İyiyim sifaacigim nasil olayım dilosumun hastaligiyla uğraşıyorum sen nasilsin:)
Rabbim daim etsin canım hep iyi sağlıklı olalım inşallah hayırdır yaa Diloşunun nesi var üşüttü müİyiyim sifaacigim nasil olayım dilosumun hastaligiyla uğraşıyorum sen nasilsin:)
naz canım hoş geldin özlemiştim senide nasılsın tatlımselamlar herkese nasilsiniz.
selam canim gecmis olsun kizina noldu usutmusmu.benim kaynimin cocuklarida neredeyse 1 aydur hastalar.bir iyilesib,bir yine usutuyorlar.insallah cabucak atlatir dilos.
kızlar doktor bana bir dahaki muayeneye idrara sıkışık gel dedi neden b,leniniz var mı ?
Rabbim daim etsin canım hep iyi sağlıklı olalım inşallah hayırdır yaa Diloşunun nesi var üşüttü mügeçmiş olsun acil şifalar dilerim
naz canım hoş geldin özlemiştim senide nasılsın tatlım
Sagolun kizlar..Salgın var canim ya 1,5 haftadır hasta üşütmüş..iyileşmedi bı türlü
Nazlma Cnm bende 18ne gidiyorum 34 hafta bitecek o zaman..
Arkasını donmustur, makat durustayken benimde oyleydi. Birden bir gecede lok lok etti dondu sonra on ustte hissetmeye basladım. Makat durusta veya arkası donuk oldugunda cılız ve ic kısma atılan tekmeler hissediyorsun.
yarın 32 haftayı dolduruyorumm bebeğimin kilosunu da ekleyim1,600 gr. olmuş :26: sizce nasıl kızlar :2: bilenler bilir bende halaaa ciddi anlamda kusma-bulantı sorunu var bebeğim çok mu cılız dr. iyi dedi ama taktım kafaya işte :26:
kızlar doktor bana bir dahaki muayeneye idrara sıkışık gel dedi neden b,leniniz var mı ?
Gunaydin kızlar yine kalktım erkenden. Bugün duvar kagidi yapılacak kızımın odasiyla diğer iki odaya.
Telden yazdığım icin alıntı yapamıyorum.
Edlin benim de erken dogum riskim var ama güldüm geçtim valla :)
Sürmeli gecmis olsun kızına.
Nazlma bence sen alinmissin, sen koymazsan biz koyabilir miyiz demiş. 10 haftalık heyecanını hatirlasana :)) takılma bence.
Edlin önce haftanı güne çevir sonra günden aya çevir. 28 hafta 3 gun olmuşun ya. Bunu güne çevirirsen 199 gunluk hamilesin. 30'a bölüp ayi bulursun. 6 ay 180 gun. Demek ki sen 6 ay 19 gunluk hamilesin. 30+0 da 7 bitmiş olacak.
Sifaa bebeginle ilgili haberlere sevindim. Gelişim geriliği yoksa kilosuna hiç takılma. Kilo gelişimini ölçen bir şey değil sonuçta. Ayrıca bana çok dusuk de gelmedi.
Nst'ye aksi bir durum yoksa 35-36dan sonra sokuyor bu arada benim doktor. Ben de gebelik zehirlenmesi var o yüzden 33den itibaren alacakmış.
bu arada kıslaaarrr yarın sabah 10 da randevum var. sanki sevgiliye kavuşurmuş gibi mutluyum heyecanlıyım şimdiden:))
kızlar ben yeni bi şey okudum tarhana çok faydalıymış hamilelikte de bebeğe ek besinde de. bi prof un makalesini okudum. ben bu ara tavuk suyu ile yapılmış tarhanaya dadandım. yanında salata falan öğlen süper oluyor. eşim de çok sever ev yapımı çorbaları. bayılıyo çorbama:)))
ya kızlar ben daha kuzumu renkli ultrasonda görmedim. hep siyah beyaz ultrasonda gördüm. acaba doktorum bana bu gidişimde gösterir mi:))ya adam feci yoğun heryerden hasta yağıyor adama. ben her gittiğimde en az bi saat sıranın bana gelmesini bekliyorum. adam özel hastaneyi ayakta tutuyor resmen maaşı 20.000 ama aldığı her kuruşu hak ediyor. çok süper bir doktor. tek eksisi konuşmaması sağlıklı gebeliklerde:) ettiği en uzun sohbet 2 dk:)))
sol omzum ağrıyor kızlar. bu kızın yoluna çürüdü her yerim:))))
gunaydın kızlar cok begendım paylasmak ıstedım ..
ANNE HAKKI
Bir arkadaşı Ona (asm) annesini şikâyet eder.
Huyu ve ahlakı kötü. der. O (asm) cevap verir.
Ama seni dokuz ay karnında taşırken kötü huylu değildi. Arkadaşı tatmin olmamıştır.
Ey Allahın Elçisi! Gerçekten kötü huylu.
Ama seni iki sene emzirirken kötü huylu değildi. Adam yine de ısrar eder. O (asm) da devam eder:
Senin yüzünden uykusuz kalırken kötü huylu değildi. Arkadaşı dayanamaz.
Ama ben de karşılığını ödedim.
Ne yaptın?
Sırtımda taşıyarak hac yaptırdım. Hz. Muhammed (asv)in dudaklarında acı bir tebessüm belirir.
Bir tek doğum sancısının bile karşılığını ödemiş olmadın.
ya bu haftanın aya dönüşümünü hiçç bılmıorummmm...ha bıre kafam karışıyoo:44::44:
ya kızlar 30u bıtırmek 7.ayı bıtırmek mı oluyo? ben 32yı bıtırmek 7yıbıtırmek sanıyordum:26::26: şimdi ben 28+3 deyım ay olarak 7.5 mu oluyorum?????????
Tesekur ederim arkadaşım. Benim gebelik öncesi de yuksek tansiyonum vardı. 28. haftadan sonra protein atımı başladı. Yani böbrekler tutması gereken proteini tutamamaya ve idrarla dışarı atmaya başladı. Bebeği de protein besliyor ya, o yüzden gelişim geriliği oluşması muhtemel. Ama şimdilik seyri iyi gidiyor. Bebeğim de benim diğer organlarım da henüz etkilenmedi.gecmis olsun. Gebelik zehirlenmesi mi geciriyorsun? Nasil oldu bu?
yaa sorma. Herkesin göbeğimi oksamasına alıştım da yüzüme pat diye erken doğurursun diyen bi bu teyze oldu :)Geceyim ben senin falcı teyzenin de maşallahı varpıtır pıtır söylemiş ... Bebeğin zamanında gelir inşallah
Herkese günaydın göbekli hatunlaaaaarrrrrr
O göbeklerin içnde iki topalakları yerim bennnnnnn
Canlar aöf sınavları nedeni ile ablam iki gün bizde. Benim iPad de çocukların ellerinde pek giremiyorum nete o yüzden.
Kayınbabam rahatsızlandığı için kocam bugün memlekete gidiyoooooo2 , 3 gün kalacak gitme diyemedim napalımmmm... 3 gün sol koldan clexane vurulacağımmm
Heeeeerrrkeseeeee güzelllll haftasonları diliyorummmmmmm
Günaydın canlarrrr iyi bir hsonu olsun bende 11.30da dr gitcem aşkımla buluşcam
Günaydın topitop anneler.Valla ben kendimi topitop gibi hissediyorum.sabah kalktığımda aynada yüzüm top karnım top popom top göğüsler top...
Bugün çalışabilir raporu alıcam kızlar 5 haftalık. İznimi de 8 şubatta başlatacağım nasipse.
Dün oğlumun odasını yerleştirdik eşimle.Uyku setini bile serdi kocacım,benden hevesli.Perdeleri de geldi mi sizinle paylaşacağım fotoları.
gecmis olsun.dilosa.iyilesir yakinda insallah.
bende 30 hafta bitiyor.18 de.ben cinsyt.ogrenemedim.gecen once erkek dedi sonra hayir gormedim dedi.sonra kiz dedi.ve ardindan hayir yine gormedim.demedim farzet dedi.hayirlisi olsunda insan merak ediyor iste.bende herkese kiz olucak diyorum.pesimi biraksinlarama eltimler biliyor.belli olmadgi ni.oda 10 haftalik hamile.benim ömer ismini ne kadar sevdiyimi biliyorlar.bana demezmi eger erkek olursa sen de kiz olursa biz adini ömer koyalimmi . cok sasirdim.zaten esime soylemisdim.eger bizde kiz olursa omer ismini teklif ederiz..neyse tabii koyun dedim.bende.ben olsam asla soyleyemzdim kimseye.zaten daha benimkinin cinsiyyeti belli degil.saglik olsunda kizim olsun.ama boyle soylememliydi.sonucda daha 10 haftalik.acaba benmi alinqanim:2::2::2: