- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
canim kucuk bir valiz yeterli olur ama ben hastene de kolaylik olsun diye bebegin kiyafetlerini bir canyata benimkileri ayri bir cantaya seklinde iki canta hazirliyorum, cunku sen yatarken esin, annen ya da hemsire cikaricak ihtiyaclari, orda mi burda mi derken hersey seriliyo ortaliga, o nedenle bi de kimle olacaksan dogum sonrasi cantayi onunla hazirlamak ya da en azindan neyin nerde oldugunu ona da gostermek lazim, ayni sey ev icin de gecerli, evden ihtiyac olursa bulabilmeleri icin yerlerini bilmeleri lazim, benim iki kizim da normal dogum oldu ama hic hasta bezi kullanmadim, logusa icin ozel olan pedlerden goturmustum, ama ikinci kizimda onu bile kullanmadim, kanatli uzun pedler yetmisti, bu kez de yine logusa pedi koyucam sadece, mart soguk olur ben pijama goturmeyi dusunuyorum, iki takim yeter lazim olursa evden isterim yine, ama bi gecelik de koyucam tabi, bulunsun diye, hazirlarsin cantani merak etme, bi basla gerisi gelir Allah'in izniyle
lohusa pedi de mi var? bende geçen sefer uzun kanatlı ped kullanmıştım yetmişti de artmıştı bile :) bende hasta bezi kullanmadım benimki sezeryandı zaten bu da öyle olacak. bakalım kanama nasıl olacak.