2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Herkese günaydııınnnnn.... rüyamda kızım karnımdaydı ama elleri dışarıdaydı... ben de onun o ellerini öpüp kokuluyordummm. Allah ım evlat kokusu cennet kokusu derlerdi inanmazdım... o nasıl güzel bir andı yaa. sanırım haberlerde izlediğim o fotoğraftan çok etkilenmişim anlaşılan...

günaydın gebişlerrr nasıl bebeişler yaa ben su sola yatma ısını hıc yapamıcam sanırım uyuyamıyorum yaaaa

merhaba bayanlar güzel bir pazar günü 1 gün daha eksildi bebişimize yaklaşıyrz=) kızlar benimki sabah sabah yine durmuyor sürekli hareket halinde he heeee=)))) eşim kahvaltı hazırlıyor ben pc başındayım =) ama heralde bu kahvaltı saat 1 e doğru hazır olur =)))

günaydınnnnnn
o haberi ben de gördüm, doktorun elini tutuyor değil mi bebek?
muhteşemdi

günaydın gebişlerrr nasıl bebeişler yaa ben su sola yatma ısını hıc yapamıcam sanırım uyuyamıyorum yaaaa

günaydınnnnnnnnnn
ben yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum
sol taraf uyuşuyor resmen

günaydınnnnnnn
oooooooohhhhhhhhh mis gibi gelsin kahvaltılarrrrrr

günayadın canlarrrrrrrrrrrrrrrr
biz dün anneanneyle gece 12 ye kadar ütü yaptık
ilk ütülerini ben yapayım dedim ama sırtım buna izin vermedi
sağolsun anneane tamamladı, ama çok yorulduk
kısmen eksikliklerimiz olmakla birlikte bugün inşallah çantamızı hazırlayacağızzzzzzzzz

işin büüyk bir kısmını bitirmişsin canım oh ne güzel mis mis giyerler inş kirletirler bende bu gün park yatağımızı yıkayacağım oğlum çok kullanmadı ama hijyen için şart yıkayayaım sonra nevresim uyku seti kıyaafetler falan yıkayayım diyorumne güzel annen yardım etmiş büyük ihtimalle biz eşimle ütüleyeceğiz gerçi çok yakın hem komşum hem arkadaşım var onunlada ütülesem olur ayyyyyyyyyyy heyecanlanıyor insan:)

günaydın arkadaşlar
bizde kalktık kahvaltımızı yaptık kızçemle oturuyoz şimdi
ama tabi ben dün gece 5 e kadar oturunca şimdi deli gibi uykum var bakalım akşama kadar nasıl idare edicez :)
bende önümüzdeki hafta falan başlıcam kıyafetleri yıkamaya ütüden nefret ederim bi de bebişin kıyafetleri minik minik oyh şimdiden sıkıntı bastı :)
yarın annem gelcek ama 3 gün klaıcak maalesef

evet tatlı bir heyecan
ayyyyyyy bunları kim giyecek diyorum
neye benzeyecekler diyorum
birsürü düşünceyle ütüledim valla

evet minik olduğu için biraz zorlanıyor insan ama çok tatlılar ya
nefret ediyorsan ütüden annen gelince beraber yaparsınız
birazcık rahatlarsın canım sende

ayy dun 4 ay once dogan 5izlerı gordunuzzz muuuu ele avuca gelmeye baslamıslar ya ne cabuk buyuyorlar..27 haftalık dogmuslardı

evet bu sefer daha hazırlamadım annem de 3 gün kalıp gidicek hemen ama bi dahaki geldiğinde anneme yıkabilirim bi kısmını da eşime yaptırdımmı tamamdır

vallahi bende sağıma yatıyrm olmuyr soluma yatıyrm yokk hamilelikten önce hep yüz üstü yatardım en rahat ettiğim yatma şekli ama hayal =))) neyse 2 ay kaldı....

canım erken değil mi tozlanmaz dimi kıyafetler ?? ben dolapları gelince yıkamayı düşünyrm şubatın ilk haftası olur herhalde .. bu arada faydası olur oda eksiklerini görürüz...benim acemi bir anne olarak bebişimin herşeyini tamamladım gibi geliyor ama..kıdemli anneler şuda vardı diyince eksiklerimi görüyrm he heee =)annenin yanında olmaası çok güzel =)

eşinin yardım etmeside çok güzel =))) bazen anneden bile daha yardımcı olabiliyorlar bence ve her zaman yanımızdalar =))) aslında her hafta dünyanın ütüsünü yapıyruz bebişimizin küçücük kıyafetlerini ütülemek daha zevkli olur herhalde =) benim aldıığım kıyafetler bazada sıkış sıkış duruyrlar çıkarssam belki bunu nezaman aldım diye şaşıracağım =) biran önce dolabım gelsede gözümün önünde olsa kıyafetlerv=)

canım ya bebek bekkliyorsun ama elinin altında bir tanede prenses var anladığım kadarıyla ne güzel ben 2. bebeğimi beklerken heralde bu kadar gün sayıp sıkılmam kızımla ilgilenirken zaman çabuk geçer ayyy hayal gibi =)) çok şanslısın ....

canım benim için erken değil
doktorum da 32 den sonra her an hazırlıklı ol dedi
ütüledikten sonra güzelce sardık
tozlanmazlar, sıra çantalarımızda

canım benim için erken değil
doktorum da 32 den sonra her an hazırlıklı ol dedi
ütüledikten sonra güzelce sardık
tozlanmazlar, sıra çantalarımızda

merhaba, biraz sacma bi soru olacak ama:)
ne tip bi canta olacak dogum cantası, yani kucuk valizlerden mi olmalı, spor cantalardan mı?
ben anlayamadım, kimisi cok az sey goturuyor, kimi ne varsa koyuyor içine.
bide kimisi ped al diyor kimisi hasta bezi. tabi bide pijama mı, uzun gecelik mi mevzusu var.
sonuc olarak ben bu cantayı hazırlayamıcam(

selamlar guzel hanimlar tatli bebisler, ben de sonunda bitirebildim ev islerini, iki cesitte yemek yaptim ama oldum bittim yorgunluktan, eskiden olsaydi bunlar viz gelirdi ama ozellikle son bir kac haftadir cok cabuk yoruluyorum, insallah yarin gidip bi demir olcumu yaptiricam, tansiyonuma filan da baktiricam, bebek hareketleri konusulmus, hep cok onemlidir bebek hareketleri hamilelikte, sakin hafife almayin arkadaslar, aman simdi bosuna gitmiim doktora filan demeyin, bazi gunler bebeklerin daha sakin olduklari olabiliyo ama bir saatte 10 hareket testini ihmal etmemek lazim, bide bebek kilolari konusulmus ultrasonda verilen rakamlar her zaman dogru olmuyo, forumda bir hanim dogumdan iki gun once bebegi 2.5 kilo olctuklerini ama 3 kilo dogdugunu soylemisti, o yuzden doktor iyi diyosa Allah'in izniyle iyidir bebislerimiz
biz de insallah haftaya ilk alisverisimizi yapiyoruz bebisimiz icin, yatak(park yataga karar verdik), uyku tulumu, carsaf, battaniye vs olmak uzere uyku ihtiyaclarini tamamliycaz insallah, daha hala tek bir kiyafeti yok minigimin ama neyse ona da sira gelicek insallah, bu arada bikac gun once nasil sancim oldu anlatamam, ayni regli sancisi gibi, sabah basladi ogleden sonra baktim araliklarla gelmeye basliyo, amanin dedim geliyo mu bebis:18: sonra fark ettim ki bir kac gundur bulantilarim geri geldiginden yeterince su icmemisim, hemen aldim elime bir sise, ikinci 1.5 litreyi de bitirene kadar hafifledi ve gecti cok sukur, siz de cok dikkat edin kizlar, mumkun oldugunca bol su, ozellikle bu son haftalarda, ay ne cok yazdim yine, hemen kesiyorum, herkese sevgiler

evet canım 4 yaşında bi r tane daha kızım var :) evet çok heyecanlı. geçen dr a gittiğimizde kızım kreşte kalmıştı eşim almış getirmiş ben dr un yanındayken. nehir mi geliyo diye heyecanlanmış o benden daha heyecanlı yani :) bakalım doğduktan sonra da sürecekmi :)

canim kucuk bir valiz yeterli olur ama ben hastene de kolaylik olsun diye bebegin kiyafetlerini bir canyata benimkileri ayri bir cantaya seklinde iki canta hazirliyorum, cunku sen yatarken esin, annen ya da hemsire cikaricak ihtiyaclari, orda mi burda mi derken hersey seriliyo ortaliga, o nedenle bi de kimle olacaksan dogum sonrasi cantayi onunla hazirlamak ya da en azindan neyin nerde oldugunu ona da gostermek lazim, ayni sey ev icin de gecerli, evden ihtiyac olursa bulabilmeleri icin yerlerini bilmeleri lazim, benim iki kizim da normal dogum oldu ama hic hasta bezi kullanmadim, logusa icin ozel olan pedlerden goturmustum, ama ikinci kizimda onu bile kullanmadim, kanatli uzun pedler yetmisti, bu kez de yine logusa pedi koyucam sadece, mart soguk olur ben pijama goturmeyi dusunuyorum, iki takim yeter lazim olursa evden isterim yine, ama bi gecelik de koyucam tabi, bulunsun diye, hazirlarsin cantani merak etme, bi basla gerisi gelir Allah'in izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…