2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
İyiyim sifaacigim nasil olayım dilosumun hastaligiyla uğraşıyorum sen nasilsin:)

selamlar herkese nasilsiniz.

İyiyim sifaacigim nasil olayım dilosumun hastaligiyla uğraşıyorum sen nasilsin:)

selam canim gecmis olsun kizina noldu usutmusmu.benim kaynimin cocuklarida neredeyse 1 aydur hastalar.bir iyilesib,bir yine usutuyorlar.insallah cabucak atlatir dilos.

Rabbim daim etsin canım hep iyi sağlıklı olalım inşallah hayırdır yaa Diloşunun nesi var üşüttü mü geçmiş olsun acil şifalar dilerim

selamlar herkese nasilsiniz.

selam canim gecmis olsun kizina noldu usutmusmu.benim kaynimin cocuklarida neredeyse 1 aydur hastalar.bir iyilesib,bir yine usutuyorlar.insallah cabucak atlatir dilos.
naz canım hoş geldin özlemiştim senide nasılsın tatlım

kızlar doktor bana bir dahaki muayeneye idrara sıkışık gel dedi neden b,leniniz var mı ?

aarkadaşlar iyi geceler ben tam bir gece kuşu oldum okul beni çok yoruyor son 3 hafta ama gözümde nasıl büyüyor,öğrenci de afacan mı afacan eve zor atıyorum kendimi sabır da kalmadı ben de iple çekiyorum tatili bebişim napıyordur içerde ben bu kadar yorulunca hep aklımda , 31 haftada çalışabilir raporu veririm dedi doktor zaten sezeryan olacak 2 hafta önden gelecek baya kaynatmışsınız arada okuyabildiğim kadar sağlıklı günler hepimize inş...

sagol canim iyiyim sukur.benim kucuk cadi cok yoruyor beni.yazamiyorum.ama takip ediyorum,bende ozledim valla.eskiden guzel yazisiyorduk.benimde hala bulanti kusma devam ediyor.her gun kusma olmasada bulanti mutlaka var.cok zor.insallah saglikla dogsunlarcanim bebegin kilosunu kafaya takma.saglikli olsunlarda.bende ayin 18 gidiyorum insallah.bakalim kac qram olmus.bide ben hic nst ye girmedim kizimda 25 haftamda girmisdim.neden acaba yapmiyorlarki.:26::26:

Sagolun kizlar..Salgın var canim ya 1,5 haftadır hasta üşütmüş..iyileşmedi bı türlü

Nazlma Cnm bende 18ne gidiyorum 34 hafta bitecek o zaman..

Sagolun kizlar..Salgın var canim ya 1,5 haftadır hasta üşütmüş..iyileşmedi bı türlü

Nazlma Cnm bende 18ne gidiyorum 34 hafta bitecek o zaman..

gecmis olsun.dilosa.iyilesir yakinda insallah.
bende 30 hafta bitiyor.18 de.ben cinsyt.ogrenemedim.gecen once erkek dedi sonra hayir gormedim dedi.sonra kiz dedi.ve ardindan hayir yine gormedim.demedim farzet dedi.hayirlisi olsunda insan merak ediyor iste.bende herkese kiz olucak diyorum.pesimi biraksinlarama eltimler biliyor.belli olmadgi ni.oda 10 haftalik hamile.benim ömer ismini ne kadar sevdiyimi biliyorlar.bana demezmi eger erkek olursa sen de kiz olursa biz adini ömer koyalimmi .cok sasirdim.zaten esime soylemisdim.eger bizde kiz olursa omer ismini teklif ederiz..neyse tabii koyun dedim.bende.ben olsam asla soyleyemzdim kimseye.zaten daha benimkinin cinsiyyeti belli degil.saglik olsunda kizim olsun.ama boyle soylememliydi.sonucda daha 10 haftalik.acaba benmi alinqanim:2::2::2:

Gunaydin kızlar yine kalktım erkenden. Bugün duvar kagidi yapılacak kızımın odasiyla diğer iki odaya.
Telden yazdığım icin alıntı yapamıyorum.
Edlin benim de erken dogum riskim var ama güldüm geçtim valla :)
Sürmeli gecmis olsun kızına.
Nazlma bence sen alinmissin, sen koymazsan biz koyabilir miyiz demiş. 10 haftalık heyecanını hatirlasana :)) takılma bence.
Edlin önce haftanı güne çevir sonra günden aya çevir. 28 hafta 3 gun olmuşun ya. Bunu güne çevirirsen 199 gunluk hamilesin. 30'a bölüp ayi bulursun. 6 ay 180 gun. Demek ki sen 6 ay 19 gunluk hamilesin. 30+0 da 7 bitmiş olacak.
Sifaa bebeginle ilgili haberlere sevindim. Gelişim geriliği yoksa kilosuna hiç takılma. Kilo gelişimini ölçen bir şey değil sonuçta. Ayrıca bana çok dusuk de gelmedi.
Nst'ye aksi bir durum yoksa 35-36dan sonra sokuyor bu arada benim doktor. Ben de gebelik zehirlenmesi var o yüzden 33den itibaren alacakmış.

Arkasını donmustur, makat durustayken benimde oyleydi. Birden bir gecede lok lok etti dondu sonra on ustte hissetmeye basladım. Makat durusta veya arkası donuk oldugunda cılız ve ic kısma atılan tekmeler hissediyorsun.

Benimki durusunu duzeltti ama arkasi donuk ondan demek. Yanliz degilmisim. Ben de kustu mu napti diye dusunuyordum.

Bebegin saglikli olsun yeter. Ben tombul bir bebegim olsun istemiyorum. Zayiflar daha hosuma gidiyor.

kızlar doktor bana bir dahaki muayeneye idrara sıkışık gel dedi neden b,leniniz var mı ?

Sasirdim nedenki? İdrar tahlili yapacaktir belki. Ya da idrar torbana mi bakacak?

gecmis olsun. Gebelik zehirlenmesi mi geciriyorsun? Nasil oldu bu?

Tarhana ya bayılırımmmmmm zaten peygamber Efendimz (sav) de tarhananın şifa olduğunu söylemiş

Bebişinin güzelll haberlerini alırsın inşallah talımmmmmm

Benim de sol omzum çok ağrıyor . Sol küreğim o yüzden sola yatmakta zorlanıyorummmm

Ayyyy pek güzelmişşşş... Anneliği anlatırken aynı zamanda annelerimize karşı nasıl davranmamız gerektiğini de anlatıyooooo

Ben hiiiiiççç bilmiyorum. Uzun zamandır herkese 7. Ay diyorummmm hala da 7 de yim ne bitmez yedi imiş buuuuuu

CANDAŞ cım clexane ile ilgili söylemişsin ilacı sıkarsın yakıyor diye. Onu merak etmiştim. Sağol ama ben bacaktan hiiiiiç yapmıyorum. Karından da yapmadım hiç zaten 5 ay da başlamıştım iğneye. Kendi kendime sadece sol koldan yapabiliyorum.

Geceyim ben senin falcı teyzenin de maşallahı var pıtır pıtır söylemiş ... Bebeğin zamanında gelir inşallah

Herkese günaydın göbekli hatunlaaaaarrrrrr

O göbeklerin içnde iki topalakları yerim bennnnnnn

Canlar aöf sınavları nedeni ile ablam iki gün bizde. Benim iPad de çocukların ellerinde pek giremiyorum nete o yüzden.

Kayınbabam rahatsızlandığı için kocam bugün memlekete gidiyoooooo 2 , 3 gün kalacak gitme diyemedim napalımmmm... 3 gün sol koldan clexane vurulacağımmm

Heeeeerrrkeseeeee güzelllll haftasonları diliyorummmmmmm

Günaydın canlarrrr iyi bir hsonu olsun bende 11.30da dr gitcem aşkımla buluşcam

Günaydın topitop anneler.Valla ben kendimi topitop gibi hissediyorum.sabah kalktığımda aynada yüzüm top karnım top popom top göğüsler top...

Bugün çalışabilir raporu alıcam kızlar 5 haftalık. İznimi de 8 şubatta başlatacağım nasipse.

Dün oğlumun odasını yerleştirdik eşimle.Uyku setini bile serdi kocacım,benden hevesli.Perdeleri de geldi mi sizinle paylaşacağım fotoları.

gecmis olsun. Gebelik zehirlenmesi mi geciriyorsun? Nasil oldu bu?
Tesekur ederim arkadaşım. Benim gebelik öncesi de yuksek tansiyonum vardı. 28. haftadan sonra protein atımı başladı. Yani böbrekler tutması gereken proteini tutamamaya ve idrarla dışarı atmaya başladı. Bebeği de protein besliyor ya, o yüzden gelişim geriliği oluşması muhtemel. Ama şimdilik seyri iyi gidiyor. Bebeğim de benim diğer organlarım da henüz etkilenmedi.

Geceyim ben senin falcı teyzenin de maşallahı var pıtır pıtır söylemiş ... Bebeğin zamanında gelir inşallah
yaa sorma. Herkesin göbeğimi oksamasına alıştım da yüzüme pat diye erken doğurursun diyen bi bu teyze oldu :)

Sana daaaa

Günaydın canlarrrr iyi bir hsonu olsun bende 11.30da dr gitcem aşkımla buluşcam

ohh ne güzel. Ben gecen hafta gördüm ama bana cok olmus gibi geliyor. Özlüyorum. İyi haberlerle dön inşallah.

Bizim de duvar kağıdımız yapılıyor. Odası 19'unda gelecek. Güle güle kullansınlar insallah.

slm kızlar herkese günaydın...
28+3 haftadayım şu an itibariyle 12,2 kg almış bulunmaktayım. çok mu acaba :44:

öğretmen olan arkadaşlar bu doğum izni nasıl yapacaksınız?
okullar 25 ocakta kapanıyor ben o gün 31+2 olacağım.
okullar 11 şubatta açılıyor o gün de 33+5 olacağım.

okul açılınca gitmek istemiyorum. o zaman 34.haftada doğum iznini başlatmam lazım. yani 32de gidip 34e kadar çalışabilir raporu mu almam gerekiyor?
yeni yasa çıkarsa 8+16 olacakmış. o zaman ben öncesi hakkımın 2 haftasını sonraya aktarmış oluyorum yani 16+2 18hafta iznim 11şubattan itibaren başlamış mı oluyor? ne zaman doğum yaptığımın bir önemi olmasa gerek. izin hakkı toplam olarak hesaplanıyor diye düşünüyorum.

bu hesaplama işini öğrenmiş olanlardan bilgi bekliyorum.

ben 15 ocakta gidicem bana bi önceki muayenede hiçbişey demedi canım...

şimdi kızın olsa bile belki ileride oğlun olduğunda yine bu ismi koymak isteyeceksin baştan açık açık söylemişsin bu ismi çok sevdiğini isim kıtlığı mı var seçenekleri arasına bile almaması lazım bence bu ismi ben alınganlık yaptığını düşünmüyorum canım, ama sen takılma yine de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…