Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet maalesef ama daha fazla kayıtsız kalamadım
Tek rakibimsin zümrem.
maşallah istikrarlı kuzuma
forumun yeni üyesi olaraktan ben de aranızdayım
Estağfurullah kuzum.Keşke ben de senin kadar iyi olabilsem.
Sağ ol meleğim..
yok canım ne pişmanlığı olur mu öyle şey :)
Hoş geldin kızçe...
Oyy zümrem beraber gidicez inşallah bu yıl...
Hoş geldin kızçe...
Oyy zümrem beraber gidicez inşallah bu yıl...
monuşş bak unutttum bir an ne oldu senin exle kızcem
Eki Görüntüle 895428 Eki Görüntüle 895431 Eki Görüntüle 895447
bunlar rengoşum. aa lafı bile olmaz kuzum
Eki Görüntüle 895428 Eki Görüntüle 895431 Eki Görüntüle 895447
bunlar rengoşum. aa lafı bile olmaz kuzum
aferin kuzucuğumaSedefim tişikkür ederimm... O satıcılar hep aynı yalanı atıyo,abla bu hafta son diye...
İyiyim Rengim ya napim...
Çalıştım,müzik dinledim hepsi o...
aferin benim maşallah düzenli fıstığıma çok sistemlisin kuzum. helal sana valla coğrafyanın da bitmesi yakındır ohhh
Kuzum bazen gördüğün rüyalara inanmak gerek.Rüyan gerçek çıkabilir canım.Çünkü nette okuduğum kadarıyla böyle olan çok kişi var.Ben de seninle aynı durumdayım biliyor musun?Ben de geçen seneden beri bu tarz rüyalar görüyorum ama ben özel olarak bir dua yapmadım.Ben de gördüğüm kişiyi tanıyorum ama sadece merhaba merhabamız vardı.Şu an olma ihtimali de çok uzak.Çünkü bir iletişimimiz yok.O yüzden ben pek çıkacağına inanmıyorum.
Geçen sene gördüğüm kişiyi tanımıyordum ama geçenlerde gördüğüm tanıdığım kişiye çok benziyordu.Ben de senin gibi onunla ilgili önceden bilmediğim ama rüyamda gördüğüm bazı şeylerin gerçek olduğunu öğrendim sonradan.Aslında şaşırmamın sebebi de bu.Aman neyse zaman gösterecek hepimize neler olacağını...
Canlar bugünkü raporuma geleyim.Türkiye'de nüfus ve yerleşmeden iki video izledim.:126ata'dan özet çıkardım.2 soru bankasından 247 soru çözdüm.1 tane de tekrar amaçlı bir dil bilgisi testi çözdüm.
anladım kızcem. bakalım akısına bırakBumerang misali...
Fır dönüyor... Ben de yazıyorum ama öyle çok içten gelerek değil...Yüzüğü de attım,fotoğrafını da yırttım dedim,ki yaptım... Onu söyleyince hepten kötü oldu.
hoşgeldin tatlım
merak etme doğru topiktesin. biz bazen böyle konu dışına çıkabiliyoruz
aferin kuzucuğuma
yok kuzu ya bu adamı ilk kez görüyorum bende. ama belli olmaz tabii
bak mesela bugün bi de polar pijama aldım. adama diyorum ki haftaya yenileri gelcek mi? yok abla gelmez artık yazlık kombinlere başlıyolar dedi hee yeni kışa girdik ve yazlık kombin. ben de yedim
aferin benim maşallah düzenli fıstığıma çok sistemlisin kuzum. helal sana valla coğrafyanın da bitmesi yakındır ohhh
hoşgeldin tatlım
merak etme doğru topiktesin. biz bazen böyle konu dışına çıkabiliyoruz