• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

hocalarım bayramınız kutlu olsun.
sanırımben yarın başlıyorum ders çalışmaya:)
daha neye başlayacağıma karar veremedim notlarıma göre değerlendireceğim bakalım.
buguuuu sen isin :)
ben de merak ediyordum yahu :)
ama sonucun için çok üzüldüm :(

hocalarım bayramınız kutlu olsun.
sanırımben yarın başlıyorum ders çalışmaya:)
daha neye başlayacağıma karar veremedim notlarıma göre değerlendireceğim bakalım.
buguuuu sen isin :)
ben de merak ediyordum yahu :)
ama sonucun için çok üzüldüm :(

Evet hocamm,eski ismimi kullanmayalım artık.:16::9::9:

Sorma,kahroldum hala hazmedemedim.:50:

muhatım çalışmaya başladın mı:6:
ben de az matematik bakayım şimdi zaman da geçmiyor:ssz:

mağduruz da mağduruz :1::1:
topiğin ismini ilk okuduğumda bu geldi aklıma hemen:8:
seneye mutluyuz da mutluyuz deriz inşallah canlar :16:

muhatım çalışmaya başladın mı:6:
ben de az matematik bakayım şimdi zaman da geçmiyor:ssz:

ooyy benim kuzum matematik çalışıyomuş yerim seni :29::124:
bende matematikle başlıcam :101:

Son düzenleme:
ne zaman başlayacaksın ikizcim:54:

valla ben alıştım galiba cancazım böyle boş boş durmaya :1: atamalar yapılsın şöyle bi gidenlerin arkasından bakakalayım:53: ondan sonra başlarım heralde kuzum:84:

Son düzenleme:
valla ben alıştım galiba cancazım böyle boş boş durmaya :1: atamalar yapılsın şöyle bi gidenlerin arkasından bakakalayım:53: ondan sonra başlarım heralde kuzum:84:

kıyamam kuzuma:54: ben de biraz gezeyim ondan sonra düzgünce başlarım belki.:12:
zaten eylül ekim de hep alan ve mat çalışırım zannımca ardından diğerlerine yavaştan geçerim:31:[/FONT]

kıyamam kuzuma:54: ben de biraz gezeyim ondan sonra düzgünce başlarım belki.:12:
zaten eylül ekim de hep alan ve mat çalışırım zannımca ardından diğerlerine yavaştan geçerim:31:

aynen kuzum biraz gezelim yaaa :8: ev kuşu modundan çıkalım biraz :10:

Aklıma geldikçe canım sıkılıyor ya.:14::5:

sıkılmasın. belki seneye kazandığında iyi ki geçen yıl kazanmamışım diyeceğin şeyler olacaktır
bunu bilemeyiz. hayırlısını bilemeyiz ileriyi göremedğimiz için. nasipten ötesi yok maalesef:31:

sıkılmasın. belki seneye kazandığında iyi ki geçen yıl kazanmamışım diyeceğin şeyler olacaktır
bunu bilemeyiz. hayırlısını bilemeyiz ileriyi göremedğimiz için. nasipten ötesi yok maalesef:31:

aaahh rengişim kesinlikle nasipten öte köy yok :50:

Back