ay arkadasım bende oglumun bı fotosu vardı kocaman bır burun korktum acıkcası bu ne kı boyle dıyekocaman topacık burnu olacak dıye..sonra bıdahakı kontrolde baktık kı burun cekılmıs kuculmus kendıne gelmıs ve bu degısım 15 gun ıcınde oluyor.. okadar cabuk gelısıyorlarkı masallah mınıklere
Kızının eşyalarına daha doğar doğmaz ortak çıktın ha :) Nasıl rahat edebildin ki, ped iyidir bence :)
Benim de pek bir şey yoktu. Ama iki hafta önce yatak istirahati verilince panik oldum. Ya bir daha çıkamazsam diye. Birazını internetten birazını da mağazadan hallettim. Hala eksiğimiz çok. Tulumdu bodydi hastane çıkışı havlu falan da eksik. Nedense onları alamıyorum. Annemle çıkmam lazım, benle kocam beceremiyoruz.
Güle güle kullansın. Sen de yavaş yavaş başla bence...
Günaydınlaaaar...
Günaydın sana da:)
Ohh ne kadar güzel. Ankara'da kış var...
Günaydın sana da. Ben o kadar hissedemiyorum. Şişman hamilelerden olduğum için sanırım.
İhtiyaç çok canım. Valiz hazırlamak lazım :) Pijama giyilir mi acaba ya? Ben gecelik giyemiyorum ama herkes hastanede geceliğin daha rahat olduğunu söylüyor. Hele sezaryen falan olursa pijama hiç giyilmiyormuş.
canım doktorum bana senin karnın açken bebek senden daha aç hisseder demişti.. hiç fırsat vermiyorum o yüzden sonra üzülüyor insanye hemen birşeyler gitsin bebişe..
Yedim canim ekmek arasi bir seyler. Hasta oluyorum galiba yine.
edlincim içime su serptin arkadaşım inşallah kuzumunda burnu toparlamıştır.bende miniğimi tekrar görmek istiyorum ultrasondan kısmetse
pAPATYAM, CANIM SAOLASIN.ŞÜKR İYİYİZ. SİZLER NASILSINIZ? İNŞ GEREKN KİLOYU ALACAK YAVRULARIN, AKILLI ONLAR YA MAŞALLAH :)) KONRTOL NE ZMAN ? BENİMKİ 29 ARALIKTA, BENDE MERAK EDİYRUM HER SEFERİNDE.AMA TABİ SEN 2 TANE YAVRUYU TAŞIYINCA MERAK DAHA FAZLA OLUR :))
canım sen doğumu arnavutlukta mı yapacaksın yoksa türkiyede mi?
bir sorum daha var canım
ora ile türkiyenin saat farkı var mı?
ikisi de ölüm değil sonuçta.insan hamile iken ayrıntılara çok takılıyor.sonuçta bilmediğinden korkar insan.sen korkouyorum dersin öyle kolay ve hızlı bi doğum olur ki normal yolla gelir bebişin.normal istiyorum dersin.bebeğin ters duruşu yada ilerlememesi sezaryene çevirir.hakkımızda hayırlısı.bence seçim yapmak önüne engel koymak demek.o zaman hangi yoldan gelmek isterse bebişin ona uy bence.
ben şimdi sezaryenden sonra olursa normal yapmayı düşünüyorum ama bu benim inat ettiğim bi konu değil eğer herşey normal seyrinde giderse kzımın tercihine saygı gösterip normal yolla doğurmak istiyorum.yok abisi gibi inat edip tepelerde kalır yola bile girmezse vaktini bekleyip sancılar başlayınca sezaryen olacağım.
hazır hiçbir tecrübesi yokken bence en doğrusu insanın olayın akışına uyması.hem Allah bizim için en hayırlsını verir her daim.planlarımız anlamsız kalır.bence korkuyu çıkar aklından ve sadece buna inan.
ben böyle düşünmeseydim kesinlikle o lohusa sendromlarına girer çevremdekilerin laflarıyla depresyon hastası olurdum.eşimi bebeğimi madur eder kendimi de etiketlemiş olurdum.
rahatlık iki şeyden olur bence bir cahillikten iki yeterince bilmekten.
bizim cahillik gibi bi ihtimalimiz yok zateno zaman yeterince öğrendiğimizde rahat ederiz bildiğimizden korkmayız.sonrasında da acaba dememek için çevremizdekilerin insafına kalmamak için kendimizi eğitmek en doğrusu.ayy çok konuştum ama hiç bir annenin arkasına bakıpta böylesi güzel bi olayı kötü hatırlamasını istemem.
selam kızlar geldim ama kalamayacağımmmidemmm dünde bugünde berbat işte kendimi iyi hissedersem uğrarımm ama sanmıyorum yemeğim yok yapasım yok binadan yemek kokuları geliyor delirmiş durumdayım ağlayasım var :84::84::84::84::84::84: çok öpüldünüz hepiniz hoşçakalın dostçakalın
Yedim canim ekmek arasi bir seyler. Hasta oluyorum galiba yine.
selam kızlar geldim ama kalamayacağımmmidemmm dünde bugünde berbat işte kendimi iyi hissedersem uğrarımm ama sanmıyorum yemeğim yok yapasım yok binadan yemek kokuları geliyor delirmiş durumdayım ağlayasım var :84::84::84::84::84::84: çok öpüldünüz hepiniz hoşçakalın dostçakalın
annişler hersey cok ıyı hosta isimler ne olcak yaaaaD:ben oğluma isim bulamıyorum söle beğendiğiniz erkek isimlerini yazın bı zahmet yaaaaa kızım orsayda dora ısmını cok ıstıyordum oglumada kayra ısmını ıstıyorum ama babamız taha tasdıklemedı
annişler hersey cok ıyı hosta isimler ne olcak yaaaaD:ben oğluma isim bulamıyorum söle beğendiğiniz erkek isimlerini yazın bı zahmet yaaaaa kızım orsayda dora ısmını cok ıstıyordum oglumada kayra ısmını ıstıyorum ama babamız taha tasdıklemedı