2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Merhaba güzel anneler
Keyifler nasıl....
Ben de uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zamandır dün dışarı çıktım. Kuaföre gittim bayramdan beri gitmiyordum.. Âlim yüzüm açıldı ecik ohhhhhh
Tabi evimin hemen dibindeki avm deline gittim gitmişsen oğluma ciciler aldımmmmm.........
Şansımızdan indirim vardı. 11 li hastane çıkışı 40 tl idi...

2013 Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin kuzum benim yağmurlu hava seni de ıslatmış besbelli....

Kocası ile arası bozuk olanlara sabır diliyorum.... Zor bir durum olsa gerek ama kızlar okuyun üfleyin üzerlerine biraz yumuşak kalpli olsunlar diyeeee

ben şimdi ikinci doz tetanoz aşımı olmaya gidiyorummmm
ilki hiç acımamıştı, inşallah bu da hiç acımazzzz

Merhaba güzel anneler
Keyifler nasıl....
Ben de uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuun zamandır dün dışarı çıktım. Kuaföre gittim bayramdan beri gitmiyordum.. Âlim yüzüm açıldı ecik ohhhhhh
Tabi evimin hemen dibindeki avm deline gittim gitmişsen oğluma ciciler aldımmmmm.........
Şansımızdan indirim vardı. 11 li hastane çıkışı 40 tl idi...

2013 Rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin kuzum benim yağmurlu hava seni de ıslatmış besbelli....

Kocası ile arası bozuk olanlara sabır diliyorum.... Zor bir durum olsa gerek ama kızlar okuyun üfleyin üzerlerine biraz yumuşak kalpli olsunlar diyeeee

O zaman hava atmak gibi olmazsa. Biz bu hafta sonu eşimle Uzungöle gidiyoruz. Dağların arasında, bungolov otelde mis...
Aslında bir şeyi kutlamıyoruz ama 2/3 ayda bir böyle şeyler yaparız. Gerçi hafta sonu kar var diyor. Artık kar botlarını giyer yürüyüş yaparız

hERKESLERE SELAMLAR.

nasılsınız ?

2013, aynı duyguları paylaşıyorum seninle.şükürler olsun rabbime oğlumu bana gönderdi ya.hiçte vermeyebilirdi, sanırım bunun adı zor sahip olunca kıymet bilmek.geçen bi mevlütteyiz, bi akrabanın gelinide hamileydi. teyzenin biri diyorki canım senin sıkıntın olmadı hiç dimi onun gibi, asıl sıkıntı yaşayan bendim, kanamalı düşük riskim vardı pıhtılaşmam var diyetim var 3 ay işe gelemedim.bebeğin kalbinde dudak damağında sıkıntı olabilrdi.kocamdan ayrıyım bu bir tüp bebek vs. bunlar benim için dert mi ? hayır aksine şükür kaynağım.rabbime şükürler olsuni bu çileyi çekebildim oğlum geldide.o kızınsa tek sıkıntısı naz ! kemiklerim batıyo düşük riskim var ( dr tarafıından değil kendi tarafından verilen bi karar bu) ay zor gebelik geçiriyorum bulantılarım hat safhada vs. bense hergün 2 kez karnıma o iğneyi oğluma can versin diye sokuyorum acımıyo sanıyolar ama çokta acıyo, annem hergün üzülüyo halime ne zor diye diyorum anne bu benim için zevk mutluluk ya bu iğne olmasaydıda bebeklerime can vereemeseydi bişeyler.kimse bilmesin ben biliyorum yeter. k.validemin tarafıda öyle sen rahat hamilelik geçiriyosun diyolar.rahatım bu. kendi çevrelerindekilerin en büyük sorunu kusma olmuş ben rahat hamile ilan edildim.bilmesinler diyorum ya.sen gibi şükürle geçiyo hergünüm.varsın oğlum yaksın canımı. ona can verebilmek için çektiğim her acı kutsaldır rabbimde eksik etmesin yansın canım tekmeleriyle.eşim diyo sende korkutuyo tekmeleriyle diyodun çocuk sakinkende kızıyosun diyo, dedim yeterki onun tekmesi şikayetim olsun sakin durmasın razıyım diye.sanırım yaşamak gerek bu duyguyu evlatsız bi ömrü düşünmek gerek o korkuy çekmek gerek yada çok fazla sağ duyu gerek bizleri anlayabilmek içinç

hanifecim, canım bende eşime özel madaly kupa benzeri bişey yaptırmıştım yılın en mükemmel eşi diye yazdırmıştım.aslında vakit çok olsa ikinize özel kitapta yaptırabilirsin size ait fotolşarın ve espirili romantik hikayenizi otamatik yaoyolar ya o geldi aklıma...

ben şimdi ikinci doz tetanoz aşımı olmaya gidiyorummmm
ilki hiç acımamıştı, inşallah bu da hiç acımazzzz

O zaman PAPATYA' ya gelsin Gel gel gel güzelim :94: Gel gel acımayacak Gel gel gel güzelim :94: Gel hiç acımayacak

Ayyyy ben tetanoz vurulmadımmmmm...... Geç kalmamışımdır umarımmmm.... Taşınma telaşesinden unuttummmm .... Açılıyor mu iğne kızlar

Ay zaten bugün muslukları açtım Senin yazını okuduktan sonra tekrar krize girdim. Ama mutluluk gözyaşı. Dediğin gibi iğneymiş, ağrıymış hiç umrumda değil. Onları beklerken geçirdiğimiz günlere inat kızımın canı canımda olduğu hergün çok mutluyum. Bende Rabbime nasıl şükretsem bilmiyorum.

Allah tüm evlat sahibi olmak isteyenlere bu duyguyu tattırsın. AMİNNNNNNN

Sağol Cemrem Bugün sulu gözüz Ama üzüntü değil mutluluk

Ayyyy ben tetanoz vurulmadımmmmm...... Geç kalmamışımdır umarımmmm.... Taşınma telaşesinden unuttummmm .... Açılıyor mu iğne kızlar
canım bende olmadım çünkü dr ujm önermedi ama acıdığını okudum kızlardan.

Canımsın benim Allahım hep mutluktan akıtsın gözyaşlarımızı.onların varlığına ve sebep olup can verene binlerce kez şükür olsun.aminn allah cümlesine nasip etsin...

Hay Allah sağlık ocağından seni arayıp taciz etmediler mi??

Bildiğim kadarıyla 1. doz 24.haftaya kafar olması gerek. Yanlışda biliyor olabilirim canım. Doktorunla bir konuşsana...

Hay Allah sağlık ocağından seni arayıp taciz etmediler mi??

Bildiğim kadarıyla 1. doz 24.haftaya kafar olması gerek. Yanlışda biliyor olabilirim canım. Doktorunla bir konuşsana...

Doktora sordum yaptırayım diye yaptır dediydi. Sağlık ocağında kayıt olmadığı için aramadılar demek ki.... Ay ben 24 ü geçtiimm... Bi söyleyin de eşime yeni taşındığımız yere kayıt yaptırsın bi de doktora sorayım

Selam kızlarr..Nasılsınız? hastaneden geliyorum şekerim çıktı 147 50 grlık doz almıştım haftaya bi daha gel 100 grlık doz vercez dedi offf moralim çok bozuldu

Selam kızlarr..Nasılsınız? hastaneden geliyorum şekerim çıktı 147 50 grlık doz almıştım haftaya bi daha gel 100 grlık doz vercez dedi offf moralim çok bozuldu

geçmiş olsun cnm üzme tatlı canını çok kişide çıktı 100 lüklerde güzel çıktı inş. sennde 100 lükte birşey çıkmaz bende yarın yaptırıcam hepimiz için hayurlısı olsun

papatyaaam ağrısız sızısız gecer inşallah.

ben de tetanzo aşısı vurulmadım.unuttum haftamı geçirdim doktorumda vurulma demişti zaten.inşallah bi şey olmazzzz.

2013 çoook kıskandım seni, eşimin gecen hafta 3 gun izni vardı o kadar içizmi gitti ki bi dağ evine gidip şömine başında keyif yapmak ama bunun için 5 saat falan yol gitmrm gerekiyodu. dayanamıyoruma rtık uzun yola vazgeçtik. ama çok canım çektiiiiii ya hamileyimde şimdi napıcaksın heee napıcaksınnn, aşerdim işte

Allah kimseye bebiş hasreti vermesin, aratmasın. her türlü sıkıntıya değer dediğiniz gibi insan hemen olunca anlamıyo yaşananları. şükğr benim de hemen oldu ama rahatsızlıklarım vardı. drlar cocugun olmaz demişlerdi Allahım aratmadı ama hemen verdi. kimsyei de bunla sınamasın.

Hanife canım ilk çocugun olsaydı bebişin ağzından mektup hazırla derdim ama ya da iki çocugunun gazından hazırla duygusal bi mektup hediyenle onu ver. bencce hoşuna gider.

Hiç üzülme benimde 50 lik 146 çıkmıştı.Bugün 100 lük yaptırdım normal çıktı değerler.Bir sorun olmadı çok şükür.Sadece okadar uzun süre aç kalmak çok zordu.Moralini hiç bozma

ahahahahah HANİFEEEE ilk mesajımda 2 cocugunun gazından hazırla yamısım ağzından hazırla diyeceğime

bence gazından hazırlama kuzum hiç hoş olmasssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…