2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
Günaydın canında can olan karındaşlarım

Biz bugün yorgun kalktık. Elimiz ayağımızda şişmiş. Elimi kapatmakta ve klavyede yazı yazmakta bile zorlanıyorum. Güya 10 parmak yazardım :126: şimdi resmen nineler gibi iki parmak seçe seçe yazıyorum

Ama kızım tekmik atıyor bu benden kaynaklanıyor anne merak etme diyor.

Ben tuzu yemeklerde çok az kullanıyordum. Acaba hiç mi atmamak lazım artık. Siz de durum ne şişlikler konusunda? Bir önleminiz var mı acep?

Birde sabahları özellikle bacaklarımın arka kısmı çok kasılıyor. Magnezyum olarak günde bir tane magnorm suda eriyen kullanıyorum az mı geliyor acaba?

Neyse bendeki durumlar böyle güzel bir gün diliyorum size. Bu arada İstanbula inat :76: burda masmavi gökyüzü ve parlayan bir güneş var :98:

Papatyacım gezentiliğimiz aynı tatlım. Şimdiden önümüzdeki yaz için planlar yapıyorum desem :87:

Ne güzel yapmışınız işte. Önce tatil sonra zorlu süreç. Sonunda da iki minik mucize :127:

Dün aşı anında ağrın olmuş. Gece ne yaptın sorun devam etmedi inşallah. Birde 1.dozu hangi koldan oldun 2.yi hangisinden merak ettim

canım çok saol Allah razı olsun şükür diyorum halime yinede oğlum var ya.inş geçer hepsi unutulur acılar hem acı gibi gelmiyo inan :) zor bebek ya :) bu arada doğum sonrası mevlütlük ve lohusa dönemi içn aldıklarına bayıldım aklımda yoktu kız soktun valla bende bakcam.

canım günaydın eşin ank da değilmi?kötü olmuş ama bence piişman olmuştur.inş düzelir kötüye gitmeden.bbu arada bende ank dayım.karı görünce şaşırdım senelerdir erken yağmıyodu ya

canım günaydın hadi gözün aydın :) geçmiş olsun ...

kızlar günaydın nasılsınz ??

Günaydın, günümüz güzel, sağlıklı, huzurlu geçsin inşallah.

Şekercikk gözün aydın şeker yüklemen temiz çıkmış yine Sağlık diliyorum hepimize...
Sevgiler.

günaydın anneler ve bebeleri
gecesi yağmurlu sabahı güneşli az önce azda olsa kar yağan bursa sabahından sevgiler....
babamıza hala küsüz....iyikide bir hamilesin dedi bana sanki ne yapmışlığım ne kapris yapmışlığım var.....evet iyikide hamileyim dedim....ama çok üzüldüm gece ağladım ben ağladıkça minnoşum tekmeledi o tekmeleyince daha çok ağladım.....
sabah onu uyandırmadan çıktım evden....artist ya kalksın kendi kendine....

ebahcım günaydın canım yinemi üzdü sizi bu beyfendi yaaaa kızdım yine ona bende.. sen ağlama kendini üzme bebeğinide üzme, bak zor günler geçirdin zaten canım azıcık kendini düşünn o eşinede ne desem bilemedim şimdi kızdım diyim sadece

günaydınnnnnnnnnn,

kızlar ben doymuyorum resmen sabahları rekor kahvaltılarım başladı

hamburger ekmeğinden 2 tane sandaviç, bir tanede poça yedim hiç zorlanmadan :18:

midem genişledi sanırımmm amaninn... bende henüz tuzla ilgili bir şişkinlik olmadı ama hep

uyarıyolar dikkat et diye. ödem olan varsa tuzu kessin bence.

Günaydın canlarım minik bebişlerle tekmelerle uyanmak ne güzel değil mi? Ben hala yataktayım aldım laptopu geldim iki dk size bakayım dedim yoksa kimse sevmicek beni bi daa
özlüyorum merak ediyorum sizi ama telden çok zor oluyo cvp yazamıyorum zaten e bütün gün de okulda olunca bir gün bana yetmiyo artık :)
canım anladım ki erkeklerin zoru görünce bahanesi hep hazır ben de eşimden duyuyorum o sözleri iyi ki hamilesin ! Ne alakası varsa başka cvp veremiyorlar biz sığınmasak bile onlar bizim hamileliğimizin arkasına sığınıyorlar Duymıycaksın bu sözleri yat uyu niye ağlıyosun desem de sanki ben ağlamıyorum ama o kadar çok ağladım ki yakın zamanda artık hakkaten hamileliğin tadını çıkarıcam sinirimi bozamıycak hiçbir şey sana da tavsiye ederim canımmmmm hiç üzme kendini yeni bir gün başladı gecede kalsın her şey bugünü güzel geçir
şulecimmmmmm bak ben geldim :)

erkek milleti değil mi işte hepsi aynı....beli ağrısa evde yas havası oluyor iniltiler oflamalar havada uçuşuyor.....hamilesin sıkıntın var ne münasebet yani ben eve şaklaban olarak geldim ya gülmesem güldürmesem olmaz....şuan ne yaşadığım onun umrunda mı yok!!!! kanamam var diyorum üzülüyorum "korkmaaaaaaa bişey olmaz sabaha bişeyin kalmaz" diyor...o kadar rahat yani....haa bu aşamaya nasıl geldik tek bir sözle...."dün gece kaçta yattın" dedim tersledi beni bende karşılık vermedim sustum işe geldim dün....niye beyefendiye kaçta yattın diye her sabah soruyormuşum sebep bu

Ebah'cım günaydın her ne kadar yazdıklarına yorum yapmasamda takipteydim seni :)
Üzme lütfen kendini valla senin yazdıklarını okurken gözlerim doluyor.
Sizin için HUZUR diliyorum ve belki haddim değil kusura bakma ama kocana Allah akıl fikir versin durumunun ciddiyetinde değil gözlemlediğim kadarıyla...
Öpüyorum seni sıkma canını bebişine iyi davran, kendini de onu da üzme ...

Mrb. 2013 bana isminizi bahşedermisiniz:)
Şişlik bende de oluyor malesef ki tuzlu yemekten bir de hareketsizlikten olduğunu keşfettim masa başı işinde böyle oluyormuş genelde soruşturmalarıma göre ayağının altına ayaklarını yerden kesecek yükseklite bir cisim koyarsan ve her 1-2 saatte bir 5- 10 dk.lık yürüyüş yaparsan gün içinde ve akşam rahat edersin..

canım günaydın eşin ank da değilmi?kötü olmuş ama bence piişman olmuştur.inş düzelir kötüye gitmeden.bbu arada bende ank dayım.karı görünce şaşırdım senelerdir erken yağmıyodu ya
değil canım eşim ırakta. şimdi de güneş açtı. sanırım bu adam beni götürecek yola. ya yolda doğurursam ben yine de önce sen otobusle git diyeceğim baktım hala tepki veriyor giderim ne yapıyım.

ayyy canım yaa sen de mi ... benimki de diyo hamileysen hamilesin ben çok mu iyiyim sanki diyo. ırakta ya beyefendi. hiç eşim hamile onu alttan alıyım demiyor tamam onunda durumu zor ama benim daha da zor aylardır burda tek başıma bütün işlere koşturuyorum. erkeklerin lafları çok sert oluyor düşüncesizce ağızlarından çıkıyor işte. odun gibiler bazen biz bi kavga ettik geçen gün ne küfürler ediyo terbiyesizz. sonra da özür diliyor ben kızımsız sensiz yaşayamam diye.
valla hiç alttan alma biz hamileyiz ya onlara evlat vericez tüm emek bizde. bunu anlamaları lazım. bizi hiç üzmemeleri lazım.

ay valla ebah kavga sebebimiz bile aynı ya sinir oldum şimdi ya bi soru sormaya hakkımız yok mu ?

hamilesin sıkıntın var ne münasebet yani ben eve şaklaban olarak geldim ya gülmesem güldürmesem olmaz...

ayneeeeeeeeeeeeeen! al benden de o kadar!

adamla telefonda konuşuyoruz sesim çok iyi değilse. ne oldu sesin niye böyle. keyfim yok diyorum. benimle konuşurken de mi yok haydaaaa. bi istemediği bişeyi söyle ya da onun istediği bişey olmasın Allaaaaaaaah senden kötüsü yok. Bencil bencil bu adamlar. iyiyken herkes beni sever. bi kötü ol düşman gibi görüyorlar valla. diyorum ya benimle sanki erkek arkadaşı ile kavga ediyo gibi kavga ediyo Ağzından çıkanı tartmadan

ay valla ebah kavga sebebimiz bile aynı ya sinir oldum şimdi ya bi soru sormaya hakkımız yok mu ?

aaa ne münasebet ben kimim soru soruyorum küçük beyimiz sabahları asabi oluyor tüm gece benim işime oturuyor sabahta benim için kalkıyor ya....öfkesini çıkaracak bir rahatlayacak işine gidecek....hamile karısı hamile olduğuyla otursun sussun!!!!!!!o rahatlasın karısı salak ya aman huzurumuz kaçmasın diye yine yutar bu kezde öyle bekledi baktı yemiyorum tavır yapıyorum fırsat bu fırsat o daha çok tavır yapıyor....tam uyukuya dalıcam yatağa kendini bir attı zıpladım yavaş ol biraz konuşmuyoruz diye hayinlik yapma dedim vay efendim o ne demekmiş ben her akşam yatağı sallıyormuşum ben hamileyim dedim bıktım artık iyiki de bir hamilesin bir sürü laf gecenin bir vakti....of offff ne desem bilmiyorum ki

Canım ne güzel yaptın. Özledim seni. Sanki seninle yakalamaca oynuyoruz. Sen faceye giriyon ben çıkıyom. Sen buraya geliyon ve sonunda beni yakalıyonnn

allah bilmişte erkeklerin karnına bebek koymamış can koymamış,bu sıkıntıları yaşıyor olsalar aman allahım tüm bebeler babaların durumu yüzünden anasız doğardı....hepimiz kaprislere dayanamaz ıssız adalara kaçardık.....ayy doğum nasıl olacak korkuyorum diyorum "ne varmış herkes doğuruyor"diyor,kendi boşaltım sisteminde problem olsun ay off çok kötü diyor belim ağrıyor diyorum normaldir bak benimkide ağrıyor benim şu ayaklarımı ovsana fıtığım tuttu diyor....allahım çıldırıcam sonrada iyikide bir hamilesin diyor....

Günaydınn,bende henüz şişlik yok inşallah olmaz benim mide ağrıları geri döndü,bulantım da oluyo gün içinde .özellıkle yemek sonrası kötü oluyorum o yüzden çok yiyemiyorum iştahım olsa da.çok yiyebilenlere özeniyorum valla şeker yüklemesi iyi çıktıçok şükür,bi de burdan eşleriyle sorun yaşayanları görüp üzülüyorum..aman kızlar mümkün olduğunca stress yapmayın bebeklerinizi düşünün..ben de işten sıkıntılıydım bikaç gün rapor aldım dinleneyim diye..Allah yardımcımız olsun bu zor ve bi o kadar da güzel günleri hayırlısıyla geçirelim inşallah

seninki aşmış canım yaa ne desen bişey diyo. hiç mi bişey yapmadı senin için şu hamilelik süresince. ne biliyim bir masaj, bir yemek sunumu, ilgi alaka gibi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…