2013 KPSS mağdurlarının buluşma noktası...Bekle bizi 2014 KPSS ! (Öğretmenlik)

canım cok sıkkın kızlar
2 sene önce dayımı kanserden kaybettik, 1 hafta önce de diğer dayımda süpheler gorundu, bugun sonuç geldi ki oda kanser. annemin bir amcasını ve 2 dayısını da kanserden kaybetmiştik
doktor ırsi demek tüm aile kontrolden geçmeli demiş.
ablamın da göğsünde kist var, kandere çevirme tehlikesi var, doktor ısrarlar doğum yapması gerektiğini söyledi, 3 aylık evli henüz

kaybettiğimiz dayımız baba yarısıydı benim için, çok yıkıcı oldu bize. rabbim birdaha o acıyı yaşattırma bize diye dua ediyoruz, 3 yaşında oglu vardı daha.
 

Safrancım başın sağolsun.. Canım kontrollerinizi aksatmayın.. Ablana gelince başka bir doktora daha görünsün canım çünkü çocuk kesin çözüm değil.. Bazı kişilerde çocuk kisti geçirirken bazı kişilerde Allah korusun daha da ilerleyebiliyor ve hamile olduğu için de ilaç kullanamıyor iyice araştırın canım.. Bunları biliyorum çünkü sizin ailedeki durum bizde de var canım.. Daha annem doğmadan 3 kız kardeşi kanserden ölmüş.. 3 yıl önce bende annemi kanserden kaybettim.. 20 gün önce teyzeme göğüs kanseri teşhisi koyuldu ve ameliyat oldu şimdi patoloji sonuçlarını bekliyoruz.. Canım bu öyle bir hastalık ki çok sinsi her sene mutlaka kontrollerinizi yaptırın.. Allahım kimseye bu acıyı yaşatmasın.. Gerçekten çok üzüldüm tekrar başınız sağolsun.. Allah sabırlar ihsan eylesin..
 

çok sağol morisi, senin teyzenin durumunu okumuştum acil şifalar diliyorum. annene de diğer teyzelerine de allah rahmet eylesin.
ablam sağlıkçı, birkaç doktora da göründü.
bende dayımı göğüs kanserinden kaybettim, erkeklerde pek olmayan birşeydi ama bizim başımıza geldi. dediğin gibi çok sinsi bir hastalık.
şimdiki dayımında akciğerinde buldular
RABBİM TÜM HASTALARA ŞİFA VERSİN İNŞALLAH
 
raporum şekerparelerim
maşallah
program geliştirmeye başladım. 2 ünite bitirdim. temel kavramları ve program geliştirmenin kurumsal temellerini çalıştım.
öyt den 66
öğrenmeden 54
ölçmeden 45
rehberlikten 48 soru çözdüm.
çok uyku bastırdı canlarım, yatıcam. hepinize şimdiden iyi geceler tatlı rüyalar
 
Sen yine bazen düşünüyormuşsun ben şak diye anlıyorum artık

Benim bugünlük bitti dersim sen ne yaptın?
benim hiç motivem yoktu canım cok az calısabildim


safranım Allah rahmet eylesin
çok kötü bir illet bu kanser Rabbim kimseyi bu hastalığa düşürmesin.
kontrollerinizi aksatmayın kuzum ya. başka ne diyeyim bilemedim.
Allah ailene uzun ömürler versin
 

Çok sağol canım dayına Allah acil şifalar versin.. Ablana da inşallah hiçbir şey olmaz.. Aslında söylemek istediğim çok şey var ama hepsi boğazımda düğümlendi sözcüklere dökemiyorum safrancım ama bil ki seni çok iyi anlıyorum ve ne zaman konuşmak istersen buralardayım..
 

Canım başınız sağolsun, çok üzüldüm
İnşallah ailenizden kimseye zarar veremesin bu hastalık...
Evet ırsi gibi görünüyor zahirde ama ben geçende dr.aytuğ programında onkolog yavuz dizdarı dinlemiştim, doktorlar ırsi der ama değildir yani böyle bir durumda risk altında mıyız diye strese girmeyin dedi.
 

Teşekkür ederim canım..
 
Merhaba güzeller,ben de bi hal hatır sorup kaçacağım.Safranım Allah sabır versin,ölüm çok acı... Başın sağ olsun,ihmal etmeyin kontrolleri....
 
Tuğbacım Türkçe öğretmenliği benim bölümüm..
Evet sosyal bilgiler de baya geniş,Türkçe önce az kapsamlıydı sonra içine bir sürü edebiyat dersi girdi,aslında herkes eşit olmalı,herkese alan sınavı gelsin demiyorum am bu düzenleme de hiç hoş değil.
Sistem bize uymuyor,biz sisteme uymak zorunda kalıyoruz işte..
Hayırlısı...
 
evet niloş ablam :123: zamanında az derdimi dinlemedin, desteklerin için bir kez daha teşekkür ederim. sonunda kavuşuyoruz atanmadan evlenmeyi hiç istemezdim, ama sen bana hayat kpss için ertelenmeye değmez demiştin, ben bekledim de ne değişti demiştin. bu konuda içimi rahattığın için de teşekkür ederim. ben de artık öyle düşünüyorum. çok sağol ablam
motive konusunda da kitaplardan ne kadar uzaklaşırsan o kadar motive düşüyo bence. ben ders çalışmayı hiç istemediğim zamanlarda zorla açıyorum kitabı, başlıyorum okumaya. zorla derken 1 ünite bitiyo. ardından soruları da ihmal etme, onları da bi çözüver, konu sonu testleri çok vakit almıyo zaten, az oluyo. onları da bitiriver. bu şekilde zorladıktan sonra gerisi isteyerek geliyo zaten.
pg yi 7iklim de 7 ünite almış. 4 soruya indiği için üstünkörü çalışıyorum ben. belirli konulara ağırlık vericem sadece. mesela bi örtük program sorusu gelebilir. 1 tane felsefe akımlarından ya da eğitim felsefelerinden gelir, 1 tane program tasarım yaklaşımından gelir. 1 tane de hedeflerden gelir. o 4 soru içinden bu kadar önemli konular varken gidip de stake, eisner falan sorucaklarını hiç zannetmem
sağol tatlışım
kızlar çok özür diliyorum konunuzu böldüğüm için ama sedefime başka türlü ulaşamadım..
sedefmm mesaj kutun doluuu
oyy bebeğim ya kıyamam, hemen siliyorum

çok üzüldüm safranım, Allah acil şifalar versin. inşallah tekrar aynı acıyı yaşamazsınız. sağlık her şeyden önemli gerçekten. bazen şu sınavı çok önemli görüyoruz ya, aslında bi hiçten başka bişey değil. dualarım seninle..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…