2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)



sedefim, 2013 uzaktan eğitiminde ihtyç hocası ısrarla yuğ kanıt oluşturmaz dedi, dediğine göre saygının belirtisiymiş sadece tören yapmak... ağıt olayını da bilmiyodum ben :26:

göktanrı inancında hani kitaplarda adalet eşitlik iyilik falan yazıyo ya, ona dayanarak yorum yaptım. dediğin gibi hayvancılık, göçebe yaşam, tarımın olmaması, mülkiyetin hakana ait olması falan bunlar sebep sınıf ayrımınn olmamasına .

cevabın için çok saol kuzum
 

canım 2. soruyla ilgili
göktanrı inancıyla ilgisi yoktur, göçebe yaşadıkları için, mal mülk ihtiyaçları kadar taşıyorlar ve buda herkesi eşit yapıyor.
islamiyette de sınıf ayrımı yok ama osmanlıda özellikle sınıf ayrımı çok fazla. İnançla ilgili değildir gibi geldi bana.
 

hiç osmanlı açısından bakmamıştım olaya, teşekkürler canım
 

Sağ ol güzelim.


Hakan Dede'ye göre yuğ töreni ahiret inancına kanıt oluşturmuyor diye biliyorum.Ama emin değilim tabi.Yuğ töreni ölüye duyulan saygıyı gösterir diye söylemişti sanki Hakan Dede.:26:

Sınıf ayrımı olmamasının Gök Tanrı inancıyla ilgisi yok.Çünkü Türkler göçebe yaşıyorlar.Hayvancılık ve ticaret yapıyorlar.Tarım yapmıyorlar.Tarımla uğraşmadıklarından toprak mülkiyetleri de yok.Toprak mülkiyetleri olmadığından sınıflaşma da yok diye biliyorum.

Kuzular bugün sadece 40 sayısal mantık sorusu çözebildim.Bugün teyzemler bizdeydi.Çtdye geçecektim, video izleyecektim.Teyzem bir de bilgisayarı ele geçirince çtd videoları da yalan oldu.Ama birazdan çtd videolarımı izlemeye devam edeceğim.

Hadi ballarım hepinizi öpüyorum.Kendinize iyi bakın.İyi geceler, tatlı rüyalar.
 

ben de hakan hocadan not alarak yazmıştım kuzum. hakan hoca yuğ kanıttır demişti. ama derken de bu kavram kaynaklarda çelişkili söyleniyor, ösym çelişkili soru sormaz demişti. bu arada hakan hoca da ihtiyaçtaydı, seninki de ihtiyaçtan, aynı yayının hocaları bile çelişmiş :44:


bugün sadece öğrenmeden 200 soru çözdüm
 


hakan dedeyi önceden dinlemiştim şu an hatrlamıyorum da başka bi hocadan duymuştum ben yuğun olmadığını canım :44:

benimki biraz zorlama bir yorum olmuş galiba gök tanrı inancı cevabın için teşekkürler kuzum

40 mantık sorusu az değil ki canım, maşallah misafirin gelmese çözerdin üzülme. iyi çalışmalar
 

Sağ ol kuzum.
 
aa ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
dur bakiim nathalim şu hakan hocanın videosuna bi bakiim
 

maşallah kuzum

yazın izlerken ben de not alıyodum kuzum, ama o kısmı kaçırmışım ben notlarımda bulamadım evet çelişkili sormaz demişti.

evet canım ihtiyaçtan zümre başkanıyım diodu videoda, hakan dedeyle çelişen bişe daha söylemişti... hani şu yerleşik yaşama kanıt olan şeyler arasında tohumluk ambar meselesi var ya, bu hoca ona da saçma dedi. buğdayın tohumluk mu normal mi olduğunu nerden anlayacan. ayrıca ambar mimari bir yapıdır, çadırın içine mi ambar yapmış göçebeler falan dedi
 
Son düzenleme:

hayır hayır, başında tohumluk yazarsa kesinlikle kanıt oluyor. çözdüğüm bütün yayınlarda tohumluk yazan şeyleri yerleşiğe kanıt olarak aldı. ondan eminim kuzum.
canım pardon yaa yuğ törenini ben yanlış hatırlıyomuşum. şimdi baktım. hakan hoca kesinlikle kanıt değildir demiş ee ben deftere niye öyle yazmışım anlamadım cenaze merasimi kesinlikle kanıt olamaz diyo. yuğ cenaze merasimidir zaten. o halde kanıt değilmiş.
[video=youtube;1mGscCI_-bE]http://www.youtube.com/watch?v=1mGscCI_-bE[/video] 32. dakikadan itibaren izle canım
 
[video=youtube;hzVCAtizVL8]http://www.youtube.com/watch?v=hzVCAtizVL8[/video] bunun da son dakikasında söylüyo canım. ay kusura bakma, tamamen yanlış hatırlamışım, seni de yanlış yönlendirdim kuzum.
 


sorularda tohumluk geçince ben de yerleşiğe alıyorum sedefim, ama işte o hoca da öyle demişti. adını da vereyim özcan başıbüyük hocanın adı. bazı konularda ihtilaf var hakkaten, hocalar da kendince yorumluyor gibi

zahmet ettim canım ya gece gece sana çok teşekkürler tatlım
 

maşallah meleğimee olsun hiçbişey yapmamaktan iyidir. kolay gelsin kuzum. uykucuğun gelmesin de güzel güzel izle videolarını
 

hocalar da ösym yi çözemiyo.
zahmet olur mu hiç canım. ne güzel hepimiz öğrendik işte, artık hiç unutmayız
 
[video=youtube;hzVCAtizVL8]http://www.youtube.com/watch?v=hzVCAtizVL8[/video] bunun da son dakikasında söylüyo canım. ay kusura bakma, tamamen yanlış hatırlamışım, seni de yanlış yönlendirdim kuzum.


ne kusuru sedefim deme öyle, her duyduğumuz şeyi hatırlayamıyoz haliyle, için rahat olsun.

özellikle not almak için izlediğim adamın söylediği hatta yazdığı şeyi not almamışım ben de

gece gece ayaklandırdım seni ya
 
kızlar iyi geceler. maşallah herkes çalışıyor. ben de rapor vereyim
bugün ihtiyaçın tg denemesine girdim ve netlerimi yazayım
gy : 50
gk :10
eğitim :40 puanı da netten hesapladım ve 68 geldi. tatil sonuna hedefim 70-75 arası bir puan. inşallah yapabilirim.
buarada 10 gün sonra yne migren krizim geldi. bu durum çok kötü benim için ve ilaç da kullanmayı bırakmıştım ders çalışamadığım içn. ve bu böyle devam ederse tekrar doktora gtmek zorunda kalacağım
birde kitap aldım. ihtiyaç 24 saatte tarih diye
inşallah hayırlı olur benim için. yarın yanlışlarımı tek tek çözüm kitapçığına bakarak çözeceğim tekrar..hadi kızlar benden bu kadar herkese ii geceler
 

geçmiş olsun :26:
maşallah canım daha iyi olur inşallah iyi geceler
 

işin ilginci ben defterime yuğ kanıttır yazmışım
o sırada ben hangi hayal alemindeydim acaba


rengoş, monam yaa bi uslu durmadınız yahu, şimdi bizi de mahrum bırakıyosunuz kendinizden :96:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…