günaydın güzel anneler, nasılsınız ?
paptya, canım bi akrabada ciddi ödem olmuştu bileklik vermişlerdi, allah yardımcın olsun.benim normalde ellerim çok şşişerdi tuzlu yerdim.ama şükür olsun hamilelikte yaşamadım.annem clexane bağlıyor ama bilmiyorum.tuzuda pek azaltmadım aslında.
2013, canım benim hamileik öncesi yapılmıştı testim baştan belliydi ne zmana dek kullanacağım. doğumdan 2 gün öncesiine dek vurcam, doğumdan sonrada devam edebilirmişim lohusalıkta 40 gün yani.ona doğumda karar vercekmiş dr.hiç korkma dr un senin için en iyisini düşünür riske atamaz, o zor bi bebek.kaldıki zor olmasada çok büyüdü riske atması mümkün değil.
edlincim, canım çok şükür rabbim nasip etti bizlered herkesede nasip etsin evlat sahibi olmayı.
Cemrem, benim özellikle sağ bacağım ağrıyo clexane ı vururken.karnımdansa büyüdüğünde çok acımaya başlamıştı ama genel olarak acıo ilacı sıktığımda.sende zor kavuştun sanırım bebeğine
şükürler olsund yinede çektiklerimize değdi, benimde acı gerçeğim hsg de çıktı.bu tedaviyi okumak bile üzüyo benim, ilk gebeliğimde mecburi kürtaj olmuştum dr tüplerimi tıkamış.sorun yoktur desede tüm dr la, hsg de öğrendim yapılan hatayı.
yenikullanıcı, canm teşekkürler bakıyorum unnadoya.bilmiyorum ki bende göğüs ucunu uyarmanın erken doğuma sebep oldğunu duymuştumda dr diyince önemsemedim, benden daha bilgilidir riske atmaz diye.
belgincim, kaç dersten sınava gireceğine bağlı, 4 dersten mesele 160 dk filan giriyosun.3 dersten 120, tek dersten 40 dk diye hatırlıyorum aöf sınavlarını.
gıda_pınar, canım 30 derecede yıkıycaz diye biliyorum ve içindeki etiketleri kesmeliymişz, bebeği cildini tahriş edebiliyomuş.