Herkese günaydııınnnnn.... rüyamda kızım karnımdaydı ama elleri dışarıdaydı... ben de onun o ellerini öpüp kokuluyordummm. Allah ım evlat kokusu cennet kokusu derlerdi inanmazdım... o nasıl güzel bir andı yaa. sanırım haberlerde izlediğim o fotoğraftan çok etkilenmişim anlaşılan...
günaydın gebişlerrrnasıl bebeişler yaa ben su sola yatma ısını hıc yapamıcam sanırım uyuyamıyorum yaaaa
merhaba bayanlar güzel bir pazar günü 1 gün daha eksildi bebişimize yaklaşıyrz=) kızlar benimki sabah sabah yine durmuyor sürekli hareket halinde he heeee=)))) eşim kahvaltı hazırlıyor ben pc başındayım =) ama heralde bu kahvaltı saat 1 e doğru hazır olur =)))
günayadın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz dün anneanneyle gece 12 ye kadar ütü yaptık
ilk ütülerini ben yapayım dedim ama sırtım buna izin vermedi
sağolsun anneane tamamladı, ama çok yorulduk
kısmen eksikliklerimiz olmakla birlikte bugün inşallah çantamızı hazırlayacağızzzzzzzzz
işin büüyk bir kısmını bitirmişsin canım oh ne güzel mis mis giyerler inş kirletirler bende bu gün park yatağımızı yıkayacağım oğlum çok kullanmadı ama hijyen için şart yıkayayaım sonra nevresim uyku seti kıyaafetler falan yıkayayım diyorumne güzel annen yardım etmiş büyük ihtimalle biz eşimle ütüleyeceğiz gerçi çok yakın hem komşum hem arkadaşım var onunlada ütülesem olur ayyyyyyyyyyy heyecanlanıyor insan:)
günaydın arkadaşlar
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık kızçemle oturuyoz şimdi
ama tabi ben dün gece 5 e kadar oturunca şimdi deli gibi uykum var bakalım akşama kadar nasıl idare edicez :)
bende önümüzdeki hafta falan başlıcam kıyafetleri yıkamaya ütüden nefret ederim bi de bebişin kıyafetleri minik minik oyh şimdiden sıkıntı bastı :)
yarın annem gelcek ama 3 gün klaıcak maalesef
kardeşim koruda geçen sene 3000 liraya yaptı doğumunu
dooktoru aahmet erdem di
benimki de başkent has. özel ve fiyatları da yazdığım gibi
bazı hastaneler gerçekten pahalı ama asıl doğumu pahalı yapan isim yapan proflar
özel muayenehaneleri var ve doğumu anlaşmalı özel hastanelerde yaptırıyorlar fahiş fiyatlara
arkadaşım güven hastanesinde 7000 liraya doğum yaptı
eve balgat koru bılıyorum o ıkızlerı..ben sıncan koruda yapıcam nasıpse.dogru soyluyorsun parayı belırleyen dr.lar... ama cok pahalı degıl mı ya..bu ne adaletsızlık adamın parası yoksa cıddı bı operasyon gecırmesı gerekecekse ne yanı bı profun parası yuzunden olamayacakmı?? bılmıyorum ya cok uçuk paralar oynuyo
evet tatlı bir heyecan
ayyyyyyy bunları kim giyecek diyorum
neye benzeyecekler diyorum
birsürü düşünceyle ütüledim valla
evet minik olduğu için biraz zorlanıyor insan ama çok tatlılar ya
nefret ediyorsan ütüden annen gelince beraber yaparsınız
birazcık rahatlarsın canım sende
günaydın gebişlerrrnasıl bebeişler yaa ben su sola yatma ısını hıc yapamıcam sanırım uyuyamıyorum yaaaa
günayadın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz dün anneanneyle gece 12 ye kadar ütü yaptık
ilk ütülerini ben yapayım dedim ama sırtım buna izin vermedi
sağolsun anneane tamamladı, ama çok yorulduk
kısmen eksikliklerimiz olmakla birlikte bugün inşallah çantamızı hazırlayacağızzzzzzzzz
işin büüyk bir kısmını bitirmişsin canım oh ne güzel mis mis giyerler inş kirletirler bende bu gün park yatağımızı yıkayacağım oğlum çok kullanmadı ama hijyen için şart yıkayayaım sonra nevresim uyku seti kıyaafetler falan yıkayayım diyorumne güzel annen yardım etmiş büyük ihtimalle biz eşimle ütüleyeceğiz gerçi çok yakın hem komşum hem arkadaşım var onunlada ütülesem olur ayyyyyyyyyyy heyecanlanıyor insan:)
günaydın arkadaşlar
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık kızçemle oturuyoz şimdi
ama tabi ben dün gece 5 e kadar oturunca şimdi deli gibi uykum var bakalım akşama kadar nasıl idare edicez :)
bende önümüzdeki hafta falan başlıcam kıyafetleri yıkamaya ütüden nefret ederim bi de bebişin kıyafetleri minik minik oyh şimdiden sıkıntı bastı :)
yarın annem gelcek ama 3 gün klaıcak maalesef
canım erken değil mi tozlanmaz dimi kıyafetler ?? ben dolapları gelince yıkamayı düşünyrm şubatın ilk haftası olur herhalde .. bu arada faydası olur oda eksiklerini görürüz...benim acemi bir anne olarak bebişimin herşeyini tamamladım gibi geliyor ama..kıdemli anneler şuda vardı diyince eksiklerimi görüyrm he heee =)annenin yanında olmaası çok güzel =)
canım benim için erken değil
doktorum da 32 den sonra her an hazırlıklı ol dedi
ütüledikten sonra güzelce sardık
tozlanmazlar, sıra çantalarımızda
günaydınnnnnn
o haberi ben de gördüm, doktorun elini tutuyor değil mi bebek?
muhteşemdi
vallahi bende sağıma yatıyrm olmuyr soluma yatıyrm yokk hamilelikten önce hep yüz üstü yatardım en rahat ettiğim yatma şekli ama hayal =))) neyse 2 ay kaldı....
canım erken değil mi tozlanmaz dimi kıyafetler ?? ben dolapları gelince yıkamayı düşünyrm şubatın ilk haftası olur herhalde .. bu arada faydası olur oda eksiklerini görürüz...benim acemi bir anne olarak bebişimin herşeyini tamamladım gibi geliyor ama..kıdemli anneler şuda vardı diyince eksiklerimi görüyrm he heee =)annenin yanında olmaası çok güzel =)
eşinin yardım etmeside çok güzel =))) bazen anneden bile daha yardımcı olabiliyorlar bence ve her zaman yanımızdalar =))) aslında her hafta dünyanın ütüsünü yapıyruz bebişimizin küçücük kıyafetlerini ütülemek daha zevkli olur herhalde =) benim aldıığım kıyafetler bazada sıkış sıkış duruyrlar çıkarssam belki bunu nezaman aldım diye şaşıracağım =) biran önce dolabım gelsede gözümün önünde olsa kıyafetlerv=)
canım ya bebek bekkliyorsun ama elinin altında bir tanede prenses var anladığım kadarıyla ne güzel ben 2. bebeğimi beklerken heralde bu kadar gün sayıp sıkılmam kızımla ilgilenirken zaman çabuk geçer ayyy hayal gibi =)) çok şanslısın ....
merhaba, biraz sacma bi soru olacak ama:)
ne tip bi canta olacak dogum cantası, yani kucuk valizlerden mi olmalı, spor cantalardan mı?
ben anlayamadım, kimisi cok az sey goturuyor, kimi ne varsa koyuyor içine.
bide kimisi ped al diyor kimisi hasta bezi. tabi bide pijama mı, uzun gecelik mi mevzusu var.
sonuc olarak ben bu cantayı hazırlayamıcam(