2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
sonsy, canım benim kayınvaldemde o iç dış zıbınlardan aldı 10 tane filan.hastanede giydirdi baktı toplanıyor kıyafetin içinde kendisi çıkardı çıtçıtlı badi giydirdi.daha iyi oluyormuş dedi.şimdi eltime almadı o çeşitten.çıtçıtlı alıyor artık :KK1:
ben demiştim ama yaşım kurtarmıyor işte :KK9::KK9::KK9:
bi de ince penyelerden ayaklı pantolon içlikler var ya çıtçıtlıyla onu içine giydirip dışına da tulum yada takım giydirince yeterli oluyor.kaloriferli de tabi.normal birinin giydiğinin iki katı olucakmış.zaten ince iki kat daha iyi ısıtırmış tek kalın kattan.
kadife tulumları çok beğenirim ben ama kullanırken chicconunkiler bile ince pamuk gibi tüy yayıyor etrafa.tozlu gibi oluyor.kayınvaldemde farkedince bunları giydirmeyelim demişti.kış bebeğine en güzel modeller kadifeden oluyor şansımıza :KK50:

:KK1: öyle mi dersin şu an öldüresim geliyo da :KK9:

canım ben öğretmenim o yüzden karışamıyorlar yani

öğretmenim canım benim, canım benim keşke bende öğretmen olabilseydim
hem bir ana hem bir baba herşey olurdum çocuklarımaa :KK24: :KK49:

günaydınnnnnn

günaydınnnnnnnnnn
ayaklarını sıcak tut canım
gaz çışını kolaylaştırıyorrrrrrrr

aslında çok dikkat ediyordum canım kalın kalın giyinerek işe de gidiyordum

ama demekki kaptım bi yerden... çok berbat birşey ya.

gaz çıkışı diye okuyunca bile komiğime gidiyor :KK1: çok utanıyorum :KK17:

akşam kaynanamlarda karnım çok ağrıyınca bi tuvalete gir falan diyorlar

yerin dibine girdim onla alakası yok falan dedim, hemen eve geldim :KK51:

Kızlar herkese merhaba,

Ben 0-3 ay 5 er adet kısa body 5 er adet uzun body aldım..3 adet de alt üst pijama takımımız var. Acaba yetmez mi ki?

merhabalar,
Bence yaptığın liste yeterli gibi hem bebeklerimiz dünyaya gelince uzun süre geldikleri gibi kalmıyorlar.
Allah sağlık versin gelişimleri çok hızlı oluyor. Bu açıdan yatırımı 0-3 aylığa değilde sonrası için azar azar almak daha mantıklı gibi.
Alıp giydiremeden dolabın bir kenarında kalması o da kötü .

Herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum
çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca ne güzel bi uğraşımız var.allahım heepimizin gönlüne göre versin.ben daha hiç bişe almadım kızıma küçük patikler örüyorum.7. aydan sonra almaya başlıyim diyorum ama geç mi kalırım acabaaaa

Yağmurlu mu yağmurlu, kapkaranlık bir Tiran sabahından (ya da öğleninden diyelim) merhabalarrr...... SABAH PROGRAMI SPIKERİ GİBİ OLDUM HAA :KK52::KK52::KK52: Kokulu kokulu öpücükler de gönderelim tam olsun :KK54::KK54::KK52:
resmen bardaktan boşanırcasına yağıyor ve cook kapalı. Amaaaaaan içimiz aydınlık olsun değil miiiiiii???????

Ağrılar bende de var, gece bi tarafımdan bi tarafıma dönemiyorum resmen, bacakalrımı kıvırırrak yatarım ben cenin pozisyonunda yani ama sabahları bacakalrım ve kasıklarım cok agrıyor, bazen de karnımda baskı hissediyorum eee yuz ustu yatılmıyo, sırt ustu yatılmıyo ohooooo gecsin bakalım 3 ay:44::44:sırt, bel ağrısı cabası..

şişkinlik zaten öldürecek beni yürüyen bomba gibiyim.. süt içemiyorum, yoğurt yiyemiyorum maalesef laktoz sorunundan dolayı ama arada vicdan yapıp süt içiyorum ondan sonra 2 gun kendime gelemiyorum.böyle bi şişkinlik yokkkkkkk...

Kocalrıyla küs olanlar(EBAH, SONSY) sihirli küreme baktım ve barışacaksınız diye gördüm, bıdıkların babaları onlar azcık naz yapın amaaaaa. o nedenle hiçç canınızı sıkmayın canlarımmm.:KK76::KK76:

Hasta olanlara acil sifalar diliyorum, yorgunum diyenlere de ben deeeeee hatta biz deeeeeeee diyorussss :KK1::KK1:
:emir_bebek::emir_bebek:hepsi bu taklacı haylazların yüzünden.

amma yazdım heeee, neyse bugunku bültenimizin ŞİMDİLİK ! sonuna geldik, öpeyrummmmm:KK42::KK42::KK37::KK37:

Herkese merhaba uzun zamandır giremiyordum
çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca ne güzel bi uğraşımız var.allahım heepimizin gönlüne göre versin.ben daha hiç bişe almadım kızıma küçük patikler örüyorum.7. aydan sonra almaya başlıyim diyorum ama geç mi kalırım acabaaaa

selam canım bende daha alış verişe girişmedim sadece liste (yapılacaklar ve alınacaklar listesi :KK9:) yapıyorum şimdilik alacaklarımı unutmayayım die bayağıda uzun bir liste oldu :KK9: babamız görünce şok oldu :44: ama napiim eksik olsun istemiyorum sonradan bebekle alış veriş zor olur die düşünüyorum.listeye baktıkca heyecenlanıyorum ve sabırsızlanıyorum bende ama 7. aydan sonra alışverişe başlamak çok normal endişelenme arkadaşıma doktor kendisi tavsiye etmiş 7. aydan sonra başla die . sen sadece neyi nerden alacağını araştır ki zamanı geldiğinde elin yağına dolaşmasın :KK52:

kızlar birde bişe soracam size.bebeğimin hareketleri ile ilgili.çalışıyorum ben gündüzleri nerdeyse çok az hissediyorum hareketleri ama akşam olunca özelliklede uzanınca başlıyor hareketler.acaba hala küçük ondan mı normalde hissedemiyorum.

selam kızlar.. Bende ebah ve sonsy gibi kocisle küs olanlardanım. Sabaha kadar agladım we odun kocam horul horul uyudu.. Saat 8den sonra uyuyabldm şimdide hortlak gibiyim boğazm inmiş ve tüm gribal belirtiler var :KK43: aksi gibi bugün ıstanbuldan görümcem geliyor kayinvalidemlere gtmem gerekiyor.

kızlar birde bişe soracam size.bebeğimin hareketleri ile ilgili.çalışıyorum ben gündüzleri nerdeyse çok az hissediyorum hareketleri ama akşam olunca özelliklede uzanınca başlıyor hareketler.acaba hala küçük ondan mı normalde hissedemiyorum.

22. haftadasın sanırım. bu haftlarda hala cok net hissedemeyneler var. ilk bebğinse ayırt edemiyosundur, rahim duvarın kalın olabilir. yani ama o harketlidir annesi merak etme. sen kendini dinlemiyosundur gündüzleri, bir de yoruluyorsan o da işte yoruluyodur fazkla kıpırdamıyordur

kızlar 14 aralık eşimin doğum günü.şimdiye kadar 6 kez birlikte kutladık en alasından:KK1:
artık fikrim yetmiyor.biliyorum burası yeri değil ama özel bi hediye bilen varsa bana söylesin lütfeennnnnnnn....
karnımdan gezemiyorum da gezerek araştırarak bulurdum hep :44:

kızlar 14 aralık eşimin doğum günü.şimdiye kadar 6 kez birlikte kutladık en alasından:KK1:
artık fikrim yetmiyor.biliyorum burası yeri değil ama özel bi hediye bilen varsa bana söylesin lütfeennnnnnnn....

sürekli hediye ala ala özel bişey kalmıyor :KK1: zaten erkekler en azından benimki özenle alınmış farklı bişeyse biz kızlar gibi

çokta sallamıyorlar. o bakımdan al bir pantolon gömlek veya hırka ihtiyacına göre...

markafoni trendyol limango buralara baksana netten sürekli erkek giyim parfümeri vs indirime giriyor.

hemde ayağına kadar gelir ohh mis :KK76:

o günde evde özene bezene sevdiği yimekleri yaparsın al sana supriz :KK53:

selam kızlar.. Bende ebah ve sonsy gibi kocisle küs olanlardanım. Sabaha kadar agladım we odun kocam horul horul uyudu.. Saat 8den sonra uyuyabldm şimdide hortlak gibiyim boğazm inmiş ve tüm gribal belirtiler var :KK43: aksi gibi bugün ıstanbuldan görümcem geliyor kayinvalidemlere gtmem gerekiyor.

kııız kendine ve bebeğine niye eziyet ediyorsun.bırak ne hali varsa görsün . benim kocam bana geçen gün''belim ağrıyor dediğimde'' ne dedi biliyormusun ''benim problemim deil '' gerçi uyku sersemiydi ne dediğinin farkında deildi :KK47:. sonradan kendine gelince çok özür diledi ama laf ağızdan çıktı bikere bilinç altında varmış demekki uyuzun.uyku sersemi yumurtladı.ama ben de burnundan fitil fitil getirdim:KK9:.Öyle aman kocamda doğuma girsin gibi triplerim yoktur ama karar verdim oda gircek doğuma.Görsün bakalım kimin problemiymiş .elimede alıcam odunu sancım geldikce kafasına kafasına :KK9: o da kabul etti suçluluk psikolojisiyle doğuma girmeyi şimdilik ama hiç bahane kabul etmem o doğuma girilecek arkadaş :KK20:

22. haftadasın sanırım. bu haftlarda hala cok net hissedemeyneler var. ilk bebğinse ayırt edemiyosundur, rahim duvarın kalın olabilir. yani ama o harketlidir annesi merak etme. sen kendini dinlemiyosundur gündüzleri, bir de yoruluyorsan o da işte yoruluyodur fazkla kıpırdamıyordur

evt ilk bebeğim akşamları yattığımda bakınca bile görüyorum hareketleri. ama dediğim gibi gündüzleri o kadar değil arada bir kıpırtı sadece.oda yoruluyor galiba

kııız kendine ve bebeğine niye eziyet ediyorsun.bırak ne hali varsa görsün . benim kocam bana geçen gün''belim ağrıyor dediğimde'' ne dedi biliyormusun ''benim problemim deil '' gerçi uyku sersemiydi ne dediğinin farkında deildi :KK47:. sonradan kendine gelince çok özür diledi ama laf ağızdan çıktı bikere bilinç altında varmış demekki uyuzun.uyku sersemi yumurtladı.ama ben de burnundan fitil fitil getirdim:KK9:.Öyle aman kocamda doğuma girsin gibi triplerim yoktur ama karar verdim oda gircek doğuma.Görsün bakalım kimin problemiymiş .elimede alıcam odunu sancım geldikce kafasına kafasına :KK9: o da kabul etti suçluluk psikolojisiyle doğuma girmeyi şimdilik ama hiç bahane kabul etmem o doğuma girilecek arkadaş :KK20:

kocamin öyle özür dileyeym gönlünü alayım huyu yoktur hiç. Bende hemen yelkenler iner suya çok çabuk kırılırm ama hemencikdE unuturum ama bu huyumunkıymetini bilmiyor ki odunum:KK43: sabah 7de gittigndn beri ne aradı ne sordu.

Yağmurlu bir günden merhabalar,

Bir gün daha geçiyor evlatlarımıza bir gün daha yaklaşıyoruz. :KK52: Bugünlere yaşatan rabbime bir kez daha şükrettim. Tamam ağrılarımız, uykusuzluğumuz, miğde bulantıları ve daha birçok sıkıntı yaşıyoruz ama değer kızlar.

Ben evladıma kavuşmak için 3-4 yıl tedavi falan uğraştım. O zamanlar çok duygusaldım. Hiç çocuk muhabbeti dinlemek istemiyordum. Çocukları çok sevmeme rağmen kendimi onlardan uzaklaştırmaya çalışıyordum. Hatta olayı abartmıştım. Haberlerde bir ayının yeni yavrusu olmuş onu gösteriyorlardı. Kendimi öyle aciz hissetmiştimki ağlamaktan helak olmuştum. ayı bile anne oluyor ben olamıyorumm :KK43:(

Şimdi kızımın her tekmesinde tekrar tekrar şükrediyorum rabbime. Bütün ağrılara, herşeye razıyım. Yeterki kanımdan canımdan sağlıklı bir evladım olsun...

Ayy kusura bakmayın yağmurun etkisi sanırım bir yandan gökyüzü ağlıyor bir yandan ben....

Hasta olan karındaşlarım bol bol takviye ve dinlenme lütfen

Eşleriyle küs olanlara çok üzülüyorum zaten duygularımız çok karışık bir de burum ne olur düzeltin aranızı. Gurursuz olun demiyorum ama alttan alın ne olur bazen mutlu olmak için kendinden daha fazla şey vermen gerekebiliyor.

Hanifecim DB Dizayn diye bir sayfa var incele derim. Orjinal ve kişiye özel hediye yapıyorlar. Kaliteli ve çabuk geliyor

kocamin öyle özür dileyeym gönlünü alayım huyu yoktur hiç. Bende hemen yelkenler iner suya çok çabuk kırılırm ama hemencikdE unuturum ama bu huyumunkıymetini bilmiyor ki odunum:KK43: sabah 7de gittigndn beri ne aradı ne sordu.

Allah kocalarımıza anlayış akıl ve fikir versin.ne diyeyim.akşam geldiğinde sakin sakin bir konuş sıkıntını anlat istersen.Anlayışla karşılar inşaallah.Ama sen kendini sakın üzme gönlünü ferah tut .Sen üzüldükce bebişte üzülür.Unutma

hanife keşke imkanınız olsa evdeki miniği bir yere bırakabilecek olsanız da şöyle güzel bir dağ evine
gitseniz, mis gibi sadece ikiniz doğayla başbaşa 1,2 gece geçirsenizzzzz
bence süper olurrrrrr
ben en çok bunu isterdim şu anda
bu sürpriz bana yapılsa ben herhalde çok mutlu olurdummmmmmmm

ben şimdi ikinci doz tetanoz aşımı olmaya gidiyorummmm:KK55::KK55::KK55:
ilki hiç acımamıştı, inşallah bu da hiç acımazzzz
:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21:

X