2013 KPSS ÖĞRETMENLİK Günlüğüm:) Herkesi Beklerimm:)

merhaba ben de fenciyim 2008 mezunuyum.hedefim 90,nasıl çalışacağız?

kızlar ikinizi gördüğüme çok mutlu oldum,ben 2013 kpss cafeme gelmek isteyenler başlığındayım aylardır ve benden başka bir fenci arkadaş daha var ancak o da sayfaya pek uğramıyor, demek sizler buradaydınızirtibatı sağlayalım kızlar malum bize birde alan geldi...bu arada nes05 canım tarihten x yayıncılığın tarih notları var o çok iyi,irem yayıncılığın tarih soru bankasını çok övüyorlar birde hakan dedenin balyoz soru bankası çıkmış ben tarihten bu ikisini de alıcam şu elimdekiler bitsinde bi, bende umutsuzluğa kapılmıştım geçen hafta hafif depresyon havalarındayım hatta ama elimizden gelini yapmalıyız, ben ilk defa hazırlanıyorum ve zor geliyor pes etmeye çok meyilliyim birde alan geldi...

pes etmek yok :))) birbirimizi gaza getirmemiz lazım :)))

merhaba kızlar. Bende fenciyim. Arkadaş benden bahsetmiş. Evet pek uğramıyorum bu taraflara. birbirimizi gaza getirelim. Iyi olur .

ben de edebiyat öğretmeniyim daha önce başka bir topikteydim ama ordakiler 2014 için hazırlanan genelde işletme mezunu arkadaşlar. ama artık benim gibi atama aşkıyla yanıp tutuşan arkadaşlarımı buldum artık burada takılıcam.
ben bugün gelişimde ahlak gelişimini de bitirdm sadce kişilik gelişimi kaldı o da bitti mi gelişim tamamdır da şu alan sınavı belası ne olacak sizler nasıl çalışıyorsunuz ben ona daha başlamadım

ahaha kız hemende duydun geldin ha çekiştiremedim hakkında daha fazla tühçalışıyo musun canım

ehe ehe Ben den kaçmaz. Pek motive olamıyorum. Tarih bitseydi rahatlıycm. Daha bir sürü konu var. Eğitimden ölçme ve rehberliği bitirmek üzereyim. Diğer dersler duruyor. Sen çalışıyor musun. Hangi konudasn.

bende coğrafyadan çok gerideyim tarihe ağırlık vereyim derken coğrafya kaçtı hepsini bir arada götüremiyorum

kızlar ben sizden bir konuda yardım istiyorum. kpss de öenerebileceğiniz yayınlar nelerdir? ben 2 yıl önce atlattım ve çok uzak kalmışım bir arkadaşa yardım için soruyorum. Özellikle eğitim bilimleri ve tarih için. şu yyaın süper dediğiniz var mı ?

merhaba kızlar.. ben bilgisayar öğretmenliği mezunuyum, geçen yıl kpss düşünmedim hedefim yüksek lisansti ama başvurumdan olumsuz cevap aldım.. şimdi kpss için çalışmaya başlıcam. Ankara'da olan var mı aranızda, hangi dersaneyi önerirsiniz..? ve burada test kardeşliği için aranıza beni de alır mısınızz ..?

Ben de sizinle takılayım burda çünkü motive olup ders çalışamıyorum biraz gaz verin

Kızlar merhaba,soru çözüm sayfasına tarihle ilgili bir topik açtım,dersane hocalarımdan,kitaplardan,soru bankalarından edindiğim güzel püf noktalarını,ilkleri paylaştım,sizlerin de faydalanmasını istedim,kolay gelsin hepimize..

kızlar merhaba ,, bu alan sınavı beden eğitimi öğretmenliği, müzik öğretmenliği yada resim öğretmenliğinde geçerlimi ? kafam çok karıştı hiç bişey anlamıyorum bu sınav trafiğinden

hayır degil canım ben yardımcı oliim sana:)

Merhaba.kafam cok karisik kizlar.sizce bu zamndan itibaren calsmayya baslasm kpssde 85 aalabilme ihtimalim olurmu.2012dekinde 76 almiatm ama genel kultr yeenkten girmistim.simdi formasyon aliyorum.ders saaterim uymadigi icin dogal olarak ozel sektor kavul etmedi.isten cikcak gibiyim.dersanede calisiorm alan sinavina azda olsa yardmci olcagnida dusunuorm.ama karar veremwedim.hoca baska subeye gorusmeye yolladi yarin icin.bende burdaki ortamima alistigim icin baska yere alismak artk zor gwlio.karar veremedm oyuzden.siz olsaniz napardnz

yahu ben burayı unutmuşum kusura bakmayın, etrafımda hiç fenci yok derken bir sürü bulmuşumda farkında değilmişim.....
umarım sizkimsecikler yok deyip gitmemişsinizidir bir yerlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…