2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
cnm başınız sağolsun abinlede sağlıkla kavuşun inş

bu ne yaaa nie bu kadar yüksek?
cnm kadın prof. hemde işinin ehli..bu yüzden sanırsam:44:

ben amelıyat olunca yan odada ıkı dogum olmustu bırı sezeyan bırı normal..aydan hoca gelmıstı dogumlara..anneler muhabbet etmıstı o konusmadan bılıyorum bende..

ee yanı cnm benım amelıyatta baya yuklu oldu hıc beklemedıgımız bı fıyatla karsılastık..ama bırıncı kayıpla sonuclanınca ıster ıstemez temkınlı olduk.. ama acaba dıyorum miladına ermiş bi doğum için bukadar para verılırmı? sen 4000 gozden cıkarmıssın aydan hoca dısardan geldıgı ıcın pahalı..hastanedekı ikiz hocalarda cok ıyı..dogum ıcın onlarıda dusunebılırsın bence:44:

yorucu, stresli ve sınavlarla dolu bir hafta sonundan sonra herkese merhaba..
ağrıları olanlar, bebişin hareketleri ile sıkıntısı olanlar, hastane çantası hazırlamaya başlayanlar, ütüleri bitirenler, muayeneden güzel güzel haberlerle dönenler, ler ler ler... hepiniz harika ve çok faydalı şeyler paylaşmıssınız...

sınavlar sebebiyle cuma gününe erkenden aldığım randevuyu çarşambaya erteledim, iple çekiyorum şimdi o günü, çok özledim bebişimi..
aralık 2012 annesi biftek kilot şeklinde hasta bezi önermiş hastane için, papatyaya olduğu gibi bana da çok mantıklı geldi, bende yenidoğan bebek bezleri vardı onları kullanıcaktım vazgeçtim artık.

maralgözlü cnm o gittiğin doktoru kim doktor yapmış acabaaa, cemrenin dediği gibi çekememiş seni bence.
mirros selvi boylu bebişine maşallah canım..
adanam bebişinin 1 haftadaki gelişimi maşallah çok iyiymiş, ayrıca halıya bayıldımmm, oda yapacağım zaman düşünebilirim.
gizem cnm geçmiş olsun, doktorların dediklerine bak sen, çok takılma herşey normalmiş işte..üzülme fazla..
özokun bebeğin korkutmuş cnm sizi biraz, neyseki herşey yolunda, kilosunun da maşallahı var..
geceyimben şu rahimağzı ölçümünü bende sorucam cnm..
papatya maşallah hazırlıkları bitirmek üzeresin cnm, erken davranmakta iyi etmişssin, 32. haftaya ne kaldı şurda, çantan bittikten sonra içindekileri paylaş bizimle..

kızlar alışverişimin büyük bi kısımın tamamladım bugün, listeyi paylaşıcam sizlerle, fikirlerinize ihtiyacım var..

öncelikle geceliği beyaz renk aldım,birazcıkta dantelli, acaba hastanede sıkıntı yaratır mı pembesiyle değiştirmelimiyim? resmini ekliyorum, resimdeki pembesi ama.

Eklentiler

• $07.jpg
    41,1 KB · Görüntüleme: 44

geceliğin çok şık canım sağlıkla güle güle giy inşallah, pembesi çok güzelmiş ama beyazı da güzel olur sen nasıl beğendiysen... ben geceliğimi pembe pijamalarımı ekru aldım bu tarz dantelli benimkiler de...

mevlüt için hediyelik şeker falan bakıyodum klasik mevlüt şekerlerini pembe-mavi bebek figürleriyle yapmışlar çok hoşuma gitti, hem klasik geleneksel mevlüt şekeri vermiş olurum hem de bebek için uygun sevimli görüntüde, sizinle de paylaşmak istedim... şimdilik mevlüt için aklıma yattı benim bu model...

http://www.tatlitelas.com.tr/Products.Asp?CatID=147#

canım sınavlar geçmiş gitmiş hadi gözün aydın
sonuçların da iyi gelir inşallahhhhh
dantelli olsun canım ne olacak ki
gayet usturuplu
ayrıca şık ve çok kullanışlı görünüyor
hadi bakalım en mutlu gününde giymeyi nasip etsin rabbim

aldıklarını da paylaş canım, sabırsızlıkla bekliyorummmmmmm

Ben de Balgat koru ya gidiyorum. Fiyatları sormadım ama eşime dedim sen 4000 gözden çıkart diye..
Durum ne olur bilmiyorum tabi dahaaaaaaaa

ufffffffff fiyatlar ne kadra uçuk bende özel hastaneye gidiyorum bu hafta sonu fiytaları sordum ki yeni ve çok güzel bir hastane belkide küçük bir ilde olduğu için mi bilmiyorum ama karabükte bir hastane sezeryan 550 normal 500 epi. sezeryan 750 dedi ama daha büüyk bir oda istiyorsanız 200 tl fark ödemeniz yeterli dedi sizleri okuyorumda yazık ya ne kadar pahalı

eksikler var ama en azından büyük kısmını hallettim..
daha önceki aldıklarımla birlikte yazıyorum..

uyku seti
boğuşmayı önleyici yatak
nevresim takımı- 2 ad
pike takımı- 1 ad
alt açma minderi
penye battaniye 2 ad (1 adedi hastane çıkışı içinde)
polar battaniye- 2 ad
büyük polar battaniye
çıtçıtlı kundak şeklinde battaniye
kundak
havlu takımı
yorgan

12 li hastane çıkışı
dışarı çıkış giysisi- 2 ad
5 li takım (alt-üst-eldiven-önlük) 2 ad
3 lü takım (alt-üst-şapka) 1 ad
2 li takım- (alt-üst) 1 ad
penye tulum- 3 ad (1 adedi hastane çıkışı içinde)
polar tulum- 1 ad
zıbın- uzun kollu- 6 ad
patikli pantolon- 3 ad
üst giyim (penye)- 2 ad
polar yelek- 1 ad
penye yelek- 2 ad
şapka- 4 ad
bandana- 2 ad
çorap - 7 çift
eldiven- 3 çift
önlük- 2 ad
ağız silme bezleri-9 ad

emzik (0-6) ay ( aventy)- 3 ad
biberon-cam (chicco)- 1 ad
tırnak makası (nuk)
burun aspiratörü (chicco)
vücut termometresi (wewell)
göğüs ucu kremi (lansinoh)
göğüs pedi-60 lı (lansinoh)
kulak pamuğu
çamaşır filesi
banyo filesi
banyo süngeri
banyo küveti
kova- maşrapa

şimdilik bu kadar, umarım henüz alışveriş yapmayanlar için faydalı olur.
sizce adetleri bakımından giysiler yeterli mi?

bence giysileriniz yeterli canım ilk 3 ay bedeni için, zamanla ihtiyaç duyarsan alırsın, hepsini güle güle sağlıkla kullanın...

Kızlar iyi geceler
Bebişlerinin eşyalrını henüz almayanlar varsa eğer starcity chicco outlet te cok güzel ve çok uygun cicişler var keşke daha önce keşfetseydim çıtlı badiler tulumlar çok kaliteli ve uygun fiyata
Listeyi kapamadan bi gözden geçirin derim bebek arabaları pusetler vs diğer ürünleride bulabilirbilrsiniz...

şulecim bence yeterliiiii, alış veriş bitmiş gibi valla
allahım sağlıklı ve güzel günlerde kullanmayı nasip etsinnnn

Şulecim sınavlarınatlatmışsın hadi geçmiş olsun
Geceliğini beğendimmmmmm güzelmiş. Beyaz olsun hem daha kullanışlı
Yani ilerde erkek bebeğin olursa
Aldıklarınızı da Güle gulenkullanınnn

Ama onlar da alıyormuş bayağı baksana. Papatya ınn kardeşi onlara olmuş.
Bi de erkek osun istemiyorum.

Ben beğendimmmmmm pek güzelll

Kan hapımı sabah aç karına içince midemi bulandırıyordu. İki ayır akşamları içiyorum belki düzelmişlerdr diye bugün yine içtimmm ve yine bulanıyorummmmmm:26:

Son düzenleme:

canım çok acı bi durum tabiki ama kan pıhtılaşması olsa bebek o kadar gelişmezdi belki başka bişeyde vardır
iyi şeyler düşün iyi olsun
benimde öncesinde 5 düşüğüm var bende çok korkuyorum doktor doğumdan 2 hafta önce aspirini 1 hafta öncede iğneyi bırakcan dedi
yinde endişem olmuyo değil çok erkenmi bırak diyo acaba diye

canım endişe etme bebek doğar doğmaz bebeğin ayak iziyle senin el izin alınıyo künyeleriniz takılıyo
sonra bebişi bi hemşire alıp bi odaya götürüyo
orda bebişin her yerini temizliyo giydiriyo anne hazır olunca annenin yanına getiriyo
hemşireler bebeği temizlemeye alışık oldukları için biraz kaba hareket ediyomuş gibi gelebilir eşlerimize ama hemşireler alışık bişey olmaz korkmasın eşlerimiz

Kan hapımı sabah aç karına içince midemi bulandırıyordu. İki ayır akşamları içiyorum belki düzelmişlerdr diye bugün yine içtimmm ve yine bulanıyorummmmmm:26:

bende bulantı sebebiyle sabahları aç karnına hiçbirşey içemiyorum, doktora söyledim kahvaltıdan 2 saat sonra al dedi. bende unutmazsam alıyorum, unutursam gece yatarken falan içiyorum. :)
bu arada güzel dileklerin için teşekkürler, dediğin gibi sanırım beyaz daha mantıklı, bi dahaki doğumuma almama gerek yok, zaten kullanmam normal hayatta böyle şeyleri..

günaydın annişler ve bebişleri

cumartesi günü nst ye girdik oğluşumla kalp atışları iyiydi
sancımda çıkmadı bebişte nst ye bağlıyken hareketlendi boşuna endişe etmişim
doktor beni 2 haftada bir çağırdı
ama ben 2 haftada bir gitmicem
gittiğimde ilaçta yazdığı için 20 günde bir gidicem
yani bi dahaki v kontrole 17 gün sonra gidicem

çok beğendimm, özellikle pembe altın yastığı ve salıncaktaki tüllü bebek şekeri çok güzell.. çarşıyı bi dolaşıcam eğer güzel bişi bulamzsam bunlar olabilir.. teşekkürlerr.

evet cnm atlattım bu sınavları ama finaller var daha çok değil 1 ay sonra..
geceliği dün denedim eşim de aynı şeyi söyledi, ben belki beyaz olduğu için kanamadan dolayı sıkıntı olur dedim ama zaten doğumdan sonra pijamalarımı giyicem, onları biraz koyu renk alırım,bir de hasta bezi kullanıcam ya, biraz da dikkat edersem bişi olmaz heralde..

arkadaşlar merhaba
gçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir.
Ben cok huzursuz bir gece geçirdim. Kızım hiç hareket etmiyor doktor sekerli bir seyler yedikten sonra sol tarafına yat 2 saat bir şey hissetmezsen beni ara dedi. Kontrolüm cumartesi ama bugün müsaitse gideceğim. Buradan okuduğum kadarıyla herkese oluyor böyle seyler. ama haftasonu da tansiyonum hep yüksek gitti. Gebelik zehirlenmesi olduğu için iyice endişeliyim. su anda sağlam bir tekme için neler vermezdim (

canım allah korusun yaaaa. inşallah bir şey yoktur. tatlı yemeyi dene belki tatlı canlı tekmeler attırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…