slm kızlar bende bu sene öğretemenlik sınavına gireceğim branşım umutsuz vaka sınıf öğretmenliği 85 aldım ama bana yetmedi bi 90 üzeri almam lazım anlayacağınız bende yoğun bir şekilde sınava hazırlanacağım ama dersane konusunda çok kararsız kaldım 3 sınıfta gittm geçen yıl da gittim bu sene gitmek istemiyorum sizin fikriniz nedir bu konu da
limpidacım benımde brans tarıh bu ıkıncı gırısım olacak ama neye nasıl baslayayım bılemıyorum.bu alan sınavı karmasasıda ıyıce bunaltıyor.nbu topıkı aktıf tutalım motıve oluruz canım
topik hayırlı olsun canım.
ben de alan sınavı kesınlesmedıgı ıcın calısamıyorum belki bazı konuları cıkarırlar eklerler dıye.
sonucta 3 sınav olacak ve elbette bazılarını azaltmak dengelemek zorundalar. üstelik alandan 7 ila 12 ders olacak dıyorlar. arkadasım okumus acıklamayı kasımda kıtapları cıkaracaklarmıs dıye ama kasım cok gec yani.
pufff gecen yıl gırdıgım ıcın hıc motıvemde kalmadı
alandan 7 ıla 12 ders olacakmısta pekı dıger alanlar ne yapacak onlar alansızmı atanacak?eger oyleyse bu da haksızlık.ayrıca belkı kımı alan zor kımıs kolay olacak bu da ayrı haksızlık.neye nasıl guvenıp gırecegız bılmıyorum ustelık kopyalardan dolayıda ayrı motıvasyonsuzum umarım bu kez hersey yolunda gıder
bakanın acıklamasında yazıyordu boyle tabi prosedür nasıl bılmıyorum. zaten kımse bır sey bılmıyor ki
benım 20 netım eksık cıkmıstı dusun bu kpssde. motıvasyon adına pek bisey kalmadı ben de bu yüzden.
hayırlısı olsun ne diyim. zaten kopya cekene de cektırene de hakkım haram olsun. kazanamasamda keske hakkımla kazanamasaydım
ben hazırlanmadan girdim bu sınava son bi ay falan baktım diebilirim. ama benim bile çalışmamama rağmen midem bulandı sınavdan sonra yaşananlardan dolayı. inşallah bu sene öyle bişeyle karşılaşmayız
insallah canım ama hani gun yuzune cıkmıyor demek sahtekarlık yapılmıyor anlamına gelmıyor ınsanlar duymasa da yapanlar yıne yapıyor işte.
neyse yapsalar da yapmasalar da elımız mahkum calısacagız.
öyle tatlım, moral bozmak, motivasyon düşürmek yok. önümüzde çok zorlu bir yol var. elele verip üstesinden gelelim olur muu :)
herkese merhaba ben de bu sene mezun olup gircem kpss ye branşım sınıf, bu norm fazlalığı hadisesi biraz demoralize olmama neden olduysa da bugün kendime inanılmaz bi program yaptım :) programımı haftalık yapıyorum uymaya da özen gösteriyorum ama çok zor değildi biraz daha ağırlaştırdım :) herkese başarılar rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın :)
hadi hayırlısı olsun canım :) programını bizle de paylaş bakalım napcan, netcenn :)
boyle olursa bencede kolay ozellıklede bır tarıhcı olarak bu sekıldeyse rahat yaparım ama dedıklerıne gore nasıl öğretecegını falan yoklayacaklarmıs onu ne sekılde yaparlar bılemıyorum dogrusu.acıkcası standart bı sınavı bıle ellerıne yuzlerıne bulastırıyorlar onlarca alanı nasıl yapacaklar bılınmez.sistem degısıklıgının ılk kurbanları olarak bızı neler beklıyor gorecegız ıyıde olabılır hepten kötüde...........bu da tarihle ilgili soru.
Tarihimizde Elviye-i Selâse olarak isimlen- dirilen sancaklar, aşağıdakilerden hangisinde birlikte verilmiştir?
Kars - Ardahan - Iğdır
Kars - Ardahan - Batum
Erzurum - Kars - Batum
Van - Ağrı - Ardahan
soruların bu sekılde gelecegı tahmın edlıyormus ama tabi yine belli degıl. eger böyle olursa kolay dıye dusundum ama bılemıyorum sız ne dersiniz kızlar?
boyle olursa bencede kolay ozellıklede bır tarıhcı olarak bu sekıldeyse rahat yaparım ama dedıklerıne gore nasıl öğretecegını falan yoklayacaklarmıs onu ne sekılde yaparlar bılemıyorum dogrusu.acıkcası standart bı sınavı bıle ellerıne yuzlerıne bulastırıyorlar onlarca alanı nasıl yapacaklar bılınmez.sistem degısıklıgının ılk kurbanları olarak bızı neler beklıyor gorecegız ıyıde olabılır hepten kötüde...........
bende öyle umuyorum ustelık alan sınavı %40 ını olusturacakmıs puanın bu ıyı bı oran kolay sorarlarsa.egıtımıde 80 soru soracaklar denıyor tabı bunlarda soylentı resmı bı acıklamadan okumadım dahaişte bu sorular öyle bir sitenin hazıladıgı sorular yani tahmini.
ama şöyle düsünüyorum her zaman ilk kolay olur sanırım sonraki senelerde oturtunca sistemi zorlastırmaya baslarlar dıye dusunuyorum yani biz ilk olacagımız icin cok zorlamazlar heralde.ya da kendımı avutuyorum
bende öyle umuyorum ustelık alan sınavı %40 ını olusturacakmıs puanın bu ıyı bı oran kolay sorarlarsa.egıtımıde 80 soru soracaklar denıyor tabı bunlarda soylentı resmı bı acıklamadan okumadım daha
konuları azaltmasalar bıle daha yüzeysel sorarlar soru sayısı azalınca.80 net olacagınıda memurlar netten okudum forumda yazısmıslar falan ama gayette emın konusuyorlardı bılemıyorum tabı.ınsallah yetısmez bencede egıtımle gy gk ıle basa cıkamazken alanda eklenecek vay halımıze vallaegıtımden 80 olacagı soylentıyı duymamıstım ama bu gercekse konuları azaltmaları gerekıyor işte bu yuzden de nereden baslayacagımı bılemıyourm. belki eski sistem azaltmazlar ama .:44:
keske cıkıp deseler yetıstıremeyecegız bu sene oyuzden sınav olmayacak dıye Allahım dunyalar benım olur yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?