Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gececi mart anneleri buluştuk sanırım nasılsınız kızlar keyifler bebişler nasıl
Rabbim daim etsin tatlım yanılmıyorsam senin göbişte 2 bebiş var maşallah tatlım vaktinde ve sağlıklıca gelsinler inşallah yaa bende de bu aralar var karnım bol bol dalgalanıyor nasıl farklı bişi demi ahhh sadece sırtın ağrıyorsa yine iyisin ben ciddi şekilde bel ağrısı yaşamaktayım ve son bikaç gün de sırt ağrılarımda eklendi daha neler var bende sayıpta canınızı sıkmayımiyiyiz şifacım, sen nasılsınnn?bir yandan tv izliyorum
bir yandan nette takılıyorum,
bir yandan da göbeğimdeki dalgalanmaları seyrediyorumm
bir de iyice kendini hissettiren sırt ağrılarımdan muzdaribimmm yaaaaaaaa
Rabbim daim etsin tatlım yanılmıyorsam senin göbişte 2 bebiş var maşallah tatlım vaktinde ve sağlıklıca gelsinler inşallah yaa bende de bu aralar var karnım bol bol dalgalanıyor nasıl farklı bişi demi ahhh sadece sırtın ağrıyorsa yine iyisin ben ciddi şekilde bel ağrısı yaşamaktayım ve son bikaç gün de sırt ağrılarımda eklendi daha neler var bende sayıpta canınızı sıkmayım
amin canım inşallah tek duamız bu vaktinde ve sağlıklı doğmaları anlıyorum tatlım neremiz ağrırsa fena yani gitgide ağırlaşıyoruz kucaklarımıza aldığımızda hepsini unutacağız inşallah evet canım ben Kayseri deyim canım 2 yılı doldurduk buraya geleli eşim Kayseri li tayin istedik geldik aaa ne güzel keşke şu an da burda olsaydın bende seviyorum güzel şehir sen nerdesin şu anevet canım iki tane var
hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah
sırtım gerçekten çok ağrıyor
bir de göğüslerim çok büyüdü
sanırım onun da etkisi var
az kaldı, sağ salim doğsunlar
hepsini unutacaz inşallah
canım bu arada sen kayseride misin?
kayserili misin? ben kayseri de 17 yıl yaşadım ve çok severim de
amin canım inşallah tek duamız bu vaktinde ve sağlıklı doğmaları anlıyorum tatlım neremiz ağrırsa fena yani gitgide ağırlaşıyoruz kucaklarımıza aldığımızda hepsini unutacağız inşallah evet canım ben Kayseri deyim canım 2 yılı doldurduk buraya geleli eşim Kayseri li tayin istedik geldik aaa ne güzel keşke şu an da burda olsaydın bende seviyorum güzel şehir sen nerdesin şu an
doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer nasipte neresi varsa orda yaşıyoruz birde şifa arkadaşın var burda geldiğinde haberim olsun mutlaka görüşelim inşallahilk, orta ve liseyi kayseride okudum,
üniversitede ayrıldım,
şimdi de ankara da yaşıyorum
bütün arkadaşlarım orada, o yüzden yeri ayrıdır bende kayserinin
doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer nasipte neresi varsa orda yaşıyoruz birde şifa arkadaşın var burda geldiğinde haberim olsun mutlaka görüşelim inşallah
rica ederim canım demek cicilerimizi gördün beğendin ennnn güzelleri senin minnoşların olsun tatlım bende çıkacağım görüşmek üzere ALLAH rahatlık versinevet canım aynen öyle
çok incesin canım teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçemeyeceğim
ördüklerini gördüm hepsi de harikaaaaaaa
güle güle giydir prensesine inşallah canım
ben çıkıyorum
iyi geceler sanaaaaaaaa
Meslektaşız ne güzel... Bende çok rahatsızdım bu konudan çünkü hep konuşmak durumundayız ve kalbimin üzerine biri bastırıyomuş gibi hissediyordum kalbim çok hızlı atıyordu.Kalp fazla kan pompalıyor ya herhalde ondandır.Ama şimdi daha rahatım kan hapını mutlaka kullan bence canım.Bende nette araştırdığımda kilosu az gibi geldi sağlıklı olsunlarda değişebiliyormuş zaten son zamanlarda.Seninki de iyi .Güzel bir zamana denk geliyor en azından doğum 2.dönem çalışmıycaz gerçi benim ilk 1-2 hafta gitmem gerekiyor 37. hafta o zaman oluyor ama sezeryan düşünüyorum ve genelde erken oluyor bakalım nasıl olucak izin işleri.Raporda alabiliriz.Bu arada ben aslında sebze ağırlıklı besleniyorum et hiç yemiyorum köfte çook nadir ve bu yüzden endişeliyim aslında ama dr çok önemli değil dedi.Muz çok önemli bebeğe kilo aldıryormuş ve her akşam süt içiyorum.Hatta son zamanlarda 2 bardağa mı çıkarsam diyorum kalsiyum ihtiyacı artıyormuş.
gececi mart anneleri buluştuk sanırım nasılsınız kızlar keyifler bebişler nasıl
günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee
öncelikle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin
mihs doktordan içinin rahatlayarak çıkmak gibisi yokkkkkk değil mi?
hep güzel haberler alalım inşallahhhhhhh
2500-3000 gr bebek küçük değil ki
harika bence
Bende teşekkür ederim cevap için. nette hep 800-1000 gr görünce bu haftalarda panik olmuştum.Kan ilacını genelde çoğu kişi kullanıyor..bence gönül rahatlığıyla kullan.Hatta ilk doktorum kan hapı vermemişti balık hapını da bana söylemeyi unutmuş ben kullanıyım mı diye sorunca vermemişmiydim sana falan dedi.Kan ilacını da 2.dr verdi.Öğretmenim kullanmadığım dönemde kendimi çok yorgun hissediyordum ve konuşurken kalbimde baskı vardı sanki.Bebeğe kan akışı fazla olduğu için kalbimdeki bu sıkışma hissi ondan olabilir.Bilmiyorum bununla ilgili mi ama o şikayetlerim yok şimdi.Aramızda 1 hafta var heralde.Sağlıkla gelsin bebişler inş.kendine ve bebişe iyi bak :)
Ben de ecopirin kullanıyorum kan sulandırıcı ama balık kapsülü de kullanıyorum dr sakıncasından bahsetmedi hiç.neden önerilmiyor bilgin var mı bu konuda merak ettim şimdi.
selam herkese inşallah herkes çooookkkk iyidir.
ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım. aclık 86 50 gr glikoz sonrası170 çıktı
dr cok yüksek dedi 1 hafta diyet sonra 100lük yapılcak dedi.
beyaz ekmek, hamurişi, tatlı, pirinç yeme dedi.
zaten bulgur pilavı yapıyorum hep ama beyaz ekmeği cok yiyodum.
biraz korktum tabi. insallah diyetle düzelir.
hepimize sağlıklı, ağrısız, sancısız, bebişlerinin hareketleriyle dolu günlerrr :)
bir de ben de elevit ve ferrum fort kullanıyorum
balık tüketemiyorum güvenemiyorum burda taze bulmak sıkıntılı
balık yağına mı başlasam dr a bi soriyim :)