2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Selam kızlar :KK3: 5 gün rapor aldım evde oturuyorum. çarşamba eşim geliyor. haftaya pzt. de şeker yüklemesi var. Ankara'da yağmurlu bir hava var. Haftaya da kar gösteriyor Accuweather hava durumu sitesi. Bakalım tutacak mı ? Dün eşim diyor ki bebek benim küçüklük halime benziyormuş şu anki halime değil yani. üff bıktım şu benzeme olayından. Eşim de pek seviniyor sanki otursun da kendi bebeği olacak ona sevinsin :KK4:

günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.

bizim kan uyuşmazlığımız var,18. haftada tahlil yapılmıştı negatif çıktı, geçen kontrolümde de tekrar söyledi doktorum gelecek ay tekrar tahlil yapıcaz, gerekiyorsa iğne yapılacak diye. pozitif çıkarsa yapacak sanırım.

$60959_447957448585323_962574272_n.jpg günaydın cici bebişler ve anneleri :KK3:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/578785-2012-kk-enleri-yarismasi.html#post27686073 kızlar gördünüz mü bilmiyorum ama her yıl düzenlenen oldukça keyifli bir yarışma şu an adaylar özel mesajla konu sahibi ladyevil e ileteceğiz zaten ilk sayfada şartlar , detaylar var En Büyük KK:KK9::KK9::KK9: katılmak isteyen kaçırmasın :KK52::KK52::KK52: :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Dostlar aman deyim kötü düşünceyi aklınıza getirmeyin!!!!
Size kötü düşünce örneği anlatıyorum
Eşim odanın havası kuruyor diye odaya su ısıtıcısı getirdi akşam. Ben ağızım açık uyuduğum için boğazım kötü oluyo sabahları... Ben de dedim ki ya şimdi takınacağım düşeceğim falan... Su dökülecek... Bu düşüncelerle yattım tabi aklımda yanma senaryoları .... Yanarsam ne yaparım falan falan... Sonra kızdım kendi kendime kötü düşünme diye...
Ve sabah
Yer kahvaltı masası
Olay: dumanı üstünde çay bardağı üstüme döküldü
Sonuç: bacak aram ve elim yandı koşa koşa banyoya gittim soğuk suyu dayandım bacaklarıma
Allah tan bacaklarıma bi şi olmamış... Elim sızlıyor şimdi buz tutuyorum
Ana fikir:) kötü düşünme
Yardımcı fikir : hamile iseniz ve yandı iseniz yanan bölgeye buz koyün ve bepanten plus sürün. Silverdin anestol pomad vb. Kullanmayın doktorum dedi...

Herkese sağlıcakla kazasız bir hafta diliyorum. Arada sadaka vermeyi unutmayın :KK9::KK9::KK9::KK9:

Öpüldünüzzz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Günaydın kızlar;

haftasonu o kadaar çok yoruldumki misafirimiz vardı şu an pert durumda yatıyorum :KK43:(( Sizde ne var ne yok? Sude eveettt seni çok merak etttimmm birşey olmamasına sevindim bununla geçmiş olsun canım

teşekkürler canım, allah beterinden saklasın. bunlar iyi günlerimiz bakalım daha ne panikler atlatacağız :18:

ya çok güldüm =) bu forum bizi çok etkiliyr içimizden biri oluyrz =) bu arada geçmiş olsun..bundan sonraki aylarda sıkıntılarımız başlıyr anladığım kadaryla..dikkat etmeliyiz.
lolo arkadaşım bendede oluyor bizim kız öyle bir dönyr ki karnımda sanki amuda falan kalkıyr takla atıyr gibi stres oluyrm hiç durmmuyor neden acaba çok şekerli yiyen biri de değilim!!!benimde 3 hafta var doktora gitmeme =) ama geçsin şu zaman çok heyecanlıym..bende alacağım takımı ekleyeyim bakalım beğenecek misiniz?Eki Görüntüle 572815

waoww bu odaya bayıldım, mihs te koymuş haftasonu onunkilerde çok güzeldi. evim küçük olduğu için ben oda yapamıyorum malasef :KK50:

bende beşik alacağım onun resmini koyup göstereyim size :KK9:

8 aralık ta kontrolümüz vardı bebeğim maşallah 1,150 gr olmuş :KK9: :KK56: düzenli beslenemediğim halde iyi bir sonuç maşallah yine cinsiyet hakkında yorum yapamadı ve boy ölçümü de kısmet olmadı yine bu bebiş nasıl bi bebişse katlanıp duruyo göbişte :KK53: doğum şeklini sordum dr a gerçi erken ama dedim :KK28: hangi doğum şekli uygun dedim :KK31: daha erken dedi hem şu an bebeğin ters dedi :2: tüp bebek ve fmf hastası olmama rağmen normal doğum yapabilir miyim dedim ( cesaretim var sanmayın :18: sordum işte :KK15: ) genelde tüp bebeklere kıymetli bebek kabul edip riske atmamak adına sezeryan yapıyoruz dedi tabi hasta isterse normal doğumu herşey yolunda ve uygunsa neden olmasın dedi demesine ama normal doğum riskleri fazla dedi :KK43:((( bende hemen atladım eee bizde riski en az olanı seçeriz dedim ????:nazar: sıradaki kontrol 1 ay sonra :KK31: ve dr dan çıkıp kadın doğum servisine koştum :KK55: hemşirelere sordum soruşturdum :KK53: bu hastanede en çok hangi doğum yoğunlukta dedim :KK42: genelde sezeryan dediler :emir_bebek::nazar: odayı gezdim gördüm fiyat sordum :KK31: ha hastane çantası ihtiyaç listesi istedim yazdılar verdiler sağolsunlar :KK34: hazır sayılır çanta malzemelerimiz :KK3: benden haberler bunlar :KK3: diğer aya yine doğum konuşurum dr la :KK53::KK53::KK53: demesi kolay ya kocişim normal doğum yapmamı istiyor :KK4: Rabbim tüm herkesin işini rastgetirsin inşallah sıkıntısızca :KK19::KK16:

cemrem çok geçmiş olsun neyseki hafif atlatmışsınız :KK5::KK5::KK5: bu aralar bilinçaltımız fenaaa :KK37: aman diyeyim kızlar daha dikkatli olmalıyız iyice ağırlaştık artık :nazar:

sudeciğim geçmiş olsun tatlım senin neyin vardı tam anlamadım :26: hep iyi ve sağlıklı olalım :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19:

oooo oku oku anca bitirebildim ne çok yazmışsınız kızlar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş

Merhaba arkadaslar,
Bugün hamileliğimin en kötü günüydü ama umarım bundan beteri olmaz ve ben bütün gun ağladığımla kalırım.
Serviks 2.8 cme inmiş. 3 hafta 4 cm'mis. Erken dogum riski var dedi. Bu hafta dinlen haftaya yine bakalım dedi.
Bunun disinda oldukça fazla ödem olmuş. Tansiyon sorunum zaten vardı. Elbet bir aşamada preeklampsi oluşacağını biliyordum. Ama kendimi o kadar iyi hissediyordum ki 7. Ayi çıkarırım diye düşünüyordum. Daha çok erken :KK43: preeklampsinin tek tedavisi dogum. İdrarda protein bakılacak, sonra durum netleşecek.
Epey bir bozdum moralimi. Pzt tahlil sonuclarım çıkacak, 1 hafta sonra da kontrolum olacak. Preeklampsinin hafif seyretmesi için dua eder misiniz?

geçmiş olsun canım bak tansiyonunu etkilemesin stres yok lütfen... Rabbim hayırlısıyla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bol bol dinlenmeye bak sen

ŞİFAAAAA doktora gidecektin ne oldu hani güzelll haberler????

maripossa siteyi banada yazarmısınnn

Görüşmeyeli 4 gün olmuş, yaklaşık 40 sayfa kaçırmışım. pöffff.. oku oku bitmez. yeni arkadaşlar gelmiş. HOŞGELDİNİZ..
bu hafta eşim izinde olunca evde oturmak pek mümkün olmadı..haliyle nete girme fırsatım olmadı pek.
Kızımı görmeye 2 gün kaldı. umarım renkli fotosunu alırım.
Tepiklerimiz aynı şiddette devam ediyor çok şükür, hiçbir problemimiz yok, tabi benim gece yaşadığım sıkıntılar hariç. olucak artık.
bol bol bebek beşikleri,arabalar, hast.çıkışları falan baktık. artık önümüzdeki ay almaya başlıyoruz herşeyi.

Yalnız kafama takılan bişi var. sizlerin de bi fikrini alayım. Biz ilk etapta kızıma oda almayı düşünmüyoruz. büyüyebilen bazalı mobilya beşiklerden alıp daha sonra odayı ayırdığımda beşiği büyültüp takımını tamamlamayı düşünüyorum. Bu beşiği yatak odasına alıcam, yanında da ufak beşiklerden alıp oturma odasına koymayı planlıyorum. Kafamı karıştıran durum da şu. Acaba büyüyebilen beşik değil de odasını ayırana kadar park yatak mı alsam.. tabi yanında da ufak beşik. ne yapmalıyım bilemedim. Ama içimdeki ses normal mobilya beşik al diyor. var mı bi fikriniz..

Şule sanırım sende antalyadaaydın bende önceleri park yatak istiordum ama dokumalarından ötürü bunun nem dengesine çokta uygun değiller siz nerelere baktınız beşik için?

günaydın hatta tünaydın anneler ve mart bebekleri....

yorucu bir h.sonunun ardından yine iş başı,bugün gergin uyandım sebebi yok,herşeye sinirleniyorum bugün....:KK4::KK4:
yasal iznime 5 hafta kaldı yani eğer SAT göre veriyorlarsa,yoksa ultrasona göreyse 4 haftam kaldı....haftaya salı kontrolümüz var doktorla görüşelim tarihimizi belirleyelim....en geç Şubatın ilk haftası herşeyi hazırlamış hatta minnoşun ve kendi çantamı bile hazırlanmış kapıda bekliyor olması gerek....gün yaklaştıkça ve ben birşey yapmadıkça daha çok geriliyorum....

8 aralık ta kontrolümüz vardı bebeğim maşallah 1,150 gr olmuş :KK9: :KK56: düzenli beslenemediğim halde iyi bir sonuç maşallah yine cinsiyet hakkında yorum yapamadı ve boy ölçümü de kısmet olmadı yine bu bebiş nasıl bi bebişse katlanıp duruyo göbişte :KK53: doğum şeklini sordum dr a gerçi erken ama dedim :KK28: hangi doğum şekli uygun dedim :KK31: daha erken dedi hem şu an bebeğin ters dedi :2: tüp bebek ve fmf hastası olmama rağmen normal doğum yapabilir miyim dedim ( cesaretim var sanmayın :18: sordum işte :KK15: ) genelde tüp bebeklere kıymetli bebek kabul edip riske atmamak adına sezeryan yapıyoruz dedi tabi hasta isterse normal doğumu herşey yolunda ve uygunsa neden olmasın dedi demesine ama normal doğum riskleri fazla dedi :KK43:((( bende hemen atladım eee bizde riski en az olanı seçeriz dedim ????:nazar: sıradaki kontrol 1 ay sonra :KK31: ve dr dan çıkıp kadın doğum servisine koştum :KK55: hemşirelere sordum soruşturdum :KK53: bu hastanede en çok hangi doğum yoğunlukta dedim :KK42: genelde sezeryan dediler :emir_bebek::nazar: odayı gezdim gördüm fiyat sordum :KK31: ha hastane çantası ihtiyaç listesi istedim yazdılar verdiler sağolsunlar :KK34: hazır sayılır çanta malzemelerimiz :KK3: benden haberler bunlar :KK3: diğer aya yine doğum konuşurum dr la :KK53::KK53::KK53: demesi kolay ya kocişim normal doğum yapmamı istiyor :KK4: Rabbim tüm herkesin işini rastgetirsin inşallah sıkıntısızca :KK19::KK16:

hayırlısı olsun şifacım, keşke normal doğum yapabilsen ama riskliyse bişey diyemem.

hep dua ediyorum doğumum ve doğumlarımız için Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

bu bebişler iyice kdurdular içerde napıyolar anlamıyorum kii dün akşam diyorum ki ,

kesin kordonla ip atlıyo böyle bi zıplama olmaz ya :KK52:

Şifa çım güzel haberlerine sevindim. Doğumda kocanı da al yanına da nasıl bi şi görsün o da
:KK9:

Surecim çok geçmiş olsun sana da

canım herhalde hem mavi hem pembe yaparımmmm
o zaman da herkesler her ikisinden de almak isterlerrrrrrrr di mi?
unisex bir renk mi yapsam:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

ben kozaklılıyım, ya sen?
ben de ankara da yaşıyorum canım

Bence beyaz tül kullan mavi pembe kurdele kullan ... Zira diğer türlü çok masraflı olur...
:13::13:

Ben gittim Kozaklı'ya ama sadece termal otele :)

cemrecim hem öğretmensin hem ankaradasınnn
eeeeeeeeeeeee ben deeee
:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34:

Ben eryaman dayım canım. Okulum elvankent te
Seeeeeeennnnn????

benide araniza alin benim kizimin beklenen dogum tarihi 20 mart ilk bebegim olucak allah nasip ederse yasim 26 biraz hamilelik gunlerimi anlatayim hamile oldugumu ogrendigmde ne yazikki yurtdisinda calisiyorduk esimle beraber 3 ayimi orda gecirmek zorunda kaldim ilk 3 ayim surekli hastalik halinde gecti hergun mide bulantisi halsizlik uykusuzluk gibi vb sikintilarim oldu tabi bide idrar yolu enfeksiyonu gecirdim yurtdisinda olmak ne yazikki rus bi doktorla tercuman esliginde anlasmaya calismak ve onlara guvensizlik berbat bir duyguydu ve sonunda turkiyeye dondum ucaktan indigim sabah solugu hastanede aldim ve 11 haftalikken ilk kez kalp atisini duydum ikili testimde sorun yoktu allaha sukur ayrintili ultrasonda iyi gecti benim tek sorunum suanda asiri kilo aliyorum saglikli besleniyorum sebze meyve sut urunleri gibi ama cok kilo almaya devam ediyorum bakalim bu cuma kontrolumuz var ve seker testim yapilicak ondan korkuyorum insallah bisey cikmaz bide tiroitim az calistigi icin ilac kullaniyorum oda kilo almama neden olabiliyormus tabbi neyse cok fazla uzattim..Allah heepinizin bebislerini saglikla kucaginiza almayi nasip eder insallah :)

Hoşgeldin tatlımmmm....:KK54::KK54::KK54::KK54:
Yurt dışı zormuş kendini Türk hekimlerine emanet et
:KK54:

Gunaydn kizlar.cok keyifsizim mtsuzum oglumda hssediyo heralde kipir kipir

Oğlun nü gözlü kıpır kıpır mış sen niye mutsuzsun:44::KK43:

günaydınn güzel anneler ve güzel bebişleri.umarım herkes keyifli bir hafta sonu geçirmiştir.ben yavrumu gördüm hafta sonu.1kg 300 gram olmuş :) çok şükür allahıma büyüyo ve bizde büyüyoruz yavaş yavaş.bugün kan uyuşmazlığı ignemi yaptırmaya gidecem.benim gibi eşiyle kan uyuşmazlığı olan ve iğnesini yaptıran ya da yaptıracak olacak arkadaşlar var mı.

Bizde de var kan uyuşmazlığı ama doğumdan sonra vurulu iğne demişti annem hiç sormadım doktora o da bi şi demedi

kızlar benim bebiş sık sık göbeğimin hafif sağında sertleşiyo
yani sanki oraya toplanıyo ittiriyo gibi oluyo ve aşırı bi gerilme hissediyorum öyle olduğunda sizdede oluyomu
dönerkende sancım oluyo artık
heyecandan doktora sormayıda unuttum daha 3 hafta var doktora gitmeme

Oluyo oluyo top gibi geliyo elimin altına deryi yırtıp çacak sanki dışarı...
Bence dert edilecek bi şi değil
Bebişimiz mekan yapıyo kendine orası burası diye. :KK55:Hem belki seni daha çok hissetmek istiyordur:KK35::KK34:

herkese günaydın.yeni bir haftaya başladık yine.umarım hepinz iyi ve sağlıklı olursunuz.ne yazıkki ben tam 1 hafta oldu ama halen iyileşemedim.boğaz ağrısı,öksürük,halsizlik,bel ağrısı vs.vs.nezaman geçecek of......

Ayyyy ben de sendenim.... Geçmedi geçmiyor bi türlü ya huuuuuu :KK14::2::2::KK43::KK43:

geceyim ben çok geçmiş olsun sorun olsun yada olmasın hepimizin erken doğum riski var,lütfen sende kafana takıp bebeğini üzme....çok kaderci değilim ama ölüm ve doğum allahtan....arkadaşımın eşi 39.hafta doğumu sezeryan için gün aldı,ona rağmen erken 38.haftada geldi....inşallah bebeklerimiz bizi son güne kadar bırakmaz....

mihs oğlunun odası çok güzel olmuş sağlık ve mutlulukla kalmayı nasip etsin....şimdi sen o odaya baktıkça neler geçiyordur gözünün önünden....ay çok heyecanlandım....

akıntıları olan arkadaşlar aynısı bende de var...ama sancı kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yokmuş...normalmiş....ama anormal bir durum tabiki doktora bildirilmeli,

adını unuttum bir arkadaş yazmış yemek yedikten sonra çok çarpıntım oluyor diye,aynı sorun bende de var,yemek yedikten hemen sonra ateş basıyor ama öyle böyle değil sonra kalbim bir anda duracak gibi çarpıyor dün akşam o soğuk balkona zor attım kendimi hava soğuk ama bana işlemiyor,eşim yatırdı yatağa kapıyı açtı kolonya sürdü kendime geldim...neden öyle oluyor acaba??

cemrem çok geçmiş olsun neyseki hafif atlatmışsınız :KK5::KK5::KK5: bu aralar bilinçaltımız fenaaa :KK37: aman diyeyim kızlar daha dikkatli olmalıyız iyice ağırlaştık artık :nazar:

sudeciğim geçmiş olsun tatlım senin neyin vardı tam anlamadım :26: hep iyi ve sağlıklı olalım :KK49::emir_bebek::nazar::KK19::KK19:

benim 2 gün üst üste su gibi akıntım oldu iç çamaşırımdan da alta geçti tedirgin oldum.

o gün biraz fazla yürümüştüm üşütmüşte olabilirdim bilemiyorum. sonra doktorada ulaşamadım.

evde yattım düzeldi bir daha olmadı. şimdi ara ara değişik sancılarım oluyor karın ağrısı gibi.

yaparsın cnm çok zevkli =)43 kilo muydun en son ne zaman 43 tüm acaba orta okul falandır herhalde şuan 56 bile bana hayal =) bence sen kilolu hiç olmadığın için şu aralar keyfini çıkar canım =) bende 5 kilo aldım 65 kiloyum..ve kocaman bir göbeğim var yanaklarmda 2 katına çıktı kendimi çok ama çok çirkin hissediyrm =(

ben cok zayıftım onume e konsa yıyodum ama ben kafaya cok takıyorum sorunları felanhıc kılo alamıodum :KK43: ıyı bısey degıl bu ama nerdeyse 2 ayda bu kadar kılo aldım ve ısok oldum aslında osrun kılo degıl dogumumu etkıler mı evet yemek yıyorum ama valla da bılla da aburcubur yemıyorummm :KK70:D: ve ben kan ılaclarını ve vıtamınlerı kullandım o ara ondan mı bu kadar aldım acaba sımdı kullanmıyorum her sabah bır kasık pekmez ıcmeye karr verdım sankı daha yavas alıyorum bılmem doktora soracam ıste .......adanam ıste benım ablamlar kuzenlerım felan dogumdan sonra o kıloları verıo ama ben veremıcem gıbı gelıo :KK70: olsunnn cok tatlı olmusundurrr eşim ne kılosu yuzun kala mınıcık dıo bana yerımden kalkamayıncada tosunnn dıo anlayamadım gıtttı bazen zoruma gıdıo sanırım bılıom saka yapıo cok ugrasıyodu kılo alayım dıe kısmet hamılelıyeymıssss:KK70:: aman ne uzun yazdım paylasasım var kusuruma bakmayınnnn ....

akıntıları olan arkadaşlar aynısı bende de var...ama sancı kanama olmadığı sürece bir sıkıntı yokmuş...normalmiş....ama anormal bir durum tabiki doktora bildirilmeli,

adını unuttum bir arkadaş yazmış yemek yedikten sonra çok çarpıntım oluyor diye,aynı sorun bende de var,yemek yedikten hemen sonra ateş basıyor ama öyle böyle değil sonra kalbim bir anda duracak gibi çarpıyor dün akşam o soğuk balkona zor attım kendimi hava soğuk ama bana işlemiyor,eşim yatırdı yatağa kapıyı açtı kolonya sürdü kendime geldim...neden öyle oluyor acaba??

ouu bu yemekten sonra fenalaşma tıkanma bende de var. midem çatlıcak gibi oluyor ben çokta yemiyorum asında ama

1 saat geçiyor midem kazınıyo oda ayrı bir mesele

Sude cim geçmiş olsun çoooook... Yukarıda süre yazmışım yanlışlıkla :KK17:

sağol şekerimm, sana da çok geçmiş olsun aman dikkat et sadaka ver dediğin gibi.

oooo oku oku anca bitirebildim ne çok yazmışsınız kızlar

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler Rabbim bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inş

geçmiş olsun canım bak tansiyonunu etkilemesin stres yok lütfen... Rabbim hayırlısıyla vakti zamanında kucağına almayı nasip etsin arkadaşım bol bol dinlenmeye bak sen

ŞİFAAAAA doktora gidecektin ne oldu hani güzelll haberler????

maripossa siteyi banada yazarmısınnn

Şule sanırım sende antalyadaaydın bende önceleri park yatak istiordum ama dokumalarından ötürü bunun nem dengesine çokta uygun değiller siz nerelere baktınız beşik için?

evet cnm antalya. bi görüşme ayarlicaktık o da lafta kaldı, kimse çıkmadı bizden başka.
beşik için daha çok büyüyebilen beşik baktık. Ama sonra düşündüm ki yatak odama sığmicak o beşik,sığsada kötü durucak ve ilerde oda takımına tamamlamak için istediğim beşiği de alamicam.. zaten 1 seneye kadar kendi evimize nasipse geçersek oda yaparım diye düşünerekten park yatak aklıma takıldı. kaldırıp güzel bi oda takımı alırım diye düşünüyorum. park yatağın da nem dengesine uygun olmadığını ilk kez duydum, almayayım mı acaba..odayı küçültüp beşik mi almalıyım yoksa...

cemremm canım geçmiş olsun, dikkatli ol yanık acısı fenadır, bacaklarını da kontrol et, geçti zannedersin, sonra soyulup iz falan kalmasın.
2013 hoşgeldin tatlım. bikaç gün göremeyince yine ist.a gittin sandım. hafta sonunu iyi geçirmene sevindim. temiz hava gibisi yok, bir de karadeniz havası olunca senden keyiflisi yok. biz gezme işini bıraktık artık bebek için neler alabiliriz onun için dolaşıyorum çarşı pazar.
dün akşam yağışla başladık güne, bugün her yer sel olmuş durumda. kapı penc. açamıyorum. buz gibi. kızım da kalk gezelim diyo,durmuyo yine pıt pıt.. alıştı tabi babası 1 hafta izinde olunca. neyse gelsin kucağıma yazın bol bol gezdiricem onu.. annesi kurban olsun ona :))

evet cnm antalya. bi görüşme ayarlicaktık o da lafta kaldı, kimse çıkmadı bizden başka.
beşik için daha çok büyüyebilen beşik baktık. Ama sonra düşündüm ki yatak odama sığmicak o beşik,sığsada kötü durucak ve ilerde oda takımına tamamlamak için istediğim beşiği de alamicam.. zaten 1 seneye kadar kendi evimize nasipse geçersek oda yaparım diye düşünerekten park yatak aklıma takıldı. kaldırıp güzel bi oda takımı alırım diye düşünüyorum. park yatağın da nem dengesine uygun olmadığını ilk kez duydum, almayayım mı acaba..odayı küçültüp beşik mi almalıyım yoksa...

evet canım bir süre yazdık senden haber bekledik sonra cvp geldi diğerleri bişi yazmadı zaten şu andan sonrada bu yağmurlarda oldukça zor gibi yaa benimde yerim olmadığından beşik bakıyorum şu an sadece ilerde inşallah oğluşuma oda yapacağım park yatakların kumaş olan yerleri naylon bide burdaki sıcağı düşününce bana çok mantıklı gelmedi sen bilirisn tabe bu benim fikrim büyüyebilen istemiorum ben çünkü ilerde büyütüp kullanmayacağım bakalım hala bakınıyorum

X