2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

selam canlarım :KK16:

kitaplarım geldi :KK55: hiç uğraştırmadı sürat kargo mesajda dediği saate getirdiler :KK55: kolay gelsin hepinize :KK6:

merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar diliyorum hepinize. bu sene evlendim ilk donem ücrtli öğretmenlik yaptım ikinci donem sağlık problemlerim oldu işi bıraktım onlarla uğraşıorum bütün bunlar olurken dersler kaldı tabi.... hiç başlamadım temelim de yok malum 3 baba sınaw war .bu saatten sonra neler yapmalıyım sizce

selam canlarım :KK16:

kitaplarım geldi :KK55: hiç uğraştırmadı sürat kargo mesajda dediği saate getirdiler :KK55: kolay gelsin hepinize :KK6:
ben edmiştim sana kuzum. inşallah bu son siparişimiz olur
merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar diliyorum hepinize. bu sene evlendim ilk donem ücrtli öğretmenlik yaptım ikinci donem sağlık problemlerim oldu işi bıraktım onlarla uğraşıorum bütün bunlar olurken dersler kaldı tabi.... hiç başlamadım temelim de yok malum 3 baba sınaw war .bu saatten sonra neler yapmalıyım sizce

branşın ne canım?

laptopum yapıldı fıstıklar bundan donra daha sık gelmeye çalışcam :KK23: kolaylıklar diliyorum hepinize, çok az kaldı artık...

laptopum yapıldı fıstıklar bundan donra daha sık gelmeye çalışcam :KK23: kolaylıklar diliyorum hepinize, çok az kaldı artık...
hep bekleriz kuzucum:KK19: evet cok az kaldı:18:

hayırlı olsun kuzum.güle güle anlaya anlaya kirlet :KK16:
sağol fıstıkım :KK19:

ben edmiştim sana kuzum. inşallah bu son siparişimiz olur

branşın ne canım?

aynen kuzum demiştin :nazar: inşallah kuzum inşallah atanırız da bu yıl daha ihtiyacımız olmaz sıparişlere:KK5:

rengişim :KK16: nasıl bu kadar çabuk geçti bu zaman ya çalışmaya başlayalı 6 ay olmuş, sınava da iki ay kalmış. daha 8 ay var ohooo diyordum :KK52:

sorma kuzum bu sene basında nasıl gececek bu yıl dıyorduk bir baktık 2 ay kalmıs:KK53:
valla 25 yasıma bıle nasıl geldiğmi bilmiyorum kuzum değil ki kpss :KK14:

sorma kuzum bu sene basında nasıl gececek bu yıl dıyorduk bir baktık 2 ay kalmıs:KK53:
valla 25 yasıma bıle nasıl geldiğmi bilmiyorum kuzum değil ki kpss :KK14:

öyle valla, ben kendimi hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum denemelerde de hislerim gerçeğe dönüşüyor :KK1: sen benden küçükmüşsün canım ben 27 olcam ağustosta :26:

öyle valla, ben kendimi hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum denemelerde de hislerim gerçeğe dönüşüyor :KK1: sen benden küçükmüşsün canım ben 27 olcam ağustosta :26:

aaa ben senı 24 sanıyordum nerden kalmıssa aklımda:KK1:
inşallah sınavda Rabbim güler yüzümüze kuzum ya
hayırlısı ne diyim

aaa ben senı 24 sanıyordum nerden kalmıssa aklımda:KK1:
inşallah sınavda Rabbim güler yüzümüze kuzum ya
hayırlısı ne diyim

ahh ahh 24 müüü, ben unuttum ya o yaşları :KK24: inşallah canım, ben tırsıyorum çok. bu sene de olmazsa seneye ne yapcaz bilemiyorum :KK31:

ahh ahh 24 müüü, ben unuttum ya o yaşları :KK24: inşallah canım, ben tırsıyorum çok. bu sene de olmazsa seneye ne yapcaz bilemiyorum :KK31:

deme öyle canım deme:18: gecen yıl da cok öyle dedik şimdi olur ya öyle dedik diye sınanırız falan:18:
ben böyle şeylere cok inanırım ya hayırlısı dıyelım en iyisi.

ingilizcce oğrt gecen sene girmedim sınawa aptal gibi düğün telaşına kapıldım
bence çalış canım, senin şu 2 ay çalışmanla atanma ihtimalin, benim sene başından beri çalışmamla atanma ihtimalimden daha yüksek
oyy ne güzel holofiram :KK16: nasılsın iyi misin
hep bekleriz kuzucum:KK19: evet cok az kaldı:18:

sağol fıstıkım :KK19:

aynen kuzum demiştin :nazar: inşallah kuzum inşallah atanırız da bu yıl daha ihtiyacımız olmaz sıparişlere:KK5:
inşallah kuzummm. hep dua ediyorum hepimize

bence çalış canım, senin şu 2 ay çalışmanla atanma ihtimalin, benim sene başından beri çalışmamla atanma ihtimalimden daha yüksek

inşallah kuzummm. hep dua ediyorum hepimize

sen naptın fındıgım çalıstın mı :emir_bebek:

Son düzenleme:

deme öyle canım deme:18: gecen yıl da cok öyle dedik şimdi olur ya öyle dedik diye sınanırız falan:18:
ben böyle şeylere cok inanırım ya hayırlısı dıyelım en iyisi.

tamam canım demiyom demiyom, töbe töbe... bu yıl atancaz inşallah :KK16:

:KK16: iyiyim sedefim sağ ol, sen nasılsın? benim pegemdeki 70 net, femde 63.5'a düştü canım ya. mat dersinden sonra girmiştim o da etkiledi sanırım :26: senin nasıl gidiyor?

sen naptın fındıgım çalıstın mı :emir_bebek:

kuzum bu akşam hayat bilgisi çalıştım. alt tarafı bi hayat bilgisi dersin ama beni benden aldı yanii.. mübarek ders yıllara göre 10 kere değişim göstermiş. haydi bakalım her yılın ayrı ayrı kazanımıdır bilmem nesidir, incele dur.. daha bu sadece hayat bilgisi bi de. bunun türkçesi vs. var. ve bu alan derslerimiz bizim %10 umuzu etkiliyo, kalan %40 ta çıkcak dersler de ayrı bi ayrıntı. fiziği kimyası vs.. 7iklimde 3 kitap var işte 2bin küsür sayfa. kafam çok bozuk :KK14:

tamam canım demiyom demiyom, töbe töbe... bu yıl atancaz inşallah :KK16:

:KK16: iyiyim sedefim sağ ol, sen nasılsın? benim pegemdeki 70 net, femde 63.5'a düştü canım ya. mat dersinden sonra girmiştim o da etkiledi sanırım :26: senin nasıl gidiyor?

kuzum fem biraz daha zordur zaten. sen o yüzden hiç bozma moralini. ama femdeki bazı sorular kpss formatında. o yüzden çözmeyi de ihmal etme.
ben de napiim kuzum işte, umutsuzluk içinde söz hazırlığı yapıyorum. haftaya bohçayı sericez, onun heyecanını bile doya doya yaşayamıyorum bu kpss yüzünden. inşallah bu yıl hepimiz atanırız da rahat ederiz artık, atanınca da dertler bitmez, ama en azından kafa olarak rahat oluruz

kuzum bu akşam hayat bilgisi çalıştım. alt tarafı bi hayat bilgisi dersin ama beni benden aldı yanii.. mübarek ders yıllara göre 10 kere değişim göstermiş. haydi bakalım her yılın ayrı ayrı kazanımıdır bilmem nesidir, incele dur.. daha bu sadece hayat bilgisi bi de. bunun türkçesi vs. var. ve bu alan derslerimiz bizim %10 umuzu etkiliyo, kalan %40 ta çıkcak dersler de ayrı bi ayrıntı. fiziği kimyası vs.. 7iklimde 3 kitap var işte 2bin küsür sayfa. kafam çok bozuk :KK14:

sorma kuzum ya cok uzun dersler:18: benım de 4 kıtabım her biri ortalama 450 sayfadan:KK14: daha bunlar dısında calısılacak yerler de var üstelik. tarıhe nankör derız ama valla alan daha nankör hemen unutuluyor:KK50:
neyseki 3 ay gibi bir süre var alana ya 20sine ertelemeleri iyi oldu:KK4: 5 mayısta da basvuru baslıyor 14une kadarmıs.

X