2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
aldıklarınızı sağlıklı günlerde kullanın inşallah
hepsi birbirinden güzellllllll
bayıldımmmmm

canim benim iki arkadasim da ingilterede bebegin kalp atislari dustugunden acil sezaryana alinmak zorunda kalmislardi ilk dugumlarinda, ikincilerde ikisi de normal dogurdu, kimse bir riskten filan bahsetmedi, hele biri 1.55 boyunda ve dogum oncesi 45 kilo kadardi, oglu 4.100 gr dogdu ssvd, gerci o epidural almisti, bilirsin epidural kaslari reflexleri zayiflattigindan normal dogumu cok zorlastiriyo, o nedenle forseps ve vacuumda kullandilar ama simdi gayet iyi, diger arkadasimda minyon, ilk sezeryandan sonra o iki kez normal dogum yapti, uc cocugu var simdi, hepsi turp gibi masallah, yurt disinda herkes sezeryandan korkar, normal dogumsa adi ustunde iste gayet normal bir dogum insallah saglikla hayirlisiyla kavusursun bebisine

hurmanin erken doguma sebep oldugunu ilk kez duyuyorum, ben iki kizimda da hamileligim boyunca bol bol yedim, bunda da yiyorum, dur bi de ben arastiriim ne diyomus bu net:44:

Arkadaşlar bugün diyetisyen randevum vardı,

sevgiler!

arkadasim ben bu yazdiklarinin hepsini galiba bir ogunde yiyorum ac hissetmiyor musun boyle 5 kasik yemek, bir dilim ekmek, bir porsiyon etten sonra, 4 kasik pilav filan ben hayatta doymam, bi de ustune 45 dk yuruyus, zayiflama programi gercekten, benim istahim cok herhalde

gecmis olsun canim

canım duymadım hiççç
çok geçmiş olsunnnnn
ama mutlaka bir doktora danışşşşşş

maşallah kuzuna
kaç gram olmuş paşa?

1460 gr olmuş. Ve 3 hafta ilerdeeeeeee
İki hafta idi üçe çıkmış...
Ne yapacağım ben hu tosuncuklaaaa
Öyle deyince korktum erken doğum falan olur mu dedim
Yok dedi olmaz ama doğum zor olabilir belki dedi

Çok takılmadım ben de belki doğuma kadar normale döner

hurma harbıden mı erken doguma sebep oluyor... ben 6.5 aydır hurma yıyorum gunde 2-3 tane.. moral sıfır suan... doktora sormam lazım yaaa :18:

cemre tosununa masallah..saglıklı olan hangısı ıse o olsun.. nerdeyse 1 ay onde demekkı.. besle annesı besle..ne yedın bukadar?

yenıkullanıcı, hersey cok guzel..gule gule saglıcakla kullanın..

Kizlar bebisleriniz hangi pozisyonda? Ben dondugunu hissediyorum. Arkadasima doktoru demis ki bebek donmeye calisirken cok kalca ve bacak agrin olur demis. Benimde geceleri yanma seklinde oluyor.

Bebeklerimiz artik kuvvetli vurmaya basladi, arada canim aciyor.

Ben de bu aya kadar yedim, simdi canim istemiyor. Endiselenme bir sey olmaz 2-3 taneden.

İki üç tane den bi şi olmazmış. Annem öyle diyoooo

Son zamanlarda günde en az 7 tane yemek iyi imiş. Açılma için.

Moralini bozmaaaaaaaa

Ekstradan bi şi yemiyorum teyzesi herkesin yediği kadar. Yoğurt süt ceviz... ama bilmemki yattığımdan mı hep neden oluyo :44:

Doktor dedi ki yapısı böyle :44:

Son düzenleme:

Evet yaaaa nasıl vuruyor

Babası tabi zevkten 4 köşe oğlum rövaşata attı diyeeeeee :122::122::122:

en ıyısı ben 8.aya kadar hurmayı keseyım yada 1 taneye dusureyım.once dr.a sormam lazım..benımde oyle bacak sırt kasık bel agrım yok hurma yarıyo dıyodum.. neyse ya bakıcaz artık.. ne zor bu işler ya:44:

evett canım sıcak tutmamız lazım evet ılık su iyi fikir sağol canımm

inşallah kullandığımıza değecek tatlımm gidecek pis enfeksiyon :88:

İnşallah canım savaş açtım enfeksiyona hiç istemediğim halde antibiyotik kullanmak zorunda kaldım
Eğer geçmezse çok üzülürüm

selam cnm öncelikle hangi ildesin???? aldığın ürünler çok güzel ve aynı zamöanda kaliteli =)güle güle kullan bende hafta sonu mobilyayı sipariş verceğim mobilya takımını nekadara aldın paylaşırsan sevnrm..

hurma harbıden mı erken doguma sebep oluyor... ben 6.5 aydır hurma yıyorum gunde 2-3 tane.. moral sıfır suan... doktora sormam lazım yaaa :18:

canım hiçbirimiz doktor değiliz sonuçta bilemeyiz kesin olarak.. ha kaldı ki doktorlarda ekollerine göre farklı farklı konusurlar bilirsin.
ben normal doğum için kendimi motive etmek istediğimden biraz araştırıyorum ve bir çok yerde rastladım bu hurma meselesine. Kolay doğum için sancı başladığında mutlaka yiyin, doğum çantanıza koyun vs. diye ama korkma yani sen. Şimdiden sonra daha dikkatli olmakta fayda var. yeme boşver neden risk alasın. şimdiye kadar yediklerin yaramıstır bebişine

canım çok geçmiş olsun geçer inşallah hemen

ya bi araştırmak lazım ben ilkinde sezeryan oldum şuan yine sezeryan diye araştırmadım normal doğumu düşünmedim bile. ha normal doğum yapma ihtimalim olsa cesaret edermiyim yaparmıyım bilmiyorum o da ayrı ama ilk gebeliğimde çok istemiştim sezeryan olmak
bi de bişey sorucam bir ara sezeryanla ilgili 2 çeşit kesiliyomuş rahim diye duydum netten okumuştum heralde ama çok oldu tam hatırlamıyorum. birinde normal doğum yapılabiliyormuş ama diğerinde doğum sırasında patlama riski varmış. varmı böyle bişey?

idrar yolu enfeksiyonu olan arakadaşlar. yurt dışında bi arkadaşım var kızılcık suyunun çok iyi geldiğini söyledi hamileyken o içmiş baya bi zararı da yokmuş. ama türkiyede satılıyormu haberi olan?

canım face te ssvd ile ilgili bi grup olduğunu yazmışsın da bulamadım nasıl bulabilirim?

Kızlar bi akıl verin bana ben alışverişi bitirdim ve erkenden bu şeker işlerine daldım. Beğendiğim bir model var ama 3,5 lira lavantalı ve mıknatısı hâli ile şu an için indirimli buldum. Normalde 4 liradan tanesini 4,5 liradan badem şekerlisini satıyorlar. Bir arkadaşım bebek şekeri için biraz pahalı değilim dedi ? Kafam karıştı benimde fikri olan varmı ?

nasılsınız bikaç gün ara verdim yine, giriyorum okuyorum geçmişi, ama yazmaya fırsatım olmadan kapatıyorum.

şifaa hoşgeldin, geçmiş olsun aynı zamanda. uzun zamandır yoktun. seninle hiç muhabbetimiz olmadı, paylaştıkların hoşuma gitti, hep burda kal, yalnız bırakma bizleri..

cemremm oğluşunun sağlıklı olmasına sevindim, demek göstermedi yüzünü.. kötü bi his dimi geçen ay bende sinir olmuştum.

hurmadan bahsetmişssiniz, bundan daha önce de bahsetmiştik doğumun kolay olması ve süt yapması için son zamanlarda yemek gerekiyor diye, şimdi de erken doğuma falan sebep olur demişssiniz ya. o halde son zamanda yicez bu durumda..

yeni katılan arkadaşımm (ismini hatırlayamadım) aldıklarını çok beğendim, özellikle sebamed almakla çok iyi yapmışsın. ya ben geç mi kaldım bu alışveriş için acaba. ama ocakta yapıcaktım ben geç mi kalırım?? eksikleri tamamlamam için zamanım kalmaz mı acaba??

kızlar bugün bebişimle biraz yorulduk, altüstü 1 saat dolaştım ya,hemen kasıklarıma falan ağrı girdi, hala geçmedi, ona rağmen bebişim durmuyo yerinde, top gibi ordan oraya zıplıyo içerde..

canım normal bebek şekerleri o kelebekli olanlar falan genelde fiyatları 3.5 TL. Ama ben napıcam, malzemelerini alıp kendim yapıcam, böylece yarı fiyaatına getirmiş oluyosun. vaktim varken önümüzdeki ay alıp yapayım diyorum. varsa vaktin kendin de yapabilirsin canım, çok basit bişeymiş zaten, bende bilmiyorum nasıl yapılır ama bi arkadaş yardımcı olucak, daha önce yapmış..

bu arada bebek kurabiyesine gerek var mı sizceee, eşim gereksiz diyo da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…