• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS ÖĞRETMENLİK Günlüğüm:) Herkesi Beklerimm:)

limpida

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
1.186
0
46
İstanbul
merhaba kızlaarr:16: kimler gircek bakalım 2013 KPSS Öğretmenlikten sınavaa? birlikte çalışalım, motive olalım, soru soralım-çözelimm :) paylaşalım, çoğalalımmm :32:

merhaba canim ben gireceğim ama alan sınavı karmaşasından çalışmaya baslamadim henüz :(

hoşgeldin canım :) ben de az buçuk çıkmış sorulardan başladım, ikinci defa hazırlanarak gireceğim kısmetse. branşım tarih. dershaneye yazıldım. ama alan sınavı kesinleşmediğinden henüz onlarda da bir uygulama yok :50: ne zaman kesinleşicek, o zmn eğitimine başlıcaz dedi. yani olcaksa da bir an önce olsun da, biz de yolumuza bakalım:50:

neyse ben Banu :) snn isim ve branş nedir?

hoşbuldum canım :) kasım da belli olacakmış alan sınavı öyle söyleniyor
ben de ayşegül :) umutsuz vaka biyoloji branşım

memnun oldum ayşegülcüm. ablamın da branşı biyoloji o da 2 defa hazırlanıp girdi, bu sene 84 aldı ama maalesef. 88le kapattı sanırım sizin bölüm? snn kaçıncı girişin olacak? istediği kadar yüksek olsun, 90 üstü alanlar nasıl alıo kuzum :20: bu sene inşallah hep beraber çalışarak, birbirimizi motive ederek kıracağız şeytanın bacağınıı :) burda gün içinde kaç soru çözdüğümüzü, napıp nettiğimizi paylaşalım, birbirimizi eleştirelim diyorum. sonra çözemediğimiz soruları paylaşıp yardım edelim birbirimize. ne dersin? :)

benim ikinci girişim olacak canim 80 aldım inşallah bu sefer şeytanın bacağını kirip 90 üstüne Cikabilirim :) beraber üstesinden gelebilecegimize inanıyorum canim çok iyi düşünmüşsun :)

benim ikinci girişim olacak canim 80 aldım inşallah bu sefer şeytanın bacağını kirip 90 üstüne Cikabilirim :) beraber üstesinden gelebilecegimize inanıyorum canim çok iyi düşünmüşsun :)

hadi bakalım inşallah ben de 2011de hazırlanıp girdiğimde 78 aldım. bnm de hedefim 90 üstü inşallah hedeflerimize ulaşırız canımmmm, yılmak yokkkkk :) başka arkadaşlar da bulsak iyi olur, ne kadar kalabalık, o kadar çok soru ve çözüm :)

hadi bakalım inşallah ben de 2011de hazırlanıp girdiğimde 78 aldım. bnm de hedefim 90 üstü inşallah hedeflerimize ulaşırız canımmmm, yılmak yokkkkk :) başka arkadaşlar da bulsak iyi olur, ne kadar kalabalık, o kadar çok soru ve çözüm :)

yeni arkadaşlar geleceğinden eminim canim :) farklı sorular farklı terimler öğrenmek için ne kadar çok kişi olursa o kadar güzel olur :)

slm kızlar bende bu sene öğretemenlik sınavına gireceğim branşım umutsuz vaka sınıf öğretmenliği 85 aldım ama bana yetmedi bi 90 üzeri almam lazım anlayacağınız bende yoğun bir şekilde sınava hazırlanacağım ama dersane konusunda çok kararsız kaldım 3 sınıfta gittm geçen yıl da gittim bu sene gitmek istemiyorum sizin fikriniz nedir bu konu da

limpidacım benımde brans tarıh bu ıkıncı gırısım olacak ama neye nasıl baslayayım bılemıyorum.bu alan sınavı karmasasıda ıyıce bunaltıyor.nbu topıkı aktıf tutalım motıve oluruz canım

topik hayırlı olsun canım.

ben de alan sınavı kesınlesmedıgı ıcın calısamıyorum belki bazı konuları cıkarırlar eklerler dıye.

sonucta 3 sınav olacak ve elbette bazılarını azaltmak dengelemek zorundalar. üstelik alandan 7 ila 12 ders olacak dıyorlar. arkadasım okumus acıklamayı kasımda kıtapları cıkaracaklarmıs dıye ama kasım cok gec yani.

pufff gecen yıl gırdıgım ıcın hıc motıvemde kalmadı:43:

topik hayırlı olsun canım.

ben de alan sınavı kesınlesmedıgı ıcın calısamıyorum belki bazı konuları cıkarırlar eklerler dıye.

sonucta 3 sınav olacak ve elbette bazılarını azaltmak dengelemek zorundalar. üstelik alandan 7 ila 12 ders olacak dıyorlar. arkadasım okumus acıklamayı kasımda kıtapları cıkaracaklarmıs dıye ama kasım cok gec yani.

pufff gecen yıl gırdıgım ıcın hıc motıvemde kalmadı:43:
alandan 7 ıla 12 ders olacakmısta pekı dıger alanlar ne yapacak onlar alansızmı atanacak?eger oyleyse bu da haksızlık.ayrıca belkı kımı alan zor kımıs kolay olacak bu da ayrı haksızlık.neye nasıl guvenıp gırecegız bılmıyorum ustelık kopyalardan dolayıda ayrı motıvasyonsuzum umarım bu kez hersey yolunda gıder

alandan 7 ıla 12 ders olacakmısta pekı dıger alanlar ne yapacak onlar alansızmı atanacak?eger oyleyse bu da haksızlık.ayrıca belkı kımı alan zor kımıs kolay olacak bu da ayrı haksızlık.neye nasıl guvenıp gırecegız bılmıyorum ustelık kopyalardan dolayıda ayrı motıvasyonsuzum umarım bu kez hersey yolunda gıder

bakanın acıklamasında yazıyordu boyle tabi prosedür nasıl bılmıyorum. zaten kımse bır sey bılmıyor ki:50:

benım 20 netım eksık cıkmıstı dusun bu kpssde. motıvasyon adına pek bisey kalmadı ben de bu yüzden.
hayırlısı olsun ne diyim. zaten kopya cekene de cektırene de hakkım haram olsun. kazanamasamda keske hakkımla kazanamasaydım:31:

Back