- 1 Eylül 2012
- 797
- 0
papatyaaam ağrısız sızısız gecer inşallah.
ben de tetanzo aşısı vurulmadım.unuttum haftamı geçirdim doktorumda vurulma demişti zaten.inşallah bi şey olmazzzz.
2013 çoook kıskandım seni, eşimin gecen hafta 3 gun izni vardı o kadar içizmi gitti ki bi dağ evine gidip şömine başında keyif yapmak ama bunun için 5 saat falan yol gitmrm gerekiyodu. dayanamıyoruma rtık uzun yola vazgeçtik. ama çok canım çektiiiiii ya hamileyimde şimdi napıcaksın heee napıcaksınnn, aşerdim işte
Allah kimseye bebiş hasreti vermesin, aratmasın. her türlü sıkıntıya değer dediğiniz gibi insan hemen olunca anlamıyo yaşananları. şükğr benim de hemen oldu ama rahatsızlıklarım vardı. drlar cocugun olmaz demişlerdi Allahım aratmadı ama hemen verdi. kimsyei de bunla sınamasın.
Hanife canım ilk çocugun olsaydı bebişin ağzından mektup hazırla derdim ama ya da iki çocugunun gazından hazırla duygusal bi mektup hediyenle onu ver. bencce hoşuna gider.
He he he iki çocugunun gazından mı? Mis kokulu Ay kızma tatlım sana takılmak istedim. Bilirim espiriyi şakayı kaldırırsın.
Karadenize veda turuna çıkıyorum canım bu hafta sonu. Eşimle sıkılınca uzungöl kaçamağını yaparız. İstanbulda oturduğumuz zamanlarda ağva' ya kaçardık. Ayyy napcez şimcik. Atla uçağa gel. Romantik bir hafta sonu geçirelim beraber