2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim...

• Ankete Katılan
    472
gececi mart anneleri buluştuk sanırım :21: nasılsınız kızlar keyifler bebişler nasıl :KK49::emir_bebek::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16:

gececi mart anneleri buluştuk sanırım :21: nasılsınız kızlar keyifler bebişler nasıl :KK49::emir_bebek::nazar::KK16::KK16::KK16::KK16:

iyiyiz şifacım, sen nasılsınnn?bir yandan tv izliyorum
bir yandan nette takılıyorum,
bir yandan da göbeğimdeki dalgalanmaları seyrediyorumm

bir de iyice kendini hissettiren sırt ağrılarımdan muzdaribimmm yaaaaaaaa

iyiyiz şifacım, sen nasılsınnn?bir yandan tv izliyorum
bir yandan nette takılıyorum,
bir yandan da göbeğimdeki dalgalanmaları seyrediyorumm

bir de iyice kendini hissettiren sırt ağrılarımdan muzdaribimmm yaaaaaaaa
Rabbim daim etsin tatlım yanılmıyorsam senin göbişte 2 bebiş var :KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: maşallah tatlım vaktinde ve sağlıklıca gelsinler inşallah yaa bende de bu aralar var karnım bol bol dalgalanıyor :KK49: nasıl farklı bişi demi :KK52: ahhh sadece sırtın ağrıyorsa yine iyisin ben ciddi şekilde bel ağrısı yaşamaktayım ve son bikaç gün de sırt ağrılarımda eklendi daha neler var bende sayıpta canınızı sıkmayım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Rabbim daim etsin tatlım yanılmıyorsam senin göbişte 2 bebiş var :KK49::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: maşallah tatlım vaktinde ve sağlıklıca gelsinler inşallah yaa bende de bu aralar var karnım bol bol dalgalanıyor :KK49: nasıl farklı bişi demi :KK52: ahhh sadece sırtın ağrıyorsa yine iyisin ben ciddi şekilde bel ağrısı yaşamaktayım ve son bikaç gün de sırt ağrılarımda eklendi daha neler var bende sayıpta canınızı sıkmayım :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

evet canım iki tane var
hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah
sırtım gerçekten çok ağrıyor
bir de göğüslerim çok büyüdü
sanırım onun da etkisi var
az kaldı, sağ salim doğsunlar
hepsini unutacaz inşallah

canım bu arada sen kayseride misin?
kayserili misin? ben kayseri de 17 yıl yaşadım ve çok severim de

evet canım iki tane var
hepimizinki sağlıkla doğsun inşallah
sırtım gerçekten çok ağrıyor
bir de göğüslerim çok büyüdü
sanırım onun da etkisi var
az kaldı, sağ salim doğsunlar
hepsini unutacaz inşallah

canım bu arada sen kayseride misin?
kayserili misin? ben kayseri de 17 yıl yaşadım ve çok severim de
amin canım inşallah tek duamız bu vaktinde ve sağlıklı doğmaları :emir_bebek::nazar: anlıyorum tatlım neremiz ağrırsa fena yani gitgide ağırlaşıyoruz :KK49: kucaklarımıza aldığımızda hepsini unutacağız inşallah :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar: evet canım ben Kayseri deyim canım 2 yılı doldurduk buraya geleli eşim Kayseri li tayin istedik geldik :KK55: aaa ne güzel keşke şu an da burda olsaydın :KK31: bende seviyorum güzel şehir :KK42: sen nerdesin şu an :KK16:

amin canım inşallah tek duamız bu vaktinde ve sağlıklı doğmaları :emir_bebek::nazar: anlıyorum tatlım neremiz ağrırsa fena yani gitgide ağırlaşıyoruz :KK49: kucaklarımıza aldığımızda hepsini unutacağız inşallah :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar: evet canım ben Kayseri deyim canım 2 yılı doldurduk buraya geleli eşim Kayseri li tayin istedik geldik :KK55: aaa ne güzel keşke şu an da burda olsaydın :KK31: bende seviyorum güzel şehir :KK42: sen nerdesin şu an :KK16:

ilk, orta ve liseyi kayseride okudum,
üniversitede ayrıldım,
şimdi de ankara da yaşıyorum
bütün arkadaşlarım orada, o yüzden yeri ayrıdır bende kayserinin

ilk, orta ve liseyi kayseride okudum,
üniversitede ayrıldım,
şimdi de ankara da yaşıyorum
bütün arkadaşlarım orada, o yüzden yeri ayrıdır bende kayserinin
doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer nasipte neresi varsa orda yaşıyoruz :KK34: birde şifa arkadaşın var burda :KK3: geldiğinde haberim olsun mutlaka görüşelim inşallah :KK19:

doğduğumuz yer değil doyduğumuz yer nasipte neresi varsa orda yaşıyoruz :KK34: birde şifa arkadaşın var burda :KK3: geldiğinde haberim olsun mutlaka görüşelim inşallah :KK19:

evet canım aynen öyle
çok incesin canım teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçemeyeceğim
ördüklerini gördüm hepsi de harikaaaaaaa
güle güle giydir prensesine inşallah canım
ben çıkıyorum
iyi geceler sanaaaaaaaa:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

evet canım aynen öyle
çok incesin canım teşekkür ederim
bu arada söylemeden geçemeyeceğim
ördüklerini gördüm hepsi de harikaaaaaaa
güle güle giydir prensesine inşallah canım
ben çıkıyorum
iyi geceler sanaaaaaaaa:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
rica ederim canım demek cicilerimizi gördün beğendin ennnn güzelleri senin minnoşların olsun tatlım :KK6::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar: bende çıkacağım görüşmek üzere ALLAH rahatlık versin :KK54:

Meslektaşız ne güzel... Bende çok rahatsızdım bu konudan çünkü hep konuşmak durumundayız ve kalbimin üzerine biri bastırıyomuş gibi hissediyordum kalbim çok hızlı atıyordu.Kalp fazla kan pompalıyor ya herhalde ondandır.Ama şimdi daha rahatım kan hapını mutlaka kullan bence canım.Bende nette araştırdığımda kilosu az gibi geldi sağlıklı olsunlarda değişebiliyormuş zaten son zamanlarda.Seninki de iyi .Güzel bir zamana denk geliyor en azından doğum 2.dönem çalışmıycaz gerçi benim ilk 1-2 hafta gitmem gerekiyor 37. hafta o zaman oluyor ama sezeryan düşünüyorum ve genelde erken oluyor bakalım nasıl olucak izin işleri.Raporda alabiliriz.Bu arada ben aslında sebze ağırlıklı besleniyorum et hiç yemiyorum köfte çook nadir ve bu yüzden endişeliyim aslında ama dr çok önemli değil dedi.Muz çok önemli bebeğe kilo aldıryormuş ve her akşam süt içiyorum.Hatta son zamanlarda 2 bardağa mı çıkarsam diyorum kalsiyum ihtiyacı artıyormuş.

Ben zaten iri bir bebek olsun istemiyorum. Citi piti olsun. Ben 8 hafta oncesinden ayrilcam. Her gun gelis gidis yapiyorum arabayla . Bir de cocuklar cok carpiyorlar. Korkuyorum erken birakicam bu yuzden. Ben okulda norm fazlasiyim. Tercihte bulunucam pazaertesi gunu. Ama sansim cok az puanim 42. Hakkimizda hayirlisi.

Muzu pekmezi ve sutu duydum. Bunlar bebegi gelistiriyormus. 2 bardak ic bence de sutu.

Cok guzel olmus :KK52:

Gece yakalayamadim sizi ama gunduzcu mart annesi olarak ben iyiyim siz nasilsiniz :KK49:

Herkese günaydınn canlar:emir_bebek:

dun doktoruma gıttım seker yuklemem yapıldı ama sonucu pazartesı alıcam damarımıda bulmadı delık deşik ettı bnı morattı bıde umarum yuksek cıkmazda 100 luk ıstemez o zmn kac yerden deler bılemedım:KK14:

onun dısında kontrolum guzel gectı hersey yolundaymı bebegım bı hafta gerıde herzmnkı gıbı bu normal dedı kac kılo dogdun sen dedı ben 2700 dogmusum genetıktır dedı senın bebegınde cok ırı bır bebek olmaz dedı 2500 3000 arası olur dedı sevındım acıkcası cunku dogar gogmaz 5 aylık gıbı gorunen ıri bebek ıstemıorum mınnak olsun bebegım :KK9:saglıklı olsunda hersyın bası o tabı... bagırsaktakı parlaklık duruo hala sordum nıe soruosun bn sana dedım ya gıtsede kalsada onemlı degıl 10 hastamdan 8 ının kalbınde veya bagırsagında parlaklık var bu bagırsakta bır sorun var anlamına gelmıokı takılma bıle buna dedı ole dıosa vardr bı bıldıgı dıe attım kafamdan onuda artık...

bebegımın bası asagıya donmus normal doguma musaıt bır hal almıs keske donmeseydı sezeryan ıcın bahanem olurdu dedım güldük doktorumla :KK1: hersey normalse annede bunu ıstıyorsa bn normalden yanayım ama hastamında herzmn yanındayım yasa falan bunları kafana takma eger cok korkarsan sezeryan yaparız dedı ama suan cok kararsızım ne normal ne sezeryan dıemıorum kısmet bakalım ...

benden hbrler boyle canlar umarım herkes ıyıdır operım guzel pazarlar herkeseee:KK16:

günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee
öncelikle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin

mihs doktordan içinin rahatlayarak çıkmak gibisi yokkkkkk değil mi?
hep güzel haberler alalım inşallahhhhhhh
2500-3000 gr bebek küçük değil ki
harika bence

günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeee
öncelikle sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir günümüz olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh
amin

mihs doktordan içinin rahatlayarak çıkmak gibisi yokkkkkk değil mi?
hep güzel haberler alalım inşallahhhhhhh
2500-3000 gr bebek küçük değil ki
harika bence

evet canım walla öle ama bn cok pimpirikliyim işte hepımız olyız ama bıraz avartıorum herseyı doktorumda kızdı bu sfer sanırım bagırsagı falan sorunca bn yok dıorum sen soruosun yaptır o zmn amnıyosentez bole gecmez gebelıgın dedı yokd edım her zmn bole dıılımde ıste bazen bole oluorum dedım amannnn ne bılım bısılerı akısına bırkmak gerek sanırım keske bu kadar panık bı ınsan olmasaydım ama onuda dusunmeden edemıorum :) evet aslında ıyı tabı suan 700 gr normalde bu haftada 800 olması gerekıomus ama normal dıosa normaldır ıste yaaa:)

Bende teşekkür ederim cevap için. nette hep 800-1000 gr görünce bu haftalarda panik olmuştum.Kan ilacını genelde çoğu kişi kullanıyor..bence gönül rahatlığıyla kullan.Hatta ilk doktorum kan hapı vermemişti balık hapını da bana söylemeyi unutmuş ben kullanıyım mı diye sorunca vermemişmiydim sana falan dedi.Kan ilacını da 2.dr verdi.Öğretmenim kullanmadığım dönemde kendimi çok yorgun hissediyordum ve konuşurken kalbimde baskı vardı sanki.Bebeğe kan akışı fazla olduğu için kalbimdeki bu sıkışma hissi ondan olabilir.Bilmiyorum bununla ilgili mi ama o şikayetlerim yok şimdi.Aramızda 1 hafta var heralde.Sağlıkla gelsin bebişler inş.kendine ve bebişe iyi bak :)

cnm jinekolıjı ve gebelik.com dıye bır sıte var belkı bılırsın.. orda lıste halınde haftalara gore bebek boy ve kılosu yazılı..yanı sen sat ı gırıyosun senın haftana gore bebegı n degerlerını hesaplıyor..ben ordan takıp edıyorum. :)

Ben de ecopirin kullanıyorum kan sulandırıcı ama balık kapsülü de kullanıyorum dr sakıncasından bahsetmedi hiç.neden önerilmiyor bilgin var mı bu konuda merak ettim şimdi.

cnm bır doktor makalesınde okudum.. omega 3 kanda sulanmayı artırıyormus kanama mıktarını yanı.. ozellıkle not düşmüş kan sulandırıcı ıgne kullanan gebelerde ekstra sulamaya sebep olacagından zararlıdır kullanılmaması tavsıye edılır yazıyordu.. ben kullanmayı cok ıstıyordum okuyunca korktum bıraz..yarın seker yuklemem var bırde kendı doktoruma soracagım..cvbını yıne paylasırım.

selam herkese inşallah herkes çooookkkk iyidir.
ben bugün şeker yüklemesi yaptırdım. aclık 86 50 gr glikoz sonrası170 çıktı :KK43:
dr cok yüksek dedi 1 hafta diyet sonra 100lük yapılcak dedi.
beyaz ekmek, hamurişi, tatlı, pirinç yeme dedi.
zaten bulgur pilavı yapıyorum hep ama beyaz ekmeği cok yiyodum.
biraz korktum tabi. insallah diyetle düzelir.

hepimize sağlıklı, ağrısız, sancısız, bebişlerinin hareketleriyle dolu günlerrr :)

bir de ben de elevit ve ferrum fort kullanıyorum
balık tüketemiyorum güvenemiyorum burda taze bulmak sıkıntılı
balık yağına mı başlasam dr a bi soriyim :)

cnm seker ıcın canını sıkma benım arkadasımda da cok yuksektı ıdeyete gırdı ona ragmen 4.300 gr bebıs dogurdu.. balık yagına gelınce mutlaka onerıyorlar cok faydalı bır hapmıs özellikle beyın gelısımıne bırebır.. rahatlıkla kullanılacak bır hap :) yarında benım seker yuklemesı var hadı hayırlısı :)

merhaba kızlar nasılsınız bakalım ...pazar günlerini saat 6 dan sonra sevmiyrm yarın iş başı var! ama haftalar geçsin bırakalımmm 26. haftadayız bebikomu merak edyrmmm =) kime benzyr sağlıklı mı ?? sizlzerde durum ne ?

Kızlar uzun zamandır bişeyler yazmamıştım. Bebişim 2 aylık olduğunda kocişimi askere uğurlamak zorunda kaldım. Okadar keyifsizdim ki zor dönemler geçirdim ve yazmak gelmedi içimden. Şafak 45... nihayet oğluşum da bende 45 gün sonra bitaneme kavuşucaz. O kadar heyecanlıyım ki anlatamam. Onunla uyumayı, onunla uyanmayı, onunla yemek yemeyi, elele gezmeyi, bakışmayı, gülüşmeyi, dertleşmeyi herşeyi çok özledim. Bebeğimizin günden güne karnımda büyümesine şahit olamadı. Onunla doktora gitmeyi, ultrasondaki ilk hareketlerini beraber görmeyi ne kadar çok isterdim bilemezsiniz. Hele ilk tekmelerini onunla hissetmeyi...
Neyseki az kaldı. En azından doğumda yanımda olacak. Umarım böyle ayrılıkları birdaha yaşamayız...

X