- 24 Ekim 2013
- 713
- 203
İyi bende keyifler yerinde dışarıda kar var evde film keyfi olacak birazdan
bende istiyorum yaaa şaka bi tarafa iyi seyirler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bende keyifler yerinde dışarıda kar var evde film keyfi olacak birazdan
yok tatlım ya cevap eo zaman D şıkkı
cevap e kuzumoyy seni yerim
sedefim d mi:26:
kuzucum benim çok sağol iyi ki varsınız
ayy çok özür dilerim. ben tamamen unutmuşum cevabı vermeden çıkmışımsedef ver kuzum cvbı daha yemek yapacam ya..çatlatma beni he he
sucum doğum günün kutlu olsunnnn nice mutlu yaşlara. yeni yaşın sana memurluk getirsinSLM kızlar bir yazıyorum bir yazamıyorum bugün doğum günüm işyerinde bayan işçiler sevkiyat grubu doğum günüm için hediye almışlar çok sevindim ama yıllardır birlite çalışıp canım cicim dediğim insanların yüzünü bugün daha iyi gördüm kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar 2 tane pislik bayan var burda kalpleri kararmış fesatlıktan artık herneyse yaa anca fırsatım oldu yazmaya moralim çok bozuk ne istiyor bu insanlar benden anlamıyorum...
heee bu arada sedefim dersaneyi hafta içine aldırdım haberin olsun istedim..Sizlere de maşaallah yani...Ben umutsuz vakayım...Lütfen dua edin sizler her zaman dualarımdasınız....
malesef tatlım. cevap eCevap 3-4 mü sedefcim?
ayyyy bundan bana kesin lazımkızlar suna bakın nil facede paylaşmış uyandın uyandın uyanmadın parayı kesiyor
Eki Görüntüle 892516
niloş ablam öncelikle uzaktan eğitimin hayırlı olsun ve çok çok geçmiş olsunkızlar alıntıları alamıyorum geçmişide çok okuyamadım sizdedemi bi sorun var bendemi sadece acaba
canım benim ya biblo gibi bi çift olursunuz siz eminnim rabbim pişman etmesin çokkk mutlu olun onur kardeşimle
evet demiştim hayatı erteleme diye bana kimse dememişti halada diyen yok sedefim mesela son durum bebiş istiyoruz ona dahi herkes 1 yıl daha ertele diyo sanki seneye senet imzaladım gelecek diye
renginim ya bende bi ara 1 yıllık değilde 8 yıllık evli gibi hissediyodum kendimi inan dediğin gibi yeni çift başka çalışmaya başlayınca yüz göz olmadık kocacıkla ya şimdi cicim ayındayız sanki
monacım hakkında hayırlı olan oysa döner gelir değilsede umarım Rabbim karşına öyle birini çıkarırki iyi ki olmamış senden öncekiler dersin
kızlar dün alanı uzaktan egtmden izledim baya iyiydi bugünde ya program ya alan var ama çok yorgunum gribim üstünede nasıl başına geçicem bilmiyorum
ayy monam sağolasın ya, evet cevap e. ben etkileşimi sınırlı düşündüğüm için yanlış yaptım. doğru ya sınırlı olmuyo, onda da kullanılan yöntemler var çünkü.Cevap E diyorum.
Tümevarımsal değil tümdengelimsel vardır.
Etkileşim sınırlı diyemeyiz tam olarak soru sorma,dönüt varma vs.var çünkü.
ayyy inanmıyorummm ama bu harikaaa. sen bununla peri kızı gibi olursun. sana çok yakışıcak kuzum, şimdi birden gözümde canlandı da gerçekten harikasedom bak beğendiğin gelinliği sormustun kuzum bu işte :124:
birden karsıma cıktı facede sade ama ben gelinliğin sadesini seviyorum
Eki Görüntüle 892630
soldan ilki yani yerde ip olan karedeki
teşekkür ederim canlarım
canım e mi?
Su doğum günün kutlu olsun..
Rengina hayırdır nereye gidiyorsun? Herkese topuğundan fururum deyip topuklamak olur mu kuzummm
sedom bak beğendiğin gelinliği sormustun kuzum bu işte :124:
birden karsıma cıktı facede sade ama ben gelinliğin sadesini seviyorum
Eki Görüntüle 892630
soldan ilki yani yerde ip olan karedeki
fıstıklarım raporum maşallah
pg den eğitim programı tasarım yaklaşımları ve modellerini çalıştım, 30 soru çözdüm
öytden 63
öğrenmeden 54
ölçmeden 45
rehberlikten 43 soru çözdüm
daha da çalışmam, çay koydum, börek yaptık annemle, merhameti izlicez :125:
sağol güzel yüreklim maaşallah raporuna da
yok tatlım ya cevap e
ayyyy bundan bana kesin lazım
niloş ablam öncelikle uzaktan eğitimin hayırlı olsun ve çok çok geçmiş olsun
evet ben seni dinledim. ve bu kararı verdiğimden beri Rabbime şükürler olsun ki mutluyum. 1,2 ya da 3 sene sonra bile atanıcağımın garantisi yok ki? olsa bekliyeyim. ben sana bebiş için dua ediyorum. kimse yanında olmasa da ben yanında olurum. inşallah küçük bıcırık en kısa zamanda gelir de evinizi şenlendirir
ayy monam sağolasın ya, evet cevap e. ben etkileşimi sınırlı düşündüğüm için yanlış yaptım. doğru ya sınırlı olmuyo, onda da kullanılan yöntemler var çünkü.
ayyy inanmıyorummm ama bu harikaaa. sen bununla peri kızı gibi olursun. sana çok yakışıcak kuzum, şimdi birden gözümde canlandı da gerçekten harika
e tatlım, sağolasın anladım
Üst kısımı fevkalade.. lakin etek kısmındaki o büzgü çok basit gösteriyor. Eteği o model yerine hafif parça dantelle bezenseydi ballı lokma olabilirmiş :123:
Canım sıkılıyor
maşallah kuzum raporuna afiyet olsun iyi seyirler size :87:
morim evet zorundayım
sağol güzel yüreklim maaşallah raporuna da
evet badem etek kısmına oynamalar gerek. o üstündeki tül mü ne ise gereksiz durmuş ama üstüne aşıgım
neden conem
kim sıktı canını söyle topuğuna sıkayım
yapacak bişey yok ya ders çalışmakta bu saatte bayıyo bari oyun oynim kkda
he yav oyunlar fena sarıyor
Melankoliye bağladım yine
Mona nirde ya ona bişey sormam gerek
Melankoliye bağladım yine
Mona nirde ya ona bişey sormam gerek
babaannesine gitmişti kekleri börekleri yiyor heralde o yüzden gelmedi
Geldimm..
Lann. Yimiyom bi kerem hamur işini çok. Meyve yedik,mısır falan patlattı.
hani bana
Sen gel ben sana hazır alırım.
gidemezsin bir yereBirgün uı olursam beni özleyin
SLM kızlar bir yazıyorum bir yazamıyorum bugün doğum günüm işyerinde bayan işçiler sevkiyat grubu doğum günüm için hediye almışlar çok sevindim ama yıllardır birlite çalışıp canım cicim dediğim insanların yüzünü bugün daha iyi gördüm kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar 2 tane pislik bayan var burda kalpleri kararmış fesatlıktan artık herneyse yaa anca fırsatım oldu yazmaya moralim çok bozuk ne istiyor bu insanlar benden anlamıyorum...
heee bu arada sedefim dersaneyi hafta içine aldırdım haberin olsun istedim..Sizlere de maşaallah yani...Ben umutsuz vakayım...Lütfen dua edin sizler her zaman dualarımdasınız....
gidemezsin bir yere
doğum günün kutlu olsun canım
hazırı napcem ellerinle yap bana