kızlar bi yarım saat kadar önce kasıklarma bi ağrı girdi böyle kramp gibi. Doktoruma da ulaşma şansm yok niye böyle oldu ki yaa
kızlar bi yarım saat kadar önce kasıklarma bi ağrı girdi böyle kramp gibi. Doktoruma da ulaşma şansm yok niye böyle oldu ki yaa
kızlar ben şimdi doktordan geldim. kızım ters dönmüş başı aşağıda artık. 2 kilo olmuş boy da 48 cm dedi. boyu çok fazla geldi bize bilmiyorum... 20 gün sonraya randevu verdi. solunum hareketi yapıyordu bebeğim. doktor da sağlıklı olduğunun en büyük belirtisi bu dedi. size de öyle geliyordur eminim kızım çok güzel benim kızlar yaaaa. babası da ben de aşık olduk bugün. yüz şekli ben ama dudak kaş göz burun baba çene yine ben:)))))) sanki dünyanın en güzel kızı gibi geliyo bana kızım:)))) neyse öpüyorum koskocaman hepinisiiiii
yeni doktordan geldim sırf bu yüzden gitmiştim dün sürekli kramp giriyor gibi olmuştu karnıma ve batıyormuş gibi oluyrdu gitiim birşey yok ama doktor normal dedi kasılma olabilir dedi...
bu arada benim bebek 1360 gr dı.6 günde 1640 gr olmuş he heee=)))))
hastane odalarına baktım istanbul madıcıne hospital odalarına baktım tek kişilk olanlara suıt oda yokmuş.önceden rezervasyon yapamıyorlarmış ilginç geldi..tek kişik odalar 750 tl di sezeryan 2 gün..norrmal 650 1 gün..sizlerde yazın arkadaşlar..
bu arada bebişimin odasına perde ve halı baktım ama karar veremedim =)
şimdi sıra halıda =)) kızlar halı nasıl bakalım beğenecek misiniz???böyle birşey alayım diyorum..Eki Görüntüle 596351
sezeryanda erken alınıyor fakat 1 hafta daha bekleyebiliriz gibi geldi. önceki sezeryan yerlerinde açılma ya da patlama riski olabilir dedi. dr güvenmek istiyorum ama bebeğimin de erken alınmasını istiyorum. ben ilk oğlumda souna kadar kalsiyum kullandım, bunda öyle olmadı.
AYRICA Bugün 3. haftaya kadar çalışabilir raporunu aldım. haftaya başka bir dr den rapor hakkımı kullansam iznimden gitmemiş olur dimi,çünkü bu dönemi gçirdik de, gelecek dönem hiç okula gitmek istemiyorum.İZNİMİ GELECEK DÖNEME AKTARMAK İSTİYORUM.[/QU
çalışır raporundan sonra rapor alamazsın ama.bende simdi düşünüyorum 32 den sonra calısmasammı bıraksammı diye.cunku bu yasa gelırse bosuna calısmıs olacagız aslında.zaten aktarmaya gerek kalmıyacak okul kapanıncaya kadar doğum ızinlı olacagız
Yalanci kasilmalardir onlar. Benim de oluyor. Bir sizi giriyor geciyor, sonra tekrar oluyor.kızlar bi yarım saat kadar önce kasıklarma bi ağrı girdi böyle kramp gibi. Doktoruma da ulaşma şansm yok niye böyle oldu ki yaa
artık her yerim ağrıyo kızlar burayı da takip edemez oldum
bebiş 2 gündür hareket etmiyodu dün akşam dr a gittik acile. aslında önce kendi dr umu aradık ameliyattaymış 1 saat sonra gelin dedi bizimde zamanımız yoktu eşim çalışıyodu daha yakın bi hastane var oraya gidelim dedik. dr baktı ultrasona nst ye gönderdi. tansiyon ölçüldü ama hemşire sanki kan alacak bi türlü ölçemedi tansiyonumu. 14-9 çıktı dr hemen yatış yapılmalı dedi. ben korktum eşim zaten benden panik.. kendi dr umu aradık hemen gelin burada bakalım dedi. gittik herşey normal tansiyon normal falan.. öyle sinir oldum ki diğer hastaneye de doktora da hemşireye de.. bu arada kızım da kıpırdamaya başladı dünden beri de hiç durmadı neredeyse :) bizi telaşlandırmak istedi hastane havası almak istedi heralde :) bu arada 1950 gr olmuş boyunu sormak aklıma gelmedi ama
bebiş 2 gündür hareket etmiyodu dün akşam dr a gittik acile. aslında önce kendi dr umu aradık ameliyattaymış 1 saat sonra gelin dedi bizimde zamanımız yoktu eşim çalışıyodu daha yakın bi hastane var oraya gidelim dedik. dr baktı ultrasona nst ye gönderdi. tansiyon ölçüldü ama hemşire sanki kan alacak bi türlü ölçemedi tansiyonumu. 14-9 çıktı dr hemen yatış yapılmalı dedi. ben korktum eşim zaten benden panik.. kendi dr umu aradık hemen gelin burada bakalım dedi. gittik herşey normal tansiyon normal falan.. öyle sinir oldum ki diğer hastaneye de doktora da hemşireye de.. bu arada kızım da kıpırdamaya başladı dünden beri de hiç durmadı neredeyse :) bizi telaşlandırmak istedi hastane havası almak istedi heralde :) bu arada 1950 gr olmuş boyunu sormak aklıma gelmedi ama
Kizlar selam :) dogum isi beni cok dusundurmeye basladi.dogumum devlet hastanesinde olcak.annem ya da bayan bi tanidigim yokesimin doguma girmesi ve odamda yanimda kalmasi icin napabiliriz ? Hastane nasil ikna edilebilir ki
şimdi sıra halıda =)) kızlar halı nasıl bakalım beğenecek misiniz???böyle birşey alayım diyorum..Eki Görüntüle 596351
Kizlar selam :) dogum isi beni cok dusundurmeye basladi.dogumum devlet hastanesinde olcak.annem ya da bayan bi tanidigim yokesimin doguma girmesi ve odamda yanimda kalmasi icin napabiliriz ? Hastane nasil ikna edilebilir ki
yeni doktordan geldim sırf bu yüzden gitmiştim dün sürekli kramp giriyor gibi olmuştu karnıma ve batıyormuş gibi oluyrdu gitiim birşey yok ama doktor normal dedi kasılma olabilir dedi...
bu arada benim bebek 1360 gr dı.6 günde 1640 gr olmuş he heee=)))))
hastane odalarına baktım istanbul madıcıne hospital odalarına baktım tek kişilk olanlara suıt oda yokmuş.önceden rezervasyon yapamıyorlarmış ilginç geldi..tek kişik odalar 750 tl di sezeryan 2 gün..norrmal 650 1 gün..sizlerde yazın arkadaşlar..
bu arada bebişimin odasına perde ve halı baktım ama karar veremedim =)