2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
papatyaaam ağrısız sızısız gecer inşallah.

ben de tetanzo aşısı vurulmadım.unuttum haftamı geçirdim doktorumda vurulma demişti zaten.inşallah bi şey olmazzzz.

2013 çoook kıskandım seni, eşimin gecen hafta 3 gun izni vardı o kadar içizmi gitti ki bi dağ evine gidip şömine başında keyif yapmak ama bunun için 5 saat falan yol gitmrm gerekiyodu. dayanamıyoruma rtık uzun yola vazgeçtik. ama çok canım çektiiiiii ya hamileyimde şimdi napıcaksın heee napıcaksınnn, aşerdim işte :KK52::KK52:

Allah kimseye bebiş hasreti vermesin, aratmasın. her türlü sıkıntıya değer dediğiniz gibi insan hemen olunca anlamıyo yaşananları. şükğr benim de hemen oldu ama rahatsızlıklarım vardı. drlar cocugun olmaz demişlerdi Allahım aratmadı ama hemen verdi. kimsyei de bunla sınamasın.

Hanife canım ilk çocugun olsaydı bebişin ağzından mektup hazırla derdim ama ya da iki çocugunun gazından hazırla duygusal bi mektup hediyenle onu ver. bencce hoşuna gider.

He he he :KK9: iki çocugunun gazından mı? :KK9::KK9: Mis kokulu :KK52::KK52: Ay kızma tatlım sana takılmak istedim. Bilirim espiriyi şakayı kaldırırsın. :KK33:

Karadenize veda turuna çıkıyorum canım bu hafta sonu. Eşimle sıkılınca uzungöl kaçamağını yaparız. İstanbulda oturduğumuz zamanlarda ağva' ya kaçardık. Ayyy napcez şimcik. Atla :KK55: uçağa gel. Romantik bir hafta sonu geçirelim beraber :KK9:

Şekerim yüklemen yapıldı mı? Açlık sorun yarattımı? Sonuçları ne zeman alıcan?

Muhtemelen faceye yazdın ama ben İş yerinde Face' ye giremiyorum. Hep cepten takip ederdim. Ceptende giremiyorum şimcik :KK43:

hanife keşke imkanınız olsa evdeki miniği bir yere bırakabilecek olsanız da şöyle güzel bir dağ evine
gitseniz, mis gibi sadece ikiniz doğayla başbaşa 1,2 gece geçirsenizzzzz
bence süper olurrrrrr
ben en çok bunu isterdim şu anda
bu sürpriz bana yapılsa ben herhalde çok mutlu olurdummmmmmmm

ancak bu kadar olur canım:KK28: bende bugünden beri samsun yakınlarında ryer bakınıyorum.oğlumuzu kayınvaldeme bırakıp bir yada iki sabah geç kalkma fırsatı da tanımış oluruz kendimie diye düşündüm çünkü tam cuma ya geliyor doğum günü:KK9:
amasya da borabay gölü nü buldum bungalov evler varmış ama yetkili nin numarasına bakan yok.şimdi kalacak yeri ayarlarsam eşimde nefes almış olur bu kısa tatille...
hem bende onu çok özledim ama söylemiyorum ki kendini kötü hissetmesin :KK17:
herkese yetişmeye çalışıp daha çok yorulmasın diye.umarım sende böyle bir sürprizle karşılaşırsın canımmm :KK16:

O zaman hava atmak gibi olmazsa. Biz bu hafta sonu eşimle Uzungöle gidiyoruz. Dağların arasında, bungolov otelde mis...:KK16:
Aslında bir şeyi kutlamıyoruz ama 2/3 ayda bir böyle şeyler yaparız:KK9:. Gerçi hafta sonu kar var diyor. Artık kar botlarını giyer yürüyüş yaparız:KK9:

ah ahh biz de uzungöle gitmiştik.şelalenin yanındaki tesiste kalmıştık çok güzeldi :KK16::KK16::KK16:
borabay gölünde uzungöl kadar gelişmemiş turizm oradaki kadar konfor sağlanamayabilir diye telefonda konuşmam gerek inşallah birilerine ulaşırım:26: size iyi eğlenceler canımmm

Selam kızlarr..Nasılsınız? hastaneden geliyorum şekerim çıktı 147 :KK5: 50 grlık doz almıştım haftaya bi daha gel 100 grlık doz vercez dedi offf moralim çok bozuldu :KK5:

sınırın çok üstünde değil ki üzme kendini 100lükte hiçbişey çıkmıcak inşallah :KK34:

ahahahahah HANİFEEEE ilk mesajımda 2 cocugunun gazından hazırla yamısım ağzından hazırla diyeceğime :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

bence gazından hazırlama kuzum hiç hoş olmasssssss:KK52::KK52:

bence de :KK9::KK9::KK9:
oğlumuzun parmak izinin olduğu mektup bile yazdım ben ona :KK9:
rujla :KK54:
biraz ormantikimdir de :KK17:

buarada fikir verenlere teşekkür ederim Allah daha güzel sürprizleri yaşamayı sizlere nasip etsin :KK16:

2013 Mart anneleri canım. sorgula istek gönder. arkadaşlar ilgilenir

canım beni bi aldılar bi attılar :KK1:
kim aldı kim attı bilemiyorum :26:
istek durumu da yok sanırsam.ama ben hiç bişicik yapmamıştım daha ilk günümdü zaten yazı bile yazmadan... :KK14:

canım beni bi aldılar bi attılar :KK1:
kim aldı kim attı bilemiyorum :26:
istek durumu da yok sanırsam.ama ben hiç bişicik yapmamıştım daha ilk günümdü zaten yazı bile yazmadan... :KK14:

:KK9: Canım geçen arkadaşlar bahar temizliği yapıp hiç paylaşım yapmayanları sildiler. Çünkü bazı grularında başına gelen hoş olmayan durumlar olmuş. Bayan ismiyle erkekler katılmış gruba. Herkes özelini paylaşıyor erkeğin aramızda olma ihtimali bile böyle bir temizlik yaptırttı haklı olarak.

Sen mish' e özel mesajla durumu anlat adını ver. Tekrar ekleyecektir tatlım.

ah ahh biz de uzungöle gitmiştik.şelalenin yanındaki tesiste kalmıştık çok güzeldi :KK16::KK16::KK16:
borabay gölünde uzungöl kadar gelişmemiş turizm oradaki kadar konfor sağlanamayabilir diye telefonda konuşmam gerek inşallah birilerine ulaşırım:26: size iyi eğlenceler canımmm

Önemli olan baş başa geçireceğiniz 1 /2 gün canım. Sen de bu romantiklik varken :KK31: özel bir yere gitmene gerek kalmadan hoş bir ortam yaratacağına eminim :21::21:

Son düzenleme:
romantik Hanifeeeeee sana süpriz kalmamış güzelim...

2013 canım nededikin ki neye kızıcam. bırak allla seeeen ya git sen dağ evlerine git sonra gel de. kocan da koysun beni kapının önüne :))))

bu arada şekerciğin yerine ben yazayım sonuçlarını aldı ve bi sorun çıkmadı şükür olsun ki.

face için işler biraz karısık, ama yine de mihs ile bi görüşün tabi..

Son düzenleme:
romantik Hanifeeeeee sana süpriz kalmamış güzelim...

2013 canım nededikin ki neye kızıcam. bırak allla seeeen ya git sen dağ evlerine git sonra gel de. kocan da koysun beni kapının önüne :))))

bu arada şekerciğin yerine ben yazayım sonuçlarını aldı ve bi sorun çıkmadı şükür olsun ki.

face için işler biraz karısık, ama yine de mihs ile bi görüşün tabi..

Türkiyeye geldim. Kocamdan kaç hafta ayrı kaldım. Hasretine dayanamadım:KK43: Şimcik senle ne işim var demiyonda kocanı bahane ediyon :KK9::KK9::KK9:

Ohhh çok şükür iyi çıkmasına çok sevindim.

hERKESLERE SELAMLAR.

nasılsınız ?

2013, aynı duyguları paylaşıyorum seninle.şükürler olsun rabbime oğlumu bana gönderdi ya.hiçte vermeyebilirdi, sanırım bunun adı zor sahip olunca kıymet bilmek.geçen bi mevlütteyiz, bi akrabanın gelinide hamileydi. teyzenin biri diyorki canım senin sıkıntın olmadı hiç dimi onun gibi, asıl sıkıntı yaşayan bendim, kanamalı düşük riskim vardı pıhtılaşmam var diyetim var 3 ay işe gelemedim.bebeğin kalbinde dudak damağında sıkıntı olabilrdi.kocamdan ayrıyım bu bir tüp bebek vs. bunlar benim için dert mi ? hayır aksine şükür kaynağım.rabbime şükürler olsuni bu çileyi çekebildim oğlum geldide.o kızınsa tek sıkıntısı naz ! kemiklerim batıyo düşük riskim var ( dr tarafıından değil kendi tarafından verilen bi karar bu) ay zor gebelik geçiriyorum bulantılarım hat safhada vs. bense hergün 2 kez karnıma o iğneyi oğluma can versin diye sokuyorum acımıyo sanıyolar ama çokta acıyo, annem hergün üzülüyo halime ne zor diye diyorum anne bu benim için zevk mutluluk ya bu iğne olmasaydıda bebeklerime can vereemeseydi bişeyler.kimse bilmesin ben biliyorum yeter. k.validemin tarafıda öyle sen rahat hamilelik geçiriyosun diyolar.rahatım bu. kendi çevrelerindekilerin en büyük sorunu kusma olmuş ben rahat hamile ilan edildim.bilmesinler diyorum ya.sen gibi şükürle geçiyo hergünüm.varsın oğlum yaksın canımı. ona can verebilmek için çektiğim her acı kutsaldır rabbimde eksik etmesin yansın canım tekmeleriyle.eşim diyo sende korkutuyo tekmeleriyle diyodun çocuk sakinkende kızıyosun diyo, dedim yeterki onun tekmesi şikayetim olsun sakin durmasın razıyım diye.sanırım yaşamak gerek bu duyguyu evlatsız bi ömrü düşünmek gerek o korkuy çekmek gerek yada çok fazla sağ duyu gerek bizleri anlayabilmek içinç

hanifecim, canım bende eşime özel madaly kupa benzeri bişey yaptırmıştım yılın en mükemmel eşi diye yazdırmıştım.aslında vakit çok olsa ikinize özel kitapta yaptırabilirsin size ait fotolşarın ve espirili romantik hikayenizi otamatik yaoyolar ya o geldi aklıma...

okudum ama yazdıklarını çok duygulandım gözlerimden yaş geldi ..canım Rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin bebeğini..ben kolumdan kan aldırırken kafayı yiyorum sen göbeğine nasıl iğne yapıyrsun sabır versin rabbim...3 ayımız kaldı cnm sabret...

O zaman hava atmak gibi olmazsa. Biz bu hafta sonu eşimle Uzungöle gidiyoruz. Dağların arasında, bungolov otelde mis...:KK16:
Aslında bir şeyi kutlamıyoruz ama 2/3 ayda bir böyle şeyler yaparız:KK9:. Gerçi hafta sonu kar var diyor. Artık kar botlarını giyer yürüyüş yaparız:KK9:

ayyyyy çok kıskandım ama bennnnnnnnnnn
canım ben sürekli yatıyorum ya
çok daraldım artık evde
biz de sizin gibi sürekli bir yerlere kaçan bir çifttik
şimdi eve tıkıldık, kaldık bakalımmmm
ama ben de sizin gibi bebeklerimi geç bulduğum için sızlanmayıp şükredenlerdenimmmmmmmm

2013 hatta biz o kadar gezenti bir tipiz ki
benim bebişler donmuşlarla geldi
doktor dediki rahim kalınlığı güzel, hormonlar güzel, bu ay transfer yapalım
biz diyoruz ki hayır olmaz biz bu ay antalyaya gideceğiz
doktor bile şaşırdı ama o da çok sevindi
zaten çok yıpratıcı bir süreç, git kafana göre gez, dinlen gel dediiii
bir sonraki aya bıraktık, bebişler de geldiiiiiiiii

ama sizin adınız açok sevindimmmmm
oohhhhhhhhhhhhh misler gibi eğlenin sağ salim dönün evinize inşallahhhhhhhhhhhhh

O zaman PAPATYA' ya gelsin:KK9::KK9: Gel gel gel güzelim :94: Gel gel acımayacak:KK9: Gel gel gel güzelim :94: Gel hiç acımayacak :KK9::KK9::KK52:

acımaz acımaz :) :KK36::KK36:

benmde yarın ikinci aşım varrrrrrrrrrr:KK43:

papatyaaam ağrısız sızısız gecer inşallah.

ayyyyyyyyyy kızlar inanın çok acıdııııııııııı
oysaki ilkinde hiç bir şey hissetmemiştimmmmmmm
şimdi kolum feciiiiiiiiiiiiiiiiii

ancak bu kadar olur canım:KK28: bende bugünden beri samsun yakınlarında ryer bakınıyorum.oğlumuzu kayınvaldeme bırakıp bir yada iki sabah geç kalkma fırsatı da tanımış oluruz kendimie diye düşündüm çünkü tam cuma ya geliyor doğum günü:KK9:
amasya da borabay gölü nü buldum bungalov evler varmış ama yetkili nin numarasına bakan yok.şimdi kalacak yeri ayarlarsam eşimde nefes almış olur bu kısa tatille...
hem bende onu çok özledim ama söylemiyorum ki kendini kötü hissetmesin :KK17:
herkese yetişmeye çalışıp daha çok yorulmasın diye.umarım sende böyle bir sürprizle karşılaşırsın canımmm :KK16:

süper olurrrrrrrrrr
inşallah ayarlarsınız da gönlünüzdeki gibi bir hafta sonunuz olur canımmmmm
misler gibi uyuyunnnnnn, güzel güzel yöresel yemekler yiyinnnnnnnnn
yağmur altında yürüyünnnnnnn( aman hasta olma )
bol bol dinleninnnnnnnnnnnn
hem onu çok özlediğini de söyle bence
erkeklerin böyle şeyler çok hoşuna gidiyorrrrrrrrr

iyi akşamlar güzel anneler ve onların minnak kuzuları :KK16: nasılsınız görüşmeyeli :KK19:

özel olur mu cnm paylaşınca dahada mutlu oluyrm =) ben bir forumdan buldum yapacaklarımı listeledim ...resimleri ekliyrm ben yapmadım daha!! kendim yapınca eklerim bunlar örnekler =)Eki Görüntüle 568351 Eki Görüntüle 568350 Eki Görüntüle 568352 Eki Görüntüle 568353 Eki Görüntüle 568354

harıka seyler bunlarrrr ınsallh bende yapacagımmmmmm paylasımın ıcın tesekkur ederım sen yapıncada eklermısınn bende gazlamıs olursunnnn:KK70:D: tesekkur ederı mmmm

:KK9: Canım geçen arkadaşlar bahar temizliği yapıp hiç paylaşım yapmayanları sildiler. Çünkü bazı grularında başına gelen hoş olmayan durumlar olmuş. Bayan ismiyle erkekler katılmış gruba. Herkes özelini paylaşıyor erkeğin aramızda olma ihtimali bile böyle bir temizlik yaptırttı haklı olarak.

Sen mish' e özel mesajla durumu anlat adını ver. Tekrar ekleyecektir tatlım.

Valla brnde facedeki guruba katılmıştım bir ara kardeşim doğum yapacak diye ist gitmiştim döndüğümde gurubu bulamadım. Kapattılar zannettim meğer atılmışım gruptan . Temizlik sebeplerinde haklı olabilirler ama yöntem hoş değil benim fikrime göre. En azından bir uyarı mesajı gönderilebilirdi diye düşünüyorum. Yada sadece belli kişilerle grubu devam ettirmek istediler tüm mart annelerini dahil etmeden. Burayıda takip ediyorum ama fazla paylaşımda bulunamadım. Umarım burdanda atılmam :)

kızlar günaydın yeni haberlerle burdayım :KK1:

eşim bana dava aç yazmış sonra da özür dilemiş,unutalım yazmış. ben de sen hep böylesin istediğin olmasın ya da istemediğn birşey söyleyeyim hep böyle yapıyorsun dedim. cevap gelmedi. alttan almadım çünkü çok ağır şeyler söylemişti. bakalım bugun ne olacak.

bugun de ankarada bir uyandık her yer bembeyaz. artık haftaya ne olur bilmiyorum. böyle kar devam ederse ben gitmem. hatta kar olmasa da gitmiycem. durumumuz tehlikeli değil mi kızlar bu haftalarda yolculuk.... ben hep gideriz demiştim o yüzden böyle oldu. şimdi gidemem diyorum. kendisi gitsin otobusle

Hepinize benden kocaman günaydınnn şekerler ve minik elma şekerlerimmmmmm:KK16:
Bir kaç gün giremedim, dün delik deşik olduktan sonra 100 lük şekerimini temiz çıktığını öğrendim çok şükürrrrrr:KK52:

Darısı hepinize inşallah kıslarrrrrrr:21:
Günümüz güsel, mutlu ,sağlıklı, huzurlu geçsin inşallahhhhhhhh:KK16:

Hasta olan, ağrısı olanlara bollllllllllllll bollllll şifa diliyorum ve hepinizi öpüyorummmmmm:KK9:

üzülme güselim benimde 146 çıkmıştı:KK52: dün 100 lük yaptırdım şükür bişey çıkmadı muhtemelen seninde öyle olur çünkü sınırı az geçmişiz, strese bağlı bile artmış olabilirmiş.. İnşallah iyi ssonuçlar alıcaksın iyi düşünnn

Selam kızlarr..Nasılsınız? hastaneden geliyorum şekerim çıktı 147 :KK5: 50 grlık doz almıştım haftaya bi daha gel 100 grlık doz vercez dedi offf moralim çok bozuldu :KK5:

X