- 19 Ocak 2012
- 28.691
- 7.350
Bende senin beni sevebilme ihtimalinin olacağı günü birlikte bekleyebilme ihtimalini bile sevdim...
ben de senin bu da vinci şifreli cümleni çözebilme ihtimalimi sevdim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende senin beni sevebilme ihtimalinin olacağı günü birlikte bekleyebilme ihtimalini bile sevdim...
ben de senin bu da vinci şifreli cümleni çözebilme ihtimalimi sevdim
Günaydın kuzucuklarım.Bugün erkenciyim birazdan ders çalışmaya başlayacağım.İnşallah bugün nüfus ve yerleşmeyi bitirebilirim.
Herkese kolay gelsin deyip kaçıyorum.Öptüm her birinizi.
selamlar canlarım ben de azılı düşmanım alanla başlasam mı başlamasam mı kararsızım
anam lahana hazırlamış sanırım bana sardıracak oradan da gidecek zamanım
kolay gelsin hepinizeee
Günaydın canlarım
Sabah kalktığımda kar yağdığını görünce çok mutlu oldum.Şaşırabilirsiniz belki ama ben güneydeyim ve üniden beri kar görmüyordum
Yemekten sonra karışık soru çözücem.
Kolay gelsin bebişler
Günaydın canlarım
Sabah kalktığımda kar yağdığını görünce çok mutlu oldum.Şaşırabilirsiniz belki ama ben güneydeyim ve üniden beri kar görmüyordum
Yemekten sonra karışık soru çözücem.
Kolay gelsin bebişler
kolay gelsin kızlar
ben de dershaneye gidecektim hazırlandım evden çıkacaktım ki
kar yağışı sebebiyle dersler iptal olmuş
bugün güzel bir raporla gelirim inşallah
kızlar size bişey dicem, ben evleneceğim kişiyi göreyim diye bazen böyle dua filan okuyorum bazende istihareye yatıyorum
ve hep aynı kişiyi görüyorum. bu kişiyi tanıyorum ama uzaktan hiçbir muhabbetimiz yok
aslında bakarsak hiç olma ihtimali de yok :26:
ayyy çok severim ellerine sağlık, bende her pazara gittiğimde alsam diyorum gözüm kayıyor ama sararak çok zamanımı alır diye almıyorum. komsularımın biri hayrına yapsa da gönderselahanayı sardım kızlar şimdi bitti tabi bende de bel denen şey kalmadı
olmaz olmaz deme, olmaz olur.
ayyy çok severim ellerine sağlık, bende her pazara gittiğimde alsam diyorum gözüm kayıyor ama sararak çok zamanımı alır diye almıyorum. komsularımın biri hayrına yapsa da gönderse
lahanayı sardım kızlar şimdi bitti tabi bende de bel denen şey kalmadı
bende bu saate kadar masa başına oturmadım daha
gece uzun zamandır izlemediğim yabancı bir dizinin 1 bölümünü izledim geç yattım
sabah geç kalktım
sonra komşuyla kahve keyfi
öğlen eşle kahvaltı temizlik dersken
şimdi oturuyorum inşallah. 2 saat sonra da kalkar yemek muhabbetine başlarım artık
slm güzeller...herkesin keyfi yerindedir inş..karın yağışıyla bi nostaljik oldum...bi huzur doldum da Allah dışarda kalanların yardımcısı olsun valla..günlerdir süren rehavetten sonra artık çalışmaya başladım raporum çok parlak olmasada şöyle:
maşallah 90 gelişim soru çözüldü
öğrenme konu çalışıldı 40 soru çözüldü
bukadarcıkta olsa şeytanın bacağını kırdım ya şükür..
cnm üniyi ben erzurumda okudum..bi arkadaşımla fakülteye gidiyorduk..kar yağdı şaşırdı böyle çok sevindi..kendisi osmaniyeliydi..ee ne olmuş niye böyle şaşırdınki kara dedim..ben ilk defa görüyorum dedi..onu hatırlattın bana.. ahh ahh o günler..kolay gelsin sanada cnm..
eline sağlık kuzum..afiyetle yeyin inş..
inşallah çalışmaya başlayabilirsin cnm..bende kaç gündür bi rehavet vardı attım üstümden.devamı gelir umarım:44:
canlarım bugün annemin bütün ısrarlarına rağmen pazara gitmeye hayır, ders çalışmaya evet dedim
sonra o pazara gitti, ben güzel güzel çalışırken aradı. çok güzel kaşe montlar var gel gel dedi. dayanamadım gittim
ay kızlar renk renk çok da ucuz tanesi 40 tl iyi ki gitmişim. 120 tl ye 3 tane aldım. biri bordo, biri mor, biri şerabi mağazadan 1 tanesini 120 tl ye alamazdım.
sonracığıma eve gelince üşüdüm azcık ısınayım dedim, yemek yedim, azcık esra erol baktım
şimdi pg yi bitirmeye gidiyorum, geçmişi okuyamadım. sonra görüşürüz canlar
canlarım bugün annemin bütün ısrarlarına rağmen pazara gitmeye hayır, ders çalışmaya evet dedim
sonra o pazara gitti, ben güzel güzel çalışırken aradı. çok güzel kaşe montlar var gel gel dedi. dayanamadım gittim
ay kızlar renk renk çok da ucuz tanesi 40 tl iyi ki gitmişim. 120 tl ye 3 tane aldım. biri bordo, biri mor, biri şerabi mağazadan 1 tanesini 120 tl ye alamazdım.
sonracığıma eve gelince üşüdüm azcık ısınayım dedim, yemek yedim, azcık esra erol baktım
şimdi pg yi bitirmeye gidiyorum, geçmişi okuyamadım. sonra görüşürüz canlar