selamlar guzel hanimlar tatli bebisler
, ben de sonunda bitirebildim ev islerini, iki cesitte yemek yaptim ama oldum bittim yorgunluktan, eskiden olsaydi bunlar viz gelirdi ama ozellikle son bir kac haftadir cok cabuk yoruluyorum, insallah yarin gidip bi demir olcumu yaptiricam, tansiyonuma filan da baktiricam, bebek hareketleri konusulmus, hep cok onemlidir bebek hareketleri hamilelikte, sakin hafife almayin arkadaslar, aman simdi bosuna gitmiim doktora filan demeyin, bazi gunler bebeklerin daha sakin olduklari olabiliyo ama bir saatte 10 hareket testini ihmal etmemek lazim, bide bebek kilolari konusulmus ultrasonda verilen rakamlar her zaman dogru olmuyo, forumda bir hanim dogumdan iki gun once bebegi 2.5 kilo olctuklerini ama 3 kilo dogdugunu soylemisti, o yuzden doktor iyi diyosa Allah'in izniyle iyidir bebislerimiz
biz de insallah haftaya ilk alisverisimizi yapiyoruz bebisimiz icin, yatak(park yataga karar verdik), uyku tulumu, carsaf, battaniye vs olmak uzere uyku ihtiyaclarini tamamliycaz insallah, daha hala tek bir kiyafeti yok minigimin ama
neyse ona da sira gelicek insallah, bu arada bikac gun once nasil sancim oldu anlatamam, ayni regli sancisi gibi, sabah basladi ogleden sonra baktim araliklarla gelmeye basliyo, amanin dedim geliyo mu bebis:18: sonra fark ettim ki bir kac gundur bulantilarim geri geldiginden yeterince su icmemisim, hemen aldim elime bir sise, ikinci 1.5 litreyi de bitirene kadar hafifledi ve gecti cok sukur, siz de cok dikkat edin kizlar, mumkun oldugunca bol su, ozellikle bu son haftalarda, ay ne cok yazdim yine, hemen kesiyorum, herkese sevgiler