- 16 Kasım 2012
- 6.356
- 981
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar ben daha yeni 4. sınıfa geçtim ama aranıza gelebilirmiyim...fen bilgisi öğretmenliği okuyorum
kültür fizikçi geldi haaaannnnıııımmmmmm :)
sınav sonucunu bir sindireyim, yeni müfredat kitapları alıp bende başlayacağım çalışmaya....
hocalarım bayramınız kutlu olsun.
sanırımben yarın başlıyorum ders çalışmaya:)
daha neye başlayacağıma karar veremedim notlarıma göre değerlendireceğim bakalım.
buguuuu sen isin :)
ben de merak ediyordum yahu :)
ama sonucun için çok üzüldüm
Evet hocamm,eski ismimi kullanmayalım artık.
Sorma,kahroldum hala hazmedemedim.
tebdili rumuzda ferahlık vardır hocam :)
canınız sağolsun hocam, inşaallah bu yıl çok daha güzel puan alacaksınız
gene seçeceksin, sadece seçme zamanın biraz ertelendi o kadarİnşallah hocam amin.Alan sınavı olmasa haritadan yer beğenecektik ama nasip değilmiş.
muhatım çalışmaya başladın mı
ben de az matematik bakayım şimdi zaman da geçmiyor
ooyy benim kuzum matematik çalışıyomuş yerim seni :124:
bende matematikle başlıcam :101:
ne zaman başlayacaksın ikizcim
valla ben alıştım galiba cancazım böyle boş boş durmaya atamalar yapılsın şöyle bi gidenlerin arkasından bakakalayım ondan sonra başlarım heralde kuzum:84:
valla ben alıştım galiba cancazım böyle boş boş durmaya atamalar yapılsın şöyle bi gidenlerin arkasından bakakalayım ondan sonra başlarım heralde kuzum:84:[/FONT]
kıyamam kuzuma ben de biraz gezeyim ondan sonra düzgünce başlarım belki.
zaten eylül ekim de hep alan ve mat çalışırım zannımca ardından diğerlerine yavaştan geçerim
Aklıma geldikçe canım sıkılıyor ya.
Aklıma geldikçe canım sıkılıyor ya.
sıkılmasın. belki seneye kazandığında iyi ki geçen yıl kazanmamışım diyeceğin şeyler olacaktır
bunu bilemeyiz. hayırlısını bilemeyiz ileriyi göremedğimiz için. nasipten ötesi yok maalesef
sıkılmasın. belki seneye kazandığında iyi ki geçen yıl kazanmamışım diyeceğin şeyler olacaktır
bunu bilemeyiz. hayırlısını bilemeyiz ileriyi göremedğimiz için. nasipten ötesi yok maalesef
mağduruz da mağduruz
topiğin ismini ilk okuduğumda bu geldi aklıma hemen
seneye mutluyuz da mutluyuz deriz inşallah canlar
O zaman da evlilik topiği açarız inşallah.