- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
- 133
Bölümün neydi canım,kendinden bahsetsene biraz.
ben de eğitime başlayacağım ama neresinden tutsam elimde kalıyorhangi dersten başlamalıyım kızlar sizce
gelişim psikolojisinden başla derim ben
önerebileceğin bir kaynak var mı peki daha önce videolu anlatımlara bakmıştım hep ben
ben yediiklim konu anlatımlı setinden çalıştım gayet güzel kopuk olmayan bir anlatımı var şiddetle tavsiye ederim
o zaman hemen edineyim bir adeteylül ü beklesem mi 2014 kkitaplarını yoksa elimdekilerden ya Allah bismillah diyip başlasam mı en iyisi başlıyım arkasını yedi iklim le getireyim o zaman sen bitirdin mi peki gelişimi çok fazla kavram vardı bir sürü kuram ve kuramcı hatırlıyorum sadece
2014 kitaplarını beklemeye hiç gerek yok bence.benim 2. girişimdi bu sene canım tam anlamıyla bu sene hazırlanmıştım olmadı malesefalan yaktı.seni bölüm neydi:26:
hadi ya çok üzüldüm canım ben tasarım öğretmenliği okudum alan sınavına girmeyeceğim teknik öğretmenlere alan sınavı yok ztn ne mantıkla çıktı o alan sınavı hiç bir fikrim yok. ben bu sene hazırlandım ama ortaöğretimden girmişitim 2012 de 85 aldım belki son atama da atanırım ümidiyle girmedim. senin bölümün neydi ? bu yıl inşallah başarıcaz hiç sıkmayalım canımızı tecrübe olmuş sana da o açıdan bakalım canım
hadi ya çok üzüldüm canım ben tasarım öğretmenliği okudum alan sınavına girmeyeceğim teknik öğretmenlere alan sınavı yok ztn ne mantıkla çıktı o alan sınavı hiç bir fikrim yok. ben bu sene hazırlandım ama ortaöğretimden girmişitim 2012 de 85 aldım belki son atama da atanırım ümidiyle girmedim. senin bölümün neydi ? bu yıl inşallah başarıcaz hiç sıkmayalım canımızı tecrübe olmuş sana da o açıdan bakalım canım
Selam ben de tasarım öğretmeniyim:2:zümre mi bulmak mutlu etti beni
inşallah:18:kısmet işte canım..bölümüm sosyal bilgiler öğretmenliği..ortaöğretimden 85 aldıysan atanırsın diye düşünüyorum ben
çok sevindim bende gerçektenndaha önce girdiniz mi sınava bir de nereden mezunsunuz merak ettim
Selam kızlarramazan,bayram derken bir türlü başlayamadım çalışmaya:26:bu akşam soru çözmeye başlamayı düşünüyorum,önceliğim elimde patlayan soru bankalarını bitirmek olacak siz de durumlar nasıl?
Bu yıl 2.girişimdi ama yine olmadı yani herhalde olmazmarmara mezunuyum
ben henüz başlamayı düşünmüyorum canım.eylül sonu ekim başı gibi başlarım sanırım.bu senenin yorgunluğunu atanamamanın verdiği bunalımı daha atamadım
inşallah canım tek tesellim meslek lisesi mezunu olmam geçen yıl 88 le kapatmış ama bir umut bekliyor insan. olmazsa da bu yıl halledicez inş 2014 bizim yılımız olcakkaç puan alman gerekli peki ?
Haklısın tatlım o yorgunluğu atlatmak verimli çalışmayı arttıracakben de dinlenmek isterdim ama özelde çalışmayı düşünüyorum bu yüzden işe başlayana kadar hiç değilse soru çözüp ön hazırlık yapmak istedim.Çalışırken zor oluyor,geçen yıl kpss için işten çıktım ama yine hüsran
olmazsa da sağlık olsun bir sonrakinde olur zaten alımlarımız az olduğu için yüksek puan almak gerekiyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?