selam kizlar nasilnizLALAM mashallah kizina nasil tatli.gamzesi filan.rabbim korusun. sen ayva yedinmi acaba.yoksa benzemismi babasina ya sana.ben ayva hic yememisidm kizimda.bizdede kimsede yok.ama kizim gamzeli.
CEMREM mashallah tosusuna.bebis saglikli olsunda.doguma gelene kadar doktorlar bir sey ler tavsiye edccekler insallah.
kizlar bende bu gun dk.gittim.almancam pek iyi degil.tam anlayamadim.ama vajinamiin ic kisminda bir sislik olusmus.enfeks.kapmisim qaliba.fitil verdi 3 gunluk.bide magnezium yazdi.bebisim iyi masallah.diger randy.bir ay sonraya verdiler.eger buyuk bir sorun olsaydi daha erken verirdi dimi.:18:korkuyorum ya erken dogum olursa.ama dk.demedi.ama kendime inandirsam rahatllarim.[/QU
ciddi bişey değildir canım bence 1 ay sonraya gün vermezdi öyle olsa. bu arada geçmiş olsun
sagol cnm.zaten bir sey olsa hastaneye yatirridi diyor esim:26::26:
canim evet zor bir hal.malesef kimseyle gidemem kimsem yokki burda.evet randy.1 ay sonra.ocak ayindan iki haftada bir insallah.RABBIM korusun yavrulamizi.insallah.kizimin kardesine saglikla kavuscagi gun gelir insallah.rahatlarim o zaman.
Trafikten zor geldik eve. Bi kar yagdımı hemen yollar tıkanıyor. Allahtan yarın tatil:))
Benimde oglum bugün çok hareketli sabahtan beri durmadı iyidir inşallah
Hurma çok faydalı fazla yemediginiz sürece bence bişey olmaz.Ben günde bitane yiyorum kan dengeleri için iyiymiş benimde kanım düşük etkisi olur diye yiyorum.
kız yesinler onların popişini, ayağını. ben de 1 tane ama ben de bilşmiyorum nersei neresi. amaaaan ne fark eder hepsi bebişimin bi şeysi. bütüne odaklanıyorum benne güzel hissedebilmen
bende 4 kol, 4 topuk
2 toto
hiç hissedemiyorum valla
kimin neresi
selam kizlar nasilnizLALAM mashallah kizina nasil tatli.gamzesi filan.rabbim korusun. sen ayva yedinmi acaba.yoksa benzemismi babasina ya sana.ben ayva hic yememisidm kizimda.bizdede kimsede yok.ama kizim gamzeli.
CEMREM mashallah tosusuna.bebis saglikli olsunda.doguma gelene kadar doktorlar bir sey ler tavsiye edccekler insallah.
kizlar bende bu gun dk.gittim.almancam pek iyi degil.tam anlayamadim.ama vajinamiin ic kisminda bir sislik olusmus.enfeks.kapmisim qaliba.fitil verdi 3 gunluk.bide magnezium yazdi.bebisim iyi masallah.diger randy.bir ay sonraya verdiler.eger buyuk bir sorun olsaydi daha erken verirdi dimi.:18:korkuyorum ya erken dogum olursa.ama dk.demedi.ama kendime inandirsam rahatllarim.
arkadaşlar ya bel ağrılarım çok var korkuyorum erken doğum olur diye sizde de var mı acaba bel ağrısı ve rahimde baskı
hemen hemen 1 aydır var 20 gün önce gittiğimde doktorum bebeğin boş havası mı dedi bişey dedi ama anlamadım erkek bebeklerde oluyormuş ama ben son aylarda başladığını duymuştum yani 9 ayda başlıyor biliyordum
kız yesinler onların popişini, ayağını. ben de 1 tane ama ben de bilşmiyorum nersei neresi. amaaaan ne fark eder hepsi bebişimin bi şeysi. bütüne odaklanıyorum ben
ben düşünüyorum ama nerden bulucam burdaaaaaa.
canımı çektirdin papatyaaaaaaaammmm, beceriksizimde kendimde yapamam ama çok güzeller. ben de kağıda yazıp yapıştırcam işte tepeme
canım öyle deme üzülürüm valla yaaaaa
kıyamam sanaaaa
canım yapılışında keçe kullanılıyormuş
keçeleri renkli renkli ve şekilli kessen ve tacına yapıştırsan
sanki olurrrrrr
ayyyyyy ne bileyim işte saçmaladım di mi
canim evet zor bir hal.malesef kimseyle gidemem kimsem yokki burda.evet randy.1 ay sonra.ocak ayindan iki haftada bir insallah.RABBIM korusun yavrulamizi.insallah.kizimin kardesine saglikla kavuscagi gun gelir insallah.rahatlarim o zaman.
kizlar bende bu gun dk.gittim.almancam pek iyi degil.tam anlayamadim.ama vajinamiin ic kisminda bir sislik olusmus.enfeks.kapmisim qaliba.fitil verdi 3 gunluk.bide magnezium yazdi.bebisim iyi masallah.diger randy.bir ay sonraya verdiler.eger buyuk bir sorun olsaydi daha erken verirdi dimi.:18:korkuyorum ya erken dogum olursa.ama dk.demedi.ama kendime inandirsam rahatllarim.
arkadaşlar ya bel ağrılarım çok var korkuyorum erken doğum olur diye sizde de var mı acaba bel ağrısı ve rahimde baskı
bu ramaznda yenen hurmalardan behsediyoruz ama bu domates gibi olan cennet elması dediklerimizden değil. Bana da dert oldu hurma taktımkızmayın canlar ya duyduğumu ısrarla soylerim ben sağlıklı gelsin bebişler...
kız yesinler onların popişini, ayağını. ben de 1 tane ama ben de bilşmiyorum nersei neresi. amaaaan ne fark eder hepsi bebişimin bi şeysi. bütüne odaklanıyorum ben
canım geçmiş olsun. bende de aynı dert vardı, dillerinden anlasam bile tıbbı terimler bilmem ne olmuyı asal kendi dilin gibi. iletşim kopuyo. ben en sonunda Turk dr buldum rahatladım
ben düşünüyorum ama nerden bulucam burdaaaaaa.
canımı çektirdin papatyaaaaaaaammmm, beceriksizimde kendimde yapamam ama çok güzeller. ben de kağıda yazıp yapıştırcam işte tepeme
Hastane yorgunluğunun üstüne gündüz uykusu uyuyunca bu geceki bekçi de ben oldum galibaaaa
Papatya da yok bu gecee
Kelebex uyanık mısıııııııııııııııııınnnnnnnn
seni hiç yalnız bırakır mıyım cemrem
tescilli ve kadrolu bekçi benim