2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Maşallah topike pekkk erkenizi bugünnnnnn:nazar::KK16:

teşekkür ederim arkadaşım çok incesinnnnn

canım her şey normaldi
amniyon sıvısı, rahim ağzı
kızım 970gr, :nazar::nazar::nazar::nazar:
oğlum 1050 gr , olmuş:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

doğum için bir öngörünüz var mı dedim,
şu an için erken doğum görünmüyor dedi
dayanabildiğin yere kadar, artık alın diyene kadar gideriz dedi
inşallah bakalım hayırlısı

Maşallah bebişlerineeeeeee. :nazar:
Ohhh ne güzellll erken doğum riskin de yokmuş :KK16:

Mrb kızlar nasılsınız.benin şimdi iyiyim ama bugun çok kötü bir gün geçirdim.ömrümden ömür gitti diyebilirim.1 ay sonra dr kontrolumuz vardı gittik.hasretle kızımı güzel beklerken beyin arkasında fazla sıvı var dedi dr.radyolog çağırdı oda aynı şeyi söyleyince beynimden vurulmuşa döndüm.dünya bir anda durdu sanki.sonra detaylı usg için acil olarak dışarda özel bi yere yönlendirdiler.akşam 6.30 da oraya alındık.neyseki şükür ordaki perinatalog normal dedi.10 üzeri çıksaydı riskliydi ama bizim 9.2 çıktı.şimdilik sorun yok dedi.allah kimseye yaşatmasın.şurda son aylarımızdayken bile sorunlarla karşılaşmak çok korkutuyor insanı.hayırlısıyla hepimiz inş sağlıkla alalım kucağımıza.

Canım geçmiş olsun yaaaa
Çok zor bir durum biliyorum. Ben de netten kan tahlili sonuçlarına bakmıştım eksik sonuç verilmiş ama benim dünyam karadıydı. Eşim de yoktu evde. Tel de ağladım adamcağız da orada kötü olduuuu. Ama çok şükür ki bi şi yokmuş

Merhaba kızlar

uzun bir aradan sonra tekrar işe başladım. sabah erken kalkmak çok zor geldi :KK1: eşimin ailesinin yanına gittik geldik. hiç kimse bebek için aynı eşime benzediğini söylemedi :KK1: boş yere o kadar canımı sıkmışım. ayrıca bebek de hiç eşime benzemiyordu. 3 aylık minicikti çok sessiz bir bebekti. eşim hala izinde. ben de tekrar rapor almayı düşünüyorum yılbaşından sonra.

bebişleriniz nasıl? benimki gibi çok hareketli mi? zamanımız azalıyor yakında kucağımıza alacağız meleklerimizi:KK16:

Ohhhhh kocacık yanındaaaaaa.... Sıkıntılar atlatılmışşşşşş:KK16:
İlgi açlığı biz bayanları çıldırtıyor yaaaa.. Kocan gelmiş güzel günlere kavuşmuşsun:KK16:
Öbür mesele için de adam o kadar yemin etmiş yapmamıştır. Hem bence senin bu işten anladığını bildiği için cesaret de edemez böyle bi şi yapmaaaaayyyyaaaaaa:KK34:

günaydın canlar:)))) en son 18 inde girmişim:KK43:((( k bakmayın olar mı? en son girdiğimde demişim ki tekme hissetmiyorum sadece dönüşlerini hissediyorum. hala öyleyim kızlar. dönüşlerini ve gerindiği zaman ayaklarını başını poposu olduğunu sandığım bölmelerini görüyorum. artık 4 saatlik derslere bile dayanamıyorum. belim kaburgalarım kürek kemiklerim felaket ağrıyor. ancak yatınca geçiyor bu ağrılar. ama olsun kuzuma değer her sıkıntı:)))))

ya arkadaşım free por ne anlamadım bi de meb kötü bi şey değil ki milli eğitim bakanlığı nin sitesi. yani ben bi şey anlamadım. kısacası kendini boşuna üzme yaaaa:))

kızlar ben acayip takıntılı ve ağlak bi insan oldum iyice. kaynanam beni niye aramıyo diye ağlıyorum. eskiden umursamazdım bile. yalnız olduğumu düşündükçe sinirlerim oynuyo yerinden. arkadaşlarına gidiyor da beni aramıyor bile ihtiyacın var mı diye sormuyor bile diye iyice zıplatıyorum düşündükçe sinirlerimi. ya neyse iyi olsun da sorun olmaz beni önemsemeyişi. sadece tüm bunlar kin olarak birikiyor içimde ve kocamı hiç üzüp arada bırakmak istemiyorum. sezaryen doğum yaparsam sen anneni de al gel evimize burada uyursun sabah gelirken de annneni de alıp gelirsin ben annemle kalırım diyorum çünkü kayınvalidem yorgunluğa gelemiyorum ben diyecek biliyorum. kısacası bu ara kaynanama taktım. üzmek te üzülmek te istemiyorum

bu arada sütüm gelmiş sanırım kızlar. acayip bir göğüs ağrısı çekiyorum ve ucunda minicik sarı damlalar görmeye başladım. tabi bu önemli değil. bebek sarılık olmadan onu doyurabilmek önemli. bendeki fizyolojik değişimler bu kadar:))))))) bi de hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ben. hamileler gerçekten önemsenmesi ve saygı duyulması gereken kişilermiş. Allah bana bunu yaşatarak öğretti:))) öpüyorum canlar hepinizi

Allah çalışanlara sabır versin çok zor yaaaaa
Benim sol göğsümün ucu çatlamışşşşşş:KK52:
Nasıl daaaa kaşınıyorrrrrr:KK52:

günaydın annişkolar nasılsınız :emir_bebek::nazar: bebişler nasıl kıpır kıpır mı geceleri uyuyamıyoruz biz artık şimdi kalktım sersem gibiyim :KK37::KK9:

Sanırım anneler geceleri rahatlayınca bizim veledler de rarhatlayıp kudurma pozisyonuna geçiyorlarrrr. :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::KK55::KK8::KK55::KK8:

günaydın kızlarr uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir. ben 10 gündür hastalıkla uğraşıyorum çok fena öksürük var kanımda iltihap çıktı antibiyotik kullanmak zorundayım 3 gündür raporluyum sesim de kısılmıştı ama tam yerine gelmedi aman kızlar lütfen kendinize çookk iyi bakın hamileyken hastalık çok zormuş:KK43: bir türlü iyileşemiyorum şekerim de yüksek bi yandan diyet offfffffffffffff :KK43: allahtan bebişim gayet iyi aranızda augmentin 1000mg antibiyotik kullanan oldu mu? korkuyorum kullanırken ama doktorum bişey olmaz aksatma dedi hepinizi öpüyorum...

Çooookkkkk geçmiş olsun canımmmmm:KK54:

Günaydın herkese..
Biz de dün doktora gittik teyzeleri.1500 gr olmuş meleğim.Yanakları tombiş tombişti.Elleri yumuş yumuştu.Kızmı iyiymiş ama erken doğum tehlikesi var dedi doktorumuz. 15 dak. iş yap yarım saat dinlen diyor. progestan hap verdi. Tabi ki ben nasıl yapacaksam onu. 3 yaşında kanepelerin tepesinden inmeyen bir oğlum ve 1 yaşında nazlı cadı bir kızım var. Zavallı eşim çok yoruluyor onlarla ilgilenmekten. Ama bayan evde dolaşmazsa ev berbat oluyor erkekler anlamıyor ev işlerinden. 2 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelim bebeklerimiz için ev pis olsun napalım değil mi:)

O tombiş tombiş yanakları
Yumuk yumuk elleri yerim bennnnnn:KK56::KK56:

Ay yaaaaaa çocuklu hamilelik de zor değil mi
Kocam geçen oturmuş sonraki hamileliklerin planını yapıyorrrr:KK9::KK9:

Son düzenleme:
Alınganlıklarrrrr hat safhadaaaaaa:KK52::KK52::KK52:

Ben geceleri ayaklarımı dışarı çıkarıp uyurummmm:KK1:

Kocacığım da bu huyuma yorumda bulunmuştu senin korkuların var sanırımmmm demişti

Bunun üzerine ben ne yaptım:KK9:

Ne korkusu yaaaaaaaaaa deyip ağlamaya başladımmmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bazen de beni beni dinlemiyorsunnnn deyip trip yapıyorummm o da yazık elinde ne varsa bırakıp evet seni dinliyorum diyooo:KK9::KK9:

Ama. Geçen bana teşekkür ettiiiiiiiii:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Hep evdesin sıkılıyorsun ama beni yormuyorsun dediiiiii:KK19:

Ben de ona teşekkür ettim:KK16:

. Sen dua et ki Kış mevsimindeyiz yaz olaydı da göreydin sıkılmayı dedim:KK9:

günaydın kızlarr uzun zamandır giremedim sayfalar çok ilerlemiş hepsini okuyamadım inşallah herkes iyidir. ben 10 gündür hastalıkla uğraşıyorum çok fena öksürük var kanımda iltihap çıktı antibiyotik kullanmak zorundayım 3 gündür raporluyum sesim de kısılmıştı ama tam yerine gelmedi aman kızlar lütfen kendinize çookk iyi bakın hamileyken hastalık çok zormuş:KK43: bir türlü iyileşemiyorum şekerim de yüksek bi yandan diyet offfffffffffffff :KK43: allahtan bebişim gayet iyi aranızda augmentin 1000mg antibiyotik kullanan oldu mu? korkuyorum kullanırken ama doktorum bişey olmaz aksatma dedi hepinizi öpüyorum...

canım geçmiş olsun hamilelik zaten zor bir süreç birde üstüne hastalık zor valla doktorunu dinle bolbol dinlen cnm inş. en kısa zamanda geçer

bende memleketime gitmeyi dusunmustum ama babamıza kıyamadım, cok fazla bos vakti olmuyor. senin adına sevindim ama kendi memleketinde cok daha rahat bir doğum yaparsın. bende dun kızılay hastanesi hakkında birseyler duydum. emel hocayı bırakmıcam ama bi gidicem kızılayada. bakalım neresi nasipse artık....

canım bulunduğum yer ocak, şubat, mart ve nisan ayında çok karlı oluyor. eşim de ondan endişeli. yoksa ben de asla bırakmak istemem onu yalnız. ama mecbur kalıyoruz. konya merkezle de aramızda 3,5-4 saat var. size bir şey olsa dogumdan sonra nasıl yetişiriz konyaya diyor. dolayısıyla bebegın kırkı cıkana kadar annemlerde kalacagım sanırım...

bende sıkıntı biter mi :KK1: bi tablet pc miz vardı. şarj aletini eşimin ailesinin evinde unutmuştuk o yüzden yazdan beri kullanamıyorduk. bu gidişte şarj aletini de aldık geldik. evde şarj ettim açtım açmaz olsaydım :KK37: google açtım arama kutucuğuna birşey yazmaya kalkıştığınızda geçmişte yazılan yazılar çıkıyor. çıkan yazılar şunlardı:

free por..
meb

şok oldum. eşim marketteydi sinirimden ağladım. geldiğinde söyledim. ben öyle bişey yazmadım dedi. üzüldüğüme üzüldü. bir sürü yemin ettirdim inanmadım 3-4 gündür huzursuzum sonunda kurana el bastırdım :KK37: aklım almıyor o yazmadı ben yazmadım uçarak mı geldi o yazı oraya. onu görmeden önce büyük risk diye bir oyun vardı onu yüklemiştim onun açıklamasında geçmiş bilgileri tarar filan yazıyordu acaba o program mı ekledi diye düşündüm. ayrıca bu tableti biz arkadaşından 2.el almıştık. Eşime güveniyorum ama mantığıma söz geçiremiyorum. Lanet olsun ki branşım da bilgisayar :KK52: hep de beni buluyor böyle şeyler. evlenmeden önce de laptopına bakmıştım. geçmiş silinse bile bakılabiliyor :KK1: belli bir tarih aralığında bolca o sitelere giriş vardı. onu da yapan bir arkadaşı ona vermişti bilgisayarı. eğer diğer tarihlerde de olsaydı eşimi suçlayacaktım. o zaman da ona bir sürü yemin ettirmiştim.

yani insanın canını sıkacak bişey çıkıyor illaki. oysa o kadar mutluydum eşim geldi bebeğimizi geliyor alışverişler yaptık. ama şu şüphe insanın içine düştü mü çok sinir bozucu.

yapan insan yaptım der mi ya da insan kurana o kadar rahat el basar mı... öyle bir adam da değildir eşim yani olsa başka türlü mutlaka yakalardım diye düşünüyorum ama ya yakalayamadıysam. oooooooof of ne dertli insanım ben:KK43:

sen daha iyi anlarsın canım belki ama bu kadar yemin ediyosa ve ikinci bi el bilgisayarsa mutlaka başka bi açıklaması da vardır boş yere kendine sıkıntı yapma...

geçmiş olsun canım, hamilelikte ilaç kullanmak beni de çok korkutan bişey ama mecbursan sıkma canını doktoruna güven...

Bu ara ben de eşine takanlardanım galiba.HEr sözü batıyor, sürekli kendimi bağırırken buluyorum.
sonra da ufak şeyler yüzünden niye bu tepkiyi verdim diye kendime kızıyorum.Sanırım kilo artışı ve ağırlaşmak beni etkiledi.

Kendimi iyi hissetmiyorum.Bir an önce doğum olsun ve eski halime döneyim istiyorum.

artık ben de doğum olsun, kuzular gelsin, eski halime döneyim diyorum
sıkıldım sanırım bu durumdan

Günaydın kızlar.

Papatya kuzularına :nazar::nazar:41 kere :nazar::nazar: MAŞALLAH yerim ben onları.

evet teyzesi maşallahhhhh

şulecim kız kardeşimin eşi rüyasında bizim kızı görmüş
adı ne diye sorunca
eşim de kızımızın adı elif demiş
ayyyyyy pek bi etkilendik, sanırım kızına adaş geliyorrr

Günaydın herkese..
Biz de dün doktora gittik teyzeleri.1500 gr olmuş meleğim.Yanakları tombiş tombişti.Elleri yumuş yumuştu.Kızmı iyiymiş ama erken doğum tehlikesi var dedi doktorumuz. 15 dak. iş yap yarım saat dinlen diyor. progestan hap verdi. Tabi ki ben nasıl yapacaksam onu. 3 yaşında kanepelerin tepesinden inmeyen bir oğlum ve 1 yaşında nazlı cadı bir kızım var. Zavallı eşim çok yoruluyor onlarla ilgilenmekten. Ama bayan evde dolaşmazsa ev berbat oluyor erkekler anlamıyor ev işlerinden. 2 ayımız kaldı kızlar az daha sabredelim bebeklerimiz için ev pis olsun napalım değil mi:)

maşallah sana kardelen
arka arkaya 3 çocuk
herkesin harcı değil bu
tü tü tü maşallahhhhhhh

Papatya cımmmm
Yine gece nöbetçiliği yapmışsın:KK34::KK34:

yaaaaaaaaa cemre çıldıracam yaaaaaa
uyuyamıyorummmmmm belli bir saati görmeden

artık ben de doğum olsun, kuzular gelsin, eski halime döneyim diyorum
sıkıldım sanırım bu durumdan

evet teyzesi maşallahhhhh

şulecim kız kardeşimin eşi rüyasında bizim kızı görmüş
adı ne diye sorunca
eşim de kızımızın adı elif demiş
ayyyyyy pek bi etkilendik, sanırım kızına adaş geliyorrr

maşallah sana kardelen
arka arkaya 3 çocuk
herkesin harcı değil bu
tü tü tü maşallahhhhhhh

yaaaaaaaaa cemre çıldıracam yaaaaaa
uyuyamıyorummmmmm belli bir saati görmeden

o sıkkınlıkı bende de var cnm bıran once vakıt gecsın dogsun ıstıyorum..hanı erken gelmesın tabıde vakıt cabuk gecsın:KK9: ve sureklı yattıgımdan helekı sola cok yattıgımdan vucudumun sol tarafı koldan ayak bılegine kadar ıflas etmıs durumda..ve doguma daha cook var:KK14:

o sıkkınlıkı bende de var cnm bıran once vakıt gecsın dogsun ıstıyorum..hanı erken gelmesın tabıde vakıt cabuk gecsın:KK9: ve sureklı yattıgımdan helekı sola cok yattıgımdan vucudumun sol tarafı koldan ayak bılegine kadar ıflas etmıs durumda..ve doguma daha cook var:KK14:

ben de sürekli yattığım için yatmanın ne demek oldoğunu çok iyi biliyorum canım maaleseffffff

aa altakı yazıda bebegınızın hareketlerını saymaya basladınız mı yazıyor.. hayırrr baslamadım :44: ama hemen baslıcamm:KK16: kızlar bu olay 2 saatte 10 hareket durumu degıl mı? yanlıs bılmıyorum.. cunku daha dr.gorusmedım..

ben de sürekli yattığım için yatmanın ne demek oldoğunu çok iyi biliyorum canım maaleseffffff

bende çalışmaktan bi kurtulamadım hangisi daha iyi bilmiyorum. gerçi işimden memnunum rahatım.

izne bi çıkmak istiyorum sabah uyanmak çok zor geliyor artık, bi taraftan da hiç istemiyorum çünkü kaynanam

bana yakın oturuyo zırt pırt çağırıyo veya ben evde olunca gelmek istiyo.

karın çok yağdığı gün işe gidemedim yattım evde. en aşağı yüz kere aradı ğşenmezsen çık gel bilmem ne.

dedim anne çıkabilcek gibi olsam işe giderdim zaten. bana gelcekti sonra allahtan sularım kesikti vazgeçti.

böyle olunca da ayrı bi sıkıntı :KK4:

bende çalışmaktan bi kurtulamadım hangisi daha iyi bilmiyorum. gerçi işimden memnunum rahatım.

izne bi çıkmak istiyorum sabah uyanmak çok zor geliyor artık, bi taraftan da hiç istemiyorum çünkü kaynanam

bana yakın oturuyo zırt pırt çağırıyo veya ben evde olunca gelmek istiyo.

karın çok yağdığı gün işe gidemedim yattım evde. en aşağı yüz kere aradı ğşenmezsen çık gel bilmem ne.

dedim anne çıkabilcek gibi olsam işe giderdim zaten. bana gelcekti sonra allahtan sularım kesikti vazgeçti.

böyle olunca da ayrı bi sıkıntı :KK4:

ay evet oda ayrı bır dert.. yakın olmayacaksın ya gıtsen olmaz gıtmesen olmaz..ne kadar ıyı ourlarsa olsunlar bu farklı bısey:KK19:

selam güzel mart anneleriiiiiiii :KK16: uyumakta çok sıkıntı çekiyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok vücudum çok ağrıyo son günlerde bi de oğluşum sanırım sağa yer yapmış sağa yatsam iyice kürek kemiğime kadar giriyo sola dönsem sağ tarafı tekmelerle zıplatıyo azcık da sol tarafa geçiyim yer müsait demiyo sıpam :KK9: geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum bi de yorganı belime kadar çekebiliyorum göğsüme kadar çeksem nefesim daralıyo çok kötü oluyorum :KK14:

selam güzel mart anneleriiiiiiii :KK16: uyumakta çok sıkıntı çekiyorum sağa dönüyorum sola dönüyorum yok vücudum çok ağrıyo son günlerde bi de oğluşum sanırım sağa yer yapmış sağa yatsam iyice kürek kemiğime kadar giriyo sola dönsem sağ tarafı tekmelerle zıplatıyo azcık da sol tarafa geçiyim yer müsait demiyo sıpam :KK9: geceleri nerdeyse hiç uyuyamıyorum çok sık kalkıyorum bi de yorganı belime kadar çekebiliyorum göğsüme kadar çeksem nefesim daralıyo çok kötü oluyorum :KK14:

ahhh ahhhh...ben hangi birini saysam acaba:44:

Öğlen uyukusuuuuuuu:KK16::KK16:

PAPATYACIM ben de geceuyuyabileyim diye dün gündüz uyumadım

Ama bugün dayanamadımmmm... :KK9:

Ben de Şubat'ta falan doğsa diyorummmmmm

Kızlar benim oğlumun burcu balık olacakkkkkkk:KK52::KK55::KK55:

Balık erkeğini hiç bilmem ama kızları bayaaaaa zorrr:KK52:

:KK55::KK55::KK55::KK55:

Oğluşummmm beni görmek tanımak, benim kokumu duymak sütümün tadına bakmak için hazırlanıyormuş :KK55::KK55::KK55::KK55:

Ben de senin için hazırlanıyorum Everest prensimmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52:

Öğlen uyukusuuuuuuu:KK16::KK16:

PAPATYACIM ben de geceuyuyabileyim diye dün gündüz uyumadım

Ama bugün dayanamadımmmm... :KK9:

Ben de Şubat'ta falan doğsa diyorummmmmm

Kızlar benim oğlumun burcu balık olacakkkkkkk:KK52::KK55::KK55:

Balık erkeğini hiç bilmem ama kızları bayaaaaa zorrr:KK52:

anacım sabah kac da kalkıyorsunuz da oglen uyumaya vakıt buluyosunuz:44:ben sabaha dogru uykuya gecıyorum 11 de de anca kalkıyorum..:26:

ay evet oda ayrı bır dert.. yakın olmayacaksın ya gıtsen olmaz gıtmesen olmaz..ne kadar ıyı ourlarsa olsunlar bu farklı bısey:KK19:

ya iyiliğine çok iyi bi insan hakkını yiyemem. ama o gelcek olursa başlıyorum evi toplamaya,

o zaten mahfediyo insanı sonra yemek düşün. maşşallah boğazlarına düşkünler.

yatamıyorum. onlara gitsem ayrı bi diken üstündeyim evimdeki konforu arıyorum.

en güzeli haftada bir gelsin yeter :KK1: ben evimde kendi başıma yatmak istiyorum ayaklarımı havaya dikip :KK19:

X