2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydınlarrr güzel hamişler...

artık işte günlerim sayılı,bu duyguyla işe gelmek daha da bi güzel...
Hele bi de doğum izninin 24 haftaya çıkma olayı kesinleşirse...Müthiş bir şansla gelecek bebeklerimiz.İnşallah bu konudaki dualarımız kabul olur ve izinde bile olsak bu yasadan yararlanabileceğimiz için dualarımız daha da sıklaştı...Rabbi'm çalışan hamilelerin gönlüne göre verir inşallah....
biz oğluşumla iyiyiz çok şükür,kafası sağ göğüs altımda,sıkıntı veriyor,oradan çekmesini diliyorum kafasını

kızlar, bugün bikaç hastane dolaşıcaz doğum fiyatları hakkında bilgi alıcaz, devam ettiğim hastanenin fiyatları biraz yüksek ve etrafta çok daha uygun fiyatlar duyuyorum, ona göre bi karar vericez işte bu ay doktorumu değiştirebilirim... sizinle de fiyatları paylaşırım sonra...

yarın da kızımızın odası tekrar boyanıcak, aslında bikaç ay önce kızımız olucak diye pembeye boyamıştık ama sonradan sevmedim lila gibi bi pembe oldu sevmedim çünkü sonradan pudra pembesi döşemeye karar verdim odasını duvarla uymayacak, şimdi bütün evle aynı renge krem-bej gibi bi renk olucak, umarım boya kokusundan olumsuz etkilenmeyiz, sizce bi zararı olur mu, su bazlı boyalardan olucak ama...

selam canım,bence de krem-beji seçmen doğru bi karar olmuş.sen mümkün olduğunca o kokuyu teneffüs etme derim ben canım,ne de olsa kimyasallık oluyo içinde az da olsa.

gunaydınnnn güzel hamişler kalktıgınızda yuz göz şışmi takmayınn hıh kutsal gorev bızımkı

Merhaba arkadaslar nasilsiniz??ben bir kac gundur iyi degilim..surekli agliyorum..bebegimin kalbinde 22.hafta da ekojenik odak(parlaklik) gorulmustu 3 doktora gittim tek basina bisey ifade etmedigini herseyin normal oldugunu soylemislerdi.amaiste insan kafasina takiyoe..bu aralar yine aklina geldi surekli int..arastiriyorum..her gun her an dua ediyorum ama icimden atamiyorum...sizinde dualarinizi bekliyorum..32.haftama girdim..bebegimide uzuyorum biliyorum ama bu nasil bir duyguanlatamam..yazarken bile agliyorum..

Son düzenleme:

o zaman da yazmıştım sana. Boşuna üzüyorsun kendini. Haklısın senin yerinde ben de olsam üzülürdüm. İnsanın elinde değil. Ufacık seyleri bile kendimize dert ediyoruz bu dönemde. Ama eminim bebeğini kucağına aldığında boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin.

İnsallah..tesekkur ederim canim.keske elimde olsa..rabbim insallah saglikla kucagima almayi nasip eder...tek dilegim....

Son düzenleme:
Evliligimde 5 yil bitti..3 yil ugrastik bebek icin..en son tup bebekle hamile kaldim..bu surecte oyle zor gunler gecirdimki.her anim stres icindeydi..rabbime sukurler olsun daha beterinden korusun...iste elimde degil dusunmekten kafayi yiyecem...

Canim ben araba kullanarak gitmek istedigim icin 8 hafta once ayrilcam. Korkuyorum okulda cocuklar carpar duserim diye. Ne kadar hafa calisacaksan doktordan kagit alacaksin diye biliyorum. Sonra dogum sonrasina aktarilacak kalan izin haftan. Ucretsiz izin almak istersen de izninin bitiminde dilekce ile basvurup ucretsiz izne ayrilabiliyorsun diye biliyrum.

Kilon normal takma kafana.

Benimki de oyle baski yapiyordu. Dedim ki ona eger donmezsen guzel yeneklerden tatlilardan yemem. Donersen cok guzel seyler yiycem. sozumuminledi dondu.

Evliligimde 5 yil bitti..3 yil ugrastik bebek icin..en son tup bebekle hamile kaldim..bu surecte oyle zor gunler gecirdimki.her anim stres icindeydi..rabbime sukurler olsun daha beterinden korusun...iste elimde degil dusunmekten kafayi yiyecem...

Uzulme diycem ama insanin elinde dgil haklisin. Dogduktan sonra geciyormus ki bu durum. Uzulme. Ayricada onemli degil demisler bastan soylemeselerdi keske.
Kim bilir bizde neler neler gorduler de onemli degil diye soylemediler. Sana da soylemeleri telaslandirmalari hata.

Son düzenleme:

dün az girdin ya bildim bir şey olduğunuu
kocan için allah kavuştursun, kayınpederine de geçmiş olsunnn canım
özletme ama kendini gellllllllllllll

bekliyoruz canımmmm

canım daha önce de yazmıştım
elinde değil biliyorum ama aklına geldikçe başka şeylere odaklan
kendine meşgale bul
bak üç farklı doktor tek başına önemli değil demiş
duanı edip tevekkülle bekleyip sağlıcakla kucağına alacaksın kuzunu inşallahhhhhhh
tüp bebekte ne kadar yıpranıyoruz zaten
lütfen kendini yıpratmayı bırak, içine ferahlık ver

Selam canlar.umarım hepınız ıyısnzdır.bend doktordan geldm.bugun gergndm heralde kı doktorun her soyldgne ağladım.bebisım 2 kg olmus.benın dr izinde o yuzdn farklı bı doktora gdyrum.kadın bebek cok buyumus dedi agzını burustrdu.bend gerıldm.kg ölcumu yaptı toplam 7 kg aldgm halde cok almhssın kg boyle olmaz dedı daha da almamalısın dedı.önumd daha 8 hafta var nasl almam kg.hemen dıyetısyene gttım ordan.hamıle kaldgn kıloya gore aldgn kılo normal dedı moral verdı sagolsun.valla agladm acıldm ama cok da gerıldım.ınsanın kendı doktoru gbısı yok

herkese iyi hafta sonlarıııııııııııı

bizim dün kıyafetlerimiz yıkandı, bugün ütülerimiz yapılacak, kısmetse yarın da hastane çantamız hazırlanacak
hazırlığımı yapayım da ne olur ne olmaz

7 kilonun 2 kilosu bebek ve sana çok mu kilo almışsın dedi
hayret bir şeyyyyy ya

hiç takma kafana, ama ağlaman iyi olmuş, ohhhh ne güzel açılmışsın
boşverrrrrrrrrrrrrr

O ne yahu !!! Nasıl doktor o! Başkentte mı bu doktor? Ben obez hamile kaldım, 7 kilo aldım doktorum aferin diyor. 32. Haftada 2 kilo ise tüm kitaplarda yazan ideal kilo. Bosver arkadasım ne ağlıyorsun.

neden öyle söylemiş anlamadım ya bende 7 kg aaldım toplamda benim doktorda çok birşey söylemiyr bu konuda ama kilolu anne ve kilolu bebek isstemyrm demişti bir ara ayda 1 kg iyi demişti... çok iyi bakma bence ona..ağlama neden ağlıyorsun ...benim bir arkadaşım 30 kg almıştı şimdi 55 kg doğum öncesi kilosuna döndü=)) 20 aralıkta doğum yapan arkadaşımda 11 kg almıştı toplamda hepsini vermiş 15 günde =)))) no problem...
papatya50
erken değil mi çamaşırları yıkamak için ???

Sen hazırlığını yap da yine de çok erken gelmesin kuzular :))

cnm zor bir durum biliyorum ama bak drlerde önemli değil demiş.kafandan atmak için başka şeylerle uğraş.çünkü sen üzüldükçe bebeğinde üzülür unutma.sen allaha sığın.bizimde dualarımız sizin için.allah sağlık versin.beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…