- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben daha yeni 4. sınıfa geçtim ama aranıza gelebilirmiyim...fen bilgisi öğretmenliği okuyorum
kültür fizikçi geldi haaaannnnıııımmmmmm :)
sınav sonucunu bir sindireyim, yeni müfredat kitapları alıp bende başlayacağım çalışmaya....
hocalarım bayramınız kutlu olsun.
sanırımben yarın başlıyorum ders çalışmaya:)
daha neye başlayacağıma karar veremedim notlarıma göre değerlendireceğim bakalım.
buguuuu sen isin :)
ben de merak ediyordum yahu :)
ama sonucun için çok üzüldüm![]()
Evet hocamm,eski ismimi kullanmayalım artık.
Sorma,kahroldum hala hazmedemedim.![]()
tebdili rumuzda ferahlık vardır hocam :)
canınız sağolsun hocam, inşaallah bu yıl çok daha güzel puan alacaksınız![]()
gene seçeceksin, sadece seçme zamanın biraz ertelendi o kadarİnşallah hocam amin.Alan sınavı olmasa haritadan yer beğenecektik ama nasip değilmiş.
![]()
muhatım çalışmaya başladın mı
ben de az matematik bakayım şimdi zaman da geçmiyor![]()
ooyy benim kuzum matematik çalışıyomuş yerim seni:124:
bende matematikle başlıcam :101:
ne zaman başlayacaksın ikizcim![]()
valla ben alıştım galiba cancazım böyle boş boş durmayaatamalar yapılsın şöyle bi gidenlerin arkasından bakakalayım
ondan sonra başlarım heralde kuzum:84:
valla ben alıştım galiba cancazım böyle boş boş durmayaatamalar yapılsın şöyle bi gidenlerin arkasından bakakalayım
ondan sonra başlarım heralde kuzum:84:[/FONT]
kıyamam kuzumaben de biraz gezeyim ondan sonra düzgünce başlarım belki.
zaten eylül ekim de hep alan ve mat çalışırım zannımca ardından diğerlerine yavaştan geçerim![]()
Aklıma geldikçe canım sıkılıyor ya.![]()
Aklıma geldikçe canım sıkılıyor ya.![]()
sıkılmasın. belki seneye kazandığında iyi ki geçen yıl kazanmamışım diyeceğin şeyler olacaktır
bunu bilemeyiz. hayırlısını bilemeyiz ileriyi göremedğimiz için. nasipten ötesi yok maalesef![]()
sıkılmasın. belki seneye kazandığında iyi ki geçen yıl kazanmamışım diyeceğin şeyler olacaktır
bunu bilemeyiz. hayırlısını bilemeyiz ileriyi göremedğimiz için. nasipten ötesi yok maalesef![]()
mağduruz da mağduruz
topiğin ismini ilk okuduğumda bu geldi aklıma hemen
seneye mutluyuz da mutluyuz deriz inşallah canlar![]()
O zaman da evlilik topiği açarız inşallah.![]()