2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472

canim evet zor bir hal.malesef kimseyle gidemem kimsem yokki burda.evet randy.1 ay sonra.ocak ayindan iki haftada bir insallah.RABBIM korusun yavrulamizi.insallah.kizimin kardesine saglikla kavuscagi gun gelir insallah.rahatlarim o zaman.

hımmmmmmmmmmm
içini rahat tut canım, enfeksiyonu birçok arkadaşımız yaşadı, ben de yaşadım
antibiyotik vaya fitil ile atlattık
seninki de çok önemli değildir emin ol
inşallah sağlıcakla alacaksın yavrunu kucağına
amin

arkadaşlar ya bel ağrılarım çok var korkuyorum erken doğum olur diye sizde de var mı acaba bel ağrısı ve rahimde baskı

bu ramaznda yenen hurmalardan behsediyoruz ama bu domates gibi olan cennet elması dediklerimizden değil. Bana da dert oldu hurma taktım kızmayın canlar ya duyduğumu ısrarla soylerim bensağlıklı gelsin bebişler...

ne güzel hissedebilmen
bende 4 kol, 4 topuk
2 toto
hiç hissedemiyorum valla
kimin neresi
kız yesinler onların popişini, ayağını. ben de 1 tane ama ben de bilşmiyorum nersei neresi. amaaaan ne fark eder hepsi bebişimin bi şeysi. bütüne odaklanıyorum ben

canım geçmiş olsun. bende de aynı dert vardı, dillerinden anlasam bile tıbbı terimler bilmem ne olmuyı asal kendi dilin gibi. iletşim kopuyo. ben en sonunda Turk dr buldum rahatladım

Eki Görüntüle 582961

yaptırmayı, yapmayı ya da almayı düşünenler var mı bu lohusa taçlarından ?

ben düşünüyorum ama nerden bulucam burdaaaaaa.
canımı çektirdin papatyaaaaaaaammmm, beceriksizimde kendimde yapamam ama çok güzeller. ben de kağıda yazıp yapıştırcam işte tepeme

arkadaşlar ya bel ağrılarım çok var korkuyorum erken doğum olur diye sizde de var mı acaba bel ağrısı ve rahimde baskı

her zaman mı var bu ağrılar yoksa yeni mi başladı? bel ağrısının yanında adet sancısı şeklinde ağrı oluyormuş bildiğim kadarıyla. ben normal doğum yapmadım ama yapan arkadaşlar öyle diyorlar.

hemen hemen 1 aydır var 20 gün önce gittiğimde doktorum bebeğin boş havası mı dedi bişey dedi ama anlamadım erkek bebeklerde oluyormuş ama ben son aylarda başladığını duymuştum yani 9 ayda başlıyor biliyordum

hmm öyle hava falan hiç duymamıştım ben ama dr normal diyorsa bence aklına getirme erken doğumu. yeni 2 arkadaşım doğum yaptı biri normal diğeri de doğum başlayacaktı ama sorun oldu sezeryana aldılar. ikisindede bel ağrısıyla birlikte kasık ağrısı oldu ama sancı şeklinde dediler. adet sancısı gibi. zaten bu ağrı olduktan kısa bi süre sonra doğuma gittiler. sen 1 aydır falan var diyorsun bence normal ağrılar seninkiler sıkma canını

canım öyle deme üzülürüm valla yaaaaa
kıyamam sanaaaa
canım yapılışında keçe kullanılıyormuş
keçeleri renkli renkli ve şekilli kessen ve tacına yapıştırsan
sanki olurrrrrr
ayyyyyy ne bileyim işte saçmaladım di mi

ben böyle isim yazan değilde tüllü kurdelalı falan taçları beğenmiştim ama burada bulamam heralde anneme söliim izmirden baksın bakalım bi iyileşsin de.
ben yatıyom kızlar tutmayın beniii

ahahahah yirim seni. saçmaladın iviitttt ama üzüldüğün için saçmaladın. şaka yaptım beeeeeennnnnnnnn

bende yeni duymuştum havayı filani teşekkür ederim bilgi paylaştığın için çok sağol bende korkuyordum erken doğum mu acaba filan işte tanıdığım kimse de yok sorayım bu sayfayı da yeni buldum yeni giriş yaptım artık burdan bilgi edinirim

canım sen doğumu arnavutlukta mı yapacaksın yoksa türkiyede mi?

bir sorum daha var canım

ora ile türkiyenin saat farkı var mı?

canim evet zor bir hal.malesef kimseyle gidemem kimsem yokki burda.evet randy.1 ay sonra.ocak ayindan iki haftada bir insallah.RABBIM korusun yavrulamizi.insallah.kizimin kardesine saglikla kavuscagi gun gelir insallah.rahatlarim o zaman.

nazlmacim seni cok iyi anliyabiliyorum ayni sorunlar bendede var dil, önemli bisey konusacaksam arkadasimla gidiyorum ben bazen kendim idare ediyorum iste, ama arkadassiz zor olur burada yasam Allah yardimcimiz olsun.

Canım hiiiiiiççç takma kafana bu mevzu nerede ise hergüne konuşuluyor burada. Hem sende tecrübe de bar. Rahat atlatırsın. Sorun olsa tabi erken verirdi randevüyü

Eki Görüntüle 582961

yaptırmayı, yapmayı ya da almayı düşünenler var mı bu lohusa taçlarından ?

İsim yazanı pek beğenmedim yaaa. Şöyle klasik pembe kurdelalı falan daha güzellllll.

Ben de yok bel ağrısı pek sırt ağrısı var
Ama % 60 oluyo bel ağrısı
Çalışıyorsan çok ayakta sürüyorsan onlar da tetikliyor olabilir

benim koca da senin kafadan. Uğraşmayalım bunlarla çıktısını alıverilim diyo kapı süsü için falan

Hastane yorgunluğunun üstüne gündüz uykusu uyuyunca bu geceki bekçi de ben oldum galibaaaa
Papatya da yok bu gecee
Kelebex uyanık mısıııııııııııııııııınnnnnnnn

Kimse yokkkk

Gece ve sabah ki ziyaretçilere şimdidennn günaydın diyeyim ben de veeeee

Bubble shoot oynayayımmmm

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…