merhaba canim ben gireceğim ama alan sınavı karmaşasından çalışmaya baslamadim henüz
hoşbuldum canım :) kasım da belli olacakmış alan sınavı öyle söyleniyor
ben de ayşegül :) umutsuz vaka biyoloji branşım
benim ikinci girişim olacak canim 80 aldım inşallah bu sefer şeytanın bacağını kirip 90 üstüne Cikabilirim :) beraber üstesinden gelebilecegimize inanıyorum canim çok iyi düşünmüşsun :)
hadi bakalım inşallah ben de 2011de hazırlanıp girdiğimde 78 aldım. bnm de hedefim 90 üstü inşallah hedeflerimize ulaşırız canımmmm, yılmak yokkkkk :) başka arkadaşlar da bulsak iyi olur, ne kadar kalabalık, o kadar çok soru ve çözüm :)
yeni arkadaşlar geleceğinden eminim canim :) farklı sorular farklı terimler öğrenmek için ne kadar çok kişi olursa o kadar güzel olur :)
inşallah canımm :) bakalım daha saat erken :) bu arada diyet çizelgen var, bir takımda mısın burda? :)
yok canım takımda değilim :)
anladım canımm :) eğer girmek istersen, bizim takımda şu an yer var mı bilmiorum ama ayarlayabilirim belki :) orda da acayip bir motive var, arkadaşlar çok şeker :) istersen söylemen yeter
yer varsa katılmak isterim tabi canım :)
kaptanıma sordum, cevap bekliorum canım :) inşallah vardırr:119:
inşallah canım :119:
alandan 7 ıla 12 ders olacakmısta pekı dıger alanlar ne yapacak onlar alansızmı atanacak?eger oyleyse bu da haksızlık.ayrıca belkı kımı alan zor kımıs kolay olacak bu da ayrı haksızlık.neye nasıl guvenıp gırecegız bılmıyorum ustelık kopyalardan dolayıda ayrı motıvasyonsuzum umarım bu kez hersey yolunda gıdertopik hayırlı olsun canım.
ben de alan sınavı kesınlesmedıgı ıcın calısamıyorum belki bazı konuları cıkarırlar eklerler dıye.
sonucta 3 sınav olacak ve elbette bazılarını azaltmak dengelemek zorundalar. üstelik alandan 7 ila 12 ders olacak dıyorlar. arkadasım okumus acıklamayı kasımda kıtapları cıkaracaklarmıs dıye ama kasım cok gec yani.
pufff gecen yıl gırdıgım ıcın hıc motıvemde kalmadı
alandan 7 ıla 12 ders olacakmısta pekı dıger alanlar ne yapacak onlar alansızmı atanacak?eger oyleyse bu da haksızlık.ayrıca belkı kımı alan zor kımıs kolay olacak bu da ayrı haksızlık.neye nasıl guvenıp gırecegız bılmıyorum ustelık kopyalardan dolayıda ayrı motıvasyonsuzum umarım bu kez hersey yolunda gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?