2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

sedom ben de pcye bakmaktan mı nedir her sabah uyandıgımda basım agrıyor. geceye kadar verimli de olmuyor cok zaten :KK25:
sen de üs komsunla sınanıyorsun heralde kuzum ya ne diyim bilmiyorum ki. bari çıkıp gitse son aylarda rahat etsen ya:KK19: teyzenlerde kalma sansın yok mu sınava kadar:26:

kuzum başvuruyu kendimiz yapamıyor muyuz gecen yılki gibi? 14une kadarmıs evet.
aynen kuzum ya sabır çekiyorum. eylülde gidicek evden daha var çıkmasına işte. teyzemlere de kv si geldi, baya sıkıntılı oldu onların ev de :KK14:
netten başvuru mu kuzum? ay bilmiyorum ki, ben parayı yatırdım. sonra ösym ye gittim. diplomam olmayınca yapamadım, geçen yıl da ösym den başvurmuştum, netten yapılabiliyo mu?

bayıldım :KK69: kapalı olsam kesinlikle alırdım kuzuşum

aynen kuzum ya sabır çekiyorum. eylülde gidicek evden daha var çıkmasına işte. teyzemlere de kv si geldi, baya sıkıntılı oldu onların ev de :KK14:
netten başvuru mu kuzum? ay bilmiyorum ki, ben parayı yatırdım. sonra ösym ye gittim. diplomam olmayınca yapamadım, geçen yıl da ösym den başvurmuştum, netten yapılabiliyo mu?

kuzum sen gecen ilk yaptıgın için okulun yapması gerekiyordu dogru ama artık kendin yapabilirsin ben de kendim yapmıstım gecen yıl kızlarda öyle.. zaten bilgilerin aynen kayıtlı sen sadece aynı bilgileri kaydedeceksin :KK34: ama suan okuyor gözüküyorsan onu okul düzeltebiliyor..

Son düzenleme:

bu mu buyuk gösterir seni?
kuzum tam genc işi ya cıvı cıvıl:KK19:

Öyle mi dersin ? Ne bilim eteğinin deseninde çantam var,bi de babet alırım diye düşündüm ama bakalım.

Sağ ol kuzum.:KK19:

ne kızıyon hacı ya :KK25: napim eteği basma etek gibi beğenmedim:KK53:

Şaka yapıyom la.:KK1:

Kuzum malesef ösym bürosu değiştiriyo o eğitim bilgisini biz yapamıyoz.:KK14:

Teşekkür ederim,alıcam sanırım.

haklısın kuzum zaten ben erken kalkıyorum ama hiç iyi değil kafam. ya ben hani üsttekinden rahatsız oluyorum diye çalışma masamı yatakodasına aldırmıştım ya, orda çalışıp orda yatıyodum. sonra üstteki mutfakta yaşamaya başladı. bizim mutfaklarımız da benim odamla yatak odasının ortasında. yani şerefs.z mutfakta camı açık yaşadığı için 2 odadan da duyuluyo. sonra ben salonda yatmaya başladım mecburen, işte son 1 aydır ben salonda yatıyorum. annem yatakodasında yatıyo, babam benim odamda yatıyo (orda tv old için) ben sabah yan komşunun çocuklarının sesine uyanıyorum ama baş ağırısıyla uyanıyorum. kitaplarım annemin yattığı odada, o uyanana kadar onu da rahatsız etmek istemiyorum. müge anlıya dadandım sanki çok lazımmış gibi :KK14: göçebe gibiyiz evde. bütün düzenimiz gitti, sabretmeye çalışıyorum işte kuzum. ama dediğin gibi sabahtan çalışmaya başlasak anca bitcek. ay kuzum ben de dertliymişim baya döktürmüşüm :KK25:

sağol tuğbammm inşallah rabbim sana daha güzellerini kısmet etsin kuzum :KK16:

oyyy :KK48: ne güzel işte kuzum ocakta gelicek. benimki haziranda mezun olucağı için kasımda gidebilcek. ama ben sizin şafak topiğinize katılırım. anca moduma girerim zaten :KK9:

niloş ablam çalışmalarına maşallah :nazar: yeğenimiz napıyo :emir_bebek:

sağol tuğbimmm :KK16: ayy inşallah tabii ki düğünüme beklerim hepinizi :KK55: sizsiz olur mu hiç :nazar:

kızlar bugün başvuru yapıcaktım. diplomanın aslını da istiyolar haberiniz olsun, parayı yatırdım ama diplomam yanımda olmadığı için başvuru yapamadım. başvuru 14 üne kadar dimi? alan sınavı ist daymış çok sinir oldum :KK14: nasıl gitcem hiç bilmiyorum :KK14:

Tabikide bizsiz olmaz,o zamana hepimiz atanmış olacagımız için rahat rahat gelir göbek atarız:KK54:Nasıl istanbuldaymış ya nasıl belli oldu ki şimdiden yerler?

kuzum sen gecen ilk yaptıgın için okulun yapması gerekiyordu dogru ama artık kendin yapabilirsin ben de kendim yapmıstım gecen yıl kızlarda öyle.. zaten bilgilerin aynen kayıtlı sen sadece aynı bilgileri kaydedeceksin :KK34: ama suan okuyor gözüküyorsan onu okul düzeltebiliyor..

Öyle mi dersin ? Ne bilim eteğinin deseninde çantam var,bi de babet alırım diye düşündüm ama bakalım.

Sağ ol kuzum.:KK19:

Şaka yapıyom la.:KK1:

Kuzum malesef ösym bürosu değiştiriyo o eğitim bilgisini biz yapamıyoz.:KK14:

Teşekkür ederim,alıcam sanırım.

anneeemmm ne rahat olucakmış :KK52: ama malesef okuyor gözüküyorum :KK14:
onura yap derdim ama o ilk kez giriceği için malesef ikimiz de yine ösym nin yolunu tutucaz :KK14:

Çok şükür zümrem uğraşıyom ya,eğitimi toparlıcam bu ara.:KK14: sen naptın ? :nazar:

O eğitimi allah kahretmesin bu denemede batırdık topluca,çalışmıyorum açıkcası çalışmadıgım için de hakediyorum :KK14:Napayım ya martta ücretliyi bıraktım,yogunlaştım derslere işte,cogunlukla alana bakıyorum herkes gibi,bakalım hayırlısı artıkın:KK34:

ben geçen sana ne güzel elbiseler attım onları beğenmedin bunu mu beğendin la :KK53:

Kızım toplu görüş alıyom ben.Annem,kardeşim,sevdicek...:KK14::KK53:

O eğitimi allah kahretmesin bu denemede batırdık topluca,çalışmıyorum açıkcası çalışmadıgım için de hakediyorum :KK14:Napayım ya martta ücretliyi bıraktım,yogunlaştım derslere işte,cogunlukla alana bakıyorum herkes gibi,bakalım hayırlısı artıkın:KK34:

Allah kolaylık versin zümrem.:KK31:

linkam ben çok beğendim al kuzu, bu yıl çiçekli şeyler moda, baksana her yerde, perdelerde, koltuklarda, ev eşyalarında ve artık kıyafetlerde hep çiçek var. eskiden öyle minik çiçekli kıyafetler varmış, annemin resimlerinde görüyorum. artık moda eskiye doğru gidiyor kuzum, çiçekli şeylere zaten bayılırım, al bence, bunun farklı rengi var mı?

linkam ben çok beğendim al kuzu, bu yıl çiçekli şeyler moda, baksana her yerde, perdelerde, koltuklarda, ev eşyalarında ve artık kıyafetlerde hep çiçek var. eskiden öyle minik çiçekli kıyafetler varmış, annemin resimlerinde görüyorum. artık moda eskiye doğru gidiyor kuzum, çiçekli şeylere zaten bayılırım, al bence, bunun farklı rengi var mı?

Alıcam kuzum yaa.:KK31: Yazın da rahat olur.Var ama mint yeşili falan,onlar da çok dikkat çekiyor.:KK31: Aynen,eski kafalıyım ben de,annemin gelinliğinin aynısını diktirmeyi düşünüyom mesela.:KK53:

X