- 16 Eylül 2008
- 4.378
- 103
- 688
alandaşızbende yarın tarihle başlıyorum inşallah hayırlısı olur hakkımızda
bende kuzenimin eski kitapları var konu anlatımlılara dokunmamış hiç konu anlatımı değişmemiştir sanırım eski yayın fark eder mi :26: dershane açılıp yeni kitap alana kadar çalışmak için yeterli olur diye düşündüm ben. tecrübem yok bilgili arkadaşlar bana yardım eder sanırsam :44:
Tef mezunuyum benböte son sınıftayım :)
malesef olmadı kuzum
geçen sene 250 kişi kayma olmuş diye umutlanmıştık
68 le kapatmış 67 almıştı.ek atama olursa inşallah ve 210 kişi alırlarsa ek
atamada gider :18: çok üzgündü zaten.atama sonuçları belli olunca konuştuk.
ben dışarı çıkıcam gece geç gelirim sen yat uyu konuşamayız dedi.
içim gitti sesini öyle üzgün duyuncadua edin kızlar ek atama olsun ya
ayşegül niye açmamış ki 26 yı ya çok üzüldüm şimdi ben :26:
ben de bugün 30 tarih 30 coğrafya çözdüm
bir türlü konsantre olamıyordum atamalar yüzünden de artık daha iyi olacak inşallah
merhaba arkadaşlar..sedefonur'un konusuna yazmıştım 2013ün ilk zamanlarında ama daha sonra istikrarlı olamadım çalışamadım pek ve yazmaya yüzüm olmadısizler çok azimliydiniz hayran kalmıştım..seneye yeterli puanı bu azimle alacağınıza inanıyorum..atanan arkadaşları da canı gönülden tebrik ediyorum..benim branşım İngilizce 66 aldım 68.83 ile kapattı bizim bölüm..eşim diyarbakırda görev yaptığı için Diyarbakır yazdım sadece 26yı açmadım hoş açsam da olmayacakmış:) böyle düşük bir taban puanla atanamamak canımı çok yaktı bu sene kendime çok kızıyorum çalışmadığım için..2014 için çok iyi bir puan almak istiyorum eşim doğudan dönecek çünkü doğu yazamam zaten 2 sene ayrı kalmış olacağız 1 sene de benim yüzümden ayrı kalamayız ücretli öğretmenlik yapacağım bir taraftan da arayıp çağırdılar bugün..boş olunca evde olunca hepten tembellik çöküyor üstüme çalışmak iyi gelecek..hepimize azim ve istek diliyorum 2014 için..umarım hepimiz için en hayırlısı olur..ben de burdayım artık kabul ederseniz :)
hoş geldin monarosa
inşallah bu yıl bizim olacak
Tef mezunuyum ben
Bende tecrübeli sayılmam ama konu anlatımında eski yeni farketmez heralde:26:Bende kitap hastalığı var birazda yeni olmadan çalışamıorum:18:
Kabul etmek ne demek hocam hoş geldiniz.
hoşbuldum
branşlarınız nedir arkadaşlar?
hoşbuldum
Benim Türkçe hocam.
edebiyat benim de.
ingilizceden bir arkadaşım var. erkek. çok hovardadır dersle uzaktan yakından alakası yok
aralıkta askerden geldi. Van'a atandı şimdi.
69 almış sanırım. valla bu işler hep nasip galiba
bende de var o takıntı baktım hiç dokunmadığı kitapları seçtim aldımtarihle başlıcağım içinde erteliyorum aslında hiç sevmiyorum yaa
Hoşgeldinizhoşbuldum
evet monam sınır sayılırOyyy.Sınırdan kaybetmiş resmen. Ek atama yarın diyorlar ama ne kadar doğru bilemem.:44:
İnşallah Rengişim.
Kabul etmek ne demek hocam hoş geldiniz.
edebiyat benim de.
ingilizceden bir arkadaşım var. erkek. çok hovardadır dersle uzaktan yakından alakası yok
edebiyat benim de.
eskiye kıyasla daha iyi alımlar türkçe'de 2 yıldır..umarım seneye çok daha fazla alım olur..
bu sene biz alımda 1. sıradaydık ama fırsatı değerlendiremedim, umarım seneye de mutlu eden bir alım olur
teşekkür ederimHoşgeldinizBen bilişimciyim
kızlar ben bugün çok güzel çalıştım gelişimden bi konuyu bitirdim test çözdüm, mate başladım konu bitirip test çözdümiyiydim yani ,bu matematiği sıkı tuttum öğrenesiye kadar bırakmak yok
ayşegül ve tugba çoook üzüldüm kızlar ama her şerde vardır bir hayır , iyi yanlarını düşünün üzülmeyin lütfen
monarosa_22 hoş geldin
canım ben senni atanmışsındır diye tahmin ediyodum çok üzüldüm bölümünüzdende her yıl standart bi atama sayısı yok keşke açsaymışın dicem ama nasip değilmişki açmamışsın üzülmeslm canlarim
bizim bölüm 79la kapattı ve ben 26yı istemediğimden 80le atanamadim
keşke keske son anda karar değiştirip 26yı istememe yapmasaydim
bölümümün bu kadar düşeceğine hiç ihtimal vermiyordum
herşey kısmet evet ama insan kendi kismetini kendi yaparmış demekki
dağıldım paramparça oldum aglamaktan gözlerimi açamaz oldum
bundan sonra ne yapacağımi hiç bilmiyorum
dalincim çok sevindim canım. ne demek helal olsun. biz ne kadar gaz versek de sen elinden geleni yapmasaydın olmazdı. hak etmişsin canım tebrik ederim. darısı başımıza inşallah
inşallah tuğbammhep dua ediyorum. bu hafta bi belli olsa dünyalar benim olucak
vallahi ben de çok rahatladım. bi de şunu anladım sıralamama fln çok üzülmüştüm. ama 86 alan arkadaşım da atanamadı. gerçi o 26 yı açmamıştı ama misal 85,5 in altındakiler de atanamadı. 85 alıp 26 yı açsam bile gidemiyomuşum. eğer öyle olsaydı çok daha üzülürdüm. sınırda kalmak en korktuğum şey
jokercim çok şükür annemle kanka gibiler.hatta bazen kıskanıyorum onları
ben de bildiğim kadarıyla mat en yüksek kapatan bi bölümdü bu yıla kadar. bence de tedbiri elden bırakmamak lazım. sınıfçılar da 2 yl öncesine kadar 69 u görmüştü, ama geçen yıl 87 bu yıl 85 de kaldı. seneye 85 den yüksek olur düşük olmaz. hedefi yüksek tutalım biz her ihtimale karşı
ahh monam sen boşuna kuruntu yapıyosun. şu an o da senle aynı konumda ki. o da oraya gidince seni daha çok düşünücek, acaba mona napıyo dicek. daha da çok bağlanıcak sana. hani nasıl askere gidince erkekler daha bi olgunlaşıyo daha bi bağlanıyolar sevdiceklerine. onun için de öyle olucak kuzum. hem o sana umut olucak bu yıl. senin çalışmana destek vericek. ben yaptım sen de yapabilirsin dicek. seneye de çifte memur olaraktan devam ediceksiniz ilişkinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?