, ikisini de götürürüm, önce geceliği kullanırım sanırım daha rahat olur, eğer sezeryan olursa 2.gün pijamaları da giyebilirim, olmazsa eve geldiğimde kullanırım pijamalarımı da...

bebeklerimin eşyalarını elde taşınan spor çantalar var ya ona koyacağım,
kendime ise güzel ve büyük bir sırt çantam var onu yapacağım
benimki kesin sezaryen olacak ve ben iki gece kalacağım için eşyalarım ona göre olcak
ben hasta bezi alacağım kararım o yönde,
gecelik mi pijama mı meselesine gelince ben ikisinden de birer tane koyacağım
muhtemelen ilk gün gecelik, ikinci gün pijama giyerim
çantamı tam olarak hazırladığımda paylaşırım buradan
canım hiç merak etme
birçoğumuzun ilk tecrübesi ama bir süre sonra çantasını hazırlayan burada paylaştıkça herkes eksikliklerini görür
ve eksiklikler tamamlanır

He he rahat bırak canım paşayııııı istediği gibi gezsinnnn

Bizim paşa da yumurta gibi sağ tarafı şişiriyo. Karnımın şıkli bozuk olacak oun yüzünden
Oğluşumdan hatıraaa

Çıkardığı yer totosu mu kafası mı bilemedimmmmm

Ben de Balgat koru ya gidiyorum. Fiyatları sormadım ama eşime dedim sen 4000 gözden çıkart diye..
Durum ne olur bilmiyorum tabi dahaaaaaaaa

kızlaarr bugün abimi gönderdim yine yurt disina tee hazirAN ayında görüşecez bidaha
tam sınavlarıda atlattım telaş bitti bu hafta kızımın eşyalarını yıkayıp ütülerim yatağımzı alırız diye düşünüyoken sınavdan geldiğimde esimin amcasınin vefat haberini aldım bu haftada onun telaşıyla geçecek galiba. Tam okuyamadım geçmişii herkes iyidir inşallah..

öncelikle başınız sağolsun
abine de allah kavuştıursun canım

abinle allah kavuştursun canım.amcanız içinde başınız sağolsun.

Ben de Balgat koru ya gidiyorum. Fiyatları sormadım ama eşime dedim sen 4000 gözden çıkart diye..
Durum ne olur bilmiyorum tabi dahaaaaaaaa

vallahi cnm aydan hoca 2012 fıyatı soyleydi. normal 3500, sezeryan 5000.. yenı yılda ne oldu bılmem

cnm başınız sağolsun abinlede sağlıkla kavuşun inş

vallahi cnm aydan hoca 2012 fıyatı soyleydi. normal 3500, sezeryan 5000.. yenı yılda ne oldu bılmem

bu ne yaaa nie bu kadar yüksek?

bilmem, yok mu turkiyede?:44:ama neyse dedigin gibi uzun kanatli pedler genelde yeterli oluyo, sezeryani bilmiyorum tabi, daha mi az oluyo kanama acaba?

burada marketlerde falan görmedim ben yok sanırım belki bebek mağazalarında falan vardır. sezeryandan sonra benim kanamam çok az olmuştu ama başka bi dr da sezeryan olan arkadaşın çok fazla ve 40 gün süren kanaması olmuş. biraz dr biraz da bünye meselesi sanırım. kayınvalidem ebe hemşire emeklisi. içini iyi temizlemiş dr. o yüzden fazla kanaman olmamıştır demişti.

Başınız sağolsun canım. Hayat bi yandan ölüm telaşesi bi yanda doğum....

Yaaa bak ben hiç sormadım dı. Ortalama öyle attım az atmışım...
Daha ne olacak canım... Aaaaaaaa

Araba alırdım paşaya yaptığımız masraflaaaa...
( bu arada paşam senden şikayetlenmiyorum annecim. Haberin olsun kuzum.)

Benim ablam da benim gibi ameliyat olmuştu. Öncesinde 3 gebelik başarısız oldu. 5 aylıkken falan kaybetti bebeklerini.
Öyle olunca biz de ilk bebekte daha temkinli olduk sanırım

Eczanelerde var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…