- 8 Temmuz 2013
- 1.158
- 1.043
ben de alandan korkuyorum kuzum bir de konuları yetiştiremicem diye bazen elim ayağım birbirine dolaşıyor
gecmiş olsun canım dikkat et kendıne ve bebişine
iyi gidiyor şükür kuzum da alandan cok korkuyorum ya :18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de alandan korkuyorum kuzum bir de konuları yetiştiremicem diye bazen elim ayağım birbirine dolaşıyor
gecmiş olsun canım dikkat et kendıne ve bebişine
iyi gidiyor şükür kuzum da alandan cok korkuyorum ya :18:
ben edmiştim sana kuzum. inşallah bu son siparişimiz olurselam canlarım
kitaplarım geldi hiç uğraştırmadı sürat kargo mesajda dediği saate getirdiler kolay gelsin hepinize
merhaba arkadaşlar iyi çalışmalar diliyorum hepinize. bu sene evlendim ilk donem ücrtli öğretmenlik yaptım ikinci donem sağlık problemlerim oldu işi bıraktım onlarla uğraşıorum bütün bunlar olurken dersler kaldı tabi.... hiç başlamadım temelim de yok malum 3 baba sınaw war .bu saatten sonra neler yapmalıyım sizce
ben edmiştim sana kuzum. inşallah bu son siparişimiz olur
branşın ne canım?
selam canlarım
kitaplarım geldi hiç uğraştırmadı sürat kargo mesajda dediği saate getirdiler kolay gelsin hepinize
hep bekleriz kuzucum evet cok az kaldı:18:laptopum yapıldı fıstıklar bundan donra daha sık gelmeye çalışcam kolaylıklar diliyorum hepinize, çok az kaldı artık...
sağol fıstıkımhayırlı olsun kuzum.güle güle anlaya anlaya kirlet
ben edmiştim sana kuzum. inşallah bu son siparişimiz olur
branşın ne canım?
hep bekleriz kuzucum evet cok az kaldı:18:
rengişim nasıl bu kadar çabuk geçti bu zaman ya çalışmaya başlayalı 6 ay olmuş, sınava da iki ay kalmış. daha 8 ay var ohooo diyordum
sorma kuzum bu sene basında nasıl gececek bu yıl dıyorduk bir baktık 2 ay kalmıs
valla 25 yasıma bıle nasıl geldiğmi bilmiyorum kuzum değil ki kpss
öyle valla, ben kendimi hiçbir şey bilmiyormuş gibi hissediyorum denemelerde de hislerim gerçeğe dönüşüyor sen benden küçükmüşsün canım ben 27 olcam ağustosta :26:
aaa ben senı 24 sanıyordum nerden kalmıssa aklımda
inşallah sınavda Rabbim güler yüzümüze kuzum ya
hayırlısı ne diyim
ahh ahh 24 müüü, ben unuttum ya o yaşları inşallah canım, ben tırsıyorum çok. bu sene de olmazsa seneye ne yapcaz bilemiyorum
bence çalış canım, senin şu 2 ay çalışmanla atanma ihtimalin, benim sene başından beri çalışmamla atanma ihtimalimden daha yüksekingilizcce oğrt gecen sene girmedim sınawa aptal gibi düğün telaşına kapıldım
oyy ne güzel holofiram nasılsın iyi misinlaptopum yapıldı fıstıklar bundan donra daha sık gelmeye çalışcam kolaylıklar diliyorum hepinize, çok az kaldı artık...
inşallah kuzummm. hep dua ediyorum hepimizehep bekleriz kuzucum evet cok az kaldı:18:
sağol fıstıkım
aynen kuzum demiştin inşallah kuzum inşallah atanırız da bu yıl daha ihtiyacımız olmaz sıparişlere
bence çalış canım, senin şu 2 ay çalışmanla atanma ihtimalin, benim sene başından beri çalışmamla atanma ihtimalimden daha yüksek
oyy ne güzel holofiram nasılsın iyi misin
inşallah kuzummm. hep dua ediyorum hepimize
deme öyle canım deme:18: gecen yıl da cok öyle dedik şimdi olur ya öyle dedik diye sınanırız falan:18:
ben böyle şeylere cok inanırım ya hayırlısı dıyelım en iyisi.
oyy ne güzel holofiram nasılsın iyi misin
sen naptın fındıgım çalıstın mı
tamam canım demiyom demiyom, töbe töbe... bu yıl atancaz inşallah
iyiyim sedefim sağ ol, sen nasılsın? benim pegemdeki 70 net, femde 63.5'a düştü canım ya. mat dersinden sonra girmiştim o da etkiledi sanırım :26: senin nasıl gidiyor?
kuzum bu akşam hayat bilgisi çalıştım. alt tarafı bi hayat bilgisi dersin ama beni benden aldı yanii.. mübarek ders yıllara göre 10 kere değişim göstermiş. haydi bakalım her yılın ayrı ayrı kazanımıdır bilmem nesidir, incele dur.. daha bu sadece hayat bilgisi bi de. bunun türkçesi vs. var. ve bu alan derslerimiz bizim %10 umuzu etkiliyo, kalan %40 ta çıkcak dersler de ayrı bi ayrıntı. fiziği kimyası vs.. 7iklimde 3 kitap var işte 2bin küsür sayfa. kafam çok bozuk