canım çok saol Allah razı olsun şükür diyorum halime yinede oğlum var ya.inş geçer hepsi unutulur acılar hem acı gibi gelmiyo inan :) zor bebek ya :) bu arada doğum sonrası mevlütlük ve lohusa dönemi içn aldıklarına bayıldım aklımda yoktu kız soktun valla bende bakcam.okudum ama yazdıklarını çok duygulandım gözlerimden yaş geldi ..canım Rabbim hayırlısıyla eline almayı nasip etsin bebeğini..ben kolumdan kan aldırırken kafayı yiyorum sen göbeğine nasıl iğne yapıyrsun sabır versin rabbim...3 ayımız kaldı cnm sabret...
canım günaydın eşin ank da değilmi?kötü olmuş ama bence piişman olmuştur.inş düzelir kötüye gitmeden.bbu arada bende ank dayım.karı görünce şaşırdım senelerdir erken yağmıyodu yakızlar günaydın yeni haberlerle burdayım
eşim bana dava aç yazmış sonra da özür dilemiş,unutalım yazmış. ben de sen hep böylesin istediğin olmasın ya da istemediğn birşey söyleyeyim hep böyle yapıyorsun dedim. cevap gelmedi. alttan almadım çünkü çok ağır şeyler söylemişti. bakalım bugun ne olacak.
bugun de ankarada bir uyandık her yer bembeyaz. artık haftaya ne olur bilmiyorum. böyle kar devam ederse ben gitmem. hatta kar olmasa da gitmiycem. durumumuz tehlikeli değil mi kızlar bu haftalarda yolculuk.... ben hep gideriz demiştim o yüzden böyle oldu. şimdi gidemem diyorum. kendisi gitsin otobusle
üzülme güselim benimde 146 çıkmıştıdün 100 lük yaptırdım şükür bişey çıkmadı muhtemelen seninde öyle olur çünkü sınırı az geçmişiz, strese bağlı bile artmış olabilirmiş.. İnşallah iyi ssonuçlar alıcaksın iyi düşünnn
günaydın anneler ve bebeleri
gecesi yağmurlu sabahı güneşli az önce azda olsa kar yağan bursa sabahından sevgiler....
babamıza hala küsüz....iyikide bir hamilesin dedi banasanki ne yapmışlığım ne kapris yapmışlığım var.....evet iyikide hamileyim dedim....ama çok üzüldüm gece ağladım ben ağladıkça minnoşum tekmeledi o tekmeleyince daha çok ağladım.....
sabah onu uyandırmadan çıktım evden....artist ya kalksın kendi kendine....
canım anladım ki erkeklerin zoru görünce bahanesi hep hazır ben de eşimden duyuyorum o sözleri iyi ki hamilesin ! Ne alakası varsa başka cvp veremiyorlar biz sığınmasak bile onlar bizim hamileliğimizin arkasına sığınıyorlargünaydın anneler ve bebeleri
gecesi yağmurlu sabahı güneşli az önce azda olsa kar yağan bursa sabahından sevgiler....
Babamıza hala küsüz....iyikide bir hamilesin dedi banaSanki ne yapmışlığım ne kapris yapmışlığım var.....evet iyikide hamileyim dedim....ama çok üzüldüm gece ağladım ben ağladıkça minnoşum tekmeledi o tekmeleyince daha çok ağladım.....
Sabah onu uyandırmadan çıktım evden....artist ya kalksın kendi kendine....
şulecimmmmmm bak ben geldim :)günaydın canında can olan karındaşlarım
Biz bugün yorgun kalktık.Elimiz ayağımızda şişmiş. Elimi kapatmakta ve klavyede yazı yazmakta bile zorlanıyorum. Güya 10 parmak yazardım :126: şimdi resmen nineler gibi iki parmak seçe seçe yazıyorum
Ama kızım tekmik atıyor bu benden kaynaklanıyor anne merak etme diyor.
Ben tuzu yemeklerde çok az kullanıyordum. Acaba hiç mi atmamak lazım artık. Siz de durum ne şişlikler konusunda? Bir önleminiz var mı acep?
Birde sabahları özellikle bacaklarımın arka kısmı çok kasılıyor. Magnezyum olarak günde bir tane magnorm suda eriyen kullanıyorum az mı geliyor acaba?
Neyse bendeki durumlar böyle güzel bir gün diliyorum size. Bu arada istanbula inat :76: Burda masmavi gökyüzü ve parlayan bir güneş var :98:
Papatyacım gezentiliğimiz aynı tatlım. şimdiden önümüzdeki yaz için planlar yapıyorum desem :87:
Ne güzel yapmışınız işte. önce tatil sonra zorlu süreç. Sonunda da iki minik mucize :127:
Dün aşı anında ağrın olmuş. Gece ne yaptın sorun devam etmedi inşallah. Birde 1.dozu hangi koldan oldun 2.yi hangisinden merak ettim
ebahcım günaydın canım yinemi üzdü sizi bu beyfendi yaaaakızdım yine ona bende.. sen ağlama kendini üzme bebeğinide üzme, bak zor günler geçirdin zaten canım azıcık kendini düşünn o eşinede ne desem bilemedim şimdi kızdım diyim sadece
babamıza hala küsüz....iyikide bir hamilesin dedi banasanki ne yapmışlığım ne kapris yapmışlığım var.....evet iyikide hamileyim dedim....ama çok üzüldüm gece ağladım ben ağladıkça minnoşum tekmeledi o tekmeleyince daha çok ağladım.....
Günaydın canında can olan karındaşlarım
Biz bugün yorgun kalktık.Elimiz ayağımızda şişmiş. Elimi kapatmakta ve klavyede yazı yazmakta bile zorlanıyorum. Güya 10 parmak yazardım :126: şimdi resmen nineler gibi iki parmak seçe seçe yazıyorum
Ama kızım tekmik atıyor bu benden kaynaklanıyor anne merak etme diyor.
Ben tuzu yemeklerde çok az kullanıyordum. Acaba hiç mi atmamak lazım artık. Siz de durum ne şişlikler konusunda? Bir önleminiz var mı acep?
Birde sabahları özellikle bacaklarımın arka kısmı çok kasılıyor. Magnezyum olarak günde bir tane magnorm suda eriyen kullanıyorum az mı geliyor acaba?
Neyse bendeki durumlar böyle güzel bir gün diliyorum size. Bu arada İstanbula inat :76: burda masmavi gökyüzü ve parlayan bir güneş var :98:
Papatyacım gezentiliğimiz aynı tatlım. Şimdiden önümüzdeki yaz için planlar yapıyorum desem :87:
Ne güzel yapmışınız işte. Önce tatil sonra zorlu süreç. Sonunda da iki minik mucize :127:
Dün aşı anında ağrın olmuş. Gece ne yaptın sorun devam etmedi inşallah. Birde 1.dozu hangi koldan oldun 2.yi hangisinden merak ettim
değil canım eşim ırakta.canım günaydın eşin ank da değilmi?kötü olmuş ama bence piişman olmuştur.inş düzelir kötüye gitmeden.bbu arada bende ank dayım.karı görünce şaşırdım senelerdir erken yağmıyodu ya
erkek milleti değil mi işte hepsi aynı....beli ağrısa evde yas havası oluyor iniltiler oflamalar havada uçuşuyor.....hamilesin sıkıntın var ne münasebet yani ben eve şaklaban olarak geldim ya gülmesem güldürmesem olmaz....şuan ne yaşadığım onun umrunda mı yok!!!! kanamam var diyorum üzülüyorum "korkmaaaaaaa bişey olmaz sabaha bişeyin kalmaz" diyor...o kadar rahat yani....haa bu aşamaya nasıl geldik tek bir sözle...."dün gece kaçta yattın" dedim tersledi beni bende karşılık vermedim sustum işe geldim dün....niye beyefendiye kaçta yattın diye her sabah soruyormuşum sebep bu
hamilesin sıkıntın var ne münasebet yani ben eve şaklaban olarak geldim ya gülmesem güldürmesem olmaz...
ay valla ebah kavga sebebimiz bile aynı ya sinir oldum şimdi ya bi soru sormaya hakkımız yok mu ?
tam uyukuya dalıcam yatağa kendini bir attı zıpladım yavaş ol biraz konuşmuyoruz diye hayinlik yapma dedim vay efendim o ne demekmiş ben her akşam yatağı sallıyormuşum
Günaydın canlarım minik bebişlerle tekmelerle uyanmak ne güzel değil mi? Ben hala yataktayım aldım laptopu geldim iki dk size bakayım dedim yoksa kimse sevmicek beni bi daa
özlüyorum merak ediyorum sizi ama telden çok zor oluyo cvp yazamıyorum zaten e bütün gün de okulda olunca bir gün bana yetmiyo artık :)
şulecimmmmmm bak ben geldim :)
günaydınnnnnnnnnn,
kızlar ben doymuyorum resmen sabahları rekor kahvaltılarım başladı
hamburger ekmeğinden 2 tane sandaviç, bir tanede poça yedim hiç zorlanmadan :18:
midem genişledi sanırımmm amaninn... bende henüz tuzla ilgili bir şişkinlik olmadı ama hep
uyarıyolar dikkat et diye. ödem olan varsa tuzu kessin bence.
allah bilmişte erkeklerin karnına bebek koymamış can koymamış,bu sıkıntıları yaşıyor olsalar aman allahım tüm bebeler babaların durumu yüzünden anasız doğardı....hepimiz kaprislere dayanamaz ıssız adalara kaçardık.....ayy doğum nasıl olacak korkuyorum diyorum "ne varmış herkes doğuruyor"diyor,kendi boşaltım sisteminde problem olsun ay off çok kötü diyorbelim ağrıyor diyorum normaldir bak benimkide ağrıyor benim şu ayaklarımı ovsana fıtığım tuttu diyor....allahım çıldırıcam sonrada iyikide bir hamilesin diyor....