merhaba....
ben fenciyim, malesef 90 ı geçmem gerekiyor hem atanmak hemde eşimin oğlumun yanında olabilmek için
artık kaçıncı sınava girişim hatırlamıyorum bile,
önce ücretli öğretmenlik cazip geldi, sonra sözleşmeliye gitmedim, sonra çocuk oldu derken yıllar geçti de gitti malesef
ama bu sene oğlumun kreşe gitmesiyle ders çalışma fırsatım oldu
en fazla 100 eb, 97.25 gkgy neti çıkardım,
şimdi aynısını yapsam atanıyorum halbuki
yazdımda yazdım kusura bakmayın
asıl sorum beyaz kalemin tarih- coğrafyası nasıl, kullanan var mı?
%50 indirimde, alsam mı acaba dedim, bir sürü yeni yayın evi çıkmış ben sınava girmeyeli
önerileriniz var mı yada tarihi iyidir diye... bu güne kadar tarihten en az 21 en fazla 29 netim olmuştu bu arada, coğrafyada 14-18 arası
benim sorunum gkgy iyi geçse eb olmuyor, eb olsa gkgy..... sanırım hep son 2-3 aya bırakıyorum önce çalıştıklarım karışıyor
merhaba ben de fenciyim 2008 mezunuyum.hedefim 90,nasıl çalışacağız?
kızlar ikinizi gördüğüme çok mutlu oldum,ben 2013 kpss cafeme gelmek isteyenler başlığındayım aylardır ve benden başka bir fenci arkadaş daha var ancak o da sayfaya pek uğramıyor, demek sizler buradaydınızirtibatı sağlayalım kızlar malum bize birde alan geldi...bu arada nes05 canım tarihten x yayıncılığın tarih notları var o çok iyi,irem yayıncılığın tarih soru bankasını çok övüyorlar birde hakan dedenin balyoz soru bankası çıkmış ben tarihten bu ikisini de alıcam şu elimdekiler bitsinde bi, bende umutsuzluğa kapılmıştım geçen hafta hafif depresyon havalarındayım hatta ama elimizden gelini yapmalıyız, ben ilk defa hazırlanıyorum ve zor geliyor pes etmeye çok meyilliyim birde alan geldi...
pes etmek yok :))) birbirimizi gaza getirmemiz lazım :)))
kızlar ikinizi gördüğüme çok mutlu oldum,ben 2013 kpss cafeme gelmek isteyenler başlığındayım aylardır ve benden başka bir fenci arkadaş daha var ancak o da sayfaya pek uğramıyor, demek sizler buradaydınızirtibatı sağlayalım kızlar malum bize birde alan geldi...bu arada nes05 canım tarihten x yayıncılığın tarih notları var o çok iyi,irem yayıncılığın tarih soru bankasını çok övüyorlar birde hakan dedenin balyoz soru bankası çıkmış ben tarihten bu ikisini de alıcam şu elimdekiler bitsinde bi, bende umutsuzluğa kapılmıştım geçen hafta hafif depresyon havalarındayım hatta ama elimizden gelini yapmalıyız, ben ilk defa hazırlanıyorum ve zor geliyor pes etmeye çok meyilliyim birde alan geldi...
merhaba kızlar. Bende fenciyim. Arkadaş benden bahsetmiş. Evet pek uğramıyorum bu taraflara.birbirimizi gaza getirelim. Iyi olur .
ahaha kız hemende duydun geldin ha çekiştiremedim hakkında daha fazla tühçalışıyo musun canım
ehe ehe Ben den kaçmaz. Pek motive olamıyorum. Tarih bitseydi rahatlıycm. Daha bir sürü konu var. Eğitimden ölçme ve rehberliği bitirmek üzereyim. Diğer dersler duruyor. Sen çalışıyor musun. Hangi konudasn.
bende coğrafyadan çok gerideyim tarihe ağırlık vereyim derken coğrafya kaçtı hepsini bir arada götüremiyorum
kızlar merhaba ,, bu alan sınavı beden eğitimi öğretmenliği, müzik öğretmenliği yada resim öğretmenliğinde geçerlimi ? kafam çok karıştı hiç bişey anlamıyorum bu sınav trafiğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?