Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derhaneden geldim muhteşem yüzyılı izlemedim ders çalıştım
ölçmeden bir ünite bitirdim 130 soru çözdüm
derhaneden geldim muhteşem yüzyılı izlemedim ders çalıştım
ölçmeden bir ünite bitirdim 130 soru çözdüm
Babanem izliyo herkesi de tanıyo yav.
muhteşem yüzyıl da tarihi mi anlatıyor aşk entrikalarını mı belli değil
Boşver ban yemiyek.
niye kız dizinin kritiğini yapıyoruz
maşallah babanneneBabanem izliyo herkesi de tanıyo yav.
muhteşem yüzyıl da tarihi mi anlatıyor aşk entrikalarını mı belli değil
hele benBan yemeye müsaitim bugün...
maşallah babannene
ortaya karışık
Gece gece oturmuş çeyiz bakıyorum. Benim halim harap hacılar
Benim hepten harap... Yatıyom ben...
Benim hepten harap... Yatıyom ben...
iyi geceler canlarım
üzülmeyin sakın
SLM kızlar bir yazıyorum bir yazamıyorum bugün doğum günüm işyerinde bayan işçiler sevkiyat grubu doğum günüm için hediye almışlar çok sevindim ama yıllardır birlite çalışıp canım cicim dediğim insanların yüzünü bugün daha iyi gördüm kıskançlıktan ne yapacaklarını şaşırdılar 2 tane pislik bayan var burda kalpleri kararmış fesatlıktan artık herneyse yaa anca fırsatım oldu yazmaya moralim çok bozuk ne istiyor bu insanlar benden anlamıyorum...
heee bu arada sedefim dersaneyi hafta içine aldırdım haberin olsun istedim..Sizlere de maşaallah yani...Ben umutsuz vakayım...Lütfen dua edin sizler her zaman dualarımdasınız....
Günaydın ballı böreklerim...
Dün akşam exle...Artık ex oldu. Son konuşmamızı yaptık.Memleket de memleket diye diretti,isteklerimi yok saydı,gelmiş bir de bana mağdur edebiyatı yapıyor,sen beni hiç sevmedin diye... La dedim bi yürü git,günaha sokma adamı... Yok o erkek çocukmuş da,evin direği oymuş da...Babası yalı kazığı sanki,te Allahım...
Velhasıl kelam,alsın anasının dizinin dibinden bir gacı,açtırsın hamurları,baklavaları... Sürekli anasına temizliğe,yemeğe götürsün onun bunun kölesi yapsın ama çok sevsin...
Sinirlerim bozuldu akşam çok fena ama kendini çok iyi belli etti,artık hiç üzülmüyorum. Terbiyesizliğe kadar vardırdı işi,ne hali varsa görsün artık,zerre umrumda değil...
Velhasıl kelam : Yorgan gitti,kavga bitti...
Bugün tüm gün anneannemdeyim,akşama geleceğim...
Uslu durun,ban yicek bi şey yapmayın ve güzel güzel çalışın...
Allaha emanetsiniz bacılarım...
Tünaydın canlarım
bugün odamı temizledim
monam hayırlısı olsun kuzum sana erkek mi yok
badem dün elektrik gitti dedğin konuyu okuyamadım
Allah'ım ne olur bugün alana çalışabileyim