Günaydııın
Sabah hastane çantası listesi yapayım dedim. Yazdığım ilk iki maddeye bakın: Nazar boncuğu ve lohusa kurdelası :)))
onlar da lazım.. listene 3. madde benden: bol bol bebek bezi.. ben ilkinde ped yerine kızımın bezlerini kullanmıştım hastanede..
çok tatlı ya
biz de haftasonu halledicez inşallah alışveriş işini,bebemin sadece çorabı var bugün itibariyleee yazık
Güle güle kullansın. Sen de yavaş yavaş başla bence...bende de bir tek patikli tulum ve çorap var. onu da öğretmenler gününde öğrencim hediye etti..
sabahın ilk ışıklARI yüzünüze vursun
günün en güzel öten kuşu pencerenize konsun.
günaydınlarr
günaydın güzel anneler ve bebişleri
kar ve soğukla mücadele eden arkadaşlarıma kolay gelsin, Antalya da bahar havası var bugün, dışarı atıcam kendimi, kızıma bişeyler bakayım hemen..
günaydın mart anneleri
soğuk,kar bulutlu bir güne keyifsizce merhabaaaa
hafta sonuna geldik aralık ayının bitmesine tam 1 hafta kaldı yeni yıla yeni umutlara 1 hafta....bugün bebeğim maşallah zıp zıp bir oyana bir buyana hobaaaa.....:122::122: midem birazdan ağzımdan çıkacak...dün akşam mideme topuğunu dayamış elime sertlik geldi içim fena oldu sanki yaratıkmışım gibi bir yerimden sürekli bir şey çıkıyor dalgalanıyorbende o çıkıntıya elledim küçük hanım rahatsız oldu yılan gibi süzülüp aşağıya indi ay minnoş ay.....:111:
bende daha hazırlamadım çantamı ama listede 2 tane pijama takımı, sabahlık,yüz havlusu ,çarşaf,bol bol iç çamaşırı,birde örgü yelek bizim için,deodarant,ıslak mendil,rezene=),bebişe 2 takım hastane çıkışı,bebek bezi bolca,biberon bunlar benim aklıma gelenler=)))
Gunaydın kar taneleri
Gece oglum uyutmuyo huy edindi sabaha karsı uyanıo koşuyo koşuyo uyuyo bugun babamız giderken kalktım tabi hemen oda uyumadı dedim acıktımı acaba cok debelendigittim biraz bişi yedim yattım ikimizde uyumusuz şimdiden anneliği hissedebilmek ne güzel çok şükür allahıma bugun 21 aralık bebeklerimiz bu zaman döngüsünden gecen sanslı bebekler bence özel bebekler hepsi sağlıkla doğsun hepsi çok özel olsun uzun ömürlü olsun bizler ve ailemizde inşallah
Günaydııın
Sabah hastane çantası listesi yapayım dedim. Yazdığım ilk iki maddeye bakın: Nazar boncuğu ve lohusa kurdelası :)))
kar ve soğukla mücadele eden arkadaşlarıma kolay gelsin, Antalya da bahar havası var bugün, dışarı atıcam kendimi, kızıma bişeyler bakayım hemen..
papatya canıımm o miniklerin 2 popo, 4 kol, 4 bacaklılarını yerim ben. çok tatlısın..
hepinizi çok öpüyorum ben hemen kursa gideyim, sonra bebğeime ciciş bakarız...
gününüz bir öncekinden daha iyi geçer umarım.. ağrısız.. sızısız.. tepikleriniz eksik olmasınn..
saglik ocagina gitmek icin taksi cagirmistim. Tam evden cikiyordum ki kusmaya basladim. Cok kotu oldum. Zar zor gittim
canım normal bebek şekerleri o kelebekli olanlar falan genelde fiyatları 3.5 TL. Ama ben napıcam, malzemelerini alıp kendim yapıcam, böylece yarı fiyaatına getirmiş oluyosun. vaktim varken önümüzdeki ay alıp yapayım diyorum. varsa vaktin kendin de yapabilirsin canım, çok basit bişeymiş zaten, bende bilmiyorum nasıl yapılır ama bi arkadaş yardımcı olucak, daha önce yapmış..
bu arada bebek kurabiyesine gerek var mı sizceee, eşim gereksiz diyo da?
günaydın geceeee
ama onlar elzem şeyler
tabiiki olacak
hastane çıkışı, bez falan filan onları herkes gelir gider kontrol eder ama bunları
ama sulecim biz seni kıskanırız bu ayazda
olmazki ama
güzel ve güneşli bir havadan bahsedilmez ki
aldıklarını bize de gösterrrrrrrrrrr
yaaaaaaaa senin kusmaların geçmedi mi
artık geçsin amaaaaaaa
çok oldu o kusmalarr
arkadaşlar ya bel ağrılarım çok var korkuyorum erken doğum olur diye sizde de var mı acaba bel ağrısı ve rahimde baskı
İhtiyaç çok canım. Valiz hazırlamak lazım :) Pijama giyilir mi acaba ya? Ben gecelik giyemiyorum ama herkes hastanede geceliğin daha rahat olduğunu söylüyor. Hele sezaryen falan olursa pijama hiç giyilmiyormuş.
seni hiç yalnız bırakır mıyım cemrem
tescilli ve kadrolu bekçi benim
hanımlarr gene kaynatmısınız bız yarın erkenden dktora gıdecez ınsallhh bebeğimi görecemmm bakalım kac kılo oldukkkkkama daha uyuyamadık nedenseeee
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen
Gunaydın kar taneleri
Gece oglum uyutmuyo huy edindi sabaha karsı uyanıo koşuyo koşuyo uyuyo bugun babamız giderken kalktım tabi hemen oda uyumadı dedim acıktımı acaba cok debelendigittim biraz bişi yedim yattım ikimizde uyumusuz şimdiden anneliği hissedebilmek ne güzel çok şükür allahıma bugun 21 aralık bebeklerimiz bu zaman döngüsünden gecen sanslı bebekler bence özel bebekler hepsi sağlıkla doğsun hepsi çok özel olsun uzun ömürlü olsun bizler ve ailemizde inşallah
saglik ocagina gitmek icin taksi cagirmistim. Tam evden cikiyordum ki kusmaya basladim. Cok kotu oldum. Zar zor gittim
SLM HERKESEE ..
Uzun zamndır yazamıyorum takipte edemiyorumm öncelikle hepinizee sağlıklı sıhhatlı hayırlı miladında doğumlar..
13 aylık çağan adında bi oğlum var şimdi 2.oğluma hamileyimm çok zor gidiyor..bir çoğunuz şimdi hastane çantası hazırlıyosunuzdur benim sizlere tavsiyelerim şunlar..
*hastane çantanıza mutlaka gecelik koyun inanın özellikle sezeryan olacak annelerde çok rahat ve o kadar kanamayla pijama giymek zor oluyoo en azından ilk gün gecelik şart ..
*ayrıca bebek için tulumları tercih edin kızlar sadece hastane için değil ev içinde tulumlar çok kullanışlıı oluyor
*gögüss ucu çatlak kremi mutlaka alın
*biberon emzik
aklıma geldikçe gene yazarım
selamlar güzel anneler ve minik kuzuları nasılsınız bugün
İyiyiz teyzesi
Karlar yağdıııı biiiiiirrrrsürü melekler indi yeryüzüneeeeee
Oğlumu karla tanıştırdım ama sadece camdan
Küçük küçük çocuklar çıkmışlar bahçeye kartopu oynamaya ay bi özendim bi özendimmmm
Sen ve minik kuzun nasılsınız